- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.521
simdi geldim heyecanli ile ekinciyi merak ettim haberi olan var miiiii
evet canım arkadaşların dediği gibi bu ay tutturamadık biz kısmetse önümüzdeki ay bakalım aynı gün adet olduk ekinciyle bugün başladı.. Bitsin çalışmalara başlayacağız inşallah :):):):118:
Ya evet simdi baktim uzuldummm.
kiz. Gamze hala iykular devam moii. bemim icime diguyor sankiii....
alla allaaa.heyecanlının testi çift çizgi çıkmamış mıydı? bu nasıl iş yaw?silik de olsa çift çizgi çıkıp hamiş olmayanı ilk defa görüyorum.neyse hayırlısıyla nisanda olur inş..ama şaşırdım yane.
ya bu arada ben gıdaklıyorum heralde.ovülasyon koyu çift çizgi gösteriyor dünde,bugünde.kasık ağrım var aciiiip.ama nasıl oluyor anlamadım.bugün reglin 14.günü.ben 31 günde regl oluyorum.bugün yımıtlamışsam 14 gün sonra regl olurum.o da 28 güne denk gelir.normalde 15.16 da koyu çift çizgi,17 de yımırtlamam lazımdı.demek ki ,bu akşam mik mikiiiinnn yolları taştannnn,ben çıkarıcamm kocişi baştannnn.
ebda aynı benimde öyle oldu son adetim 37. güm gelmişti. normalde 30-31 gün sürer.. bu ay 15. gün çift çizgiyi gördümm. soğan kuru yapıyorum ona bağladım durumuu..
sende bak bol bol mik mik. gidene kadarrrrr.
ahah aynen canikommm yapış kocişe erken yımırtlıyosun demekkiii erkende adet olursun işte erken erken iyidiir iyiii
ahah aynen canikommm yapış kocişe erken yımırtlıyosun demekkiii erkende adet olursun işte erken erken iyidiir iyiii
Her şeyde bi hayır vardır canım sıkma canını olabiliyor böyle şeyler..başlıcam haaaaaa yarın sabah olan randevumu 12.30 a erteledilerr yok böyle bişi ameliyetı varmışşş ne gerizekalı bi hastane nasıl sinir oldum yaaaaa
kuzum bence 9 martta senin pis kırmızı misafirler gelmezse hamilesin yumurtlama tarihine 14 gün ekliceksin bebişkomsat 10 şubattı canım şimdi şubat 28 çekti ya 10-12 mart arası diye bekliyorum :)
canım ben yardımcı olabilirim sana bende klomen kullanıyorum ben 3. gunu başlıyorum gunde 2 kere 5 gun kullanıyorum ama bazı doktorlarda 5. gün başla diyolar senin doktorun hangi dozda önerdi bilmiyorum ama ilişkiye adetinin başlangıcının 12-14-16-18.günleri ilişkide bulunman gerekiyo, senin doktorun ne zaman başlayacagın hakkında bilgi verdimi??
canım sadece adetin 3. günü için bi ilaç yzcam dedi başkada bişi demedi şu gün gel şu gün ilişki diye. ilaçta 50 mg 10 tablet. artık ilaç bittikten sonra başlıcaz çalışmalarapeki tatlım bu ilaç tam olarak ne işe yarıyo gebe kalmada kesin sonuç veriyomu bi sorun olmadıgı sürece
canım bende bu ay ilk kez kullandım en gec adetin 5. günü başlanıyormus ben doktora gittiğimde adetimin 6. günüydü en gec 5. gün başlanır ama napalım sen başla bugun dedi günde iki tane verdi ve ilişki için hiçbi yasaklama yok dedi ve adetimin 15. günü tekrar gel dedi ama herkese daha erken tarihler veriyor doktorları yumurta kontrolu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?