HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kis yokki iskembe yapiyim burda nerde (( Napcan anca dedigin gibi evde mercimege kaldik gene ama canim coook istiyor ..
kıyamam yaa dogru ben senin pragda oldugunu unuttum bi an yaa bu hamilelik aptallık da yapıyomu acaba unutkanlık falanbenim beynim gitti resmen sabah eşime msj attıgıma kadar eminim ki o bana msj attı uyandınızmı falan diye bi baktım ben atmamısım beynim yapıyo herseyi ama kendim yapmıyorum yaptıgımı sanıyorum nasıl bir insan oldum yaa daha böyle birsürü sey var mesela tuvalete beynim gidiyo oturuyo cok gelince ama ben gitmiyorum sonra farkediyorum ki altıma yapıcam artık cok garip bişey

mükemmel bi video ama izleme sen tatlım aglarsın cok bende cok agladım üzme kendini nolur sizinde bebişiniz oluck tamam bu ay olmadı ama önümüzdeki ay olucak bıkmadan usanmadan calısmaya devam

inşallah canlarım inşallah .AAA bu arada nesrin tabloyu benim için değiştir lütfen benim sat 5 mart oldu biliyorsun.

MALZMELER

• 1 adet tavuk göğsü
  • 2 bardak süt
  • 2 tepeleme kaşık un
  • 3 kaşık tereyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Karabiber, tuz
TARİF

1. Tavuk etini tuzlu suda haşlayalım. Haşlanan etleri küçük küçük didelim.
  2. Bir tencerede tereyağını eritip unu kavuralım. kavrulan una sıcak tavuk suyunu ekleyip etleri de ilave edelim.
  3. Kaynamakta olan çorbaya sütü karabiberi sarımsağı da ilave edip.
  4. Sıcak servis edelim. Arzu ederseniz servis ederken sirke de eklebilirsiniz.

bebişim bunu ye kendini kandırırsın :)))

kızlar bu arada kansızlık olup da pekmez içenler pekmezi içtikten sonra süt ve süt ürünleri yenmemeliymiş en az 2 saat hiç bi işe yaramıyomus bu sekilde pekmez mesela süte pekmez koymayın asla benim kan sonuclarım cıkmıs internetten takip ediyorum kansızlık yine cıkmıs yine cıkmıs off bakalım ne dicek dr sadece hormon sonucları cıkmamıs gec cıkıyomus onlarında cıktıgını göriyim hemen alıcam dr randevusu bebegi de görmek için

kesinliklee içmezz zaten.. sabah uyanınca aç karna iç üzeirne midem bulanmasın diye az bişi su içiyom ben işe gidene kadar 1 saat geçiyo sonra kahvaltı falan 3 saat sonra ancak süt içiyom sende öyle yap bendede var o illlet bebişim

valla ben içiyodum arkadasım da hamile o söyledi dedim hemen kızlara söyliyim onlarda içiyolarsa içmesinler dr demir hapı veriyomus 3 aydan sonra ama ben kullanamıyorum akdeniz anemisi benimki hep dogal yollardan almam lazım kanı ama onu da almıyomusum baksana

Sagol canim cok tesekkurler eve gidince yapiyim hemen bari .. :)))

Ver kis supersin deniyim hemen evde.. :))))

yazdım bebişimm...

görmediysen bidaha yazam

MALZMELER

• 1 adet tavuk göğsü
  • 2 bardak süt
  • 2 tepeleme kaşık un
  • 3 kaşık tereyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Karabiber, tuz
TARİF

1. Tavuk etini tuzlu suda haşlayalım. Haşlanan etleri küçük küçük didelim.
  2. Bir tencerede tereyağını eritip unu kavuralım. kavrulan una sıcak tavuk suyunu ekleyip etleri de ilave edelim.
  3. Kaynamakta olan çorbaya sütü karabiberi sarımsağı da ilave edip.
  4. Sıcak servis edelim. Arzu ederseniz servis ederken sirke de eklebilirsiniz.

bana niye kimse bişi yazmıyo

allahtan hiç sevmem sakatat normalde de yemezdim ama midye seviyorum cok hamile oldugumu ögrenmeden 1 gece önce yemiştim keske daha cok yeseymişim görünce cok canım istiyo

bende tavuk cıger almıstımyapcam tk kocam yıcek sımdı
ben baska sey yıcem yanında kısmetse

aman bosver be cnm bak yemısın ıste bıtanede olsa

bu arada ben nerdeyse her aksam tursu yıyorum cok canım ıstıyor ama aserme degıl

ben biliyorum bunu çokkkkkkkkkkkk güzel oluyorrr ben nrmalde yemem işkembe ama bu süper oluyo.napıyon cnımm nasıl gidiyor hamilelikk kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…