- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.801
ay süper yazmışın işte. buna tav olmazsa o zaman öküzün önde gideni yarışmasında 1. cilik kazanır senin herif. iyi cevap gelecek merak etme sen. o da pişman olmuştur eminim.
kız korkmustur belkı tedırgın olmustur ya belkıde ondandur
yada yorgun falanda olabılır
sen yap bakalımt estı bugunde ne cıkacak
seninkide bi ayrı manyak kızzzzzzzzzzz bacımmmm
demek fiyatını soruyor hemen haaa göüz kör olmayasıcaa yorulmuşmu niye atlamadı o üstüneeee benimki olsa sırnaşır hemennn
kuzumm olsun yaa herseyde bi hayır vardır bugün yumurtlamaya yakınsın demekki ama asıl koyuları yarın görüceksin bence sen bugün yarın bide diger gün sıkı calıs cünkü yumurtlamanın bir öncesi ve bir sonrası cok önemli bende 4 subatta 2cizgi gördüm biri daha silikti ama dedigin gbii silik denemez ogün calıstık ertesi gün iyice koyu iki cizgi yine calısma 6sında yine 4.deki gibi cizgi yine calısma vee sonucchadi bakalım hayırlı ugurlu olsun sana iyi calısmaktan bize de müjde beklemekten baska yapıcak bişey kalmadı artık
bu akşamı mutlaka değerlendir sen. başlamış yumurtlan bence.gece operasyon içingerekli tüm şeyleri sen uygularsın tatlımm.artık gün aşırı Allah ne verdiyse yani
canımmm aynı durumdayız hem ovulasyon testinde hem kocalarımızın keçiliğinde ben artık kocama mail atarak bebek konusunda vezgeçtiğimi bildirmiş durumdayım bakalım istemıyo gibi davranınca nası bi tepki olacak
cnm bu bitek senn kocana özel bi durum değilkii :)) buradaki bi çok arkadaşın kocasında hafif odunluk oluooosorun yok yani onların doğasında var sıkma sen canını tatlımmm
yahu gurkim gitsene o zaman bi doktora.Millet herşeyi söyler şimdi bizde ne söylesek boş. Nerden öğrendin değerinin 5661 olduğunu.. Yani ikiz filn mı ki diye düşünüyorum ama bilmiyorum ikizlerin değerleri böle mi.. Sen en iyisi yarın doktora görün. Bu kadra değere kese bile görünür. Hiç ihmal etme kuzum.. Daha fazla bekleme Inşallah hayırlı habeerlerle dönersinn
cok saol canım hemen yapıyım gargarayıCanim sirkeli Suyla gargara yap. Bogazina cok ii gelir. Hem dogal hemde gercekten use yario
en iyisi bol bol dinlenmek heralde allahtan evdeyim yatar uyurum birazdanoyle bılıp bılmedıgınızı ıcmeyın kız
zencefıl zararlı olabılır belkıde
sen bol bol portakal mandalına elma armut muz ye cnm benım ve dınlenmeye calıs
canımm kan testin keseyi görmeye müsait gitmen sartki kese olup olmadıgına baksın allah korusun ama bi terslik varsa müdahale etsin dra gitmen sart ne zamana kadar gitmiceksin ki sadece kan testi yaptırmakla olmaz allah korusun seni ve bebişini hersey yolunda gidicek hiç korkma git hemen dra da güzel haberlerle gel insallahhkan testinde 5661 çıktı doktora gitmeye korkuyorum vay efendım kesen görünmedi aha kesen göründü bebek yok içinde aa bebek var kalp atısını göremiyorum bu bebek olmayabilir sen git 1 hafta sonra gel gıygıyda gıy gıy((((bide alttan muayene
cok güzel cevap glicek merak etme sen anlıcak hatasınıbakalım çok fena vicdan sömürüsü yaptım bakalım nolcak hakkımzıda hayırlısı olsun ama gıcık bi cevap gelirse ciddi manada vazgeçicem hatta dogum kontrol hapıma geri bile dönebilriim bakalım tetikteyim bekliyorum:18:
tesekkür ederim tatlım sende kendine dikkat et öpüyorum cokkkıslarrr ben çıkom şmdilik azıcık ev işi yapayımm hava harika görünüoo inşallahh kociş gelnce çıkarız sahile flnn çok güsell yaa tam bahat gelmişşş nesee gelcem snra gene öptüm hepiniziii bbebeeekk dikkat et kendine cnmmmemanetler yine allaha emanetlerr
cok güzel cevap glicek merak etme sen anlıcak hatasını
HAYIRLISI BAKAKIM canım hala ses yok 45 dakka oldu bakalım kısmette ne varsa onu görücez
canım sen kendine söylemişin zaten beebği sanki şuanki sıkıntılarının tek çaresi gibi düşünüyosun. bizde eşimle 10 sene flörtten sonra evlendik ve bende çalışıyorum üstelik benim eşim öğretmen olduğu için gündüzleri genelde evde ve her akşam dersi var.saat 10'da geliyor eve sadece cumartesi ve pazar günleri 7de geliyor do gunlerdede kayınvalidemlere ve anneme gidiyoruz yani kendimize ait bi akşamımız yok ve benim eşimde bilgisayara oyuna aşırı meraklı ilk evlendiğimiz zamanlar cok tartıştım bu yüzden ve cok strese girim acaba beni istemiyormu yanımda yatmıyo oyun oynuyo sabaha kadar dizi izliyo sabaha karşı yatıyo diye ama sonra baktım ben kendi kendime yapıyorum olmadık yere tartışıyorum evde huzursuzluk çıkıyo adam 3gün yanıma yatıyo sonra yine bildiğini yapıyo bende yatak odam soğuk oluyo bahanesini buldum kendi kendime bilgisayarın olduğu odada yatmaya başladım her akşam yatak yorgan oturma odasına getiriyodum ve eşim ben çıktığımda hala uyuo oluyodu yani işten geldiğimde oturma odam yatak yorgan darmadağın oluyodu onları topluyodum bide misafir gelcekse hadi koşturmaya başla boş odam vardı bilgisayarı tv'yi oraya taşıdım o odada koştuk felanda yok inş bebeişim olursa bebek odası yaparım diye boş duruyodu minder felan koydum orayı hem günlük oturma odam yaptım hemde yatak odam oldu. şimdi oda rahat bende rahatım adamın üzerine gittikçesanki inat yapar gibi dahada fazla bilgisayar başında kalıyodu yada ben kafama taktığım için bana oyle geliyodu şimdi ipin ucunu bırakınca oda çok fazla zaman geçirmiyo bende geçirsede önemsemiyorum. ben uyuyana kadar yanımda ipadle oynuyo ben uyuduktan sonrada dizi izliyo. iş saatlerimizden de anlayabileceğin gibi bizimde bi sosyal hayatımız yok alışverişe bile gidemiyoruzki ne sosyal hayatı hoş zaten ben yapcak bişeyde bulamam sıkılınca ne yapılırki ben bulamıyorum sanırım biraz odunum ben( ama inan bana bu tarz sorunlar düşündükçe daha çok artıyo flört dönemimdende evliliğimin ilk 7-8 ayındanda biliyorum yuvarlanıp yuvarlanıp koskocaman bi kar kütlesi haline geliyo ve allah korusun daha kötü sonuçlara sebep oluyo zaten sende çalıştığın için çok fazla bişey yapmaya vaktin yoktur. kendine meşgaleler bul mesela ben işi bıraksam mum yapmayı çok istiyorum bilmiyorum senin hoşuna gidermi mum yapabilirsin ilgini çekerse. uzattım biliyorum ama demek istediğim sorun olarak görmemeye çalış yine monoton eve gidiyorum bişey yapmıyorum hiç eğlenmiyorum diye düşünme zaten birçoğumuzda böyle değilmiyiz sabah kalk işe git akşam eve git yemek yap etrafı toparla bulaşıkları hallet e bide yorgunsun zaten sonra bişey yapmaya dermanımız kalmıyoki bunu işte sorun olarak görmemek mesele bak evimi değiştirmek istiyorum diyosun dahada kötüye gitmesine izin verme ve bol bol dua et
kan testinde 5661 çıktı doktora gitmeye korkuyorum vay efendım kesen görünmedi aha kesen göründü bebek yok içinde aa bebek var kalp atısını göremiyorum bu bebek olmayabilir sen git 1 hafta sonra gel gıygıyda gıy gıy((((bide alttan muayene
kızlar size bişey anlatıcam..
Şimdi ben 24 Ocak'ta adet oldum 9 Şubatta da öle kendim doktora gitmiştim ve bana dedi ki "adetinin 12. günündesin yani yumurtlama döneminde ona göre değerlendir önümüzdeki haftayı" ama ben hesaplayınca ayın 9u 12. güne değil 17. gününe denk geliyo. ben 17 ile 24 gün arasında mı yumurtluyorum..
__ Bi ikincisi ise bu ayda yumurtlama günüm 7sinden 13üne kadar sürüyomuş hesaplamalara göre ama ben doktorun geçen dediği tarihe göre mi hesaplama yapsam yoksa nette çıkan hesaba göremi.. Eğer öyleyse bu hafta yumurtluycakmışım hiç haberim yok yahu
kızlar yaa bişey dikkatimi çekti
bçt yapıyorumya ben
onu adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar devam etmek gerekiyormuş ama ben adet olmuyorumki.
bi sakıncası olurmu sizce:26:
kızlar size bişey anlatıcam..
Şimdi ben 24 Ocak'ta adet oldum 9 Şubatta da öle kendim doktora gitmiştim ve bana dedi ki "adetinin 12. günündesin yani yumurtlama döneminde ona göre değerlendir önümüzdeki haftayı" ama ben hesaplayınca ayın 9u 12. güne değil 17. gününe denk geliyo. ben 17 ile 24 gün arasında mı yumurtluyorum..
__ Bi ikincisi ise bu ayda yumurtlama günüm 7sinden 13üne kadar sürüyomuş hesaplamalara göre ama ben doktorun geçen dediği tarihe göre mi hesaplama yapsam yoksa nette çıkan hesaba göremi.. Eğer öyleyse bu hafta yumurtluycakmışım hiç haberim yok yahu
canım sen kendine söylemişin zaten beebği sanki şuanki sıkıntılarının tek çaresi gibi düşünüyosun. bizde eşimle 10 sene flörtten sonra evlendik ve bende çalışıyorum üstelik benim eşim öğretmen olduğu için gündüzleri genelde evde ve her akşam dersi var.saat 10'da geliyor eve sadece cumartesi ve pazar günleri 7de geliyor do gunlerdede kayınvalidemlere ve anneme gidiyoruz yani kendimize ait bi akşamımız yok ve benim eşimde bilgisayara oyuna aşırı meraklı ilk evlendiğimiz zamanlar cok tartıştım bu yüzden ve cok strese girim acaba beni istemiyormu yanımda yatmıyo oyun oynuyo sabaha kadar dizi izliyo sabaha karşı yatıyo diye ama sonra baktım ben kendi kendime yapıyorum olmadık yere tartışıyorum evde huzursuzluk çıkıyo adam 3gün yanıma yatıyo sonra yine bildiğini yapıyo bende yatak odam soğuk oluyo bahanesini buldum kendi kendime bilgisayarın olduğu odada yatmaya başladım her akşam yatak yorgan oturma odasına getiriyodum ve eşim ben çıktığımda hala uyuo oluyodu yani işten geldiğimde oturma odam yatak yorgan darmadağın oluyodu onları topluyodum bide misafir gelcekse hadi koşturmaya başla boş odam vardı bilgisayarı tv'yi oraya taşıdım o odada koştuk felanda yok inş bebeişim olursa bebek odası yaparım diye boş duruyodu minder felan koydum orayı hem günlük oturma odam yaptım hemde yatak odam oldu. şimdi oda rahat bende rahatım adamın üzerine gittikçesanki inat yapar gibi dahada fazla bilgisayar başında kalıyodu yada ben kafama taktığım için bana oyle geliyodu şimdi ipin ucunu bırakınca oda çok fazla zaman geçirmiyo bende geçirsede önemsemiyorum. ben uyuyana kadar yanımda ipadle oynuyo ben uyuduktan sonrada dizi izliyo. iş saatlerimizden de anlayabileceğin gibi bizimde bi sosyal hayatımız yok alışverişe bile gidemiyoruzki ne sosyal hayatı hoş zaten ben yapcak bişeyde bulamam sıkılınca ne yapılırki ben bulamıyorum sanırım biraz odunum ben( ama inan bana bu tarz sorunlar düşündükçe daha çok artıyo flört dönemimdende evliliğimin ilk 7-8 ayındanda biliyorum yuvarlanıp yuvarlanıp koskocaman bi kar kütlesi haline geliyo ve allah korusun daha kötü sonuçlara sebep oluyo zaten sende çalıştığın için çok fazla bişey yapmaya vaktin yoktur. kendine meşgaleler bul mesela ben işi bıraksam mum yapmayı çok istiyorum bilmiyorum senin hoşuna gidermi mum yapabilirsin ilgini çekerse. uzattım biliyorum ama demek istediğim sorun olarak görmemeye çalış yine monoton eve gidiyorum bişey yapmıyorum hiç eğlenmiyorum diye düşünme zaten birçoğumuzda böyle değilmiyiz sabah kalk işe git akşam eve git yemek yap etrafı toparla bulaşıkları hallet e bide yorgunsun zaten sonra bişey yapmaya dermanımız kalmıyoki bunu işte sorun olarak görmemek mesele bak evimi değiştirmek istiyorum diyosun dahada kötüye gitmesine izin verme ve bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?