- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.461
kan testini son raddeye kadar bekleip ole yaptırıcam negatıf almak cok kotu
test yapmak bir süre sonra bağımlılık yaratıyor.beklenen çıkmayınca yarın yapmıycam diyoruz;ama dayanabilene aşk olsun...
Kızlar merhababugün öle bi uyudumki 1 saat oldu kalkalı kaç gündür yorgundum iyi dinlendim :
hımm ben ve birçok arkadaşım enaz sizin kadar heyecanla bekledik neden 2 gün geçti diye kafa yorunca aklıma öyle geldi
COK SAOLUN GERCEKTEN COK İYİSİNİZ.BURDAKİ SAMİMİYETİ COK SEVİYORUM ZATEN..BUGÜN İŞ YERİNDE ADET OLDUM FALAN DEYİNCE HERKEZ Bİ AMAN SANKİ SENDE NEKADAR TAKTIN AKIŞINA BIRAK DAHA GENÇSİN OLUR ELBET DİYE İYİCE KIZDIRDILAR BENİ 9AY OLDU HALA İİNSAN HALİYLE ÜZÜLÜYOR..AMA BURDA HERKEZ BİRBİRİNİ COK İİ ANLAYIP TESELLİ EDİYOR
ohhh yarasınnnn canımmm. benim yerimede uyuyaydın. benimde çokkk uykum var. hiçbişeye ne hevesim nede dermanım yok
Herkesin yerine uyudum sanırımdarısı başına
COK SAOLUN GERCEKTEN COK İYİSİNİZ.BURDAKİ SAMİMİYETİ COK SEVİYORUM ZATEN..BUGÜN İŞ YERİNDE ADET OLDUM FALAN DEYİNCE HERKEZ Bİ AMAN SANKİ SENDE NEKADAR TAKTIN AKIŞINA BIRAK DAHA GENÇSİN OLUR ELBET DİYE İYİCE KIZDIRDILAR BENİ 9AY OLDU HALA İİNSAN HALİYLE ÜZÜLÜYOR..AMA BURDA HERKEZ BİRBİRİNİ COK İİ ANLAYIP TESELLİ EDİYOR
Anlamaz onlar anlamazzz sen takma kafana hiç bunları
ohhh iyi yapmışsın şeker.eve gidince inşallah bende uyuyabilirim sebaha kadar...
Ay adetim bi başlasın yine başlıyım klomene hiç uyumadan gece gündüz herifin tepesindeyim walla and içtimgeçen ay yok yorgun yok uykusu var diye sallamadım ama bu ay yatakları ağlatıcam wallaa DD
hadiiii kim tutar seniaşkla şehvetle tutkuyla yapış adama bırakma kaçmasın
Bırakırsam namert olayımm hepinizin önünde and içtim hahahaha
kız çok hırpalama adamı...he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?