HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İçme bacım içmee, hazır olan tüm ürünlerden noolur uzak durun, hele o bulyonlardan falan lütfen kullanmayın...

tamam canikommm yemem meyva suyu bile içmiyorum hazır...

ilk öğrendğimde gtmiştm de cuma günü keseyi görelm die tekrar çağırdı. buarada listeyi bulamadım ben kaçıncı sayfada cnmmm???

739 sayfanın sonunda kuzucum... bu cuma mı gidiyon sen de benim gibi

yapmadığım bi test var baktım sadece bembeyaz hiç öle çizgi falan yok ....
canım hamile olma sansın cok yüksek bence normalde tnin yeri falan yok orda bembeyaz bişey hamile olmayınca asla belirmiyo bembeyaz duruyo orda dümdüz yarın sabah tekrar yap koyulasır bence hamilesin tatlım yaa

sellam kızlarr..ben marta kaldım söylemişmiydim yaaa böhüüüüüüüüüüüüüü
hatta mart bile değil belki nisan..tabloya yazarmısınız beni

hosgeldin canımmolsun hiç üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz sıkı calısıcaz ve sonunda o bebek buraya gelecekbiz iyiyiz sen nasılsın???

hoşbulduk canım sağ ol..bende iyi sayılırım eşim için dr dr gezdik ilaçlarını aldık inş düzelecek..
bebiş gelmedi bu ay napalım canı sağolsun inş bigün hayırlı vakitte gelir..
siz nasılsınız asıl? bebiş büyüyooooo demii..keyfi yerinde mi?

cok gecmiş olsun canımm insallah biran önce iyilesşin kocişin de bebişiniz gelsin saglıgınız yerinde olsunda bebiş fazla bekletmez annecigini gelir biran öncebebiş büyüyo saglıgı da yerindedir diye umuyorum:18: gecen hafta keseyi gördük simdi gittigimizde de bebişi görücez insallah

Kızlar bugün kadınlar kulübünün nasıl bağımlılık yaptığına şahit oldum.
Öğle arası okulda yeni gelen bayan hoca bilgisayardan girmişti soracağım soramiyorum da:))
Kimbilir belki aramizdadir yeni hamile daha

ooyyy ooyy yerim ben sizi..maaşallah maaşallah..beşinizi kucağınıza almak nasip olsun inş..

sellam kızlarr..ben marta kaldım söylemişmiydim yaaa böhüüüüüüüüüüüüüü
hatta mart bile değil belki nisan..tabloya yazarmısınız beni

Hayalet beyaza bakmayın bende de çıkmıştı sonuç hala beklemedeyiz:))
Bir iki gün bekleyip en koyusundan çizgi görmek en iyisi:))
aynen canım inanamıyorum zaten yaa orada var t nin önünde şeffaf çizgi ama bekliyorum yinede hala yok kırmızılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…