HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ee ben zaten her zaman öyleyim cevap vrdim diye kötü oldum ama yok artık bundan sonra nezaket yok... laflarımlaa dövecem

canım bizde de aynı sorunlar yaşanıyor.bana hiç haddini bilmiyorsun diyor ama asıl haddini aşan o.önceleri ben de hep cevap veriyordum,iş iyice uzuyordu,inada biniyordu.saygısızlık da artıyordu.baktım bu böyle olmayacak.artık o saçmaladığında ben hiiiiç konuşmuyorum,susarak cezalandırıyorum.laptop ımı kitabımı alıp odama gidiyorum,salona,o nerdeyse oraya hiç uğramıyorum.valla akşama kendi geliyor sırnaşıyor.ve uzun süredir de öyle saçmalamıyor.eskiden 3gün küs kalırdık ve ben giderdim yanına.şimdi takmıyorum,gidip kafamı dinliyorum.hatta ne yalan söliim bazen biraz geç gelse de rahat rahat takılsam diyorum.yani ben de lafla dövmek işe yaramadı; B planına geçtim ben de :söz gümüşse,sükut altındır planı

bende aynı senin gibi yapıyorum canım cevap versen haklıyken haksız duruma düşüyosun suscaksın iyice sinir oluyolar o anda gülesim geliyo beniim bide

Son düzenleyen: Moderatör:

heheheeeee o sorma banada öyle lazım arada.. insan bazen şeytan görmüş gibi oluyoo ben susuncada niye sustum oluyorum zaten sıkıntıda burda neyse bne yine eski tavrıma geri döncemmmm çatlasın patlasın öyle daha çok sinir oluyorlar zatennn

kızlaar adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişki olcak ya şimdi tek günlerimi seçmek lazım çift günlerimiii ?neye göre belirlenir bu?

teki çifti yok canım.zaten spermler içerde 72 saate kadar yaşayabiiyor.bu nedenle fark etmez;ancak yumurtlamanın olduğu gün sabah akşam yapmak daha faydalı.tabi eşinde bir sorun yoksa.yumurtlama gününü de testle takip et bence.böylece riske girmezsin.

eski tavrın neydi canım?bakarsın bize de lazım olur.

iyi aksamlar guzell anne adaylarii...sizeee kotu mujdee )) ben addetim 4cu gecikmesindeeeeee lekelenme yasiyorum, yani bu o demekki adetim geliyorrr simdi gelicekkk.

Ebdacim nasilsiin

sağol tatlım,cuma gününün verdiği yorgunluk olsa da yarının tatil olduğunu bilmenin mutluluğu içindeyim.kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibin bu kızlarda çok geveze yafff oku oku bitiremedim.maşallah forumun hızına yetişmek 1 saatimi alıyor.sen nasılsın canım,regl oldun mu?

Son düzenleme:
iyi aksamlar guzell anne adaylarii...sizeee kotu mujdee )) ben addetim 4cu gecikmesindeeeeee lekelenme yasiyorum, yani bu o demekki adetim geliyorrr simdi gelicekkk.

şooommm ağızlııı sus biii yaaa.belki bebiş yerini beğenmedi,yerleşmeye çalışıyoooo.ananas yee,tüp bebek bölümünde okudum.döllenme varsa yerleşme için hepsi ananas yiyor valla.

yumurtlama olduğu günü ovulasyonla tespit ederim canım o zaman uuuf atlamam inş günleri taşınma işi çıktı başıma bu ay zor olcakkk
teşekkür ederiimmm

muhabbet almış yürümüş yine kızlar ya:))) yemekle uğraşıodum bende. 2 saate hazırlıorum 15 dk da temiz:) sinir oluorum öle ounca taby bde peşine bulaşıkları yerleştrmek var... ay bazen çok sıkılıorm şu evin işinden sorumluluklarımdan:)) bebiş çok istiyorum ama kendimi tanıdığım için hep hayırlı zamnda die dua ediorm:))

şooommm ağızlııı sus biii yaaa.belki bebiş yerini beğenmedi,yerleşmeye çalışıyoooo.ananas yee,tüp bebek bölümünde okudum.döllenme varsa yerleşme için hepsi ananas yiyor valla.

kissss adetim boyle baslar hepppşşne yerlesmesi ne beyenmemesi )))) alem kadinsin yaaaa bu pozitifliyini bluutuzzlaaaa gonder banada azicikkk ))) yok yaa bana ameliyatin kapilari gorundu ))) ananas diooo yaaaaa )))) haah ck guldum

kissss adetim boyle baslar hepppşşne yerlesmesi ne beyenmemesi )))) alem kadinsin yaaaa bu pozitifliyini bluutuzzlaaaa gonder banada azicikkk ))) yok yaa bana ameliyatin kapilari gorundu ))) ananas diooo yaaaaa )))) haah ck guldum
daha hiç bişi belli değil cnm snde bu kadar karamsar olma bnce:))) inş. bebişin sana şaka yapıodur:))

yaaa ne gülüyorsun?valla bak tüp bebek bölümünde okudum.bebiş tutunsun diye ananas yiyorlarmış.millet ananasa geçmiş biz daha incir,soğan küründeyiz.haa bilemedin çörek otu bal tarçın sen evrene pozitif mesaj gönder,sana pozitif dönüşü olsun.inşş yerleşir de bebişin utanırsın.hıhhh!!!

daha hiç bişi belli değil cnm snde bu kadar karamsar olma bnce:))) inş. bebişin sana şaka yapıodur:))

vallaha bu kadar pozitif dusunceli kardesimlerimin olmasi beni cok sevindiriyor amaa ben artik pees diyorum..karilar yaaa lekeler geliyor diyorumm..biri ananas ye diyoo biride şaka yapiyo dio ))))) tmm oyle olsunnn ))) en son ben kazanicam amaaa simdilik siz kazanmis olun _))))))

kızzlaarrr ben geldiim..buaralar giremiyorum pek eşim hasta
evde onunla ilgileniyorum.. bir haftadırda mik mik de yapamıyoruz bat da haftaya..geçtimi acaba bu ay yaaaa
sizler napıyosunuz sayfalar almış yürümüş okuyamadım varmı gelişmeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…