HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ohhh cok sevindimmm gecmisi okuyodum senden de bi haber var mi diyeeee... iyi iyii

kac haftalikmisss

çok sevindim canım,merak ettik seni bol bol dua ettim sana çok şükür bişey çıkmamış...

canııımmm ovulasyonda bişey çıkmadı ama sabah yaptığım idrar testine baktım 2.çizgi çıkmış ama saatler geçti aradaann :44:

canııım çok sevindimmm ohh harika bi habeer tebrikleeeeerrr :)

tatlişkommm yaşasıııınnnnnnnnn

oohhh hadi bakalım çok şükür aradan çıktınız bisoluk da sn de. Aman dikkat edin kızlar artık kendinize. Inşallah kalbini de dinlersiniz tez zamandaaaa:)))

gözümüzayddııınnn cnmmm çok şükürrrrr tamam ben zıplıorum senn yerinedeeee rabbim korusun onlarıııı

Caaannnimmmm cok sevindimmm benimde aynisiiiiiii cok iyi suanda dediiiii doktorrrrr rabbim saglicakla

yaaa biri benle ilgilenirmiiisabah yaptığım testte 2.çizgi çıkmış ama aradan saaaatler geçti biraz önce ovulasyon yaptım ebdoş yap dedi erken gebelik testi görevi görüyomuş o da silik çıktıııı ????

Bisolukunda sonradan cikmisti hatirlaaa. Sabah yoktu aksam geldiginde vardiii ama umitlenme kotuye hazirla kendiniii olmazssa diye..ovl.cok mu silikk

Son düzenleme:
Slm kızlaar nette sorun vardı sabahtan beri,şimdi düzelince hemen geldim, ne var ne yok sunshinecım doktordan güzel haberlerle döndün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…