HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin inşallah.rahat ol bebeğin ve sen Allaha emanet olun inşallah.Sen elinden geleni yap gerisi rabbimize kalmış.

aynen canım bi düşükte bende var zaten anlıyorum seni hayırlısı olsun hepimiz için ..

evet anlaşılabilmek çok önemli ve şükürki burda o var.ne demiş mevlana

"beni bir ben bilirim birde yaradan bana bir ben gerek birde yaradan"

Allah yardımcımız olsun,yanımızda olsun.burda hamile arkadasların beklediği süreçleride biliyorum ben inşallah hamile listesi uzarda uzar:)

ihtimalin olmasıda güzel şimdi 19 30 a kadar sabırsızlıkla bekliycem inş. dualarım seninle :)

Şeker sen çalışıyosun, hazır catering firmasından mı geliyo yemekleriniz? Sakın çorba içme, o firmaların hepsi hazır çorba kullanıyolar. Dikkat hazır ürünlerden hep uzak durun.

yapalım valla ya aman böyle beklemektense...bu arada ben dün test yaptım t yerinde çizgi beyaaz belirginde kırmızı değil

bende battan 6 gun once zorla yaptırmıstı abımın esı yaptım ole beya zyerde bı kazıntı gıbı bısı vardı kı bence o sey t nın cıkması gereknde abımın esı tutturdu sen hamılesın dıe ama sonra hakıkaten kırmızlastı ıdı

ya valla cok bariz belirli beyaz çizgi var orda bende anlamadım nedir diye inş.kızarır sonra benimkide

ya valla cok bariz belirli beyaz çizgi var orda bende anlamadım nedir diye inş.kızarır sonra benimkide

bana kalsa ben baktıkca hala yok ya o t nın yerı dıyorum ama onun ya ıcıne dogmustu yada hakkıten ole oluyor
yapmadıgın bıt test varsa bak bakım ole bır cızgı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…