HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

simdi geldim heyecanli ile ekinciyi merak ettim haberi olan var miiiii

evet canım arkadaşların dediği gibi bu ay tutturamadık biz kısmetse önümüzdeki ay bakalım aynı gün adet olduk ekinciyle bugün başladı.. Bitsin çalışmalara başlayacağız inşallah :):):) :118:

ebda aynı benimde öyle oldu son adetim 37. güm gelmişti. normalde 30-31 gün sürer.. bu ay 15. gün çift çizgiyi gördümm. soğan kuru yapıyorum ona bağladım durumuu..

sende bak bol bol mik mik. gidene kadarrrrr.

üzülme birlikteyizz. çünkü benimde bu ay olmaz ....çünkü ovulasyon testi çift gösterdiğinde mik mik olamadı malesefff birlikteyiz gelecek ayaaa

ahah aynen canikommm yapış kocişe erken yımırtlıyosun demekkiii erkende adet olursun işte erken erken iyidiir iyiii

ovülasyon testi bakalım ne kadar güvenilir?bugünden kaç gün sonra regl olucam bakem.ona göre testin mantığını çözüp çözmediğim belli olacak.bu ovülasyon testini anlamak bile hüner yane :))insan gibi doktor takibine gitseydim bu kadar kafa yormayacaktım,herifi de boşuna yormayacaktım.hepimiz mutlu olacaktık.yosun tutacaz yakında adamla.her gün duş her gün duş.hatta yarın 2 kere duşşş.gideyim de biraz fındık fıstık yiyeyimmm.görev ihmale gelmez.

ahah aynen canikommm yapış kocişe erken yımırtlıyosun demekkiii erkende adet olursun işte erken erken iyidiir iyiii

allah seni inandırsın hiç yapışasım yokk.ne etsem bilemedim.inadına bugünlerde istemem,sonra da deli olurum.nefsime tüküremmm.

kızlarrr ya şu gülücük,halay,hoplama ,zıplama ikonlarını nerenizden çıkarıyorsunuz?ben hala çıkarıcak yeri bulamadım daa.

bak şimdi fark ettim.niye adet oluyormuşum gzmCnbz hanımefendi?olmıycammmmmmmmmmmmmmmmm işteeee.hıh!gelecek bebişim,tıpkı seninki gibi.

başlıcam haaaaaa yarın sabah olan randevumu 12.30 a erteledilerr yok böyle bişi ameliyetı varmışşş ne gerizekalı bi hastane nasıl sinir oldum yaaaaa

yahu bende ovl testine güvenip mik miki bıraktım.. zaten benim eşim de 6,30 da gidiyorrr zor geliyor...

yanii ÜŞENCEMDEN BOŞANCAM geliyorrrrrrrrrr

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar nasılsınız?????yarın ilk kez doktora gideceğim dua edin benim için inş.bir sorun yoktur.hamileliğim normaldir...çevremdekiler çok korkuttu dış gebelik olabilir diye...

kızlar dayanamadım geri geldim ayy yoruldum yemeğimi yaptım pazarım gittim kocacımada portakal sıktım onun güçlü kuvvetli olması lazımmış ben meyve felan yedirmiyomuşum iyi bakmıyomuşumda bugun bi bakıyım dedim şimdi bide badem fındık felan temizleyim hazırlayımda üşengeç kocam soyma derdiyle uğraşmayıp yesin ne ihtiyacı varsa sanki ben çocuk istemeye başladım başlayalı adama gün doğdu ama çocuk yapcaz deyip tepeme çıkıyo bugunde ben ii besliyimde malum şu önemli günlerde aksilik çıkıp boşa geçirmiyim çokta yorgunum hiç mikmikleyesim yok ama napıyım artık başa gelen çekilir:) bugünde herkes mik mikleyecek duruma bakılırsa:))

canım sadece adetin 3. günü için bi ilaç yzcam dedi başkada bişi demedi şu gün gel şu gün ilişki diye. ilaçta 50 mg 10 tablet. artık ilaç bittikten sonra başlıcaz çalışmalara peki tatlım bu ilaç tam olarak ne işe yarıyo gebe kalmada kesin sonuç veriyomu bi sorun olmadıgı sürece

buarada yarın doktora gidicem kızlar klomen işe yaramışmı yaramamışmı ona bakcaz dua edin inş tiroidlerimdede yumurtacıklarımdada sorun yoktur

peki sana günde kaç gün kullancaksın dedi genelde ilaç kullanırkende ilişki yasaklanmıyo diye biliyorum bu ilaç yumurtalarının olgunlaşmasını sağlıyo canım ve gebe kalmada etkili bi ilaç ama tabiki kesin hamile kalmamızı sağlıcak die bi kaide yok herşey Allah'tan

anladım canım saol bilgilerin için. bana 3. günü kullanmaya basla dedi okadar. ben yinede dikkat ederim bu ay çok çalışmam lazım bilsydim bole bi ilaç vercegini hamileliği düşünür düşünmez baslardım valla doktorlar artık bişeyler yapsınlar diye normalde 7 ay oldu ama ben 1 yıldır cocugum olmuyo dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…