- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.941
kıyamam yaa dogru ben senin pragda oldugunu unuttum bi an yaa bu hamilelik aptallık da yapıyomu acaba unutkanlık falankis yokki iskembe yapiyim burda nerde(( Napcan anca dedigin gibi evde mercimege kaldik gene ama canim coook istiyor ..
mükemmel bi video ama izleme sen tatlım aglarsın cok bende cok agladım üzme kendini nolur sizinde bebişiniz oluck tamam bu ay olmadı ama önümüzdeki ay olucak bıkmadan usanmadan calısmaya devam
inşallah canlarım inşallah .AAA bu arada nesrin tabloyu benim için değiştir lütfen benim sat 5 mart oldu biliyorsun.
kızlar bu arada kansızlık olup da pekmez içenler pekmezi içtikten sonra süt ve süt ürünleri yenmemeliymiş en az 2 saat hiç bi işe yaramıyomus bu sekilde pekmez mesela süte pekmez koymayın aslabenim kan sonuclarım cıkmıs internetten takip ediyorum kansızlık yine cıkmıs yine cıkmıs off bakalım ne dicek dr sadece hormon sonucları cıkmamıs gec cıkıyomus onlarında cıktıgını göriyim hemen alıcam dr randevusu bebegi de görmek için
Eki Görüntüle 648966 Eki Görüntüle 648966
kızlaar işte testim hamilemiyim yarın kan tahlili vermeye gidicem işte silkeletmenin sonuu :d
valla ben içiyodum arkadasım da hamile o söyledi dedim hemen kızlara söyliyim onlarda içiyolarsa içmesinler dr demir hapı veriyomus 3 aydan sonra ama ben kullanamıyorum akdeniz anemisi benimki hep dogal yollardan almam lazım kanı ama onu da almıyomusum baksanakesinliklee içmezz zaten.. sabah uyanınca aç karna iç üzeirne midem bulanmasın diye az bişi su içiyom ben işe gidene kadar 1 saat geçiyo sonra kahvaltı falan 3 saat sonra ancak süt içiyomsende öyle yap bendede var o illlet bebişim
sakatat hamılelıkte yasak arkadaslar ıkı kasık tadına bak gec bence cnm
allahtan hiç sevmem sakatat normalde de yemezdim ama midye seviyorum cok hamile oldugumu ögrenmeden 1 gece önce yemiştim keske daha cok yeseymişim görünce cok canım istiyosakatat hamılelıkte yasak arkadaslar ıkı kasık tadına bak gec bence cnm
yalancı işkembe çorbası tarifi veriyimmi kız sanaaaa hiç olmassa ona yapıpı içersin ?
MALZMELER
TARİF
- 1 adet tavuk göğsü
- 2 bardak süt
- 2 tepeleme kaşık un
- 3 kaşık tereyağı
- 2 diş sarımsak
- Karabiber, tuz
- Tavuk etini tuzlu suda haşlayalım. Haşlanan etleri küçük küçük didelim.
- Bir tencerede tereyağını eritip unu kavuralım. kavrulan una sıcak tavuk suyunu ekleyip etleri de ilave edelim.
- Kaynamakta olan çorbaya sütü karabiberi sarımsağı da ilave edip.
- Sıcak servis edelim. Arzu ederseniz servis ederken sirke de eklebilirsiniz.
bebişim bunu ye kendini kandırırsın :)))
Ver kis supersin deniyim hemen evde.. :))))
Sagol canim cok tesekkurler eve gidince yapiyim hemen bari .. :)))
kızlar merhaba, bişi sorcam otomatik hesaplamaya göre dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugünde daha olmadım beyaz akıntım var ama çok akışkan değil, bide benim döngüm uzun sürüyo biraz 30-31 gün ayın 19 u ovulasyon tarihim ne zaman kesin testte çıkar heyecanlıyım ama umutlanmak istemiyorum bişi söyleyin
allahtan hiç sevmem sakatat normalde de yemezdim ama midye seviyorum cok hamile oldugumu ögrenmeden 1 gece önce yemiştim keske daha cok yeseymişim görünce cok canım istiyo
bana niye kimse bişi yazmıyo
yazdım bebişimm...
görmediysen bidaha yazam
MALZMELER
TARİF
- 1 adet tavuk göğsü
- 2 bardak süt
- 2 tepeleme kaşık un
- 3 kaşık tereyağı
- 2 diş sarımsak
- Karabiber, tuz
- Tavuk etini tuzlu suda haşlayalım. Haşlanan etleri küçük küçük didelim.
- Bir tencerede tereyağını eritip unu kavuralım. kavrulan una sıcak tavuk suyunu ekleyip etleri de ilave edelim.
- Kaynamakta olan çorbaya sütü karabiberi sarımsağı da ilave edip.
- Sıcak servis edelim. Arzu ederseniz servis ederken sirke de eklebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?