HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen öyle canım tedbrini al takdiri allaha bırak , hepimiz hakkında hayırlısı olsun eğer bizler için hayırlıysa allahım isteyen ehrkese yaşatsın bu duyguyu

kadın doğumcu öyle bişey demedi ama acilen dahiliyeye gidip tedavi olman lazım dedi dahiliyecide cokta sorun değil sadece biraz az calışıyor dedi hos o degerleride anlamadım referans degerlerinin üzerinde bi deger cıktı bu durumda az calısıyo anlamınamı geliyor bilmiyorum. anlamadığım işte kadın dogumcu ultrasonda bakıyor yumurtalıkların temiz diyor tahlillerde pco diyor. pco vardı da ultrasonda niye görünmedi

tatluşlar ben kaçar eniştemin doğum günü ablama yardıma gitçem süpriz yapçaz arayıp duruyo yarında benim aşkuşumun doğum günü bi iki gün giremeyebilirim kendinize çook çook iyi bakın hepiniz öpüldünüz allaha emanet olun : 54:

Canım valla bazen doktorlarada güvenilmiyor, benim tahlillerde pko çıkmadı, tsh değerin kaç, bide bana anti tpo diye bir tahlil yaptılar, benimde az calişiyor,şimdi ilacımın yanında tere tohumu yiyorum sabahları aç karnına, calışmasına yardımcı oluyor, netten bi oku istersen, 15inde saglık ocagında kan tahlili yaptırcam kontrol için

Kislar simdi oglen yemegiden geldim sayfalar gecmis yine bir suru :)))

Yaaa benim canim iskembe corbasi istiyor, Hic yapmadim omrumde hep annem yapar hadi diyelim yapiyim iskembeyi nerde bulcam buralarda hic fikrim yok (

videoyu izledim simdi öldüm aglamaktan yaa tıkalı olan burnum iyice tıkandı nefes alamıyorum allahım hepimize böyle saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah yaaa bi yandan beklemek cok zor geliyo hemen gelsin istiyorum bi yandan da hiç çıkmasın hep içimde kalsın doya doya yasıyım onu zaman gecmesin büyümesin evlenmesin beni bırakıp gitmesin off yaa hamilelik duygusallıgıyla hastalık duygusallıgım karıstı

Yaaa benim canim iskembe corbasi istiyor, Hic yapmadim omrumde hep annem yapar hadi diyelim yapiyim iskembeyi nerde bulcam buralarda hic fikrim yok (
canımm evde yap yada cok cok temiz oldugunu bildigin bi yerde ye hatta mümkünse yeme yaa cok yararlı oldugunu sanmıyorum mercimek iç onun yerine

kızlar merhaba, bişi sorcam otomatik hesaplamaya göre dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugünde daha olmadım beyaz akıntım var ama çok akışkan değil, bide benim döngüm uzun sürüyo biraz 30-31 gün ayın 19 u ovulasyon tarihim ne zaman kesin testte çıkar heyecanlıyım ama umutlanmak istemiyorum bişi söyleyin

değer kaçtı hatırlamıyorum tahliller hep evde yanlış hatırlamıyosam 5.25 gibi biseydi galiba kesin dogrusunu yarın yazarım sana bana 1ay sonra kontrole gel dedi euthyrox die bi ilaç verdi tiroid hormonuymuş bakalım cuma kadın dogumcuya gitcem tahlil yaparsa onda sonuc cıkar heralde orda cıkacak sonuca gorede tere tohumu yada diger kürlere başlarım

ben izleme cesareti bulamadım kendimde ama eminimki muhteşemdir.Akşam ağlayıp ağlayıp birde üstüne uyuyunca göz kapaklarım silikonlu gibi oldu bugün zaten:)daha fazla ağlamaya gerek yok şimdilik.

Ben levotiron diye bir ilaç kullanıyorum, banada bir ay sonra kontrole gel dedi ama degerleri kontrol etmek gerekiyor o yüzden 15gün geçince tahlil yaptırcam,ondan 15 gün sanrada doktora giderim, o zaman kadın dogumada giderim tekrar

ben izleme cesareti bulamadım kendimde ama eminimki muhteşemdir.Akşam ağlayıp ağlayıp birde üstüne uyuyunca göz kapaklarım silikonlu gibi oldu bugün zaten:)daha fazla ağlamaya gerek yok şimdilik.
mükemmel bi video ama izleme sen tatlım aglarsın cok bende cok agladım üzme kendini nolur sizinde bebişiniz oluck tamam bu ay olmadı ama önümüzdeki ay olucak bıkmadan usanmadan calısmaya devam

yalancı işkembe çorbası tarifi veriyimmi kız sanaaaa hiç olmassa ona yapıpı içersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…