HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım :) vallahi erkeklerin her hali bilinmezlik onlar bizi biz onları anlamayız.Okumustur ama değil mi mutlaka.

ben bu hafta yaptırıyorum cnm erkenden ıstemıs doktorun ozaman
deger ka cıktı
hayırlı ugurlu olsun hadı halayaa

bence seni bir sürpriz bekliyo canımm ama eger tepkisiz kalmayı sectiysede sen elinden geleni yaptın koca bir tribi haketti demektir yemegini bile hazırlama

Canım :) vallahi erkeklerin her hali bilinmezlik onlar bizi biz onları anlamayız.Okumustur ama değil mi mutlaka.

evet canım okumuştur maili attıktan sonra aradım mail attım şu adresine diye aradım bilgisi var,okumama ihtimali yok, valla saldım çayıra mevlam kayıra tüm sinirlerimi bozdu ayy kayıra deyince ben oğlum olursa adını kayra koymak istiyorum nerden de geldiyse aklıma iyiki vazgeçmiştim bebek fikrinden sözde

heheeee bak görün siz yazam burdan 3 ay sonra oğluşum olcak dieeee
hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun bende kız hissediyorum aslında içimden hep kızım demek geciyo ama köpegim var benim ilk gözagrım kızım ondan öyle olabilir sanırım agız alıskanlıgısen erkek mi istiyosun annesiiiii?

Ayyy ben bu fasulse daha cok sevdim, benim kaynana daha bezelye tanesi kadar diyip durdu hafta sonu.. Bazelye sevmem fasulye daha guzel oldu soyle en tazesinden :))))

kızzzz istiyorum ben teyzesiiiii o yüzden diyomya oğluşum olacak diye ne istersem tersi oluyor çünküm... ama en önemlisi sağlıklı olsunda... köpüşünün cinsi ne kızz

kızzzz istiyorum ben teyzesiiiii o yüzden diyomya oğluşum olacak diye ne istersem tersi oluyor çünküm... ama en önemlisi sağlıklı olsunda... köpüşünün cinsi ne kızz
ayy teyzesi onu yesin yaa ısıra ısıra yesin hadi bakalım o zaman allah anneciginin gönlüne göre versin saglıklı hayırlı bi evlat olsun insallahhh hepsiköpüşüm golden ama nasıl tatlı nasıl uslu ölürüm ben ona sanki kendim dogurmusum gibi seviyorum bebecikti geldiginde nasıl zayıftı annesi bakmamıs zafiyet geciricekti baktım büyüttüm simdi de topac 4 kilo geldi 30 kilo oldu simdi de diyet mama yiyoo

Öyle tabii canım ben sadece kendim sanardım çocuğu bu kadar isteyip de olmayan çevremde kimse yoktu çünkü

Buraya takıldım takılalı çok şey öğrendim. bu aydan umutluyum Rabbim bilir elbette ama bir vesile oluyor buradaki blgiler bizim için..

İnşallahhh hiçbirimiz listede alt sıralarda kalmayızzz

iyiyim bitanem sağol...

şimdi sen anlat bakalım nasıl hissediyorsun bu arada beta hcg değerin kaç çıktı kız söyle millet çatırdadııı :13:

canım benim göğüslerim çok acıyoo kayınvalidemle laflıyoruz takip edemiyorum kadına ayıp olmasın die beta hcg değerimi bilmiyorum doktor söylemedi ameliyata gidecekti hemen apar topar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…