- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.901
canım benim hemen evliliğini falan sorgulama ben seni çok iyi anlıyorum sen eşini o kadar çok seviyorsun ki tavrı seni incitiyor ve anlaşılmak istiyorsun sadece o da bunu yapmayınca kırılıyorsun.Rahat ol akşama onu gördüğünde bile çok mutlu olacaksın emin ol insan sevince aynı evde bile küs kalamıyor.Bir sarılman yeter sıcaklığını hissetmen.allah ayırmasın hiç bir zaman hiç bir yuva yıkılmasın.Benim demek istediğim üstüne gitme benim eşim dra 1,5 sene gitmedi ne yapayım zamanımı çaldı ama seviyorum onu.Üstelediğimde bunalıyorum derdi.Düşünsene eve gidiyorum yemekleri hazırlıyorum nerdesin diye sormak için arıyorum 2 dk cevap vercekki bende ona göre ısıtacaksam yemeği ısıtacağım yada bir şey kızartmam gerekiyor bana dediki beni arama sıkma beni.Öylemi tamam dedim geldiğinde hep yemekler sıcak sofra hazır olurdu.10 gündür o eve geliyor ben öyle başlıyorum işe.Bekliyor geliyor tencere kapaklarını açıyor.Sen istedin dedim.Şimdi 3 gündür kendi arıyor biliyor musun ben şurdayım bir şey lazımmı diye:)
kızlar tünaydın ben çeldimmdün hastahaneye gittim adet düzensizliğinden. çok şükür kist çıkmadı yumuralıklar normal dedi tahlillerde güzel çıktı. doktor bana adet söktürücü verdi bide adetin 3. günü kulanmam için klomen diye bi ilaç verdi. başkada bişi demedi ilaç bittikten sonra şu gün ilişki falan gelde demedi. kızlar şimdi ben ilaç bittikten ne kadar sonra mik mik yapcam yada yumurtlucam cevap lütfrnnnnn
Ben küs kalamamki dün eve gidene kadar kavga ettik aşam bi sırnaştı hiçbişe yokmuş gibi bende sarıldım benim derdim ise tam tersi adam evden çıkmıyo hiçbişekilde arkadaşlarınla buluş diyorum buluşmuyo hep evde bu çok guzel bişey evet çoğunuz şimdi dicekki ne var adam sadece senle oluyo evet sadece benle gezmek ıstıyo çıkarsakta beraber çıkıyoruz ama herkesin kendine ayırması gereken bi yalnızlık payı olması gerektiğine inanıyorum.sürekli evdeyiz ve yaptıgımız bişeyde yok, bu konuya beraber çözüm bulalım da dedim, yaklaşık 1 senedir biz bu sebeplerden dolayı gerildik çok konusu oldu ama hiçbişe değişmedi 1-2 gun hareket sonra hep aynı monotonluk, bana çok yardımcı olur sofrayı kaldırırken ortalığı toparlar ev işlerinde çok yardımcıdır saolsun beni yemek yemek dıye bunaltmaz, tek tatil gunumu haftaiçi yemeki için harcıyorum bende o da 2 gun gıdıyo diğer gunler ekmek arası bile yer , nebilim canım yaa yoruldum galiba artık herşeyden gerçekten yoruldum sanırım tatile ihtiyacım var
kızlar tünaydın ben çeldimmdün hastahaneye gittim adet düzensizliğinden. çok şükür kist çıkmadı yumuralıklar normal dedi tahlillerde güzel çıktı. doktor bana adet söktürücü verdi bide adetin 3. günü kulanmam için klomen diye bi ilaç verdi. başkada bişi demedi ilaç bittikten sonra şu gün ilişki falan gelde demedi. kızlar şimdi ben ilaç bittikten ne kadar sonra mik mik yapcam yada yumurtlucam cevap lütfrnnnnn
geçmiş olsun ben klomen kullandığımda adetin 10. yada 12 .günü falan çağırmıstı dr.yumurta takibi için sonra tekrar gitmiştim ve çatlatma iğnesi vermişti ve ilişki günlerini söylemişti.Ama senin durumun farklı olabilir.keşke sorsaydın ne zaman tekrar gelmem gerek diye.
bende ilk kez kullandım bu ay klomeni tam bende bilmiyorum ama sanırım adetinin 12-13-14. günleri oluyo yumurtama yazılanlardan onu cıkardım banada ilişki yasak değil kesinlikle normaldeki gibi devam edin dedi adetin 15. günü kontrole gitmemi istedi herkese en gec 12-13. gün gel demiş bana niye oyle gec tarih verdi bende anlamadım...
Yıllık izin kullanma durumun olamaz mı şu aralar bence sen aileni arkadaşlarını özlemişsin.Yada annen yada ablan gelse size.
evet canım ben hala yıllık ıznımı kullanamadım bu sene yani geçtiğimiz yazı yıllık iznini kullanamadım çok fena dolmuş durumdayım, sorumluluk çok zor bişey yaa bi eleman alabilrisem 1-2 hafta onu yetiştirip tatile çıkmak istiyorum aslında bana en iyi o tatil gelecek onlar gecen ay geldiler ama onlar gelincede göremiyorumki onları 8 de evde oluyorum 11 de uykum geliyo zaten , en guzeli tatil sanırım ben en ailinden tatile çıkmam lazım
ben geldim koskocaman bir tek çizgiyle birlikte allahhııımmm dunkü silik çizgi neydi o zaman benmi totomdan uydurdum gözlerim bana oyunlarmı yapıyo anlamadım:44:ayrıca dün yaptığım test biraz kaliteliydi 30 tl vermiştim battan 3 gün önceden gösteren testti bu yaptığım uygun olanlardan 5 tane aldım hatta.neyse sözün özü negatif yani.çok efkarlandım 1 litre ayran içtim uyurum birazdan heralde uuuuuuufffffffffffffffffffffffffff çok zor işlermiiişşş
ben geldim koskocaman bir tek çizgiyle birlikte allahhııımmm dunkü silik çizgi neydi o zaman benmi totomdan uydurdum gözlerim bana oyunlarmı yapıyo anlamadım:44:ayrıca dün yaptığım test biraz kaliteliydi 30 tl vermiştim battan 3 gün önceden gösteren testti bu yaptığım uygun olanlardan 5 tane aldım hatta.neyse sözün özü negatif yani.çok efkarlandım 1 litre ayran içtim uyurum birazdan heralde uuuuuuufffffffffffffffffffffffffff çok zor işlermiiişşş
üzülme bebeğim daha yeni başlamadınmı sen elbetteki olacak bende 6 ay denedim 5 kere tek çizgi gördüm 6.da çift oldu ve dalgasına yaptığım testtiiiii... sen dua et çalışmalarınada tam gaz devam et bebeğim
Vallahi canım inş seninkiler gelmez kırmızılar ben onca iğneye ,aşılamaya rağmen dün gördüm malesef.ama dün akşam çok ağladım bugün geçti daha iyiyim ne yapayım:)
evet haklısıın canikom timamm dur bakalım daha adette olmadım hiç belirti falanda yok çıkmadık candan umut kesilmezz
tabisii canikommm....
ayhh moronlarr zıkkımın kökü var hergünn burdalarrr bu insanların işi gücü yokmuuu
Vallahi canım inş seninkiler gelmez kırmızılar ben onca iğneye ,aşılamaya rağmen dün gördüm malesef.ama dün akşam çok ağladım bugün geçti daha iyiyim ne yapayım:)
iyi olmaktan başka şansımız yok canımm napalım allah büyük beklicez tek yok bu
valla hastalığımın ne olduğunu bide ben bilsem doktorun birine gdiyorum sorun yok diyo birine gidiyorum ultrasonda bakıyo yumurtalıklarda sorun yok dio ertesi gün aynı doktor pco var dio bu tiroidte yeni cıktı oda ayrı sorun kadın doğumcu büyük sorun dedi abarttı korkuttu dahiliyeci değerlerin okadar kötü değil dedi öyle karışık işte
evet canıms ende üzülme nolur valla olmayınca olmuyo işte napalım kendimizi üzüncede olmayacagına göre en iyisi üzmemek hayatın tadını çıkarmak sanırımallah hepimizin hakkında hayırlısı olanı gönlümüze razı etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?