HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bebek haberlerini alinca cok seviniyorum,Allah sag salim dogurmayi nasip etsin canim :)
Bizler icin de dua et hamilelerin dualari kabul olur :)

vayy bee millet tıp laboratuvarı gibi çalışıyorrr.testin değerini bile netten resme bakıp söylemişsin ,helal..yürü beeee topikim seni kim tutar....ben de silik çizgi çıkınca kesin hamile olduğunu biliyorum diye hava atıyordum.pehhh!çok çalışmam lazım çooookkk .1:

Son düzenleme:
yanlış anlama da karışmak gbi olmasın ama erken yaptın testi be cnm 3 4 gün snra tekrarla testi tatlmm kırmızıları görmessn inş...

yok estağfurullah, haklısın bencede..
basta pazartesiye kadar beklicem diyodum az önce çok heyecan yaptım hemen yarın yaptırsam mı diye ama
bilmiyorum bekleyebilirsem beklerim belki pazartesiye kadar.. ama hiç kolay değil şuan bu belirsizlikle beklemek inan..

çok temkinli bi arkadaşımız.helal olsun.sen çocuğu da bu disiplinle hakim,doktor,diplomat yüksek mevkkii bişey yaparsın valla.

hah hah öle söle söle kız hiç inanmasın hamile olduğuna.davul mu çalsın bebek ya.ancak silik çizgi yapabilmiş yavrum.daha iyisini p.tesi yapacak işte.rahat bırakın çocuğu.

seni çokk iyi anladığıma şüphen olmasın cnm adet olduğum halde belki üstüne görmedr die yineda test yapan biriym düşün artk:)) p.tesi mutlaka tekrarla cnm sen testi.. hayırlı sonuçlarla da gel inşalllahhhhh:))))

canım ya senin hiç silik çizgin çıktı mı söle bi.silik çizgi ilk 10 dk da çıktıysa ve hamile değilsen tezimiz çürüyecek ondan şeyettim

5 gun gecti carsamba gunu adet oldum depresyona girdim. biraz once ablamla konustum.kendisi doktor. biraz ferahladim. dusuk yapmis olabilir miyim diye sordum. olea bile cok normal ded. cogu kadin yapiyormuz zaten farkinda olmuyormus. adet gecikmesi yasiyorum zannediyormus

canlarım ya hamişlerimiz maşallah artıyor.rica etsem bundan sonra vefa görevi olarak hamişler reglden farklı olarak hissettikleri gebelik belirtilerini yazabilirler mi?malum biz hep reglle karıştırdığımız için hep yerimizde sayıyoruz.mesela benim reglden farklı olarak cicişlerin renginin koyulaşması,20 dk da bir tuvalete gitme ihtiyacı var.başka başka????

evet canım ya i.saraçoğlu da tv de söylemişti.döllenme oluyormuş;ama bebek tutunamıyormuş ve geciken reglle atılıyormuş ve kadınların hiç haberi olmuyormuş.üzüldüm tatlım yaaa.tutunamamış bebişin sana.ya bugün de ananasa taktım gibi oldu ama ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş.

tatlim daha once hamilelik yasayan biri olarak soyliim. sen kesin yuzde1500 hamilesin. cunku hamilelig..in en yuksesk belirtisi. adete 1hafta kala uyku istegi. ..deli gibi orda burda uyuklarsin

hamileliğin adetten hiç farkı yok belirti olarak. ilk 1 ay için konuşuyorum... sadece ve sadece uyku belirtissii benim temuz 2009 da olmuştu yaz günü ikindi saati 5 de genel yaışa geçiyordum gözümü açamıyordum.. bide kayınvalidemlerde tatildeydik.. gözümü açmaya çalışıyorum açamıyorum.. bide bu uyku isteği adet gelmeden 1 hafta önce başlıyorr.. ben bu ay hamile olmıcamı uyku isteğim hiç olmadığı için anlamıştım birazda.. ama nadir olarak bazılarında olmuyormuş uyku. belki öyledir dedim avuttum kendimi.. ama fos çıktı

ewt tatlım yaa maaşallahhh:)))inş cnm inşallahhhh:)) sen kür fln kullanıomusunn??

inş canım inş..
aslında öyle düzenli bişiy yapamdım ama bikaçgün incir kürü yaptım, eşimde ananas getirdi 2-3 günde ananas yedim okadar..zaten 1 haft bişiy yapamıyoruz ya eşim çok hasta..
bat haftya 23 ü..bakalım hayıorlsı? sen naptın?

şu çörekotu karışımını çok duydum deneyim dedm bu ay ama çok düzenli kullanamadım... buna rağmen n zaman yesem kasıklarımda bi tuhaflık hissediorum şifa allah tan diyip yiorm işte bakalım.... buarada çok geçmiş olsun eşinede.. yumurtlama günün geçmiş ztn senn bu hafta olmasa da olur:))

evet onu bende duydum ama biyerdede diyorduki o karışım yumurtlamaya iyi geliyor ama sorunu olmayan kişiler yemesin diyordu o yumrtalar çatlamayınca da kist oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama..aayy inş tutmuştur inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…