- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.441
sende bebişimmm unuttuğum varya yazın... sıradan..
nesrin
özo
cimcime
yeliz
bisoluk
bebek
su_sisesi
sorunl
ekici
tazebahar
sonbahar
gizem
taç yaprak
bu belirtilerin hepsi bendede oldu hayatım hevesini kırmak asla istemem seninki doğru çıkar inşallah dün leke geldi ve bugün kırmızıı kapıyı çaldı içeri girdi çok şükür
böyle değişik bi şişti göğüslerim içine su basılmış gibi oldular dokununca ağrıyo sadece canııımm dünde kahve leke geldi başka bişey yok şimdilikk
bendede öyle oldu canım kahve leke gelmiş baksana sinyal olabilir ayyy inşallah inşallah
o dediğin ben oluyoruum
sende bebişimmm unuttuğum varya yazın... sıradan..
nesrin
özo
cimcime
yeliz
bisoluk
bebek
su_sisesi
sorunl
ekici
tazebahar
sonbahar
gizem
taç yaprak
hsst
allah razı olsun canım bende varım
bakalım canımm ya umutlanmıyorum zaten allahın takdirine kalmış artık beklemekten başka çare yok..inş en kısa zamanda hepimize nasip oluur :)
tmm senden hamıs kalınca pılates topu tepesınde foto beklerız bızde uyukladıgımız bı ıkı foto anca atarız sana
canım kahve leke geldikten ertesi gün kırmızılar gelmezse sinyal olabiliyor
CANIM BİLİYORMUSUN BENM EŞİMDE Allah razı olsun ondan hep öyledir ve iş yerinde filan baba oldu filan anne oldu bizimde olsun hayırlısıyla der hep:) inşallah bizimde olacak ikimizde ve tüm isteyenlerde göbek atacağız beraber çünküüüüüüü burada da kader aynı ilerledi ve bende HASTALANDIM tatlım testide aldım sonuç negatiffff koca bir negatif kısmet böyle imiş önümüzdeki aylar full tıme çalışıyoruz inşallah :)
CANIM BİLİYORMUSUN BENM EŞİMDE Allah razı olsun ondan hep öyledir ve iş yerinde filan baba oldu filan anne oldu bizimde olsun hayırlısıyla der hep:) inşallah bizimde olacak ikimizde ve tüm isteyenlerde göbek atacağız beraber çünküüüüüüü burada da kader aynı ilerledi ve bende HASTALANDIM tatlım te
stide aldım sonuç negatiffff koca bir negatif kısmet böyle imiş önümüzdeki aylar full tıme çalışıyoruz inşallah :)[/Q arkadaşlar ikinizinde 2 gün beklediğiniz tarihten geçince bat gördünüz acaba şubat 28 olayını atladınızmı diye aklıma takıldı?
inşalllaah canımmmm senide tekrar tebrik ederimmm dikkat et kendineee :)
daha kırmızılara nerden baksan en az 3 gün var canııımmm
benim battan 3 gün önce gelmişti kahve leke
Kislar bir telefon geldi sayfalar ucmus yine, bu arada bana bir halsizlik coktu atesim var olctum simdi 38 :18::18:
canım biliyormusun benm eşimde allah razı olsun ondan hep öyledir ve iş yerinde filan baba oldu filan anne oldu bizimde olsun hayırlısıyla der hep:) inşallah bizimde olacak ikimizde ve tüm isteyenlerde göbek atacağız beraber çünküüüüüüü burada da kader aynı ilerledi ve bende hastalandım tatlım testide aldım sonuç negatiffff koca bir negatif kısmet böyle imiş önümüzdeki aylar full tıme çalışıyoruz inşallah :)
CANIM BİLİYORMUSUN BENM EŞİMDE Allah razı olsun ondan hep öyledir ve iş yerinde filan baba oldu filan anne oldu bizimde olsun hayırlısıyla der hep:) inşallah bizimde olacak ikimizde ve tüm isteyenlerde göbek atacağız beraber çünküüüüüüü burada da kader aynı ilerledi ve bende HASTALANDIM tatlım te
stide aldım sonuç negatiffff koca bir negatif kısmet böyle imiş önümüzdeki aylar full tıme çalışıyoruz inşallah :)[/Q arkadaşlar ikinizinde 2 gün beklediğiniz tarihten geçince bat gördünüz acaba şubat 28 olayını atladınızmı diye aklıma takıldı?
YOK ŞEKERİM YA HEYECANLIDA BENDE GECEN AYIN 1İNDE OLMUŞTUK OYÜZDEN 5İNDE BEKLİYORDUK ZATENN
YOK ŞEKERİM YA HEYECANLIDA BENDE GECEN AYIN 1İNDE OLMUŞTUK OYÜZDEN 5İNDE BEKLİYORDUK ZATENN
hımm ben ve birçok arkadaşım enaz sizin kadar heyecanla bekledik neden 2 gün geçti diye kafa yorunca aklıma öyle geldi
yapmicam daha ya adet geçerse belli olur zaten:44:hergün aynı şeyi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?