- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.401
arkadaşlar çok sağolun hepiniz ama insan bir düşük yapınca içine korku zamk gibi yapışıp kalıyor ben saat 19:30 a kadar sonuc çıkana kadar kırmızıları görmezsem iyidir:)
canımm rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin yaa.... bende ilk kes cuma günü gideceğim doktoraa karmakarışık duygular içindeyim kese görünecekmi görünmücekmiii kafayı yicem artık.. deminde bi arkadaşla görüştüm kesenin içi boşmuştu oda rahatklatacağı yere beni iyice strese soktuuu
ekinciiimmm :) hoşgeldin :) var mı bişeyler :)
amin inşallah.rahat ol bebeğin ve sen Allaha emanet olun inşallah.Sen elinden geleni yap gerisi rabbimize kalmış.
aynen canım bi düşükte bende var zaten anlıyorum seni hayırlısı olsun hepimiz için ..
canikom diğer sayfada yazdım sana günlük liste ben uyguluyorum onu...
bu arada kabızlık soruun varsa sabah aç karna 3 adet kayısı kurusu ye 1 bardak ılık su iç üzerine... kabak tatlısı seviyorsan oda birebirrr....
kızlar iki türlü test varmıs kanda biri sadece pozitif ve negatif olarak sonuc veren bu yarım saatte belli oluyormus.diğeri ise değeri de gösteren ayrıntılı ama akşama çıkıyormus bende sabırsız olduğum için erken öğreneyim demiştim ama az önce aradılar değerinizi pozitif ve negatif arasında bir yerde 2 kere çalıştık kan üzerinde ama emin olmak için diğer testi uygulayacağım dedi adam akşam 19:30 da belli olacakmış.durum bu yani şekerler..........
tmm cnm saol maranki gbisinnn
canikom kansızlık sorunun var isa sabahları aç karna 3 -4 kaşık pekmes 1 bardak su iç..
çay seviyorsan açık çay iç peynir domates ekmek zeytin şeklinde kahvaltını ya çalışıyorsan evdeysende yumurta haşlaa günde 1 sevmiyorsan haftada 2 yeter. Maydonoz bitki çayları yeşilçay sakatat bunları sakın ha sakın yeme ben hazır meyva suyu bile içmiyorum...
ara öğün yap kendine ben 10 -1030 gibi 1 paket süt içiyorum 1 meyva yiyorum 10 badem 10 ceviz yiyorum... öğlen yemeğinde yemekhanede olanlardan seçip yiyorum... salata yiyebilirsin yeşillikli:.. Kereviz ve ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı.. kereviz salatası yap cevizli otur bir güzel ye...
öğleden sonra 3.30 -4 gibi meyva ye yine kivi olabilir kivide sağlıklı... yine ceviz falan ye.. tabiki günlük 2lt gibi su içmen lazım...
akşam yatmadan öncede yine 1 bardak süt iç ben bunlarla besleniyorum şu soralar... birde haftada 2 bilemedin 1 kes de balık ye...
yok şekerim yahuuu sende varmı bişi...
Şeker sen çalışıyosun, hazır catering firmasından mı geliyo yemekleriniz? Sakın çorba içme, o firmaların hepsi hazır çorba kullanıyolar. Dikkat hazır ürünlerden hep uzak durun.
bende de yok sekerimm :) bekliyoruz yarın tahlil yaptıralım mı
içmiyom kız iğrenç oluyor zaten...
bende de yok sekerimm :) bekliyoruz yarın tahlil yaptıralım mı
yapalım valla ya aman böyle beklemektense...bu arada ben dün test yaptım t yerinde çizgi beyaaz belirginde kırmızı değil
okudunmu sen listeyi bakim kız bisolukkkkkk.... Sen doktora gittinmiydii kızz
bende battan 6 gun once zorla yaptırmıstı abımın esı yaptım ole beya zyerde bı kazıntı gıbı bısı vardı kı bence o sey t nın cıkması gereknde abımın esı tutturdu sen hamılesın dıe ama sonra hakıkaten kırmızlastı ıdı :d
ya valla cok bariz belirli beyaz çizgi var orda bende anlamadım nedir diye inş.kızarır sonra benimkide
bana kalsa ben baktıkca hala yok ya o t nın yerı dıyorum ama onun ya ıcıne dogmustu yada hakkıten ole oluyor
yapmadıgın bıt test varsa bak bakım ole bır cızgı varmı
yapalım valla ya aman böyle beklemektense...bu arada ben dün test yaptım t yerinde çizgi beyaaz belirginde kırmızı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?