HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kislar simdi oglen yemegiden geldim sayfalar gecmis yine bir suru :)))

Yaaa benim canim iskembe corbasi istiyor, Hic yapmadim omrumde hep annem yapar hadi diyelim yapiyim iskembeyi nerde bulcam buralarda hic fikrim yok (

cnm hamilelikte işkembe çorbası pek önerilmez ama annem sahtesini yapardı tavukla onun da işkembeden farkı olmazdı onunla deneyebilirsin bence..

tursu bende cok yiyorum tv karsısında cerez gibi yiyebiliyorum yani evde mutlaka olucak

ben biliyorum bunu çokkkkkkkkkkkk güzel oluyorrr ben nrmalde yemem işkembe ama bu süper oluyo.napıyon cnımm nasıl gidiyor hamilelikk kuzummm

afiyet bal şeker olsun bebeğim... iyi gidiyor işte 1 günümüz kaldı cuma günü gitces doktora ilk randevumuza... sen nasılsın sende ne var ne yok canımm

herkeze merhaba,

bayadır girmiorum yabancı kışiler gelmiş çoğalmış topik baya topıgın ılk şahiplerinde bebiş yok ama şon gelenler maşallah teker teker hamile kalmışşş kışkanıorum valla ve artık topıge gırmeme kararı aldımmmm üzülüorum burdaaaa herkezler gıbı benmde hişlerim bnı uzuo o yuzden hamıle kalana kadar yazmıcam kızlar k.i.b :2:

neye ısaret acaba
hatur hutur suratım eksı eksı yıyorum
ekşi ayse aslında ama ben tatlı da cok yiyorum hatta annem ikiz heralde bunlar bir kız bir erkek diye dalga geciyoannemin 2 kızı olmasına ragmengözü hala kızda bende kız belirtisi arıyo sürekli tursu yerken iyi tatlı isteyince canım bozuluyoogerci bunların hepsi ters de cıkabiliyo hiç belli olmaz saglıklı olsun da ammaaaaaann kız erkek ne cıkarsa bahtımıza

Ben de hergün aynı kararı alıyorum bakalım dayanabilecek misin sen

cnm son adet tarıhın ne 3 subat sanırım evet bu durumda dun batınmıs hala gelmedı ıse ve belırtılerıvar ıse yap bır ıdrar testı ıstersen canm

yani açıkçası hiç bi belirti yok sadece her ay ki adet belirtilerim daha az var, daha az kasıklarım ağrıyo , daha az göğüs hassasiyeti falan başını ağrıttım kusura bakma , ama heyecan işte çok tşk. tekrar :)

aaaa olurmu öle şey evet bizim hala yok bebeişimiz ama arkadaşlarımızın var işte birsürü fasülyemiz var burda onlardan haber aldıkça seviniyoruz, iyi günde kötü günde burdayız zeynelim insan rahatlıyo her sıkıntısını anlatınca,burda herkes kendi gibi birbirimizi tanımadan birbirimizin dualrından nasibimizi alıuyrouz, sen bi kaç gune gelirsin yine dayanamzsın

bence dur daha erken olabılır ozaman yarında olmazsan cuma yap testı
ıns cıkar

bu arada estagfurullah ne demek

annem abımde eksı erık yemıs
bende kabak tatlısı
abımın esı lımonları hatur hutur yedı erkek oldu bebegımız

bakalım bıze ne cıkacak ama bence ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eksıyı cıkar ayseyı hurafe ya

bende seni merak ediyodum nerelerde diye niye bizi terk ediyosun kiiihamile kalanların hepsi pes etmeden calısıp cabalayarak hamile kaldı biz birbirimize destek olmak için burdayız üzmek için degil kiitabiki senin kararın saygı duymak düser bize anca üzme kendini olucak mutlaka seninde bebiişin bigün iyi bi haberle gelirsin insallah sende k.i.b

tabii canım yaa bence de tamamen hurafe ama eskiden bu zamanda gelmiş işte kafiyeli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…