HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız taç yaprakkk napıyon bebişim nasılsın yaaa ?? görüşemiyoruz hiç...

Vallla iyim desem yalan olur kis bu hafta hele iki gundur ruh gibiyim hep uyku hali halsizlik, Bulantilarim var kusamiyorumda ogurup duruyom..
Sen nasilsin hayatim ins bir hafta 10 gun gecince benim gibi olmazsin Allahim saglikli guclu hamislik nasip etsin..

kız bende kadını kesip biçiyolar herşeyi görüyoz sandımdııı güzelmişşş buuuu ayhh allahım tez vakitte sağlıcakla bizlerede nasip eyle...

kızlar benim kocamdan cevap yok mesaj atayımmı sizce sanırım aynı duyguları paylaşmıyoruz cevap verme tenezzülünde bulnmadın bile diye ne dersiniz??

atma tabıkı adama dusunme savunma suresı ver
oda kafasını toparlamaya calısıordur
aksamı halıne kadar bekle eve gleınce suratından anlarsın zatı

geçmiş olsun bebeğim neyse bu hallerimeze hamd olsun en azından geçiçi ve sonunda hayatını dğeiştirecek bir mutluluk gizli... Halsizlik ve uyku haliii fewkaladenin fewkindesi şu ara.. bulantım olmuyor gibi birşey yeni yeni bazen hissediyorum midemin bulandığını unutup gidiyorum ama servisle işe gelip giderken biraz sıkıntı oluyor.. onun dışında bu ara iyiyim ama benim 1. ayım yeni bitti 2. ay da başlıyor bulantılar den,liyor bakalım nolcak

kızlar benim kocamdan cevap yok mesaj atayımmı sizce sanırım aynı duyguları paylaşmıyoruz cevap verme tenezzülünde bulnmadın bile diye ne dersiniz??

bence yazma canım biraz bırak kendi haline sabret bunaltmışsın gibi düşünmesin hem belki müsait değildir cevap yazmak için işleri vardır akşam nasılsa Allahın izniyle aynı eve geliceksiniz sen bişey olmamış gibi bence giyin süslen kocacım üzerine geldim ben seninle mutlu olmak istiyroum felan de oda anlayışla karşılar sana inş olumlu karşılık verir ve düzelir aranız inş

evet bu hafta ve önümüzdeki haftaları iyi değerlendircem o zaman. Az öncede eşimle konuştum akşam alalım testi dedi bakalım akşam netten sipariş vericez Cuma günü gelir heralde demi ? artık gelncede sorularımla şişiririm kafanızı..

evet en guzelı baska seylere yogunlas derım canım ben
kocana da jest yap guzel davran guzel gıyın falan
adam da utansın sana ole davrandıgına

hiçte içimden gelmiyo güzel davranmak biraz nazlanmak istiyorum biraz o benim gönlümü alsın istiyorum kadın olan bu kkonuya daha onem veren ve hassas olan taraf benim ben en iyisi kendi kendimi mutlu edeyim insn kendi mutlu olmadıktan sonra etrafındakilerde mutlu edemez çünkü,:13:

kendıne guzel bır pasta soyle hımmm enfessss
kocalar mı bızı nazlıcak pehhh cok zor yaaa

Sorma hayatim bende otobusten kendimi zor atiyorum eve hemen lavobaya, Dedigin gibi Allah'a sukur bebislerimiz iyi olsunda hepsi gecer gider ins. Benim yarin 8 . haftanin ilk gunu ins Ayin 14'u kontrolum var kalp atislarinida duyariz bebegimizin.. Valla dikkat et kendine boyle yavas yavas basliyor bulantilar, yemen icmen nasil benim canim hic bisi istemiyor dogru duzgun zorla yemeye calisiyorum, ayrica kopek gibi hissediyorum kendimi her sey kokuyor hemen, otobuste eve giderken kim oglen yemeginde ne yemis valla cikartirim menusunu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…