- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.821
canım bende tam 18.gunumde yumurtluyorum ne doktora ne hespalamaya güven bence ovulasyon testi yap emin ol zaten akıntıların ve kasık agrıların en guzel sinyali verir sana
canım benim ne güzel yazmışsın, evet haklısın bi yerden sonra sanırım her evlilik aynı sorunalrı yaşıyo, benim annemler burda yok ben 25 sene annemle gezen bi kız oldum annem ve ablma benim en iyi arkadaşlarım oldu evlendikten sonra onlardan ayrılınca boşluk oldu tabi, sadece onun ailesi var burda onalrı seviyorum ama bazen onlarla ebraberken neden benim ailem yok burda diyorum içleniyorum, cumartesielride 7 ye kadar çalışıyorum o yuzden annemlere de gidemiyorum 2 gunum osla giderim, nebilim çok haklısın bunalrı dert ettikçe içinden çıkılmayacak hale geliyo iyice psikolojisi bozuluyo insanın, oyun oynasın oynamasına bişey demiyorum ama ben artık yaşlı gibi hissetmeye başladım kendimi, ankarada yaşıyoruz yapacak çok sey var ama evde oturuyoruz gerçi 7 sene dışarılarda dolandık durduk ama sanırım tüm bu sorumluluklar beni bunalttı, en büyük etken işim işimde de çok büyük sorumluluklarım var herşey benim omuzlarımda sanırım kaldıramıyorum artık, tüm bu sıkıntılarımı yazdım mail attım haberde verdim mail attım diye henüz bi cevap yok bakalım hayat bizi nerelere sürüklicek, dua...en çok yaptıgım şey herzaman dua ederim benbol bol yılmadan sıkılmadan ruhumu hafifleten bitek o var zaten bu aralar...bi çözüm bulunur inşallah allahım yardım etsin...
canım benim ne güzel yazmışsın, evet haklısın bi yerden sonra sanırım her evlilik aynı sorunalrı yaşıyo, benim annemler burda yok ben 25 sene annemle gezen bi kız oldum annem ve ablma benim en iyi arkadaşlarım oldu evlendikten sonra onlardan ayrılınca boşluk oldu tabi, sadece onun ailesi var burda onalrı seviyorum ama bazen onlarla ebraberken neden benim ailem yok burda diyorum içleniyorum, cumartesielride 7 ye kadar çalışıyorum o yuzden annemlere de gidemiyorum 2 gunum osla giderim, nebilim çok haklısın bunalrı dert ettikçe içinden çıkılmayacak hale geliyo iyice psikolojisi bozuluyo insanın, oyun oynasın oynamasına bişey demiyorum ama ben artık yaşlı gibi hissetmeye başladım kendimi, ankarada yaşıyoruz yapacak çok sey var ama evde oturuyoruz gerçi 7 sene dışarılarda dolandık durduk ama sanırım tüm bu sorumluluklar beni bunalttı, en büyük etken işim işimde de çok büyük sorumluluklarım var herşey benim omuzlarımda sanırım kaldıramıyorum artık, tüm bu sıkıntılarımı yazdım mail attım haberde verdim mail attım diye henüz bi cevap yok bakalım hayat bizi nerelere sürüklicek, dua...en çok yaptıgım şey herzaman dua ederim benbol bol yılmadan sıkılmadan ruhumu hafifleten bitek o var zaten bu aralar...bi çözüm bulunur inşallah allahım yardım etsin...
Cimcime yapmaa, dr.un yumurtaların oluşmaya başladı demişti di mi? Regl olmadığın içinde kaçıncı gününde olduğunu bilemezsin. Bence baya gelişmiş bile dün ovu. testin biraz koyuydu di mi? Allah göstermesin bilemezsin şu an ne evrede olduğunu, kistle falan uğraşma bi de. Bu arada bende ilk defa dün yaptım ovu. testini. Benimkide biraz koyuydu. Yani yumurtalar oluşmuş tüpe gitmek üzereler ve ben 9. günümdeyim. Yapma kürü bence...
Internetten al bence yirmi liraya yirmi tane:) laboquick markası faydasını görenler var.
Internete degil dr ye guven ama isi saglama al... iki haftayida degerlendir
Heymasallah destan yazmissin ayoll.
cok iyi uapmissin bazen biz cevorecegiz evii. yoksa gecim olmaz
Noldu kiz aksammm merak ertimmmm
... sen yaz ben aksam eve gelince okurummm okula gidocem simdii
bu ay alcaktım aslında ama hem zar zor maaş alıyorum hemde kredi kartı taksidine pc eklendi o yüzden bu ayda kendim bilip geçireyim dedim.. dün biraz sol kasığımda pıtpıt oldu ama acaba o belirtimi ki ? ben en iyisi bi ovu testi alayım günüm geçip gitmeden..
tazebahar umarım eşin o güzel yüzünde gülümsemene neden olacak bir cevap verir canım ama şunuda unutma erkekler odundur birazcık.Ben bu mail işini nişanlılıktan beri yapıyorum ama tüm gün cevap vermediğide olurdu cevap verdiği zaman üste çıkıp suçladıgıda yüz yüze gelip sordugumda önceki davranıslarım için beni suçlardı.Artık evliyiz ve ne mail yazıyorum,nede gün içinde arıyorum.Kendisi arıyor sesin soluğun çıkmıyor diyor.Bence bunları biz şımartıyoruz aslında yüz vermemek ama konusmak yani küs olmadan bence bu en iyisi.O zaman yaklaşan ve gelen onlar olur.
amin canım bebim allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inş seninde içne bi ferahlık verir rabbim. inş yazdıklarını okuyup silkelenip seni üzdüğünün senin bunaldığının yorulduğunun senin tek arkadaşın tek dostun ablan annen hepsinin herşeyinin kendisi olduğunun farkına varır. ve bugünden itibaren huzurlu olursun inş.
napıyım tazebahar yazdıkça kendi yaşadığım sıkıntılarım geldi uzadıda uzadı:)) valla bazen değil mümkünse herzaman karşı tarafa belli etmeden ipleri ele alıp evi yönetmek gerekiyo yoksa olmuyo kavga kavga nereye kadar ben 10yıl hatta 11yıl evleniyimde tartışıyım diyemi bekledim şekerim dimi ama:)))
eşek herif akşam alkol aldı misafirde vardı zaten sonra sızdı tabi pis camıştesti sabah yaptım zaten bide akşam yaparım inşallah tutar yaaa
beni sinir edeceğini bildiği için fiyatını soruyo oldu zaten kız ben yok sana çocuk falan dedim döndüm kıçımı yattım sonra geldi pislik
inşallahhhh daha batım bile yok ama nasipte varsa batı göremeden bebeğimi görürüm dimi
bçt yapıyorum kahve içiriyorum silkeletiyorum sonra ayakları dikip yatıyorum
peki bunları her seferinde mi yapıyorum :44:
ben çocuk yapmıyorum sana deyince üstüme atlıyo hemen ama böyle sinirimi bozmayıda ihmal etmiyo
erkeklerin testesteronları çam özündenmi acaba
kan testinde 5661 çıktı doktora gitmeye korkuyorum vay efendım kesen görünmedi aha kesen göründü bebek yok içinde aa bebek var kalp atısını göremiyorum bu bebek olmayabilir sen git 1 hafta sonra gel gıygıyda gıy gıy((((bide alttan muayene
kızlar yaa bişey dikkatimi çekti
bçt yapıyorumya ben
onu adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar devam etmek gerekiyormuş ama ben adet olmuyorumki.
bi sakıncası olurmu sizce:26:
kız gecen gun dedım ya corekotu dusuk yapıomus
yumurtan olunca bırak bence kı sen ne zamandır yıon bılmıorum ama yumurta var dıon yeme bence
hsst canım aynen öle yapmak gerekiyo ama insan her zmana güçlü olamıyo hep güçlü olalım iş bizde biter yuvayı biz yapıyrozu dedikçe yıpranıyoruz farkında değiliz, herkes karşılıklı özveride bulunmak zorunda tartışmalarda olacak güzel gunlerde olacak işte evlilik sanırım böle bişey...
kızlar size bişey anlatıcam..
Şimdi ben 24 Ocak'ta adet oldum 9 Şubatta da öle kendim doktora gitmiştim ve bana dedi ki "adetinin 12. günündesin yani yumurtlama döneminde ona göre değerlendir önümüzdeki haftayı" ama ben hesaplayınca ayın 9u 12. güne değil 17. gününe denk geliyo. ben 17 ile 24 gün arasında mı yumurtluyorum..
__ Bi ikincisi ise bu ayda yumurtlama günüm 7sinden 13üne kadar sürüyomuş hesaplamalara göre ama ben doktorun geçen dediği tarihe göre mi hesaplama yapsam yoksa nette çıkan hesaba göremi.. Eğer öyleyse bu hafta yumurtluycakmışım hiç haberim yok yahu
arkadaşlar sorması ayıp olmasında bu bçt ne benim tiroidleirmde sorun çıktı onun için ilaç kullanıyorum klomenide kullandım cuma doktora gitcem ha bide adet olamıyorum 50gunde felan adet oluyorum bende yapıyımmı bu bçt'den:)))
arkadaşlar sorması ayıp olmasında bu bçt ne benim tiroidleirmde sorun çıktı onun için ilaç kullanıyorum klomenide kullandım cuma doktora gitcem ha bide adet olamıyorum 50gunde felan adet oluyorum bende yapıyımmı bu bçt'den:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?