HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kuzumm olsun yaa herseyde bi hayır vardır bugün yumurtlamaya yakınsın demekki ama asıl koyuları yarın görüceksin bence sen bugün yarın bide diger gün sıkı calıs cünkü yumurtlamanın bir öncesi ve bir sonrası cok önemli bende 4 subatta 2cizgi gördüm biri daha silikti ama dedigin gbii silik denemez ogün calıstık ertesi gün iyice koyu iki cizgi yine calısma 6sında yine 4.deki gibi cizgi yine calısma vee sonucchadi bakalım hayırlı ugurlu olsun sana iyi calısmaktan bize de müjde beklemekten baska yapıcak bişey kalmadı artık

bu akşamı mutlaka değerlendir sen. başlamış yumurtlan bence.gece operasyon içingerekli tüm şeyleri sen uygularsın tatlımm. artık gün aşırı Allah ne verdiyse yani

kızlar.. benim ovulasyon testimde bugüm 2. çizgi yok gibi silik. hadi hayırlısı yumurtlamam tamamlandı heralde. ne dersiniz oldumu acep

off kızlar yaa sabahtan beri 20 kere hapsurdum burnum da akmaya basladı basım bogazım agrıyo cok korkuyorum sifayı kaptım yaa sonunda napıcam simdi ne yiyip içicem offf yaa nasıl hasta olurum nasıll

kızlar.. benim ovulasyon testimde bugüm 2. çizgi yok gibi silik. hadi hayırlısı yumurtlamam tamamlandı heralde. ne dersiniz oldumu acep
oldu hemde harika oldu hadi bakalım hayırlısı sen elinden geleni yaptın simdi gelsin göbüse bebişş

cnm bu bitek senn kocana özel bi durum değilkii :)) buradaki bi çok arkadaşın kocasında hafif odunluk oluooo sorun yok yani onların doğasında var sıkma sen canını tatlımmm

off kızlar yaa sabahtan beri 20 kere hapsurdum burnum da akmaya basladı basım bogazım agrıyo cok korkuyorum sifayı kaptım yaa sonunda napıcam simdi ne yiyip içicem offf yaa nasıl hasta olurum nasıll

anammm sakın sakım gidin mikroplar gidin.
nane limon ıhalamura dayan bugün canım.

1 tatlı kaçığı bal 1 tatlı kaşığı toz zencefil karıştır yut bebişimmm o boğazına iyi gelir bol c vitamini al sen kuzum yaa portakal ve bol limon yee yiyemiyorsan sık suyunu iç

bebekim bol bol c vitamini al dikkat et kendine,meyve ye bol bol dirençli ol, gidin mikroplar bebekimin üstünden gidin allahım şifa versin hemen kuzucum

ay süper yazmışın işte. buna tav olmazsa o zaman öküzün önde gideni yarışmasında 1. cilik kazanır senin herif. iyi cevap gelecek merak etme sen. o da pişman olmuştur eminim.

kıslarrr ben çıkom şmdilik azıcık ev işi yapayımm hava harika görünüoo inşallahh kociş gelnce çıkarız sahile flnn çok güsell yaa tam bahat gelmişşş nesee gelcem snra gene öptüm hepiniziii bbebeeekk dikkat et kendine cnmmm emanetler yine allaha emanetlerr

Canim sirkeli Suyla gargara yap. Bogazina cok ii gelir. Hem dogal hemde gercekten use yario

1 tatlı kaçığı bal 1 tatlı kaşığı toz zencefil karıştır yut bebişimmm o boğazına iyi gelir bol c vitamini al sen kuzum yaa portakal ve bol limon yee yiyemiyorsan sık suyunu iç

oyle bılıp bılmedıgınızı ıcmeyın kız
zencefıl zararlı olabılır belkıde
sen bol bol portakal mandalına elma armut muz ye cnm benım ve dınlenmeye calıs

anammm sakın sakım gidin mikroplar gidin.
nane limon ıhalamura dayan bugün canım.

cnm 2 portakal yarım limon sık iç bde temiz havaya çık kapalı yerde durmaa

bebekim bol bol c vitamini al dikkat et kendine,meyve ye bol bol dirençli ol, gidin mikroplar bebekimin üstünden gidin allahım şifa versin hemen kuzucum
cok tesekkür ederim canlarım yaa su andan itibaren hepsini yapmaya baslıcam insallah biran önce iyileşirim de bebişim hiç etkilenmezportakal havuc limon ne bulduysam atsam sıksam olurmu acabaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…