HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sağolasın canımda ben çörek otu malesef yiyemiyorum poğaçada ekmekte bile tek tek seçiyorum kalıntısı kalsa farketmesem bile kokusundan biliyorum yiyemiyorum. balda benim tatlıyla aram yok hiç canım çok tatlı istediğinde çay kaşığının ucuyla anca okadar(

canım hastalıgın ne tm bılmıorum ama bu btc
bal + tarcın + corek otu kuru (ogutulmus)
ucunu karıstırıp yıyorsun reglın 2 gunu basla 12 gun bırak
yumurtlamayı artıor ırı ırı yumurtlar oluyor

valla hastalığımın ne olduğunu bide ben bilsem doktorun birine gdiyorum sorun yok diyo birine gidiyorum ultrasonda bakıyo yumurtalıklarda sorun yok dio ertesi gün aynı doktor pco var dio bu tiroidte yeni cıktı oda ayrı sorun kadın doğumcu büyük sorun dedi abarttı korkuttu dahiliyeci değerlerin okadar kötü değil dedi öyle karışık işte

kasıktaki batmalar pıtpıtlar yumurtlama belirtisi canımm. sen kaçırma bu günleri. ovulasyon testiyle takip etmeyeceksen işini sağlama al gün aşırı mik mik canım. başka çaren yokaha bu ay biraz yorulcan artık. mart kedisi olmak kolay değil....

bende aynı senin gibiyim asla yemem çörek otu hatta ramazan pidesinden bile ayıklarım ama konu bebek olunca çok afedersin her seferinde öğürerekte olsa yuttun suyla ben nelere katlanıyorum kocamın yaptıgı kaprise bak gerçi artık son ıkı gundur içmiyorum sinir oldum çünkü

canım bana kalırsada belirtilerin pco yu gösteriyo adet düzensizliği çok az ya da fazla kanama, sivilcelenme, kilo artışı, tüğlenme varsa pcosundur ultrasonda görünür zaten boncuk gibi dizilmiş oluyolar klomen kullanmak tedavi yöntemi çocuk olaz diye bişe yok sadece olma süresi uzar dedi bana doktoum çoğu doktor bunu problem olarak görmüyo bile

kızlar benim kocamdan cevap yok mesaj atayımmı sizce sanırım aynı duyguları paylaşmıyoruz cevap verme tenezzülünde bulnmadın bile diye ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…