- Konu Sahibi cimcimesultan
-
sağol cnm nasılsın
ee ben zaten her zaman öyleyim cevap vrdim diye kötü oldum ama yok artık bundan sonra nezaket yok... laflarımlaa dövecem
Jcanim cok gecmeden kqn tah. yap ben de bes gun geciktim sonra regl oldum. hemen kana baktir. rel periyodun neSlm kizlar:)
Ayin 5. İnde regl olmam gerekiyordu hala olmadim.
Dun evde yaptigim idrar testi negatif cikti.
Sizce hala hamile olma ihtimalim var mi ? Lutfen yardim edin
bende aynı senin gibi yapıyorum canım cevap versen haklıyken haksız duruma düşüyosun suscaksın iyice sinir oluyolar o anda gülesim geliyo beniim bidecanım bizde de aynı sorunlar yaşanıyor.bana hiç haddini bilmiyorsun diyor ama asıl haddini aşan o.önceleri ben de hep cevap veriyordum,iş iyice uzuyordu,inada biniyordu.saygısızlık da artıyordu.baktım bu böyle olmayacak.artık o saçmaladığında ben hiiiiç konuşmuyorum,susarak cezalandırıyorum.laptop ımı kitabımı alıp odama gidiyorum,salona,o nerdeyse oraya hiç uğramıyorum.valla akşama kendi geliyor sırnaşıyor.ve uzun süredir de öyle saçmalamıyor.eskiden 3gün küs kalırdık ve ben giderdim yanına.şimdi takmıyorum,gidip kafamı dinliyorum.hatta ne yalan söliim bazen biraz geç gelse de rahat rahat takılsam diyorum.yani ben de lafla dövmek işe yaramadı; B planına geçtim ben de :söz gümüşse,sükut altındır planı
canım bizde de aynı sorunlar yaşanıyor.bana hiç haddini bilmiyorsun diyor ama asıl haddini aşan o.önceleri ben de hep cevap veriyordum,iş iyice uzuyordu,inada biniyordu.saygısızlık da artıyordu.baktım bu böyle olmayacak.artık o saçmaladığında ben hiiiiç konuşmuyorum,susarak cezalandırıyorum.laptop ımı kitabımı alıp odama gidiyorum,salona,o nerdeyse oraya hiç uğramıyorum.valla akşama kendi geliyor sırnaşıyor.ve uzun süredir de öyle saçmalamıyor.eskiden 3gün küs kalırdık ve ben giderdim yanına.şimdi takmıyorum,gidip kafamı dinliyorum.hatta ne yalan söliim bazen biraz geç gelse de rahat rahat takılsam diyorum.yani ben de lafla dövmek işe yaramadı; B planına geçtim ben de :söz gümüşse,sükut altındır planı
kızlaar adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişki olcak ya şimdi tek günlerimi seçmek lazım çift günlerimiii ?neye göre belirlenir bu?
heheheeeee o sorma banada öyle lazım arada.. insan bazen şeytan görmüş gibi oluyoo ben susuncada niye sustum oluyorum zaten sıkıntıda burda neyse bne yine eski tavrıma geri döncemmmm çatlasın patlasın öyle daha çok sinir oluyorlar zatennn
Ebdacim nasilsiin
iyi aksamlar guzell anne adaylarii...sizeee kotu mujdee )) ben addetim 4cu gecikmesindeeeeee lekelenme yasiyorum, yani bu o demekki adetim geliyorrr simdi gelicekkk.
teki çifti yok canım.zaten spermler içerde 72 saate kadar yaşayabiiyor.bu nedenle fark etmez;ancak yumurtlamanın olduğu gün sabah akşam yapmak daha faydalı.tabi eşinde bir sorun yoksa.yumurtlama gününü de testle takip et bence.böylece riske girmezsin.
şooommm ağızlııı sus biii yaaa.belki bebiş yerini beğenmedi,yerleşmeye çalışıyoooo.ananas yee,tüp bebek bölümünde okudum.döllenme varsa yerleşme için hepsi ananas yiyor valla.
daha hiç bişi belli değil cnm snde bu kadar karamsar olma bnce:))) inş. bebişin sana şaka yapıodur:))kissss adetim boyle baslar hepppşşne yerlesmesi ne beyenmemesi )))) alem kadinsin yaaaa bu pozitifliyini bluutuzzlaaaa gonder banada azicikkk ))) yok yaa bana ameliyatin kapilari gorundu ))) ananas diooo yaaaaa )))) haah ck guldum
kissss adetim boyle baslar hepppşşne yerlesmesi ne beyenmemesi )))) alem kadinsin yaaaa bu pozitifliyini bluutuzzlaaaa gonder banada azicikkk ))) yok yaa bana ameliyatin kapilari gorundu ))) ananas diooo yaaaaa )))) haah ck guldum
daha hiç bişi belli değil cnm snde bu kadar karamsar olma bnce:))) inş. bebişin sana şaka yapıodur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?