HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok ben zaten günde 2 defa yiyin diolar ama ben 1 kez yiorm... tutmuşturr tutmuşştuurrrr:))))

iyi geceler kızlaaaarrr
adı batasıca diye diye batırdım sanırsam ben bu batı tam 16 saat 20 dk gecikti (yine belirtiyorum her ay iki eli kanda bile olsa sabah 8 de gelirdi muhakkak beni görmeye )

az kaldı 7 saat 40 dk sonra test yapacam ama yapmaya bilirimde bilemiyorum sabahki psikolojime bağlı

tekrar öpüldünüz sabah görüşürüzzzz

heycanla bekliorz cnm ii gecelerr öptükkkk güzel haberlerle dön inş....

Canim bilmiyorum ya belirti aramamaya calisiyorum ama kasik batmasi gogus sisligi var ama aci yok kabizlik bende cok fena hic olmazdi(cok heyecanliyim yaa insallah gelmez kirmizilar(

aman aman gelmesinlerr artııkk..sinir ettiler biziiii

canım senin bat ne zamndı? benimde göğüslerde şişlik var ve acıyor ama belirti aramak istemiyorum

aman aman gelmesinlerr artııkk..sinir ettiler biziiii

canım senin bat ne zamndı? benimde göğüslerde şişlik var ve acıyor ama belirti aramak istemiyorum

18i canim bat ama ben ovulasyon testi yaptim 5inde cift cizgi gordum o yuzden 19u oldu sanirim 14 gun ekleyince 19u yapiyo:))belirti aramamaya calisiyoruz iste ama yine de buluyo insan ister istemez:)))

kızlar iyi geceler adetim 1 hafta gecikten sonra kan testi yaptırmıştım sağlıkocağında aradan 4 gün geçti hala adet olmadım doktor erken yaptırdın dedi ama bilmiyorum sizce hala hamile olma umudu varmıdır ?

Canim doktor oyle dediyse dogrudur sen birazdaha bekle gelmezse insallah bisey tekrarlarsin testi:))

geç yumurtlama ve geç dölleme olmuş olabilir tatlım böylelikle hamilelikte söz konusu tabykiiii

hadi hayirlisi merakla bekliyoruz

Evrim uyku halin varmi. daha oncede gecikmis miydi

canım kasık ağrım var sadece göğüslerim ağrıyo biraz normalde adet olmama yakın hiç bir belirti yaşamam göğüs ağrısını hiç yaşamam uykum varmış gibi duruyorum geziniyorum ortalarda ama uzanınca uyku denen bişey kalmıyo yani miğde bulantım oluyo oda genelde olur bende şuan hem hamilelik için hemde adet için belirtim var diyemem yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…