HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bebeğim noluyo hayır mı yahu.. sabah beri takılamadım şimdi eve geldim bi bakayım dedim ama anlam veremedim ne bu şimdi ovu testinin gebelik işareti ? senin bata kaç gün var ?

canikom ebda dediki biraz önce bata bikaçgün kala yapılan ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyosa bu hamilesin anlamına geliyomuş yani ovulasyon erken gebelik testi görevi görüyomuş.neyse yaptım silik çıktı 2.çizgi ovulasyonda.sabahda idrar testi yapmıştım yaptım koydum banyoya öğlen baktım bişey yoktu biraz önce gittim 2.çizgi çıkmış ondada ay bilmiyoruummmm:44:

ayy ama bu çok heycan vericiii ve şaşırtıcı inşallah olur canım yaaa.. inşallah pozitiftir..

Cok sukur kizlar yaaa:))ohh cok sevindim valla hersey yolundaaa :))saglikla kucaginiza alin insallah kucuk bebislerinizi hersey boyle yolunda gitsin herzaman:))

gece acile gitsek yaparlarmı test acabaaa

Evetttt yqpiliyorrrr acilde...yada tip merkezindeee git hemennnn

arkadasimin ikicocuku var kazara olfumu diye gece 12 30 da tip merkezine gitti yarim saatte verdiler sonucu negatif mis sevindi...2 ay once oldu olayy

Son düzenleme:
bide 5-6 gün önce akıntım yumurtlamam bittiği halde vardı ovulasyon yaptım acaba 2 yumurtamı oluşmuştu bidahamı yumrtluyorm diye tek çizgiydi yok silik vs falan hiçbişey yoktu.şimdi niye durduk yerde 2.çizgi çıksın silik ama görülüyo net olarak ayyyyy bayılacağııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

olur aslında ama şimdi yoksa ben aptal aptal sevinmiyim umutlanmiyim haftasonu ne biliyimm bilmiyorum kararsızıımmmmmm :|

Kuzum cok koyu cikmiyo hamileysen bile ovulasyon testi bende denemistim hamilelik testinde silik gordukten sonra ovulasyon yapmistim gorulur derecede koyuydu ama digeri kadar degil hamilelik testinde de hamile olmasan 2.cizgi 3 gunde bekletsen cikmiyo cok umutlandirmak istemem ama bence hamilesin yaa:)))

bende her ay hamileliği bekleyenlerdenim adetim düzenli oldugu halde 7 ay oldu ama hala bebek sahibi olamadık bugün doktora gittim adetimin 3.günü oldugu için bir sorun yok dedi, kan tahlilleri istedi bir de eşime sperme testi verdi, bakalım sonuçlar ne çıkıcak

Canim bende ovl da simdi silik cikti tam bir hagta once yum. gunumde cift olmustuu... simdiii halaaa silikkkk bata 1 hafta varrr hic cikmadigi olmadi silik falan hep ikinci cizgi cikti. bknz. saufa 714

Acile git tabii yaa verirler belki en kötü ihtimal sabah ogrenirsin en azından kafana sakin olur canım yaa bakarsın iyi hir değerle dönersinnnnn

inş canımmmm :):)

ayy bilmiyorum bebeeğimm atcam resmi ama usbyi bulamadım :|:|
ovulasyonda silik ama belirgin idrar testi sararmış gibi böyle 2.çizginin yeri bellii

Cok sukur kizlar yaaa:))ohh cok sevindim valla hersey yolundaaa :))saglikla kucaginiza alin insallah kucuk bebislerinizi hersey boyle yolunda gitsin herzaman:))

amiinn cnm hepimiz için öle yolunda gtsin en başından beri rabbim sana emanetleer die duamdasınız hepp .... ben kayınvalideme gdiorm canlar gelnce geç olur okurum ama ynede... gizemcimm rabbim müjdelesin seni inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh öptm öptm öptmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…