HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz gizemmmmmmmmmm nerelerdesin yahu Bu arada kızlar kürlerinizi okurken yoruluyorum valla hiç yapmadım böle şeyler acaba denesemmi bir daha ki ay bu ay çok acemiyim bir sürü şey öğrendim toparlamam lazım artık bu ay bebiş gelmezse bidahaki ay

[QUOTE=nesrin6868 canım benım bır şey soracam bu çamaşir suyu varya nasıl yapılıyordu test nasıldı

sistırslarım hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum yemek yapıp hazırlanmam lazım akşama günüm var zaman geçecek ama sabahlar nasıl olur bilmem

öpüldünüüüsss

canım inşallah benimki de öyledir.. sizce bugün gidip yaptırsam sonuç belli olur mu?

idrarı yarın bi gene dene istersen 1 dk içinde 2.çzgi silik çıkınca daha net olabiliomus sonuç,bel ağrım çok oldu benm kasıklarda hafif hafif batma seklinde olmuştu

canııım burdayıım :)
sayfa açık ben evi topluyorum taşınıyoruz ya ne haldeyim görsen bi allahın kuluda demiyo yardım edelim şu kıza anası evde oturuyo insan gelir bişeyin ucundan tutar ahhh ahh

hönkkkk !!! çamaşır suyu mu???? o da mı varrr(( aman allahım sen bize bi an evvel hayrlısıyla sağlıklı bebişlerimizi ver yoksa biz uçtuk artık gdioruz:))))

yaaaa temizlik mazemeler ve pastamazemekerle gebelık test yapıyoruz uçuyoruz bız rabım herkezede banada birer bebiş verzın tez vakıtde yav vallah kafayı yemişiz bizz

kızlaar adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişki olcak ya şimdi tek günlerimi seçmek lazım çift günlerimiii ?neye göre belirlenir bu?

Sonucunu merakla bekliyoruz canım yaa test yapmadınmıııı bize neden haber vermiyosun kiii :44:

Canim Yapmadim test bu sabah, son bir tane testim var evde zannediyordum yokmus oglen de yapmak istemedim.. Pazartesi kan testine gidicem, hafta sonu ins. gecer cabucak.. Ama bu sabah ilk kez midem bulandi, bulanti gibi degil ma boyle ogurme istegi.. Ins. Piskolojik degil gercekten guzel belirtilerdirde bebisim benimledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…