HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canııım burdayıım :)
sayfa açık ben evi topluyorum taşınıyoruz ya ne haldeyim görsen bi allahın kuluda demiyo yardım edelim şu kıza anası evde oturuyo insan gelir bişeyin ucundan tutar ahhh ahh

kıyamam yaaaa aklımdan geçti dedim bu kız kesin eve daldı ... Hep öle olur zaten eve keyif çatmaya gelir ama ... taşınma işide ani oldu senin cnm ya biz aylardır söylüyoruz 1 ayı bulucak yine adetken yüklen işlere sonra fazla asılma farketmeden bebiş tutunur filan dikkatli ol yavruuuuu

çok merak ediyorum ya bi test alıp yapsana eve gidinceeee meraksızzz

4-5 günde oldu hersey canım ya bi başıma koca evi topluyorum anasını satiymadetim canım zaten yapıyoruz bişeyler ama sanki daha hiçbişeyi toplamamışım gibi ev o kadar karışıkkii

Kis meraksiz olurmuyum, icim icimi yiyor benimki bile belirti arar oldu kesin hamilesin var sende bisi deyip duruyor.. Gunduz kolay geciyor cumku isler cok yogun yaza harirlik, ama aksamlari deliriyorum. Bgn gec sevgiler gunu kutlamasi yapcaz, aksama sinema var. Bakalim hafta sonunu bir atlatiyim pazartesi ins. Zaten varsada 5 gun gecmis olcak adetim kesin cikar kanda ..

Bu arada tasiniyormussun canim, aman dikkat et kendine belli olma senin yaramaz annesinin yogun zamani gelicem der,bebisler gelsin ne zaman bizim icin o onemli degil, sen cok yorma kendini yinede..
Benim kaynanada oyleydi bir daireden otekine tasinirlen alt tarafi karsi taraf ama demedi bir cantada kutuda ben goturiyim diye, valla bahcede kahve icim tuturuyordu kisin karin ortasi ..

Kis meraksiz olurmuyum, icim icimi yiyor benimki bile belirti arar oldu kesin hamilesin var sende bisi deyip duruyor.. Gunduz kolay geciyor cumku isler cok yogun yaza harirlik, ama aksamlari deliriyorum. Bgn gec sevgiler gunu kutlamasi yapcaz, aksama sinema var. Bakalim hafta sonunu bir atlatiyim pazartesi ins. Zaten varsada 5 gun gecmis olcak adetim kesin cikar kanda ..

Bu arada tasiniyormussun canim, aman dikkat et kendine belli olma senin yaramaz annesinin yogun zamani gelicem der,bebisler gelsin ne zaman bizim icin o onemli degil, sen cok yorma kendini yinede..
Benim kaynanada oyleydi bir daireden otekine tasinirlen alt tarafi karsi taraf ama demedi bir cantada kutuda ben goturiyim diye, valla nispet yapar gibi bahcede kahve icip tuturuyordu kisin karin ortasi ..

inş bebişin gelmiştir canım ya kendim gibi merak ediyorum inan :)5 gün geçtiğinde kesin çıkar evet hadi inş çok sevinirimmm pozitifsee
taşınıyoruz canım hemde annesinin sokağına

inş bebişin gelmiştir canım ya kendim gibi merak ediyorum inan :)5 gün geçtiğinde kesin çıkar evet hadi inş çok sevinirimmm pozitifsee
taşınıyoruz canım hemde annesinin sokağına

Allah kolaylik versin canim ne diyim cok zor, birde beni dusun ayni bahce icindeyiz eveler karsilikli ortasi bahce. (( Nereye nerden, muhtar mubarek birde koca gun evde hicbir yere gitmez mutfak alisverisi icin bile siparis verir bizimki yada esimin babsi alir.. Off offf zor ama napalim Allah beterinden saklasin diyelim, ayni evde oturanlar var ..

evet canım şükretmek lazım napalım yaa bi çocuk olsa belki şu kaynanalar durulur biraz tek ümidim o yani yoksa iflah olmaz bunlar :|

evet canım şükretmek lazım napalım yaa bi çocuk olsa belki şu kaynanalar durulur biraz tek ümidim o yani yoksa iflah olmaz bunlar :|

Kis ben daha cok korkuyorum, ya ters teperse cocugu sahiplenir beni dislamya devam ederlerse.. Yok sen bilmezsin yok bizim kultur boyle onu yiyecek bunu giyecek, ama Allah var kaynanam bizim eve ole hayatta gelmez ozel bir durum olmadikca cagrilmadikca.. Neyse Rabbim hayirlisini versinde , napalim bulcaz bir orta yol onlarinda torunu olucak sonucta, ama benim annecim gene senede bir kere gorebilecek bizleri (((((((((

kızlar yazdıklarınızı okuyunca ne kadar şanslı olduğumu farkettim biz aynı apartmandayız kv ile çok şükür aramız iyidir o bana gelir ben ona giderim,yemek yapar bana getirir ben ona götürürüm Allah yardımcınız olsun zor gerçekten...

oha yapmaz ya sanmıyorum tanımıyorum ama o kadar olamaz bencee.canım benimde evime daha 5 ayda 1 kere geldi düğünden sonra yemeğe çağırmıştım babası evime daha hiç gelmedi hiç sevmez beni ama işte bizim gitmemizi istiyo annesi bizimkide aşık anasına en başlarda her akşam ordaydık bign kopardım kıyameti şimdi ben gidelim dersem gidiyoruz.ama aynı sokağa taşınıca nasıl olcak bilemiyorum :/
bide benim annemde yok (((

ne mutlu sana canıım :)
benimkinin evinde çalışan yardımcısı var ne yemek yapmayı bilir kendisi ne temizliğe elini sürer.ne örf adet gelenek görenek herşeyden bi haber.para var ama cahillik çok kötü işte para beyin yerine geçeymiş iyiymiş :)

slm arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun:)

:) canım benim yaa atsan atılmıyo satsan satıılmıyoo napcan idare edecen artık..

canım yaa kıyamam sana benn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…