- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.781
kuzumm olsun yaa herseyde bi hayır vardır bugün yumurtlamaya yakınsın demekki ama asıl koyuları yarın görüceksin bence sen bugün yarın bide diger gün sıkı calıs cünkü yumurtlamanın bir öncesi ve bir sonrası cok önemli bende 4 subatta 2cizgi gördüm biri daha silikti ama dedigin gbii silik denemez ogün calıstık ertesi gün iyice koyu iki cizgi yine calısma 6sında yine 4.deki gibi cizgi yine calısma vee sonuccgünaydın kızlaaaaaarrrrr ulen yine sayfaları ağlatmışsınız beeee okuyamadım çoğunu
kızlar az önce ovu. testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net değil ama silikde değil.
eeee nolcek şimdi
akşam benim öküzü yataktan atasım geldi eşşek herif
adama doktor hemen hamile kalabilirsin hatta kalırsan bi sakıncası yok ileride kalırsan rahim filmi çektirmek zorunda kalırsın dedi dedim. eee rahim filmi ne kadarmışki dedi hayvan pislik eşşek öküzkaç haftadır üstüme atlamak için uygun bi anı kollayan dana dün akşam sızdı kaldı
yok ona çocuk falan ben kaç gündür bu haberi bekliyodum benim adamın camışlığı tuttu yine
ayy gözlerim doldu valla nasıl güzel yazmıssın bu kadar anlatılabilirdi duygu ve düsünceler ben yazmısım gibi sanki
günaydın kızlaaaaaarrrrr ulen yine sayfaları ağlatmışsınız beeee okuyamadım çoğunu
kızlar az önce ovu. testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net değil ama silikde değil.
eeee nolcek şimdi
adama doktor hemen hamile kalabilirsin hatta kalırsan bi sakıncası yok ileride kalırsan rahim filmi çektirmek zorunda kalırsın dedi dedim. eee rahim filmi ne kadarmışki dedi hayvan pislik eşşek öküzkaç haftadır üstüme atlamak için uygun bi anı kollayan dana dün akşam sızdı kaldı
yok ona çocuk falan ben kaç gündür bu haberi bekliyodum benim adamın camışlığı tuttu yine
heheee kadının fendi erkeği yenid boşuna dememişer. hadi bakalım. 5 gün epey uzun bi zam iki kere bile sığar yani. aşkla tutkuyla şehvetle hadi bakem öpüşün barışın artıkın
canım nası güzel bi mail yazdım anlatamam:)))) ben vazgeçtim dedim, hiç sahip olmadığım bişeye sahip olabilmek için hayatta en değer verdiğim tek sahip olduğıum şeyi yani seni kaybedemem dedim, sen bana aşkla bak yeterki dedimgerçektende öyle ama bakalım cevap ne gelicek
günaydın kızlaaaaaarrrrr ulen yine sayfaları ağlatmışsınız beeee okuyamadım çoğunu
eeee nolcek şimdi
canımmm aynı durumdayız hem ovulasyon testinde hem kocalarımızın keçiliğinde ben artık kocama mail atarak bebek konusunda vezgeçtiğimi bildirmiş durumdayım bakalım istemıyo gibi davranınca nası bi tepki olacak
oldu hemde harika oldu hadi bakalım hayırlısı sen elinden geleni yaptın simdi gelsin göbüse bebişşkızlar.. benim ovulasyon testimde bugüm 2. çizgi yok gibi silik. hadi hayırlısı yumurtlamam tamamlandı heralde. ne dersiniz oldumu acep
eeee nolcek şimdi
ammiiinnn cnmmm bebişlerin ulturason fotolarınıda paylaşırz snraa şöle bi 5 6 aylık olsunlar daaa.... listedeki herkess 5 yada 6. ayında paylaşssa ne hoş olur dimii:)))
off kızlar yaa sabahtan beri 20 kere hapsurdum burnum da akmaya basladı basım bogazım agrıyo cok korkuyorum sifayı kaptım yaa sonunda napıcam simdi ne yiyip içicem offf yaa nasıl hasta olurum nasıll
off kızlar yaa sabahtan beri 20 kere hapsurdum burnum da akmaya basladı basım bogazım agrıyo cok korkuyorum sifayı kaptım yaa sonunda napıcam simdi ne yiyip içicem offf yaa nasıl hasta olurum nasıll
cnm 2 portakal yarım limon sık iç bde temiz havaya çık kapalı yerde durmaaoff kızlar yaa sabahtan beri 20 kere hapsurdum burnum da akmaya basladı basım bogazım agrıyo cok korkuyorum sifayı kaptım yaa sonunda napıcam simdi ne yiyip içicem offf yaa nasıl hasta olurum nasıll
oldu hemde harika oldu hadi bakalım hayırlısı sen elinden geleni yaptın simdi gelsin göbüse bebişş
canım nası güzel bi mail yazdım anlatamam:)))) ben vazgeçtim dedim, hiç sahip olmadığım bişeye sahip olabilmek için hayatta en değer verdiğim tek sahip olduğıum şeyi yani seni kaybedemem dedim, sen bana aşkla bak yeterki dedimgerçektende öyle ama bakalım cevap ne gelicek
canımmm aynı durumdayız hem ovulasyon testinde hem kocalarımızın keçiliğinde ben artık kocama mail atarak bebek konusunda vezgeçtiğimi bildirmiş durumdayım bakalım istemıyo gibi davranınca nası bi tepki olacak
1 tatlı kaçığı bal 1 tatlı kaşığı toz zencefil karıştır yut bebişimmm o boğazına iyi gelir bol c vitamini al sen kuzum yaa portakal ve bol limon yee yiyemiyorsan sık suyunu iç
anammm sakın sakım gidin mikroplar gidin.
nane limon ıhalamura dayan bugün canım.
1 tatlı kaçığı bal 1 tatlı kaşığı toz zencefil karıştır yut bebişimmm o boğazına iyi gelir bol c vitamini al sen kuzum yaa portakal ve bol limon yee yiyemiyorsan sık suyunu iç
cnm 2 portakal yarım limon sık iç bde temiz havaya çık kapalı yerde durmaa
cok tesekkür ederim canlarım yaa su andan itibaren hepsini yapmaya baslıcam insallah biran önce iyileşirim de bebişim hiç etkilenmezbebekim bol bol c vitamini al dikkat et kendine,meyve ye bol bol dirençli ol, gidin mikroplar bebekimin üstünden gidin allahım şifa versin hemen kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?