HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar merhaba bugün öle bi uyudumki 1 saat oldu kalkalı kaç gündür yorgundum iyi dinlendim :

zeynep batım 27 subattı doktor kontrolunde değilim aslında şöyle ki adetim 2-3 aydır düzensiz bu yüzden her ay gittim doktora ama gebe olmak için herhangi bir tedavi sürecinde değiliz kendi imkanlarımızla deniyoruz şuan :) zaten 2 aydır gebelık ıstıyorum daha çok yeni

kızlarr.cumartesi dr a gitmiştim.yumurta kontrolü için.bir iki gündür ağrım var.kist olsa dr görmezmiydi acaba.hemen kistmi olduki ya.

ohhh iyi yapmışsın şeker.eve gidince inşallah bende uyuyabilirim sebaha kadar...

Ay adetim bi başlasın yine başlıyım klomene hiç uyumadan gece gündüz herifin tepesindeyim walla and içtim geçen ay yok yorgun yok uykusu var diye sallamadım ama bu ay yatakları ağlatıcam wallaa DD

QUOTE=zeynep29;29214308]

COK SAOLUN GERCEKTEN COK İYİSİNİZ.BURDAKİ SAMİMİYETİ COK SEVİYORUM ZATEN..BUGÜN İŞ YERİNDE ADET OLDUM FALAN DEYİNCE HERKEZ Bİ AMAN SANKİ SENDE NEKADAR TAKTIN AKIŞINA BIRAK DAHA GENÇSİN OLUR ELBET DİYE İYİCE KIZDIRDILAR BENİ 9AY OLDU HALA İİNSAN HALİYLE ÜZÜLÜYOR..AMA BURDA HERKEZ BİRBİRİNİ COK İİ ANLAYIP TESELLİ EDİYOR[/QUOTE]

takma sen onları şekerim biz seni anlıyoruz.paylaş sen bizle ne yapcan onları senin derdinden anlamas onlar... herkesin bir derdi var durur içerisinde demek istiyorum.

Ay adetim bi başlasın yine başlıyım klomene hiç uyumadan gece gündüz herifin tepesindeyim walla and içtim geçen ay yok yorgun yok uykusu var diye sallamadım ama bu ay yatakları ağlatıcam wallaa DD

hadiiii kim tutar seniaşkla şehvetle tutkuyla yapış adama bırakma kaçmasın

kız çok hırpalama adamı...he

Walla beni iligilendirmez geçen ay kıyamadım diye 2 kerenin mik mik oldu ! Eee ben üstüne ceket artıpta hamile kalan kadınlardan değilimki bide o 2 kereyle acaba gebemiyim diye düşünüorum salak gibi hahaha
O yüzden bu ay o 2 nin yanına birde 0 gelecek olacak 20 o kadar arkadaşş

bende eger bebeısm yoksa bıran once hasta olup onumuzdekı maclara bakmak ıstıyorum :) bende bu ay sogan kuru ve ıncır kuru denıcem arkadaslar bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…