- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.921
İnşallah canım Allah önce burdaki herkese sonra isteyen nerde ne kadar kişi varsa sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin.Ben yarın dr a gideceğim kendimi bırakmayacağım tedavimi bırakmayacağım.Zor olacak ama ne yapalım.İlerde dememek için keşke zamanında tedavi olsaydım diye bu sene elimden geleni yapacağım.Sonra Allaha sığınacağım.
Canım mrb, mesajı görünce hemen yazmak istedim, aynı seyleri bende yasadım,dediğin gibi kadın dogumcu degerlerin düşmeden bebek yapma ciddi sorunlar olur değerlerin berbat dedi, dahiliyeye gittik gebeliğe engel değil sadece gerzekalı çocuk olur dedi , tabi benim moral yerlerin dibinde,kadın doguma gittiğimde kist yok ama yumurtaların polikistik görünmde dedi, ilk defa adette aksama olmuştu ve bunlar cıktı moralini sakın bozma,sana ilaç verdi mi doktor ve az mı çok m çalışıyot troidin. Bana hoshimoto troidi teshisi koyuldu
napmaya geliyolar hergün ahha
kadın doğumcu öyle bişey demedi ama acilen dahiliyeye gidip tedavi olman lazım dedi dahiliyecide cokta sorun değil sadece biraz az calışıyor dedi hos o degerleride anlamadım referans degerlerinin üzerinde bi deger cıktı bu durumda az calısıyo anlamınamı geliyor bilmiyorum. anlamadığım işte kadın dogumcu ultrasonda bakıyor yumurtalıkların temiz diyor tahlillerde pco diyor. pco vardı da ultrasonda niye görünmedi
bizim kızlar yok ortalarda ne olduki tahlil sonuçları acaba?
canımm evde yap yada cok cok temiz oldugunu bildigin bi yerde ye hatta mümkünse yeme yaa cok yararlı oldugunu sanmıyorum mercimek iç onun yerineKislar simdi oglen yemegiden geldim sayfalar gecmis yine bir suru :)))
Yaaa benim canim iskembe corbasi istiyor, Hic yapmadim omrumde hep annem yapar hadi diyelim yapiyim iskembeyi nerde bulcam buralarda hic fikrim yok(
evet yaa saat 4e geliyo nerdeler gelselerde sevinsek artık hep birlikte
Canım valla bazen doktorlarada güvenilmiyor, benim tahlillerde pko çıkmadı, tsh değerin kaç, bide bana anti tpo diye bir tahlil yaptılar, benimde az calişiyor,şimdi ilacımın yanında tere tohumu yiyorum sabahları aç karnına, calışmasına yardımcı oluyor, netten bi oku istersen, 15inde saglık ocagında kan tahlili yaptırcam kontrol için
vallahi ikiside yok sokaklarda sevinç çığlıkları mı atıyorlar acaba.
videoyu izledim simdi öldüm aglamaktan yaa tıkalı olan burnum iyice tıkandı nefes alamıyorum allahım hepimize böyle saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah yaaa bi yandan beklemek cok zor geliyo hemen gelsin istiyorum bi yandan da hiç çıkmasın hep içimde kalsın doya doya yasıyım onu zaman gecmesin büyümesin evlenmesin beni bırakıp gitmesin off yaa hamilelik duygusallıgıyla hastalık duygusallıgım karıstı
değer kaçtı hatırlamıyorum tahliller hep evde yanlış hatırlamıyosam 5.25 gibi biseydi galiba kesin dogrusunu yarın yazarım sana bana 1ay sonra kontrole gel dedi euthyrox die bi ilaç verdi tiroid hormonuymuş bakalım cuma kadın dogumcuya gitcem tahlil yaparsa onda sonuc cıkar heralde orda cıkacak sonuca gorede tere tohumu yada diger kürlere başlarım
canımm evde yap yada cok cok temiz oldugunu bildigin bi yerde ye hatta mümkünse yeme yaa cok yararlı oldugunu sanmıyorum mercimek iç onun yerine
mükemmel bi video ama izleme sen tatlım aglarsın cok bende cok agladım üzme kendini nolur sizinde bebişiniz oluck tamam bu ay olmadı ama önümüzdeki ay olucak bıkmadan usanmadan calısmaya devamben izleme cesareti bulamadım kendimde ama eminimki muhteşemdir.Akşam ağlayıp ağlayıp birde üstüne uyuyunca göz kapaklarım silikonlu gibi oldu bugün zaten:)daha fazla ağlamaya gerek yok şimdilik.
canımm evde yap yada cok cok temiz oldugunu bildigin bi yerde ye hatta mümkünse yeme yaa cok yararlı oldugunu sanmıyorum mercimek iç onun yerine
Kislar simdi oglen yemegiden geldim sayfalar gecmis yine bir suru :)))
Yaaa benim canim iskembe corbasi istiyor, Hic yapmadim omrumde hep annem yapar hadi diyelim yapiyim iskembeyi nerde bulcam buralarda hic fikrim yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?