- Konu Sahibi cimcimesultan
-
aynı bende öyle haberleri seyrettirmiyo kocam yine açtın çeşmeleri diyo. hele küçük çocuklara hiç dayanamam zaten.
dün haberlerde lösemi bi çocuk gösterdiler annesi lösemi olduğunu öğrenince terketmiş 3 senedir annesini görmüyomuş küfrederken ağzım yamuldu bi taraftan küfür ediyorum bi taraftan ağlıyorum
herzaman diyorumya allahım hakedenlere verrr bizlere verrr diye...
çekin çekin siz bende gelince ucundan tutarım halayınnn
delisin sen yaaa
p.tesi çekeriz canım halayı kambersiz düğün olmaz
heheee napim beni sizler delirttinizz
anca beraber kanca beraber kızlarr
kızlar çok ilginç bişey oldu lavobadayken peçeteye birkaç damla pembe kan geldi ama devamı gelmedi.. adetim geçikmişti adet mi oluyorum dedim ama baktım devamı yok sizce hamile olabailirmi yim yerleşme kanaması olabilir mi bu ??
BAT neydi canım.. kaç gün geçti ..
canım yaaaa.... cevabına güleym mi ağlayımmı şaşırdm ya:)) o nasıl bi termdir öle küfrederken ağzım yamuldu demişsin ya koptum koptumm burdaa yaaaynı bende öyle haberleri seyrettirmiyo kocam yine açtın çeşmeleri diyo. hele küçük çocuklara hiç dayanamam zaten.
dün haberlerde lösemi bi çocuk gösterdiler annesi lösemi olduğunu öğrenince terketmiş 3 senedir annesini görmüyomuş küfrederken ağzım yamuldu bi taraftan küfür ediyorum bi taraftan ağlıyorum
12 side canım 3 gün geçti.. bugün gidip kan testi yaptırsammı ki bilemedim.. sizce yerleşme kanaması mıdı?
12 side canım 3 gün geçti.. bugün gidip kan testi yaptırsammı ki bilemedim.. sizce yerleşme kanaması mıdı?
canım yaaaa.... cevabına güleym mi ağlayımmı şaşırdm ya:)) o nasıl bi termdir öle küfrederken ağzım yamuldu demişsin ya koptum koptumm burdaa yaahatta yazdığın şeyi ablama anlatmak için hemen aradım o da çok güldü:)))
Kızlar bu ay ne yaptığımı anlatıyorum size lütfen dikkatle okuyun:
öncelikle eşime keçiboynuzu kürü yaptım spermi hızlandırıyor ve sayısını çoğaltıyor..yarım litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 7-8 adet keçiboynuzunu ikiye üçe bölerek atın 3 dk. kaynatın ve ateşten indirin 20 dk. bekletin demlensin..sonra süzün ve aç karnına sabah ve yatarken de eşiniz iki kez olmak üzere içecek!!!
incir kürünü anlatıyorum: ben adetimin 2. günü başladım.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atın..(incirin üzerinde pudra varsa yıkamanız lazım) 20 dk. kaynatın.. ateşten indirin ve ılıyana kadar bekletin..sonraz süzün ve cam bir şişeye koyun. 3 e bölün her yemekten 15 dk. önce için...ben ilk 10 günden sonra ymurtanın çatlamasını da sağlamak için ilk 10 dk. kaynadıktan sonra 2-3 adet gevrek havucu ikiye üçe bölerek kaynayan incirin içine attım. toplam 20 dk. o şekilde kaynattım..çatlamasını kolaylaştırıyor...21 gün uygulanacak!!
ymurtlama testlerinden aldım internetten.. tam 15. gün benden bir damla kahve leke gelmiş.. saraçoğlu sitesine mail attım bana bu günü değerlendirin diye döndü.. ben de değerlendirdim testte de zaten çift çizgi çıkmıştı.. sonra aynı gün akşam tekrar test yaptım silik çizgi çıktı demekki o gün çatlamıştı.. çift ve silik çizgi çıkan iki gün boyunca ilişki oldu.. sabaha kadar yattım. sabah ezanında uyandım abdest aldım ve belime eczaneden aldığım yakılardan vurdum...sıcak yumurtanın kolay çatlamasına ve spermin kolaylıkla içine girmesine ve rahme tutunmaya yardımcı oluyormuş kayınvalidem ve anneme göre... özellike düşüklerden sonra kasık ve bellerine yapıştırıp hemen ertesi ay hamile kalmış annem de kayınvalidem de eskiler öyle yaparmış hep
bir de destek olsun diye bal tarçın çörek otu yedim arada.... ,
manevi olarak da bol bol yasin beş vakit namazdan sonra dua, cuma günleri ezan ve sela arası dua,meryem suresi okudum... Ve rabbim bana verdi meleğimi inşallah darısı sizlere kızlaarr
idrar testi yaptınmı,bendede ilk gün oldu çok az bi kanama
yarın açık yer varsa yarında yaptırabilirsin canım. istersen şimdide yaptırabilirsin ama 1 gün bekle derim ben yinede. inşallah devamı gelmezde yerleşme kanamasıdır. hiç böle gecikme yaparmı peki ?
ay ben çok kullanıyorum onu küfür ederken ağzım yamuldu derim aklıma gelen bütün küfürleri sayıyorum çünkü
kolay kolay ağzını bozabilen biri değilim hatta küfre karşıyım ama hakedenede veririm ayarı
canım yaptım yarım saat sonra felan ikinci çizgi belirginleşti ama açık pembe renk teydi sanırım.. daha önce yaptığımda da sonradan olmuştu hatta burayada yazmıştım siz geçersiz olabilir diyiince çok dikkate almamıştım ama iki damla pçeteye açık kan gelince ve devamı gelmeyince şaşırdım.. Hamile olabilir miyim acaba.. çok açık pembeydi yalnız kızlar... sürekli gidip bakıyorum ancak bişey yok İNŞALLAH hamileyimdir.. sende nasıl olmuştur ki canım
bazem oluyordu canım ama adet olacağım zaman önce kahve rengi akıntı geliyor sonra durmadan kanamam başlıyordu açık pembe renkli geldi ve iki üç damla sonrası kesildi devamı yok.. inşallah hamişimdir dua edin lütfen..
ay ben çok kullanıyorum onu küfür ederken ağzım yamuldu derim aklıma gelen bütün küfürleri sayıyorum çünkü
kolay kolay ağzını bozabilen biri değilim hatta küfre karşıyım ama hakedenede veririm ayarı
Canım benm ilk gün açık pembe geldi ben devamı gelir diye düşündümm ama gelmedi 3.gün idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ertesi gün gene yaptım gene silik çıktı,pazartesi günü oldu kan verdim pozitif
bazem oluyordu canım ama adet olacağım zaman önce kahve rengi akıntı geliyor sonra durmadan kanamam başlıyordu açık pembe renkli geldi ve iki üç damla sonrası kesildi devamı yok.. inşallah hamişimdir dua edin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?