HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlıım ama idrarda çıkmıyooooo

canım hemen idrarda çıkmazki,dün netten araştırırken bir doktor kan testinde bile adet geçmeden çıkmayabiliyormuş adet gecikince hormonlar sinyal veriyormuş hamileyim die sonra kana karışıyormuş dur bakalım benim içime doğuyor sanki tatlım..

inşş canım ya valla adet olcaksamda olym hemen bu belirsizlik insanı delirtiiirrr

tamamm canım teşekkürler ama olsa idrarda çıkmazmıydııı ?tahmini 2-3 güne adet olcam şekeriim

çıkmayabilir şekerin. bazılarının 2-3 gün geçince çıkmıyor. sonra bi bakıyolar hamile. bu Allahın işi canım çıkmadık candan ümit kesilmez. geç döllenme olmuştur vs. ayrıca kanda betahcg belli değere ulaşmadan idrarda çıkmıyo canım. benim kürtaajla sonuçlandı ne yazıkki gebeliğimde 3 gün geçince çıkmıştı şeker. birazcık daha bekliyceksin tatlımm hayırlısını nasip etsin Rabbim.

inşş canım ya valla adet olcaksamda olym hemen bu belirsizlik insanı delirtiiirrr

kuzum benimm sabret seni çok iyi anlıyorum bende adet olacakmışım gibi karın ağrısı çekmiştim oldum olacam derken gerçi biraz oldum adet 1 gün yani sonra olmadııı bu ayda olmadı deyip ağlamıştım canım benim adete kadar bekle bakalım...

geçmiş olsun canımmm hemen bebiş versin sana Allah'ım hayırlısıyla..bekliyoruz valla napalıımm :)çok teşekkürler

ayy valla heycanlanıyorum ama olmazsada üzülmem daha yeni deniyorum çünkü bekleyelim göreliim

çok teşekkür ederim canım benim.Amin canım sağolasın. sana da inşallah. belki dde çok yakındır hayırlsısı Allahtan

şimdi anlamadığım gebeliğini nasıl gösterdi bu test sadece yumurtlama zamanını belirlemek için değilmiki
ovülasyon testini regle bikaç gün kala yaptığında koyu çift çizgi çıkarsa hamişsin demektir.erken gebelik testi olarak kullanıyor bazı arkadaşlar.gzm de yapsın bence.çok merak ettim.gzmmmm ovü testi yapsana bi.

Kizlaaarrr nerde kaldinizz yaaaa??

cnm kayın valideme tutuldum yeni geldk eweee.... dr ulturasonda göremeynce alttan baktıı ilk kez acımadı hakkaten yaaa nese özetleee kesemiziii gööööörrrrrrddddddddüüüüüüüüüüükkkkkkkk 10 gün snrada hareketlerine bakcaz inşallahhhh çok şükür rabimee rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsinnnn mübarek cuma ve akşam ezanlarınn hürmetineeee

Canikomlarr allahima binlerce sukurler olsun gittik kesemizi gorduk bebisimiz olusmaya baslamiz nokta kadar ancak doktor 2 hafta sonra gelin kalp atisini duyalim dedi allahima sukurler olsun herhangi bir sorun yok hersey yolunda dediiiiiiiiiiiiii telden giriyorum suanda hoplayip ziplayan similey yapamiyorum benim yerime yapin anacim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…