- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 634206
kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 634206
canıım ben burdan bile görüyoruum ikinci çizgiyiii
hamilelerin hemenhepsi hamile olmasan ikinci çizgi silik bile çıkmıyormuş diyorlarr...
aayyy canım çook sevindimm..hemen bi kan testi yaptır nence bat ne zamndı?
batım yarın pazartesiye kadar bekleyip öle yaptırcam inşallah..
Eki Görüntüle 634206
4-5 günde oldu hersey canım ya bi başıma koca evi topluyorum anasını satiymadetim canım zaten yapıyoruz bişeyler ama sanki daha hiçbişeyi toplamamışım gibi ev o kadar karışıkkii
sana dün de söylemiştim hamilesin diye ama naz etmiştin.allahtan bebişin senin kadar nazlı değil.gösteriyor işte gün gibi kendini.
Eki Görüntüle 634206
benim de bata 2 gün var test yapsam mı çıkar mı şimdiden acaba bu arada inşallah pozitif sonuçlanır senin...
tatlııımmmmmmmmmm hayırlı olsuuunnnnn oh beee ne güzel buğünde halay vaaaaarrrr:)) rabbim sana bağışlasın:)) bizlerede nasip etsin inş... sağlıklaaaaa
sana dün de söylemiştim hamilesin diye ama naz etmiştin.allahtan bebişin senin kadar nazlı değil.gösteriyor işte gün gibi kendini.
caannıım çok sevindim inan..hatta eşim bi,le diyor ne gülüyorsun noldu die??? tebrik ederim bencede hamilesin? belirti filan varmı?
canıım ben burdan bile görüyoruum ikinci çizgiyiii
hamilelerin hemenhepsi hamile olmasan ikinci çizgi silik bile çıkmıyormuş diyorlarr...
aayyy canım çook sevindimm..hemen bi kan testi yaptır nence bat ne zamndı?
canim tebrikler tabikide hamilesinnnnnnnn
Benim ilk testimdeki cizgiyi gorevilmek icin sasi olmak gerekiyorduuuuu ama hamileyim isteee
Hamile degilsen o cizgi asla bu sekilde cikmazzzz. Hamilesin ve degerin 100 kusurlerde olmali bu cizgiye goreeeeee tebriklerrrrrrrrrrr
benim de bata 2 gün var test yapsam mı çıkar mı şimdiden acaba bu arada inşallah pozitif sonuçlanır senin...
yüzde 50 gösterr cnm ama dayanabilirsen bat günün gecesnde yada ertesi günnde yapsan daha ii olur:) stres olmaması açısından yanii:) inş. sennde güzel haberini alırz cnmmm
Ay inşallah yaa, valla eşim bekleyelim pazartesiye kadar emin olalım diyor kan testi için ama ben dayanamayıp yarın yaptırıcam galiba..
Aslında daha ilk denememiz ve ilk ayımız bu, bu kadar çabuk beklemiyodum, şaşırdım yani..
Rabbim hayırlısını nasip etsin yaa, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
Ay inşallah yaa, valla eşim bekleyelim pazartesiye kadar emin olalım diyor kan testi için ama ben dayanamayıp yarın yaptırıcam galiba..
Aslında daha ilk denememiz ve ilk ayımız bu, bu kadar çabuk beklemiyodum, şaşırdım yani..
Rabbim hayırlısını nasip etsin yaa, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
yaptım test maalesef tek çizgi ama senin kesin bebiş var canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.....
yaptım test maalesef tek çizgi ama senin kesin bebiş var canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.....
Eki Görüntüle 634206
caannıım çok sevindim inan..hatta eşim bi,le diyor ne gülüyorsun noldu die??? tebrik ederim bencede hamilesin? belirti filan varmı?
ya ben sana ne dedim hemen yelkenler suya inmiş..daha belli olmaz o.bazıları şanslı işte.erken belli olabiliyor.bekle biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?