HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

afiyet bal şeker olsun bebeğim... iyi gidiyor işte 1 günümüz kaldı cuma günü gitces doktora ilk randevumuza... sen nasılsın sende ne var ne yok canımm
SAOL CANIM BENMM..heeeeeee hadi bakalım güzelllllll ahberlerini alcaz o zman inşşşş :):)iyi walla bnde ne olsun bakalım ovu.sürecini atlattık bakalım silkelenmelri fln bat ı bkliyorum heycanla:18::18:
tursu bende cok yiyorum tv karsısında cerez gibi yiyebiliyorum yani evde mutlaka olucak

bebekimmm ye ekşiyi çıkar ayşeyi hadi bakalım kızmı olcekkkkk ne senin pıtırcıkk:):)sağlıkla inşşşşş

inşallah bebeğin gelir seninledir bebeğim...

Ben de hergün aynı kararı alıyorum bakalım dayanabilecek misin sen

Kizlar biz birbirimize destek olmak icin burdayiz, Allahim bize nasip etti gobisimize koydu cok sukur simdi meleklerimizle isteyen herkese vermesi icin du ediyoruz. Bu topik olmasaydi ben o zor bekleyis gunlerimi geciremezdim. Teyzoslari yilmak yok ins ayni sene gondercez onlari okula :)))

canlarım ben geldiiimm kan testi sonucunu aldıımm veeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm 3 haftalıkmış bebişim yaaa çok güzel bir duyguymuş tam umudum kesilmişken süpriz yaptı bebişimm pazartesi tekrar gidicem doktor bir kaç tahlil yapacakmış bunlar normalli kıslar,sizde yaptırdınızmı

Kızlar benim kocişten ses soluk yok anlamadım hiç bu kadar duyarsız olmamıştı....ya büyük bi süpriz beni bekliyo ya da büyük bi odunla karşı karşıyayım:26::26::26: valla bugün iştende bieş anlamadım öle saçma sapan vakit geçirdim.

wuuuuuuuuuuuu .çokkkkkkkkkk sewndim tatlım hayrlısyla kucağına almayı nasip eder rabbim halaylar çeliksinnn

kaç çıktı beta hcg n canım benim...

Hadi hayırlı uğurlu olsun bebeğimmmmmmmm

aynen oyle ben bu aydan önceki 5 ayı nasıl zor gecirdim günler gecmek bilmedi adet oldum cok üzüldüm ne zamanki sizi buldum o ay bana su gibi gecti bat gününe kadar sizin desteginiz cok güzeldi hepiniz iyki varsınız yılmadan pes etmeden calısıcaz hamile kalmakla iş bitmiyoki ayrıca önemli olan saglıkla kucagımıza almak buda hep birbirimize dualarımızla olucak hepimizin ayrı destege ihtiyacı var bu topik öyle bi ugurlu ki hamile kalmayan 1 kişi bile kalmıcak eminim cok inanıyorum ben bunaa

Ayyy canim tebrik ederim ins hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirir kuagina da alirsin bebisini..
Degerin kac cikti ?

tebrik ederim tatlım saglıkla kucagına al insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…