- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.481
zeynep batım 27 subattı doktor kontrolunde değilim aslında şöyle ki adetim 2-3 aydır düzensiz bu yüzden her ay gittim doktora ama gebe olmak için herhangi bir tedavi sürecinde değiliz kendi imkanlarımızla deniyoruz şuan :) zaten 2 aydır gebelık ıstıyorum daha çok yeni
COK SAOLUN GERCEKTEN COK İYİSİNİZ.BURDAKİ SAMİMİYETİ COK SEVİYORUM ZATEN..BUGÜN İŞ YERİNDE ADET OLDUM FALAN DEYİNCE HERKEZ Bİ AMAN SANKİ SENDE NEKADAR TAKTIN AKIŞINA BIRAK DAHA GENÇSİN OLUR ELBET DİYE İYİCE KIZDIRDILAR BENİ 9AY OLDU HALA İİNSAN HALİYLE ÜZÜLÜYOR..AMA BURDA HERKEZ BİRBİRİNİ COK İİ ANLAYIP TESELLİ EDİYOR
benimde korunmaksızın 8-9 ay oldu.öncesindede 6 haftalık düşüğüm var. aslında bu konuları herkese söylememek gerek bende bazen çenemi tutamıyorum ama sonra pişman oluyorum.ben kendi adıma stres yapmamaya uğraşırken bide kendini bilmezlerle uğraşmak daha kötü b
sürekli uyumak istiyomuydun pekii ?kolumu kaldıramıyorum ben 5-6 gündüür
Walla beni iligilendirmez geçen ay kıyamadım diye 2 kerenin mik mik oldu ! Eee ben üstüne ceket artıpta hamile kalan kadınlardan değilimki bide o 2 kereyle acaba gebemiyim diye düşünüorum salak gibihahaha
O yüzden bu ay o 2 nin yanına birde 0 gelecek olacak 20 o kadar arkadaşş
bende uyku olmadı canım ama bişey yapasım gelmiyordu
kızlar bal çörek otu tarçını nasıl yapıoruz adet olunca bende yapıyım diyorum (ki inş adet olmam)
ahh o işte bitirdi beni.derslerden kaldığımamı yaniyiimm ev darmaduman halim yok onamı sıkılıyiim banyo yapcam güya sabahtan beri oturdum kaldım kahvaltı yaptığım masada o saatten beri ahah
canım benim yaa sıkma canını bende fazla yapamıcam artık temizlik napalım yapmayız bizde
ben değilde sen kendini yorma canıımm allah korusunn
anaaa evrimmm nassısın bacım. özlettin kendini kıs. ne var ne çok. ne yaptın dr işlerini.
sendede vardır belkim bişeyler
görcez canım az kaldıı bi diyorum gidiyim kan veriyim sonra diyorum boşuna gitmiyim daha adet geçmedi bişey olmadı beklicem bikaçgün daha işte :)
anaaa evrimmm nassısın bacım. özlettin kendini kıs. ne var ne çok. ne yaptın dr işlerini.
iyiyim bacxım ya sen nassın napim ya dün eniştemin dogum günüydü ablama yardıma gittim süpriz yaptık bugünde tocamın doğum günü bende ona süpriz yaptım ama suan acil işi çıktı gelcek birazdanbebeğim salı gittim yeni bi doktor gelmiş mburaya bide ona gidim dedim çok şükür kist falan bişi çıkmadı yumurtalarıma baktı ondada sorun yok test yaptı oda iyi. tarlusal verdi bide adetin 3. günü içmem için bi ilaç yazdı klomen diye ama gel şu gün ilişki demedi tatlım ya ben şimdi ilacı bitirdikten ne zaman sonra mikmik yapcam
tam bat tarihin ne zaman canım merak ettim bak şimdi :)
tatlım valla bende özledim seni nezmandar güldüremiyodun beni ya yoktun bu aralar sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?