- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.841
canım bal çörek otu tarçın karışımı yumurtlama sağlar diyolar faydası olan çok kişi varmış sende pcolusun anladığım kadarıyla hayatım yaparsan bi zararı olmaz sonucta bal-tarçın-çörek otu hep yenilen şeyler
canım hastalıgın ne tm bılmıorum ama bu btc
bal + tarcın + corek otu kuru (ogutulmus)
ucunu karıstırıp yıyorsun reglın 2 gunu basla 12 gun bırak
yumurtlamayı artıor ırı ırı yumurtlar oluyor
actım ızlıorum sımdı eger korktum dogurmucam dersem suclusu sensın
Kiss gonderme soyle seyler izlemede valla zaten piskoloji sifir, zaten yari ayik yari baygin ogure ogure geziyom etrafta.. :18::18::18:
gzm mahvvettın benı agla agla oluyorum
bende boyle alım yavrumu cekım kokusunu ıcıme
bu ay alcaktım aslında ama hem zar zor maaş alıyorum hemde kredi kartı taksidine pc eklendi o yüzden bu ayda kendim bilip geçireyim dedim.. dün biraz sol kasığımda pıtpıt oldu ama acaba o belirtimi ki ? ben en iyisi bi ovu testi alayım günüm geçip gitmeden..
sağolasın canımda ben çörek otu malesef yiyemiyorum poğaçada ekmekte bile tek tek seçiyorum kalıntısı kalsa farketmesem bile kokusundan biliyorum yiyemiyorum. balda benim tatlıyla aram yok hiç canım çok tatlı istediğinde çay kaşığının ucuyla anca okadar(
duygusuz olman lazım korkman içinn
izleyince beni ağlama tuttu zaten bi duygusalım çok harika bi an olmalııı
ben acılı dogum sahnesı attın sandım ya
mutluluk mus bu
ıcım bı hos oldu
valla hastalığımın ne olduğunu bide ben bilsem doktorun birine gdiyorum sorun yok diyo birine gidiyorum ultrasonda bakıyo yumurtalıklarda sorun yok dio ertesi gün aynı doktor pco var dio bu tiroidte yeni cıktı oda ayrı sorun kadın doğumcu büyük sorun dedi abarttı korkuttu dahiliyeci değerlerin okadar kötü değil dedi öyle karışık işte
ben acılı dogum sahnesı attın sandım ya
mutluluk mus bu
ıcım bı hos oldu
Valla ben acmamistim bile sen oyle degince baktim .. Gizemcim Kusura bakma valla
öyle şey paylaşırmıyım sizi düşünmedenn aşkolsuun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?