- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.861
kız taç yaprakkk napıyon bebişim nasılsın yaaa ??görüşemiyoruz hiç...
kızlar benim kocamdan cevap yok mesaj atayımmı sizce sanırım aynı duyguları paylaşmıyoruz cevap verme tenezzülünde bulnmadın bile diye ne dersiniz??
kız bende kadını kesip biçiyolar herşeyi görüyoz sandımdııı güzelmişşş buuuu ayhh allahım tez vakitte sağlıcakla bizlerede nasip eyle...
Vallla iyim desem yalan olur kis bu hafta hele iki gundur ruh gibiyim hep uyku hali halsizlik, Bulantilarim var kusamiyorumda ogurup duruyom..
Sen nasilsin hayatim ins bir hafta 10 gun gecince benim gibi olmazsin Allahim saglikli guclu hamislik nasip etsin..
kızlar benim kocamdan cevap yok mesaj atayımmı sizce sanırım aynı duyguları paylaşmıyoruz cevap verme tenezzülünde bulnmadın bile diye ne dersiniz??
atma tabıkı adama dusunme savunma suresı ver
oda kafasını toparlamaya calısıordur
aksamı halıne kadar bekle eve gleınce suratından anlarsın zatı
beni iyice düşüncesiz yaptınız vallaaa
tamam oz aman ben işime odaklanıyorum o zaman hem bebek konusunu hem kocam konusunu beynimden siliyorum
aşk olsun kızz hiç öyle bişi sanarmıyız ama doğum deyince ilk akla gelen kesip biçerek bebek alma olduğu için insanlarda bu düşünceyi uyandırıyor mucuk yerim seni küsme kızzz
küsermiyimm kıız blöf yaptım haha
niye bizimle alay geçiyorsun sen teyzesiii amaaaa
evet en guzelı baska seylere yogunlas derım canım ben
kocana da jest yap guzel davran guzel gıyın falan
adam da utansın sana ole davrandıgına
ben eczaneye gidiyorum yeaaaa canım sıkıldı bi test aliymde geliyim
hiçte içimden gelmiyo güzel davranmak biraz nazlanmak istiyorum biraz o benim gönlümü alsın istiyorum kadın olan bu kkonuya daha onem veren ve hassas olan taraf benim ben en iyisi kendi kendimi mutlu edeyim insn kendi mutlu olmadıktan sonra etrafındakilerde mutlu edemez çünkü,:13:
ben eczaneye gidiyorum yeaaaa canım sıkıldı bi test aliymde geliyim
ooooyy teyzesiii yesinn onun o fındıkkk totosunuuuuuuuuu
geçmiş olsun bebeğim neyse bu hallerimeze hamd olsun en azından geçiçi ve sonunda hayatını dğeiştirecek bir mutluluk gizli... Halsizlik ve uyku haliii fewkaladenin fewkindesi şu ara.. bulantım olmuyor gibi birşey yeni yeni bazen hissediyorum midemin bulandığını unutup gidiyorum ama servisle işe gelip giderken biraz sıkıntı oluyor..onun dışında bu ara iyiyim ama benim 1. ayım yeni bitti 2. ay da başlıyor bulantılar den,liyor bakalım nolcak
yapınca buraya da at hee
unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?