HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ben küs kalamamki dün eve gidene kadar kavga ettik aşam bi sırnaştı hiçbişe yokmuş gibi bende sarıldım benim derdim ise tam tersi adam evden çıkmıyo hiçbişekilde arkadaşlarınla buluş diyorum buluşmuyo hep evde bu çok guzel bişey evet çoğunuz şimdi dicekki ne var adam sadece senle oluyo evet sadece benle gezmek ıstıyo çıkarsakta beraber çıkıyoruz ama herkesin kendine ayırması gereken bi yalnızlık payı olması gerektiğine inanıyorum.sürekli evdeyiz ve yaptıgımız bişeyde yok, bu konuya beraber çözüm bulalım da dedim, yaklaşık 1 senedir biz bu sebeplerden dolayı gerildik çok konusu oldu ama hiçbişe değişmedi 1-2 gun hareket sonra hep aynı monotonluk, bana çok yardımcı olur sofrayı kaldırırken ortalığı toparlar ev işlerinde çok yardımcıdır saolsun beni yemek yemek dıye bunaltmaz, tek tatil gunumu haftaiçi yemeki için harcıyorum bende o da 2 gun gıdıyo diğer gunler ekmek arası bile yer , nebilim canım yaa yoruldum galiba artık herşeyden gerçekten yoruldum sanırım tatile ihtiyacım var

geçmiş olsun ben klomen kullandığımda adetin 10. yada 12 .günü falan çağırmıstı dr.yumurta takibi için sonra tekrar gitmiştim ve çatlatma iğnesi vermişti ve ilişki günlerini söylemişti.Ama senin durumun farklı olabilir.keşke sorsaydın ne zaman tekrar gelmem gerek diye.

Yıllık izin kullanma durumun olamaz mı şu aralar bence sen aileni arkadaşlarını özlemişsin.Yada annen yada ablan gelse size.

bende ilk kez kullandım bu ay klomeni tam bende bilmiyorum ama sanırım adetinin 12-13-14. günleri oluyo yumurtama yazılanlardan onu cıkardım banada ilişki yasak değil kesinlikle normaldeki gibi devam edin dedi adetin 15. günü kontrole gitmemi istedi herkese en gec 12-13. gün gel demiş bana niye oyle gec tarih verdi bende anlamadım...

çok saol canım ben pek anlamam bole verilen ilaçtan ilacı fark ettikten sonra merak ettim dediğin gibi büyük ihtimal yumurtalıklarda bi sorun yok güzel dedi sanırım ben doktora gittiğimde adet akıntım vardı ama cok az akıyodu oda adet söktürücü verdi böyle olunca yumurtlama günü olmaz diye verdi büyük ihtimal bu ilacı çünkü üzerinde ovulasyon olusturucu yazıyodu

demekki doktorların bi bildiği var canım yoksa bi sorun olsaydı benide yumurta takibi için çağırırdı senide başka zaman çagırmış ben adetten hemen sonra başlıyayım ilişkiye 13. ve 14. günleri daha dikkatli çalışırım olmassa

Yıllık izin kullanma durumun olamaz mı şu aralar bence sen aileni arkadaşlarını özlemişsin.Yada annen yada ablan gelse size.

evet canım ben hala yıllık ıznımı kullanamadım bu sene yani geçtiğimiz yazı yıllık iznini kullanamadım çok fena dolmuş durumdayım, sorumluluk çok zor bişey yaa bi eleman alabilrisem 1-2 hafta onu yetiştirip tatile çıkmak istiyorum aslında bana en iyi o tatil gelecek onlar gecen ay geldiler ama onlar gelincede göremiyorumki onları 8 de evde oluyorum 11 de uykum geliyo zaten , en guzeli tatil sanırım ben en ailinden tatile çıkmam lazım

ben geldim koskocaman bir tek çizgiyle birlikte allahhııımmm dunkü silik çizgi neydi o zaman benmi totomdan uydurdum gözlerim bana oyunlarmı yapıyo anlamadım:44:ayrıca dün yaptığım test biraz kaliteliydi 30 tl vermiştim battan 3 gün önceden gösteren testti bu yaptığım uygun olanlardan 5 tane aldım hatta.neyse sözün özü negatif yani.çok efkarlandım 1 litre ayran içtim uyurum birazdan heralde uuuuuuufffffffffffffffffffffffffff çok zor işlermiiişşş

bence de kesinlikle tatile ihtiyacın var hem sen iştede bunalmıssın.İnşallah en kısa zamanda olur canım.

üzülme bebeğim daha yeni başlamadınmı sen elbetteki olacak bende 6 ay denedim 5 kere tek çizgi gördüm 6.da çift oldu ve dalgasına yaptığım testtiiiii... sen dua et çalışmalarınada tam gaz devam et bebeğim

Vallahi canım inş seninkiler gelmez kırmızılar ben onca iğneye ,aşılamaya rağmen dün gördüm malesef.ama dün akşam çok ağladım bugün geçti daha iyiyim ne yapayım:)

evet haklısıın canikom timamm dur bakalım daha adette olmadım hiç belirti falanda yok çıkmadık candan umut kesilmezz

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi canım inş seninkiler gelmez kırmızılar ben onca iğneye ,aşılamaya rağmen dün gördüm malesef.ama dün akşam çok ağladım bugün geçti daha iyiyim ne yapayım:)

evet canıms ende üzülme nolur valla olmayınca olmuyo işte napalım kendimizi üzüncede olmayacagına göre en iyisi üzmemek hayatın tadını çıkarmak sanırım allah hepimizin hakkında hayırlısı olanı gönlümüze razı etsin amin

iyi olmaktan başka şansımız yok canımm napalım allah büyük beklicez tek yok bu

Öyle tabi inşallah rabbim herkese evinde kendi kendine beklerken nasip eder yoksa moralini bozmak istemem kimsenin ama dr a git gel ilaçlar iğneler muayeneler olunca insan daha bir ümitleniyor yalan yok.Ama sadece Allahım ol desin olacaktır.

Canım mrb, mesajı görünce hemen yazmak istedim, aynı seyleri bende yasadım,dediğin gibi kadın dogumcu degerlerin düşmeden bebek yapma ciddi sorunlar olur değerlerin berbat dedi, dahiliyeye gittik gebeliğe engel değil sadece gerzekalı çocuk olur dedi , tabi benim moral yerlerin dibinde,kadın doguma gittiğimde kist yok ama yumurtaların polikistik görünmde dedi, ilk defa adette aksama olmuştu ve bunlar cıktı moralini sakın bozma,sana ilaç verdi mi doktor ve az mı çok m çalışıyot troidin. Bana hoshimoto troidi teshisi koyuldu

kızlar demın bıraz dogum hıkayelerı dogum sonrası cıldırtan sozler dogum snrası cınsel ılıskı falan okudum ay
ne zorlu bır seruven bızı beklıyor doguncada bıtmıyor
rabbım yardımdıcmız olsun

İnşallah canım Allah önce burdaki herkese sonra isteyen nerde ne kadar kişi varsa sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin.Ben yarın dr a gideceğim kendimi bırakmayacağım tedavimi bırakmayacağım.Zor olacak ama ne yapalım.İlerde dememek için keşke zamanında tedavi olsaydım diye bu sene elimden geleni yapacağım.Sonra Allaha sığınacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…