- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.001
Kızlar benim kocişten ses soluk yok anlamadım hiç bu kadar duyarsız olmamıştı....ya büyük bi süpriz beni bekliyo ya da büyük bi odunla karşı karşıyayım:26::26::26: valla bugün iştende bieş anlamadım öle saçma sapan vakit geçirdim.
oturmaktan ağrıyor kızz zatennnsevmiyor benim oğlan oturmayı oturtmucak hiç anasını
o zaman ara ara kalk gezde yerim senin oglunu ben yerimmmmm fasülyeye oglan diyip durma kızsa üzülücek valla annem erkek istiyo diyee
canlarım ben geldiiimm kan testi sonucunu aldıımm veeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm 3 haftalıkmış bebişim yaaa çok güzel bir duyguymuş tam umudum kesilmişken süpriz yaptı bebişimm pazartesi tekrar gidicem doktor bir kaç tahlil yapacakmış bunlar normalli kıslar,sizde yaptırdınızmı
ben bu hafta yaptırıyorum cnm erkenden ıstemıs doktorun ozaman
deger ka cıktı
hayırlı ugurlu olsun hadı halayaa
bence seni bir sürpriz bekliyo canımm ama eger tepkisiz kalmayı sectiysede sen elinden geleni yaptın koca bir tribi haketti demektir yemegini bile hazırlamaKızlar benim kocişten ses soluk yok anlamadım hiç bu kadar duyarsız olmamıştı....ya büyük bi süpriz beni bekliyo ya da büyük bi odunla karşı karşıyayım:26::26::26: valla bugün iştende bieş anlamadım öle saçma sapan vakit geçirdim.
o zaman ara ara kalk gezde yerim senin oglunu ben yerimmmmm fasülyeye oglan diyip durma kızsa üzülücek valla annem erkek istiyo diyee
Canım :) vallahi erkeklerin her hali bilinmezlik onlar bizi biz onları anlamayız.Okumustur ama değil mi mutlaka.
hadi bakalım hayırlısı neyse o olsunheheeee bak görün siz yazam burdan 3 ay sonra oğluşum olcak dieeee
ayy belime bi ağrı sağlandı bıçak gibi yafffffffff
hadi bakalım hayırlısı neyse o olsunbende kız hissediyorum aslında içimden hep kızım demek geciyo ama köpegim var benim ilk gözagrım kızım ondan öyle olabilir sanırım agız alıskanlıgı sen erkek mi istiyosun annesiiiii?
Ayyy ben bu fasulse daha cok sevdim, benim kaynana daha bezelye tanesi kadar diyip durdu hafta sonu.. Bazelye sevmem fasulye daha guzel oldu soyle en tazesinden :))))
canım benim şimdi nasılsın iyimisin
ben bu hafta yaptırıyorum cnm erkenden ıstemıs doktorun ozaman
deger ka cıktı
hayırlı ugurlu olsun hadı halayaa
ayy teyzesi onu yesin yaa ısıra ısıra yesin hadi bakalım o zaman allah anneciginin gönlüne göre versin saglıklı hayırlı bi evlat olsun insallahhh hepsikızzzz istiyorum ben teyzesiiiii o yüzden diyomya oğluşum olacak diye ne istersem tersi oluyor çünküm...ama en önemlisi sağlıklı olsunda... köpüşünün cinsi ne kızz
Öyle tabii canım ben sadece kendim sanardım çocuğu bu kadar isteyip de olmayan çevremde kimse yoktu çünküKizlar biz birbirimize destek olmak icin burdayiz, Allahim bize nasip etti gobisimize koydu cok sukur simdi meleklerimizle isteyen herkese vermesi icin du ediyoruz. Bu topik olmasaydi ben o zor bekleyis gunlerimi geciremezdim. Teyzoslari yilmak yok ins ayni sene gondercez onlari okula :)))
iyiyim bitanem sağol...
şimdi sen anlat bakalım nasıl hissediyorsun bu arada beta hcg değerin kaç çıktı kız söyle millet çatırdadııı :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?