HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?

Eki Görüntüle 634206

canim tebrikler tabikide hamilesinnnnnnnn

Benim ilk testimdeki cizgiyi gorevilmek icin sasi olmak gerekiyorduuuuu ama hamileyim isteee

Hamile degilsen o cizgi asla bu sekilde cikmazzzz. Hamilesin ve degerin 100 kusurlerde olmali bu cizgiye goreeeeee tebriklerrrrrrrrrrr

kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?

Eki Görüntüle 634206

canıım ben burdan bile görüyoruum ikinci çizgiyiii

hamilelerin hemenhepsi hamile olmasan ikinci çizgi silik bile çıkmıyormuş diyorlarr...

aayyy canım çook sevindimm..hemen bi kan testi yaptır nence bat ne zamndı?

batım yarın pazartesiye kadar bekleyip öle yaptırcam inşallah..

4-5 günde oldu hersey canım ya bi başıma koca evi topluyorum anasını satiymadetim canım zaten yapıyoruz bişeyler ama sanki daha hiçbişeyi toplamamışım gibi ev o kadar karışıkkii

öLe kolay değil ev toplamak malesef ben de düşündükçe gözümde büyüyo Allah yardımcın olsun

sana dün de söylemiştim hamilesin diye ama naz etmiştin.allahtan bebişin senin kadar nazlı değil.gösteriyor işte gün gibi kendini.

benim de bata 2 gün var test yapsam mı çıkar mı şimdiden acaba bu arada inşallah pozitif sonuçlanır senin...

tatlııımmmmmmmmmm hayırlı olsuuunnnnn oh beee ne güzel buğünde halay vaaaaarrrr:)) rabbim sana bağışlasın:)) bizlerede nasip etsin inş... sağlıklaaaaa

sana dün de söylemiştim hamilesin diye ama naz etmiştin.allahtan bebişin senin kadar nazlı değil.gösteriyor işte gün gibi kendini.

caannıım çok sevindim inan..hatta eşim bi,le diyor ne gülüyorsun noldu die??? tebrik ederim bencede hamilesin? belirti filan varmı?

Ay inşallah yaa, valla eşim bekleyelim pazartesiye kadar emin olalım diyor kan testi için ama ben dayanamayıp yarın yaptırıcam galiba..
Aslında daha ilk denememiz ve ilk ayımız bu, bu kadar çabuk beklemiyodum, şaşırdım yani..
Rabbim hayırlısını nasip etsin yaa, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

benim de bata 2 gün var test yapsam mı çıkar mı şimdiden acaba bu arada inşallah pozitif sonuçlanır senin...

canım gösterebilir.tac-yaprak ve phonex de öyle oldu mesele.yalnız kendini şuna hazırla silik çizgi çıkarsa hamilesin ama hiiiç çizgi çıkmazsa hemen hamile değilim diye düşünme,çünkü bazılarında da 5-6 gün sonra bile silik çizgi çıkabiliyor.merak ediyorsan yap gitsin.aman ben hiç kasamam kendimi,merak edersem bakarım.dünya batmadı ya.

yüzde 50 gösterr cnm ama dayanabilirsen bat günün gecesnde yada ertesi günnde yapsan daha ii olur:) stres olmaması açısından yanii:) inş. sennde güzel haberini alırz cnmmm

yaptım test maalesef tek çizgi ama senin kesin bebiş var canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.....

böle bi heycan henüz yaşamadım ama tahmin edebiliorum için içine sığmıodur şimdi:)) eh şaşkınlıkta olmuştur:)) canm yaaa inşallahh bebeğin sana bi tutunur bi daaa taa 9 ay snra bırakır:)))

maşallah maşallah.ilk deneme ve isabetli atışşş.nazarlardan saklasın ama çok kıskanıyorumm yaa senin gibileri.canım ne yiyor ne içiyorsunuz ne şekil,ne gün,ne sıklıkta çalıştınız.şu zavallıcıklara da söle de biz de ondan yapalım

caannıım çok sevindim inan..hatta eşim bi,le diyor ne gülüyorsun noldu die??? tebrik ederim bencede hamilesin? belirti filan varmı?

yaa benim son 1 bucuk haftadır surekli uyuma isteği ve gaz sorunum vardı, son 3 gündürde
devamlı bi kasık sancısı-ağrısı-gerginliği gibi bişey var adlandıramıyorum ama ilk defa yasıyorum böle bıseyı
normalde adetim basladıktan sonra agrır kasıklarım ama bu sefer hem oncesınde basladı hemde değişik bi his bu seferki..

Bilemiyorum ama belirti midir psikolojik midir..
hoş şuan eminde değilim resmi olarak hamile sayılmam daha, teyit ettirmeden heveslenmek istemiyorum..

ya ben sana ne dedim hemen yelkenler suya inmiş..daha belli olmaz o.bazıları şanslı işte.erken belli olabiliyor.bekle biraz.

canım benim zaten şubat olursa sürpriz olcaktı benim için martta başlıcam denemelere testleri de netten sipariş ettim ovulasyon ve gebelik testi bat 17 şubat bitince testlere başlıcam inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…