HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hımm daha çok yeni adet düzensizliğinde varsa biraz karışık işler

Selam kizlar bende geldim kac gundur takip ediyim ama yazcak halim yoktu bugun migdem biraZcik iyi o yizden cok mutluyummmmmmm sizden naberler gorusmeyeli herkes iyimi

olu öle şeyler. ben ne salaklıklar yapıyom zaman zamn.
20 mi abovvvv sen baya bi milli maça çıkmayı planlıyosun..

kızlar bal çörek otu tarçını nasıl yapıoruz adet olunca bende yapıyım diyorum (ki inş adet olmam)

kızlar bal çörek otu tarçını nasıl yapıoruz adet olunca bende yapıyım diyorum (ki inş adet olmam)

ogutulmus corekotu + tarcın + balı karıstır reglın 2 gunu basla 12 gune kadr sabah aksam bırer tatlı kasıgı ye canım bol bol yumurta olsun sansın artsın
ama tabı oncelıkle bu ay hamıs olman dılegıyle

ahh o işte bitirdi beni.derslerden kaldığımamı yaniyiimm ev darmaduman halim yok onamı sıkılıyiim banyo yapcam güya sabahtan beri oturdum kaldım kahvaltı yaptığım masada o saatten beri ahah

canım benim yaa sıkma canını bende fazla yapamıcam artık temizlik napalım yapmayız bizde

anaaa evrimmm nassısın bacım. özlettin kendini kıs. ne var ne çok. ne yaptın dr işlerini.

iyiyim bacxım ya sen nassın napim ya dün eniştemin dogum günüydü ablama yardıma gittim süpriz yaptık bugünde tocamın doğum günü bende ona süpriz yaptım ama suan acil işi çıktı gelcek birazdan bebeğim salı gittim yeni bi doktor gelmiş mburaya bide ona gidim dedim çok şükür kist falan bişi çıkmadı yumurtalarıma baktı ondada sorun yok test yaptı oda iyi. tarlusal verdi bide adetin 3. günü içmem için bi ilaç yazdı klomen diye ama gel şu gün ilişki demedi tatlım ya ben şimdi ilacı bitirdikten ne zaman sonra mikmik yapcam

ben bu ilaç işlerini hiç bilmiyorumki şeker. doktora ara sor. al iç şu ilacı demekle olmazki canımmm. yumurta takibi falan yapması gerekmiyomu doktorun. ben bu işlerden pek analamam ama . burda kullananlar var onlar bi cewvap yazsınlar sana. ben şimdi bilmeden ahkam kesmeyeyim .
bende iyiyim işte . napim aynı tas aynı hamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…