HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bende tam 18.gunumde yumurtluyorum ne doktora ne hespalamaya güven bence ovulasyon testi yap emin ol zaten akıntıların ve kasık agrıların en guzel sinyali verir sana

bu ay alcaktım aslında ama hem zar zor maaş alıyorum hemde kredi kartı taksidine pc eklendi o yüzden bu ayda kendim bilip geçireyim dedim.. dün biraz sol kasığımda pıtpıt oldu ama acaba o belirtimi ki ? ben en iyisi bi ovu testi alayım günüm geçip gitmeden..

tazebahar umarım eşin o güzel yüzünde gülümsemene neden olacak bir cevap verir canım ama şunuda unutma erkekler odundur birazcık.Ben bu mail işini nişanlılıktan beri yapıyorum ama tüm gün cevap vermediğide olurdu cevap verdiği zaman üste çıkıp suçladıgıda yüz yüze gelip sordugumda önceki davranıslarım için beni suçlardı.Artık evliyiz ve ne mail yazıyorum,nede gün içinde arıyorum.Kendisi arıyor sesin soluğun çıkmıyor diyor.Bence bunları biz şımartıyoruz aslında yüz vermemek ama konusmak yani küs olmadan bence bu en iyisi.O zaman yaklaşan ve gelen onlar olur.

amin canım bebim allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inş seninde içne bi ferahlık verir rabbim. inş yazdıklarını okuyup silkelenip seni üzdüğünün senin bunaldığının yorulduğunun senin tek arkadaşın tek dostun ablan annen hepsinin herşeyinin kendisi olduğunun farkına varır. ve bugünden itibaren huzurlu olursun inş.

yok canım dün yapmadım bu sabah yaptım 10,30 da. yani ikinci çizgi çok net gayet koyu ama ilkiyle aynı renk değil yarım ton açıktı. bide bu akşam yapacağım.

tamam o zaman bçt yapmayayım ben silkeletip ayakları dikerim artık

çok teşekkür ederim canımmmm

Internete degil dr ye guven ama isi saglama al... iki haftayida degerlendir

Heymasallah destan yazmissin ayoll.

cok iyi uapmissin bazen biz cevorecegiz evii. yoksa gecim olmaz

napıyım tazebahar yazdıkça kendi yaşadığım sıkıntılarım geldi uzadıda uzadı:)) valla bazen değil mümkünse herzaman karşı tarafa belli etmeden ipleri ele alıp evi yönetmek gerekiyo yoksa olmuyo kavga kavga nereye kadar ben 10yıl hatta 11yıl evleniyimde tartışıyım diyemi bekledim şekerim dimi ama:)))

Noldu kiz aksammm merak ertimmmm
... sen yaz ben aksam eve gelince okurummm okula gidocem simdii

ayyy nolsun yaa benim camışın sızıp kalması dışında aslında güzeldi. yani adam sızdı uyandırdım dedim doktor hemen hamile kalabilirsin ara verirsen rahim filmi çektirmen gerekecek dedi dedim. ee rahim filmi ne kadarmışki dedi öküz bende kızdım yok sana çocuk falan dedim döndüm kıçımı yattım sonra sırnaştı geldide. neyse oldu ama benimki benden gitti
sabah ovulasyon yaptım işte oda koyu çıktı bugünü falan iyi değerlendirmem lazım. bçt yapmıyorum silkeletcem artık onuda her seferinde yapmam lazımmı yoksa bi kere silkeletmek yeterlimi her seferinde silkeletsem bi düzine çocukmu olur bilemiyorum

hee bu arada fotoğraftaki ben değilim onu sormuşsun. eşim facebookta resmim var diye onu bile kapattı bide buraya resim koyduğumu görse neti kapatır heralde ben daha kara kuru bişeyim

canımcım internette uygun fiyata var 15li 30 lu falan satılıyo hatta taksitte yapılyo ben öle aldım laboquick 30 adet 5 tanede gebelik testini 30 tlye almıştım 12 taksit yapmıştı

inşşallah canım şimdilik ses soluk yok ben tam 1 yıldır bi sorun oldugunda susmayı deniyorum denemiyrum aslında içimden gelmiyo konuşmak uzun zamandır ilk defa mail yazdım bakalım ne olcak bu işin sonu

inşallah canım bazen aslında tek oldugunu bildiği için havalara giriyo gibime geliyo sanki sadece ona muhtaçmışım gibi ne bilim belki ben paranoyaklık yapıyorumdur inşallah allahım hepimize gönül ferahlıgı veriri hayatım çok saol detseğin için gelişmeleri paylaşıcam

hsst canım aynen öle yapmak gerekiyo ama insan her zmana güçlü olamıyo hep güçlü olalım iş bizde biter yuvayı biz yapıyrozu dedikçe yıpranıyoruz farkında değiliz, herkes karşılıklı özveride bulunmak zorunda tartışmalarda olacak güzel gunlerde olacak işte evlilik sanırım böle bişey...

kızz alkollu ıken yapmayın zaten yaa
hayırlı evlat olsun ayık kafayla yapın besmelesız gırmeyın ıse

sacmalama bu degerle nasıl alltn muayne nasıl gorunmez ya
1000 den sonra kese gorunuyor
senın sat nezamandı

Selam Kizlar, Ne var ne yok. 3 gundur giremedim varmi guzel guzel hamis haberlerimiz.

Valla ben cok kotuyum, is yerinde ruh gibiyim eve gidince sadece uyku dusundugum. Hic halim yok bulantilarim artti. Allah hepinize bebislerinizi versin sizlere bagislasin ve artik guzel bir hamilelik gecirmek nasip etsin diye ekliyorum dualarima sizler icin ...

hsst canım aynen öle yapmak gerekiyo ama insan her zmana güçlü olamıyo hep güçlü olalım iş bizde biter yuvayı biz yapıyrozu dedikçe yıpranıyoruz farkında değiliz, herkes karşılıklı özveride bulunmak zorunda tartışmalarda olacak güzel gunlerde olacak işte evlilik sanırım böle bişey...[/QUOTE]

insan yıpranmaz olurmu tabiki çok fazla yıpranıyor her sorumluluğu almışsın üstüne bide seni anlayan derdini dinleyen biri yok insan kendinden geçiyo ama durup bi düşününce senin mailinde dediğin gibi onu kaybetsen dahamı iyi onunla mutluyken geçirdiğin vakitleri başka bişeye değişirmisin bunlarla motive oluyo insan. malesef karşıdaki anlamıyosa kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız yoksa ne o evlilik ne o hayat çekilmez olur

kızlar yaa bişey dikkatimi çekti

bçt yapıyorumya ben

onu adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar devam etmek gerekiyormuş ama ben adet olmuyorumki.

bi sakıncası olurmu sizce:26:

kız gecen gun dedım ya corekotu dusuk yapıomus
yumurtan olunca bırak bence kı sen ne zamandır yıon bılmıorum ama yumurta var dıon yeme bence

kız gecen gun dedım ya corekotu dusuk yapıomus
yumurtan olunca bırak bence kı sen ne zamandır yıon bılmıorum ama yumurta var dıon yeme bence

arkadaşlar sorması ayıp olmasında bu bçt ne benim tiroidleirmde sorun çıktı onun için ilaç kullanıyorum klomenide kullandım cuma doktora gitcem ha bide adet olamıyorum 50gunde felan adet oluyorum bende yapıyımmı bu bçt'den:)))

insan yıpranmaz olurmu tabiki çok fazla yıpranıyor her sorumluluğu almışsın üstüne bide seni anlayan derdini dinleyen biri yok insan kendinden geçiyo ama durup bi düşününce senin mailinde dediğin gibi onu kaybetsen dahamı iyi onunla mutluyken geçirdiğin vakitleri başka bişeye değişirmisin bunlarla motive oluyo insan. malesef karşıdaki anlamıyosa kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız yoksa ne o evlilik ne o hayat çekilmez olur[/QUOTE]

haklısın canım işyerimin sıkıntısı beni o kadar boğuyoki kendme vakıt ayıramıyorum hayatta bişeyden zevk alamaz hale geldım gerçekten valla eve gittiğimde o kadar yorgun oluyorumki kendime mesgale bulsam bile uğraşamam sadece battaniyenin altında yatasım geliyo nereye kadar böle gitcek bilmiyorum

bence sen bosver yumurtayı ısı zevkıne bırak gun asırı halvet
sonra ver elını bebek

canım bal çörek otu tarçın karışımı yumurtlama sağlar diyolar faydası olan çok kişi varmış sende pcolusun anladığım kadarıyla hayatım yaparsan bi zararı olmaz sonucta bal-tarçın-çörek otu hep yenilen şeyler

canım hastalıgın ne tm bılmıorum ama bu btc
bal + tarcın + corek otu kuru (ogutulmus)
ucunu karıstırıp yıyorsun reglın 2 gunu basla 12 gun bırak
yumurtlamayı artıor ırı ırı yumurtlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…