HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hehee manyak ya yakın olaydık bende 1 tane var gelir alırdın
ye tesyzesiiii tabisii... inşallah sende hamişsindir bizde senin mercimeğini yerizz oğluşumlaa

nerden biliyosun kız belkii allaahıım yaaa benmki kız olsun seninki oğlan evcilik doktorculuk oynasınlar ahah
ay neyse altıma yapmadan gidiyim aliym şu testi bi yapiyimde çiçimi rahatliyim hadii öptüümmmmm

hahahaaa... ben daha yeni geleceğim o haddelere bebeğim... bakalım göreceğizz yaşayıp şu anda sadece konuşmak
istemiyorum kimseyle uyumak istiyorum hep... yemem içmem iyi şuan ama sabahları bazen hiç bişi yiyesim gelmiyorr sanırım yavaş yavaş sinyal veriyor...

nerden biliyosun kız belkii allaahıım yaaa benmki kız olsun seninki oğlan evcilik doktorculuk oynasınlar ahah
ay neyse altıma yapmadan gidiyim aliym şu testi bi yapiyimde çiçimi rahatliyim hadii öptüümmmmm

ahaaa ben hissediyorum bebeğim... erkek olacak benimkisi ... gerçi sağlıklı olsunda hiç sorun değil..

oglusumla
vay vay vay nasıl bır 6.hıs bu

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben hissediyom oğluşum olcak onunla konuşurken falan oğluşum diyorum amağazaya gittiğimde otomatikmen erkek kıyafetlerine bakıyom kızz...

Kis sanki benimkide erkekmis gibi geliyor bana Annemde ruyasinda gormus erkekmis . Aman hayirli saglikli evlat olsunlara gerisi bos..

hadi hayırlısı benim annemde kız hissediyor ama kocamlan ben erkek hissediyoruz.. geçen pazar oturmuş laptopu almışş eline gülüyo napıyon sen dedim feneriumdan hastane çıkışı beğeniyorum diyorrr...

Gizemcan,
Video için saol arkadaşım, ilk defa izledim ben doğumu...
Test yapcan hee, hadi hayırlısı kuzum...

tamam canım beklemedeyim tetikteyim takipteyim

yazarsan ve bunada cevap vermezse daha çok üzülüp sinirleneceksin.En azından eve gittiğinde bir şey olmamıs gibi yap konuş normal şekilde yemeğinizi yiyin o hala mailden söz etmezse tam ormanlıktır o zaman.Bir şey dersede kızgın yada suçlayıcı ben elimden geleni yaptım sana hislerimi yazdım dersin ve vicdanen şu an çok rahat olman gerek yazdıkların çok güzel şeyler çünkü.Hem senin ne kabahatin var ki suçluymuş gibi üstüne düşeceksin.Aynı seyleri bende yaşadım ben yanaşmasam kesinlikle barışmazdı.

Merhaba..7 aylık evliyim..Ben de artık anne olmak istiyorum..Eşim bu konuda benim kadar istekli değil,erken olduğunu düşünüyor,ama ben çok istiyorum diye bir aydır deniyoruz..

haklısın kadın olan benim yıpranan benim hassas olan benim valla o kadar güzel şeyler yazdımki mailde anlatamam ama cevap yok eve gidince hiçbişey yokmuş gibi davranayım o zaman ben onun tepkilerini bi kontrol edeyim , bence iyi ya da kötü bi tepki vermezse ben evliliğimi sorgulamaya başlayayım.evet vicdanım çok rahat bakalım nası bi hareketle karşı karşıya kalcam .arkadaş sanki boşanmak istiyorum yaaa bebek istiyorum ve bunun için ugrasıyorum sanki kendileri normal zamanda duygusal oldukları için birlikte oluyolar tamamen bedensel ihtiyac onlara göre anlamadım gitti kaprisli nazlı olması gereken ben olmam gerekiyodu ama rol çaldı kocam benden ama cidden bişeylerden soğudum sanki allah sonumuzu hayır etsin

canım benim hemen evliliğini falan sorgulama ben seni çok iyi anlıyorum sen eşini o kadar çok seviyorsun ki tavrı seni incitiyor ve anlaşılmak istiyorsun sadece o da bunu yapmayınca kırılıyorsun.Rahat ol akşama onu gördüğünde bile çok mutlu olacaksın emin ol insan sevince aynı evde bile küs kalamıyor.Bir sarılman yeter sıcaklığını hissetmen.allah ayırmasın hiç bir zaman hiç bir yuva yıkılmasın.Benim demek istediğim üstüne gitme benim eşim dra 1,5 sene gitmedi ne yapayım zamanımı çaldı ama seviyorum onu.Üstelediğimde bunalıyorum derdi.Düşünsene eve gidiyorum yemekleri hazırlıyorum nerdesin diye sormak için arıyorum 2 dk cevap vercekki bende ona göre ısıtacaksam yemeği ısıtacağım yada bir şey kızartmam gerekiyor bana dediki beni arama sıkma beni.Öylemi tamam dedim geldiğinde hep yemekler sıcak sofra hazır olurdu.10 gündür o eve geliyor ben öyle başlıyorum işe.Bekliyor geliyor tencere kapaklarını açıyor.Sen istedin dedim.Şimdi 3 gündür kendi arıyor biliyor musun ben şurdayım bir şey lazımmı diye:)

merhaba canlarımmmmmmmmmm wala çok yoğunum arada bakıp çıkıyorum yaamıyorum bu aralar wala sizleri çokkkk özlüyorum boş waktımde direk buradayım:)nasılsınız bakıyımmm

kızlar tünaydın ben çeldimm dün hastahaneye gittim adet düzensizliğinden. çok şükür kist çıkmadı yumuralıklar normal dedi tahlillerde güzel çıktı. doktor bana adet söktürücü verdi bide adetin 3. günü kulanmam için klomen diye bi ilaç verdi. başkada bişi demedi ilaç bittikten sonra şu gün ilişki falan gelde demedi. kızlar şimdi ben ilaç bittikten ne kadar sonra mik mik yapcam yada yumurtlucam cevap lütfrnnnnn

yaw siz böle odun öküz falan düz gidince ünlü bir face sözü aklıma geldi '' dinlemeyen değil ilgilenmeyen erkek daha kötüdür, neticede ilki sağır ikincisi sığır '' :)
boşver şekerim sıkma canını belki de onun da birşeye sinirleri falan bozuktur öyle hemen sorgulamaya falan başlama evliliğini daha bunlar nedir ki..bak ablana ben 10 yıldır evliyim :) ..güzel güzel otur konuş.hem bak mesaj da yazmışsın..mesajına cevap vermemesi belki de görmemiş olmasındandır..iyi tarafından düşün..en azından akşama kadar kendini yiyip bitirmemiş olursun..akşam da mesajını alıp almadığını sorarsın almışsa neden cevap vermediğini de sorarsın..ama şimdilik tekrarlama mesajı derim ben..onların da sıkıntılı stresli zamanları olabiliyor biz kendimizi çocuk olayına o kadar kaptırıyoruz ki bazen onlar da kendilerini dışlanmış hissedebiliyorlar..hemen kendini yiyip bitirmek yerine nedenini öğrenmeye çalış bence..akşam da güzelce konuş..böyle birşeyin de aranızı bozmanıza izin verme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…