- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Canim doktor oyle dediyse dogrudur sen birazdaha bekle gelmezse insallah bisey tekrarlarsin testi:))
kızlaaarr ya geçen int de ne okudum biliyormusunuz? bayanın biri hamile olduğunu hissetmiş test yapmış ve hamile..eşinin doğumgününe 2 hafta var die tam iki hafta beklemiş ve söylememiş sürpriz olsun die..düşünebiliyormusunuz? buarada kan testi filanda yapmış netleştırmış filan..ayy ben dakkasına derim herhelde
kızlaaarr ya geçen int de ne okudum biliyormusunuz? bayanın biri hamile olduğunu hissetmiş test yapmış ve hamile..eşinin doğumgününe 2 hafta var die tam iki hafta beklemiş ve söylememiş sürpriz olsun die..düşünebiliyormusunuz? buarada kan testi filanda yapmış netleştırmış filan..ayy ben dakkasına derim herhelde
Evrim uyku halin varmi. daha oncede gecikmis miydi kan sonucun negatif mi
on gün kaldı benim batıma kızlar ve her gibi hiç bişey hissetmiyorum şansımız marta kaldı inşallah sizler hayırlı haberler alırısnız....
Bes gun niye gecikti acaba ozaman bisey dedi minegatif çıktı sonucum ama doktor erken yaptırdın dedi pek zannetmiyorum erken oldugunu ama hayırlısı artık ya
kızlar tavsiye ettğiniz bi sinema var mı??? ama komik olsunn???
canım hemen hemen hergün film izliyoruz eşimle ama komedi olarak pek gelmiyo aklıma hangi tarz düşünüyosun biliyosun ki şimdiki komedi filmleri hep belden aşağı oluyo tarz derken recep ivedik tarzı gibimi mesela :) romantik komedi 1 izleyebilirsin eski ama şuan aklıma gelen o
sinemaya gitmeyeli o kadar zaman oldu kiii
vizyonda ne var onu bile bilmiyorum yaaaa
yabancıların komedisinde çok gülemiorm ben malesef ama yarn sinemaya gtcem de neye gtsem die düşündm? romantik komedi1 i izledm de 2.si vizyona girmiş mi acaba bliomusun?*
aaa 1 hafta olduysa gelmiştir o zmn çok saol tatlım:)) sayende bi fikrim var artk:))) ona gderz bzde o zmncanım zaten yabancıların komedisi hiç iyi olmuyo hep sex üzerine türklerin komedisi yabancılarında korku filmi muhteşem oluyo :) romantik komedi 2 geçen gün galası yapıldı magazinde izledim 1 hafta falan oluyo gireli
nie kii?( senn koca sevmiomu sinema fln??
aaa 1 hafta olduysa gelmiştir o zmn çok saol tatlım:)) sayende bi fikrim var artk:))) ona gderz bzde o zmn
ayy canım çook uzun hikayee ya..bzmkisi pek bi monotondur ama ondan öte o kadar yoğunkii yemeği bile dakka hesabıyla yer
kızlaarr ben çıkıyoorum herkese iyi geceleerr....
sabahaa güzel haberler almk dileğiyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?