HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

herzaman diyorumya allahım hakedenlere verrr bizlere verrr diye...

ayyy inşallah hamişsindir sabırsızlıkla bekliyoruzzz kızlar bişey sorcam siz bu silkeletmeyi her ilişkiden sonramı yapıyosunuz..

BAT neydi canım.. kaç gün geçti ..

canım yaaaa.... cevabına güleym mi ağlayımmı şaşırdm ya:)) o nasıl bi termdir öle küfrederken ağzım yamuldu demişsin ya koptum koptumm burdaa yaa hatta yazdığın şeyi ablama anlatmak için hemen aradım o da çok güldü:)))

12 side canım 3 gün geçti.. bugün gidip kan testi yaptırsammı ki bilemedim.. sizce yerleşme kanaması mıdı?

yarın açık yer varsa yarında yaptırabilirsin canım. istersen şimdide yaptırabilirsin ama 1 gün bekle derim ben yinede. inşallah devamı gelmezde yerleşme kanamasıdır. hiç böle gecikme yaparmı peki ?

ay ben çok kullanıyorum onu küfür ederken ağzım yamuldu derim aklıma gelen bütün küfürleri sayıyorum çünkü

kolay kolay ağzını bozabilen biri değilim hatta küfre karşıyım ama hakedenede veririm ayarı

canım benım galıba bu ayda birşey olmadı ilacda fayda etmedı yanı.... eger olursa allah nasıp ederse bu türle hepsini deneyecem ama ben kuran bılmıyorum onuda sizlerden istesem olurmu dua etmenız benı cok mutlu eder rabbım bızlerede melek nesip etsin inşallah.... nesrın canım benım senın tam olarak bebişin kac haftalık

idrar testi yaptınmı,bendede ilk gün oldu çok az bi kanama

canım yaptım yarım saat sonra felan ikinci çizgi belirginleşti ama açık pembe renk teydi sanırım.. daha önce yaptığımda da sonradan olmuştu hatta burayada yazmıştım siz geçersiz olabilir diyiince çok dikkate almamıştım ama iki damla pçeteye açık kan gelince ve devamı gelmeyince şaşırdım.. Hamile olabilir miyim acaba.. çok açık pembeydi yalnız kızlar... sürekli gidip bakıyorum ancak bişey yok İNŞALLAH hamileyimdir.. sende nasıl olmuştur ki canım

yarın açık yer varsa yarında yaptırabilirsin canım. istersen şimdide yaptırabilirsin ama 1 gün bekle derim ben yinede. inşallah devamı gelmezde yerleşme kanamasıdır. hiç böle gecikme yaparmı peki ?

bazem oluyordu canım ama adet olacağım zaman önce kahve rengi akıntı geliyor sonra durmadan kanamam başlıyordu açık pembe renkli geldi ve iki üç damla sonrası kesildi devamı yok.. inşallah hamişimdir dua edin lütfen..

manyaksın sen kızzz... neysem kızlar ben çıkıyorum sizi çok öpüyorum...

ben aadet bitimi hamile kalmışım sanırım canım hiç unutmam 30 agustosda hastamıştım.günümden 14 gün önce leke geldi 3 gün sonra kırmızılar artı.doktorum 3 haftalık demişti ozman

Canım benm ilk gün açık pembe geldi ben devamı gelir diye düşündümm ama gelmedi 3.gün idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ertesi gün gene yaptım gene silik çıktı,pazartesi günü oldu kan verdim pozitif
Ama benm 2.cizgi 1 dk içinde silik çıktı

Son düzenleme:

yürü beee kim tutar seniiiiii:)))) koçum benmmmm:))) bnde öle vicdanszlara ederm öleleri hak ediooooo

canım inşallah benimki de öyledir.. sizce bugün gidip yaptırsam sonuç belli olur mu?

ahh kuzuum hepimizin isteği o inşallah vardır sende de bizde de Rabbim versin meleklerimizi bizleree...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…