HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaaarr ya geçen int de ne okudum biliyormusunuz? bayanın biri hamile olduğunu hissetmiş test yapmış ve hamile..eşinin doğumgününe 2 hafta var die tam iki hafta beklemiş ve söylememiş sürpriz olsun die..düşünebiliyormusunuz? buarada kan testi filanda yapmış netleştırmış filan..ayy ben dakkasına derim herhelde

canım ben çok ümitliydim 14 şubatta o süprizi en güzel hediyeyi koca bi hediye paketine vermeyi düşünüyordum ama nasip olmadı inşallah mart ayında doğum gününe nasip olur allahın bu süprizleri herkeze nasip eder inşallah

öle bi durumda(söylemesi kolayy) bnde sölemezdm

on gün kaldı benim batıma kızlar ve her gibi hiç bişey hissetmiyorum şansımız marta kaldı inşallah sizler hayırlı haberler alırısnız....

kızlar tavsiye ettğiniz bi sinema var mı??? ama komik olsunn???

canım hemen hemen hergün film izliyoruz eşimle ama komedi olarak pek gelmiyo aklıma hangi tarz düşünüyosun biliyosun ki şimdiki komedi filmleri hep belden aşağı oluyo tarz derken recep ivedik tarzı gibimi mesela :) romantik komedi 1 izleyebilirsin eski ama şuan aklıma gelen o

yabancıların komedisinde çok gülemiorm ben malesef ama yarn sinemaya gtcem de neye gtsem die düşündm? romantik komedi1 i izledm de 2.si vizyona girmiş mi acaba bliomusun?*

yabancıların komedisinde çok gülemiorm ben malesef ama yarn sinemaya gtcem de neye gtsem die düşündm? romantik komedi1 i izledm de 2.si vizyona girmiş mi acaba bliomusun?*

canım zaten yabancıların komedisi hiç iyi olmuyo hep sex üzerine türklerin komedisi yabancılarında korku filmi muhteşem oluyo :) romantik komedi 2 geçen gün galası yapıldı magazinde izledim 1 hafta falan oluyo gireli

aaa 1 hafta olduysa gelmiştir o zmn çok saol tatlım:)) sayende bi fikrim var artk:))) ona gderz bzde o zmn

aaa 1 hafta olduysa gelmiştir o zmn çok saol tatlım:)) sayende bi fikrim var artk:))) ona gderz bzde o zmn

rica ederim ne demek :) ilk fikir aldığında onu dicektimde belki tarzın değildir diye öncelikle sordum hangi tarz komedi olsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…