- Konu Sahibi cimcimesultan
-
evet onu bende duydum ama biyerdede diyorduki o karışım yumurtlamaya iyi geliyor ama sorunu olmayan kişiler yemesin diyordu o yumrtalar çatlamayınca da kist oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama..aayy inş tutmuştur inşş
iyi geceler kızlaaaarrr
adı batasıca diye diye batırdım sanırsam ben bu batı tam 16 saat 20 dk gecikti(yine belirtiyorum her ay iki eli kanda bile olsa sabah 8 de gelirdi muhakkak beni görmeye )
az kaldı 7 saat 40 dk sonra test yapacam ama yapmaya bilirimde bilemiyorum sabahki psikolojime bağlı
tekrar öpüldünüz sabah görüşürüzzzz
bebeeekk cim sende başladı mı belirti fln? n alemdesn bakalop??
Canim bilmiyorum ya belirti aramamaya calisiyorum ama kasik batmasi gogus sisligi var ama aci yok kabizlik bende cok fena hic olmazdi(cok heyecanliyim yaa insallah gelmez kirmizilar (
Canim bilmiyorum ya belirti aramamaya calisiyorum ama kasik batmasi gogus sisligi var ama aci yok kabizlik bende cok fena hic olmazdi(cok heyecanliyim yaa insallah gelmez kirmizilar (
19 u sabahi yapicam kuzucum insallah gelmezse misafirlerim:)))inş. tatlım yaaa n zamn test yapcan:)))??
19 u sabahi yapicam kuzucum insallah gelmezse misafirlerim:)))
aman aman gelmesinlerr artııkk..sinir ettiler biziiii
canım senin bat ne zamndı? benimde göğüslerde şişlik var ve acıyor ama belirti aramak istemiyorum
bi heycanlı bekleyişte sendennn süpperr yaaaaa rabbim güzel haberler vermei nasip etsinnn:)))
kızlar iyi geceler adetim 1 hafta gecikten sonra kan testi yaptırmıştım sağlıkocağında aradan 4 gün geçti hala adet olmadım doktor erken yaptırdın dedi ama bilmiyorum sizce hala hamile olma umudu varmıdır ?
kızlar iyi geceler adetim 1 hafta gecikten sonra kan testi yaptırmıştım sağlıkocağında aradan 4 gün geçti hala adet olmadım doktor erken yaptırdın dedi ama bilmiyorum sizce hala hamile olma umudu varmıdır ?
18i canim bat ama ben ovulasyon testi yaptim 5inde cift cizgi gordum o yuzden 19u oldu sanirim 14 gun ekleyince 19u yapiyo:))belirti aramamaya calisiyoruz iste ama yine de buluyo insan ister istemez:)))
aaa ne güzel..hadi inş senden de güzel haberler alırız halay çekeriz inş..
hadi hayirlisi merakla bekliyoruziyi geceler kızlaaaarrr
adı batasıca diye diye batırdım sanırsam ben bu batı tam 16 saat 20 dk gecikti(yine belirtiyorum her ay iki eli kanda bile olsa sabah 8 de gelirdi muhakkak beni görmeye )
az kaldı 7 saat 40 dk sonra test yapacam ama yapmaya bilirimde bilemiyorum sabahki psikolojime bağlı
tekrar öpüldünüz sabah görüşürüzzzz
Evrim uyku halin varmi. daha oncede gecikmis miydi
geç yumurtlama ve geç dölleme olmuş olabilir tatlım böylelikle hamilelikte söz konusu tabykiiii
Evrim uyku halin varmi. daha oncede gecikmis miydi kan sonucun negatif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?