- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.901
Canikomlarr allahima binlerce sukurler olsun gittik kesemizi gorduk bebisimiz olusmaya baslamiz nokta kadar ancak doktor 2 hafta sonra gelin kalp atisini duyalim dedi allahima sukurler olsun herhangi bir sorun yok hersey yolunda dediiiiiiiiiiiiii telden giriyorum suanda hoplayip ziplayan similey yapamiyorum benim yerime yapin anacim:)))
Canikomlarr allahima binlerce sukurler olsun gittik kesemizi gorduk bebisimiz olusmaya baslamiz nokta kadar ancak doktor 2 hafta sonra gelin kalp atisini duyalim dedi allahima sukurler olsun herhangi bir sorun yok hersey yolunda dediiiiiiiiiiiiii telden giriyorum suanda hoplayip ziplayan similey yapamiyorum benim yerime yapin anacim:)))
bende gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum canım oda özel
evet evet ist dayım
zel Gaziosmanpaa Hastanesi
bebeğim dogunca buradan bakarsınız kıs
ovülasyon testini regle bikaç gün kala yaptığında koyu çift çizgi çıkarsa hamişsin demektir.erken gebelik testi olarak kullanıyor bazı arkadaşlar.gzm de yapsın bence.çok merak ettim.gzmmmm ovü testi yapsana bi.
cnm kayın valideme tutuldum yeni geldk eweee.... dr ulturasonda göremeynce alttan baktıı ilk kez acımadı hakkaten yaaanese özetleee kesemiziii gööööörrrrrrddddddddüüüüüüüüüüükkkkkkkk 10 gün snrada hareketlerine bakcaz inşallahhhh çok şükür rabimee rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsinnnn mübarek cuma ve akşam ezanlarınn hürmetineeee
cnm kayın valideme tutuldum yeni geldk eweee.... dr ulturasonda göremeynce alttan baktıı ilk kez acımadı hakkaten yaaanese özetleee kesemiziii gööööörrrrrrddddddddüüüüüüüüüüükkkkkkkk 10 gün snrada hareketlerine bakcaz inşallahhhh çok şükür rabimee rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsinnnn mübarek cuma ve akşam ezanlarınn hürmetineeee
oohhh hadi bakalım çok şükür aradan çıktınız bisoluk da sn de. Aman dikkat edin kızlar artık kendinize. Inşallah kalbini de dinlersiniz tez zamandaaaa:)))
Kız esraaa sen iyice kafayı bozdun bu testlerleee:))))Adete az kalinca mi ovl. testi cift cikariyoooo... benim 1 hafta falan varr gostermedi biseyyyy silik cizgiiii poffff
Inşallah canimmm hayırlı zamanda hayırlı hir evlat cumlemize:)
Kız esraaa sen iyice kafayı bozdun bu testlerleee:))))
Birak akışına relax yaa ben bilen senin kadar değilim senin caganin var bide
yaaa biri benle ilgilenirmiiisabah yaptığım testte 2.çizgi çıkmış ama aradan saaaatler geçti biraz önce ovulasyon yaptım ebdoş yap dedi erken gebelik testi görevi görüyomuş o da silik çıktıııı ????
Bisolukunda sonradan cikmisti hatirlaaa. Sabah yoktu aksam geldiginde vardiii ama umitlenme kotuye hazirla kendiniii olmazssa diye..ovl.cok mu silikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?