- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
canim tebrikler tabikide hamilesinnnnnnnn
Benim ilk testimdeki cizgiyi gorevilmek icin sasi olmak gerekiyorduuuuu ama hamileyim isteee
Hamile degilsen o cizgi asla bu sekilde cikmazzzz. Hamilesin ve degerin 100 kusurlerde olmali bu cizgiye goreeeeee tebriklerrrrrrrrrrr
yanlış anlama da karışmak gbi olmasın ama erken yaptın testi be cnm 3 4 gün snra tekrarla testi tatlmm kırmızıları görmessn inş...
yaa benim son 1 bucuk haftadır surekli uyuma isteği ve gaz sorunum vardı, son 3 gündürde
devamlı bi kasık sancısı-ağrısı-gerginliği gibi bişey var adlandıramıyorum ama ilk defa yasıyorum böle bıseyı
normalde adetim basladıktan sonra agrır kasıklarım ama bu sefer hem oncesınde basladı hemde değişik bi his bu seferki..
Bilemiyorum ama belirti midir psikolojik midir..
hoş şuan eminde değilim resmi olarak hamile sayılmam daha, teyit ettirmeden heveslenmek istemiyorum..
yok estağfurullah, haklısın bencede..
basta pazartesiye kadar beklicem diyodum az önce çok heyecan yaptım hemen yarın yaptırsam mı diye ama
bilmiyorum bekleyebilirsem beklerim belki pazartesiye kadar.. ama hiç kolay değil şuan bu belirsizlikle beklemek inan..
yok estağfurullah, haklısın bencede..
basta pazartesiye kadar beklicem diyodum az önce çok heyecan yaptım hemen yarın yaptırsam mı diye ama
bilmiyorum bekleyebilirsem beklerim belki pazartesiye kadar.. ama hiç kolay değil şuan bu belirsizlikle beklemek inan..
seni çokk iyi anladığıma şüphen olmasın cnm adet olduğum halde belki üstüne görmedr die yineda test yapan biriym düşün artk:)) p.tesi mutlaka tekrarla cnm sen testi.. hayırlı sonuçlarla da gel inşalllahhhhh:))))
5 gun gecti carsamba gunu adet oldum depresyona girdim. biraz once ablamla konustum.kendisi doktor. biraz ferahladim. dusuk yapmis olabilir miyim diye sordum. olea bile cok normal ded. cogu kadin yapiyormuz zaten farkinda olmuyormus. adet gecikmesi yasiyorum zannediyormussağol tatlım,cuma gününün verdiği yorgunluk olsa da yarının tatil olduğunu bilmenin mutluluğu içindeyim.kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibinbu kızlarda çok geveze yafff oku oku bitiremedim.maşallah forumun hızına yetişmek 1 saatimi alıyor.sen nasılsın canım,regl oldun mu?
Tebrik ederiim tam ustune bastin hamilesin. benim ilk bebegimde de boyle cikmisti.ve hamileydim. insallah bu ay bizde gorruruz.kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 634206
5 gun gecti carsamba gunu adet oldum depresyona girdim. biraz once ablamla konustum.kendisi doktor. biraz ferahladim. dusuk yapmis olabilir miyim diye sordum. olea bile cok normal ded. cogu kadin yapiyormuz zaten farkinda olmuyormus. adet gecikmesi yasiyorum zannediyormus
tatlim daha once hamilelik yasayan biri olarak soyliim. sen kesin yuzde1500 hamilesin. cunku hamilelig..in en yuksesk belirtisi. adete 1hafta kala uyku istegi. ..deli gibi orda burda uyuklarsinyok estağfurullah, haklısın bencede..
evet canım ya i.saraçoğlu da tv de söylemişti.döllenme oluyormuş;ama bebek tutunamıyormuş ve geciken reglle atılıyormuş ve kadınların hiç haberi olmuyormuş.üzüldüm tatlım yaaa.tutunamamış bebişin sana.ya bugün de ananasa taktım gibi oldu ama ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş.
kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 634206
hamiş sayımız artıyorr tabloo doluyorr ne güzel..
darısı bize olsun inş..
Allah ım bizimde yüzümüze baksın inş..
ewt tatlım yaa maaşallahhh:)))inş cnm inşallahhhh:)) sen kür fln kullanıomusunn??
inş canım inş..
aslında öyle düzenli bişiy yapamdım ama bikaçgün incir kürü yaptım, eşimde ananas getirdi 2-3 günde ananas yedim okadar..zaten 1 haft bişiy yapamıyoruz yaeşim çok hasta..
bat haftya 23 ü..bakalım hayıorlsı? sen naptın?
şu çörekotu karışımını çok duydum deneyim dedm bu ay ama çok düzenli kullanamadım... buna rağmen n zaman yesem kasıklarımda bi tuhaflık hissediorum şifa allah tan diyip yiorm işte bakalım.... buarada çok geçmiş olsun eşinede.. yumurtlama günün geçmiş ztn senn bu hafta olmasa da olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?