- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.881
hehee manyak ya yakın olaydık bende 1 tane var gelir alırdın
ye tesyzesiiii tabisii... inşallah sende hamişsindir bizde senin mercimeğini yerizz oğluşumlaa
hehee manyak ya yakın olaydık bende 1 tane var gelir alırdın
ye tesyzesiiii tabisii... inşallah sende hamişsindir bizde senin mercimeğini yerizz oğluşumlaa
Sorma hayatim bende otobusten kendimi zor atiyorum eve hemen lavobaya, Dedigin gibi Allah'a sukur bebislerimiz iyi olsunda hepsi gecer gider ins. Benim yarin 8 . haftanin ilk gunu ins Ayin 14'u kontrolum var kalp atislarinida duyariz bebegimizin.. Valla dikkat et kendine boyle yavas yavas basliyor bulantilar, yemen icmen nasil benim canim hic bisi istemiyor dogru duzgun zorla yemeye calisiyorum, ayrica kopek gibi hissediyorum kendimi her sey kokuyor hemen, otobuste eve giderken kim oglen yemeginde ne yemis valla cikartirim menusunu sanki
oglusumla
vay vay vay nasıl bır 6.hıs bu
Kis sanki benimkide erkekmis gibi geliyor bana Annemde ruyasinda gormus erkekmis . Aman hayirli saglikli evlat olsunlara gerisi bos..
kızlar benim kocamdan cevap yok mesaj atayımmı sizce sanırım aynı duyguları paylaşmıyoruz cevap verme tenezzülünde bulnmadın bile diye ne dersiniz??
Sen adımını attın bebeğim, beklemede kal!
nerden biliyosun kız belkii allaahıım yaaabenmki kız olsun seninki oğlan evcilik doktorculuk oynasınlar ahah
ay neyse altıma yapmadan gidiyim aliym şu testi bi yapiyimde çiçimi rahatliyim hadii öptüümmmmm
oglusumla
vay vay vay nasıl bır 6.hıs bu
Kis sanki benimkide erkekmis gibi geliyor bana Annemde ruyasinda gormus erkekmis . Aman hayirli saglikli evlat olsunlara gerisi bos..
tamam canım beklemedeyim tetikteyim takipteyim
anaaamm nasıl guzel nasıl guzel :)
sanada yavru sanada
yazarsan ve bunada cevap vermezse daha çok üzülüp sinirleneceksin.En azından eve gittiğinde bir şey olmamıs gibi yap konuş normal şekilde yemeğinizi yiyin o hala mailden söz etmezse tam ormanlıktır o zaman.Bir şey dersede kızgın yada suçlayıcı ben elimden geleni yaptım sana hislerimi yazdım dersin ve vicdanen şu an çok rahat olman gerek yazdıkların çok güzel şeyler çünkü.Hem senin ne kabahatin var ki suçluymuş gibi üstüne düşeceksin.Aynı seyleri bende yaşadım ben yanaşmasam kesinlikle barışmazdı.
haklısın kadın olan benim yıpranan benim hassas olan benim valla o kadar güzel şeyler yazdımki mailde anlatamam ama cevap yok eve gidince hiçbişey yokmuş gibi davranayım o zaman ben onun tepkilerini bi kontrol edeyim , bence iyi ya da kötü bi tepki vermezse ben evliliğimi sorgulamaya başlayayım.evet vicdanım çok rahat bakalım nası bi hareketle karşı karşıya kalcam .arkadaş sanki boşanmak istiyorum yaaa bebek istiyorum ve bunun için ugrasıyorum sanki kendileri normal zamanda duygusal oldukları için birlikte oluyolar tamamen bedensel ihtiyac onlara göre anlamadım gitti kaprisli nazlı olması gereken ben olmam gerekiyodu ama rol çaldı kocam bendenama cidden bişeylerden soğudum sanki allah sonumuzu hayır etsin
haklısın kadın olan benim yıpranan benim hassas olan benim valla o kadar güzel şeyler yazdımki mailde anlatamam ama cevap yok eve gidince hiçbişey yokmuş gibi davranayım o zaman ben onun tepkilerini bi kontrol edeyim , bence iyi ya da kötü bi tepki vermezse ben evliliğimi sorgulamaya başlayayım.evet vicdanım çok rahat bakalım nası bi hareketle karşı karşıya kalcam .arkadaş sanki boşanmak istiyorum yaaa bebek istiyorum ve bunun için ugrasıyorum sanki kendileri normal zamanda duygusal oldukları için birlikte oluyolar tamamen bedensel ihtiyac onlara göre anlamadım gitti kaprisli nazlı olması gereken ben olmam gerekiyodu ama rol çaldı kocam bendenama cidden bişeylerden soğudum sanki allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?