- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.881
tatlıım ama idrarda çıkmıyooooo
canım hemen idrarda çıkmazki,dün netten araştırırken bir doktor kan testinde bile adet geçmeden çıkmayabiliyormuş adet gecikince hormonlar sinyal veriyormuş hamileyim die sonra kana karışıyormuş dur bakalım benim içime doğuyor sanki tatlım..
tamamm canım teşekkürler ama olsa idrarda çıkmazmıydııı ?tahmini 2-3 güne adet olcam şekeriim
inşş canım ya valla adet olcaksamda olym hemen bu belirsizlik insanı delirtiiirrr
bırak gecmişi okumayı bebem yaa catladık valla burda
çıkmayabilir şekerin. bazılarının 2-3 gün geçince çıkmıyor. sonra bi bakıyolar hamile. bu Allahın işi canım çıkmadık candan ümit kesilmez. geç döllenme olmuştur vs. ayrıca kanda betahcg belli değere ulaşmadan idrarda çıkmıyo canım. benim kürtaajla sonuçlandı ne yazıkki gebeliğimde 3 gün geçince çıkmıştı şeker. birazcık daha bekliyceksin tatlımm hayırlısını nasip etsin Rabbim.
kuzum benimm sabret seni çok iyi anlıyorum bende adet olacakmışım gibi karın ağrısı çekmiştim oldum olacam derken gerçi biraz oldum adet 1 gün yani sonra olmadııı bu ayda olmadı deyip ağlamıştım canım benim adete kadar bekle bakalım...
evdeyim ben tabisiiiii
çok üşüyo ayaklarım ellerim bıızz gibi valla ısınmak bilmedi bi :|
esra erol var aptallar ya adam gibi bişey verselerde izlesekk patladm sıkıntıdann
Kiz gizooooş sen saka maka hamile misin kizzzz yarin sabah tesy yap baacimmmm
geçmiş olsun canımmm hemen bebiş versin sana Allah'ım hayırlısıyla..bekliyoruz valla napalıımm :)çok teşekkürler
ayy valla heycanlanıyorum ama olmazsada üzülmem daha yeni deniyorum çünkü bekleyelim göreliim
selam canlarımmm.dünya kadınlar günümüz kutlu olaaa
ovülasyon testini regle bikaç gün kala yaptığında koyu çift çizgi çıkarsa hamişsin demektir.erken gebelik testi olarak kullanıyor bazı arkadaşlar.gzm de yapsın bence.çok merak ettim.gzmmmm ovü testi yapsana bi.şimdi anlamadığım gebeliğini nasıl gösterdi bu test sadece yumurtlama zamanını belirlemek için değilmiki
Kizlaaarrr nerde kaldinizz yaaaa??
ovülasyon testini regle bikaç gün kala yaptığında koyu çift çizgi çıkarsa hamişsin demektir.erken gebelik testi olarak kullanıyor bazı arkadaşlar.gzm de yapsın bence.çok merak ettim.gzmmmm ovü testi yapsana bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?