- Konu Sahibi cimcimesultan
-
nesrin6868 canım benım bır şey soracam bu çamaşir suyu varya nasıl yapılıyordu test nasıldı[/QUOTE .!.:canım başak yaptı hamile ama yanlış sonuç verdi hiç deneme aslı yok onun
canım inşallah benimki de öyledir.. sizce bugün gidip yaptırsam sonuç belli olur mu?
nesrin6868 canım benım bır şey soracam bu çamaşir suyu varya nasıl yapılıyordu test nasıldı[/QUOTE .!.:hönkkkk !!! çamaşır suyu mu???? o da mı varrr(( aman allahım sen bize bi an evvel hayrlısıyla sağlıklı bebişlerimizi ver yoksa biz uçtuk artık gdioruz:))))
canım inşallah benimki de öyledir.. sizce bugün gidip yaptırsam sonuç belli olur mu?
canım başak yaptı hamile ama yanlış sonuç verdi hiç deneme aslı yok onun
tşkkr canım benım benım dayım kızı denedı dogru cıkmiştı ama yaa ama aklıma gelmıyordu neyse bakacaz... 5 gün kaldı korkuda stresden cok fena oldum her yerım sivilce kaynıyooo ooooffff ooooffoofofooof
Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz gizemmmmmmmmmm nerelerdesin yahuBu arada kızlar kürlerinizi okurken yoruluyorum valla hiç yapmadım böle şeyler acaba denesemmi bir daha ki ay bu ay çok acemiyim bir sürü şey öğrendim toparlamam lazım artık bu ay bebiş gelmezse bidahaki ay
hönkkkk !!! çamaşır suyu mu???? o da mı varrr(( aman allahım sen bize bi an evvel hayrlısıyla sağlıklı bebişlerimizi ver yoksa biz uçtuk artık gdioruz:))))
herkeze iyi akşamlar kızlar pazartesi görüşürüz
kızlaar adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişki olcak ya şimdi tek günlerimi seçmek lazım çift günlerimiii ?neye göre belirlenir bu?
bence çift olmalı.. neye göre çift bilmiyorum ama çift olmalı
Sonucunu merakla bekliyoruz canım yaa test yapmadınmıııı bize neden haber vermiyosun kiii :44:
yaa ciddi sordummm
uuf ovulasyonu ne zaman yapiyim onu söyle o zaman12 ARALIK-13 OCAK-10 ŞUBAT :) bu ayın kaçında yapiyim canikom
yaa ciddi sordummm
uuf ovulasyonu ne zaman yapiyim onu söyle o zaman12 ARALIK-13 OCAK-10 ŞUBAT :) bu ayın kaçında yapiyim canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?