- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.501
ben bu ilaç işlerini hiç bilmiyorumki şeker. doktora ara sor. al iç şu ilacı demekle olmazki canımmm. yumurta takibi falan yapması gerekmiyomu doktorun. ben bu işlerden pek analamam ama . burda kullananlar var onlar bi cewvap yazsınlar sana. ben şimdi bilmeden ahkam kesmeyeyim .
bende iyiyim işte . napim aynı tas aynı hamam...
heee senin şebeğinmiyim ben kız.ana bu yaşımdan sonra töbe töbee. şaka bi yana giriyorum aslında da senle denk gelemedik.
sat 10 şubattı canım şimdi şubat 28 çekti ya 10-12 mart arası diye bekliyorum :)
Kislar oglem yemegimi yedim 10dk da ustune birde 1 aspirin ictim Doktor 1 aspirin icebilirsin dusmezse gel yarin dedi. Sonra giitim yattim azcik mola odasinda koltuklara. Atesim 37.9 du 37.2 dusmus 1.5 saatte . Simdi gene is 6 ya kadar daha 2.5 saat var sonra ders ance aksam 11 de evde olcam bgn..((((
iyiyim bacxım ya sen nassın napim ya dün eniştemin dogum günüydü ablama yardıma gittim süpriz yaptık bugünde tocamın doğum günü bende ona süpriz yaptım ama suan acil işi çıktı gelcek birazdanbebeğim salı gittim yeni bi doktor gelmiş mburaya bide ona gidim dedim çok şükür kist falan bişi çıkmadı yumurtalarıma baktı ondada sorun yok test yaptı oda iyi. tarlusal verdi bide adetin 3. günü içmem için bi ilaç yazdı klomen diye ama gel şu gün ilişki demedi tatlım ya ben şimdi ilacı bitirdikten ne zaman sonra mikmik yapcam
yaw kıs çok geçmiş olsun da sen iş yerinde dereceyle mi geziyon yaw :))
sordum bebişim ya pek cevap alamadım sayfalarda atlayınca göremediler heralde. aşka sayfada yazdım doktor yumurtalıklarında sorun olmayanlarada veriyomuş ole olunca yumurta takibine gerek duymuyomuş. benim arkadas var ebe onu bi ararım bugün olmssa ona sorim ya
Simdi geldim heyecanli ile ekinciyi merak ettim haberi olan var miiiii
mrb ozser0801 özelden mesaj atamıyorum bana mail adresinizi verebilirmisniz
Simdi geldim heyecanli ile ekinciyi merak ettim haberi olan var miiiii
ikiside adet oldu canıım negatif sonuçlarıı
ikiside adet oldu canıım negatif sonuçlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?