HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kislar oglem yemegimi yedim 10dk da ustune birde 1 aspirin ictim Doktor 1 aspirin icebilirsin dusmezse gel yarin dedi. Sonra giitim yattim azcik mola odasinda koltuklara. Atesim 37.9 du 37.2 dusmus 1.5 saatte . Simdi gene is 6 ya kadar daha 2.5 saat var sonra ders ance aksam 11 de evde olcam bgn.. ((((

sordum bebişim ya pek cevap alamadım sayfalarda atlayınca göremediler heralde. aşka sayfada yazdım doktor yumurtalıklarında sorun olmayanlarada veriyomuş ole olunca yumurta takibine gerek duymuyomuş. benim arkadas var ebe onu bi ararım bugün olmssa ona sorim ya

yaw kıs çok geçmiş olsun da sen iş yerinde dereceyle mi geziyon yaw :))

arkadaşlar listenize benide eklermisiniz 2 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ama 5 aydır tedavi görüyorum SAT 14 şubattı BAT 14 mart inşallah gelmez kırmızılar :26:

canım ben yardımcı olabilirim sana bende klomen kullanıyorum ben 3. gunu başlıyorum gunde 2 kere 5 gun kullanıyorum ama bazı doktorlarda 5. gün başla diyolar senin doktorun hangi dozda önerdi bilmiyorum ama ilişkiye adetinin başlangıcının 12-14-16-18.günleri ilişkide bulunman gerekiyo, senin doktorun ne zaman başlayacagın hakkında bilgi verdimi??

canım bende bu ay ilk kez kullandım en gec adetin 5. günü başlanıyormus ben doktora gittiğimde adetimin 6. günüydü en gec 5. gün başlanır ama napalım sen başla bugun dedi günde iki tane verdi ve ilişki için hiçbi yasaklama yok dedi ve adetimin 15. günü tekrar gel dedi ama herkese daha erken tarihler veriyor doktorları yumurta kontrolu için

kızlar ben kaçar çok şükür bugünde mesaimi bitirdim ben evime gidiyimde ikinci vardiyama başlayım :))

ikiside adet oldu canıım negatif sonuçlarıı

alla allaaa.heyecanlının testi çift çizgi çıkmamış mıydı? bu nasıl iş yaw?silik de olsa çift çizgi çıkıp hamiş olmayanı ilk defa görüyorum.neyse hayırlısıyla nisanda olur inş..ama şaşırdım yane.
ya bu arada ben gıdaklıyorum heralde.ovülasyon koyu çift çizgi gösteriyor dünde,bugünde.kasık ağrım var aciiiip.ama nasıl oluyor anlamadım.bugün reglin 14.günü.ben 31 günde regl oluyorum.bugün yımıtlamışsam 14 gün sonra regl olurum.o da 28 güne denk gelir.normalde 15.16 da koyu çift çizgi,17 de yımırtlamam lazımdı.demek ki ,bu akşam mik mikiiiinnn yolları taştannnn,ben çıkarıcamm kocişi baştannnn.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…