- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.961
canım son satın ne kac gunde bır oluyorsun sen onları soyle bakalım
Kislar simdi oglen yemegiden geldim sayfalar gecmis yine bir suru :)))
Yaaa benim canim iskembe corbasi istiyor, Hic yapmadim omrumde hep annem yapar hadi diyelim yapiyim iskembeyi nerde bulcam buralarda hic fikrim yok(
tursu bende cok yiyorum tv karsısında cerez gibi yiyebiliyorum yani evde mutlaka olucakbende tavuk cıger almıstımyapcam tk kocam yıcek sımdı
ben baska sey yıcem yanında kısmetse
aman bosver be cnm bak yemısın ıste bıtanede olsa
bu arada ben nerdeyse her aksam tursu yıyorum cok canım ıstıyor ama aserme degıl
ben biliyorum bunu çokkkkkkkkkkkk güzel oluyorrr ben nrmalde yemem işkembe ama bu süper oluyo.napıyon cnımm nasıl gidiyor hamilelikk kuzummm
3-9 şubat 30-31 günde bir tşk.:)
tursu bende cok yiyorum tv karsısında cerez gibi yiyebiliyorum yani evde mutlaka olucak
ekşi ayse aslında ama ben tatlı da cok yiyorum hatta annem ikiz heralde bunlar bir kız bir erkek diye dalga geciyoneye ısaret acaba
hatur hutur suratım eksı eksı yıyorum
herkeze merhaba,
bayadır girmiorum yabancı kışiler gelmiş çoğalmış topik baya topıgın ılk şahiplerinde bebiş yok ama şon gelenler maşallah teker teker hamile kalmışşş kışkanıorum valla ve artık topıge gırmeme kararı aldımmmm üzülüorum burdaaaa herkezler gıbı benmde hişlerim bnı uzuo o yuzden hamıle kalana kadar yazmıcam kızlar k.i.b :2:
Ben de hergün aynı kararı alıyorum bakalım dayanabilecek misin sen
cnm son adet tarıhın ne 3 subat sanırım evet bu durumda dun batınmıs hala gelmedı ıse ve belırtılerıvar ıse yap bır ıdrar testı ıstersen canm
herkeze merhaba,
bayadır girmiorum yabancı kışiler gelmiş çoğalmış topik baya topıgın ılk şahiplerinde bebiş yok ama şon gelenler maşallah teker teker hamile kalmışşş kışkanıorum valla ve artık topıge gırmeme kararı aldımmmm üzülüorum burdaaaa herkezler gıbı benmde hişlerim bnı uzuo o yuzden hamıle kalana kadar yazmıcam kızlar k.i.b :2:
yani açıkçası hiç bi belirti yok sadece her ay ki adet belirtilerim daha az var, daha az kasıklarım ağrıyo , daha az göğüs hassasiyeti falan başını ağrıttım kusura bakma , ama heyecan işte çok tşk. tekrar :)
ekşi ayse aslında ama ben tatlı da cok yiyorum hatta annem ikiz heralde bunlar bir kız bir erkek diye dalga geciyoannemin 2 kızı olmasına ragmengözü hala kızda bende kız belirtisi arıyo sürekli tursu yerken iyi tatlı isteyince canım bozuluyoo gerci bunların hepsi ters de cıkabiliyo hiç belli olmaz saglıklı olsun da ammaaaaaann kız erkek ne cıkarsa bahtımıza
ben baya baya etkılenıorum amaaaruyalarıma gırıo elımde olmadan kışkanıorum neapım kımşe kızmaşın bana
bende seni merak ediyodum nerelerde diye niye bizi terk ediyosun kiiiherkeze merhaba,
heyecanlı ve ekinci hallllllllllaaaaaaaa yok yahu.Bu arada liste değişikliği için teşekkürler nesrincimmmm cimmm cimm:)
tabii canım yaa bence de tamamen hurafe ama eskiden bu zamanda gelmiş işte kafiyeli olarakannem abımde eksı erık yemıs
bende kabak tatlısı
abımın esı lımonları hatur hutur yedı erkek oldu bebegımız
bakalım bıze ne cıkacak ama bence ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eksıyı cıkar ayseyı hurafe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?