- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.921
bebeğim noluyo hayır mı yahu.. sabah beri takılamadım şimdi eve geldim bi bakayım dedim ama anlam veremedim ne bu şimdi ovu testinin gebelik işareti ? senin bata kaç gün var ?
tatlım ordada çok koyu değilki çizgi anaaaammm hamile olmayasın ben diyorum sanaaaa sende var bişeyler
canikom ebda dediki biraz önce bata bikaçgün kala yapılan ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyosa bu hamilesin anlamına geliyomuş yani ovulasyon erken gebelik testi görevi görüyomuş.neyse yaptım silik çıktı 2.çizgi ovulasyonda.sabahda idrar testi yapmıştım yaptım koydum banyoya öğlen baktım bişey yoktu biraz önce gittim 2.çizgi çıkmış ondada ay bilmiyoruummmm:44:
ayyama bu çok heycan vericiii ve şaşırtıcı inşallah olur canım yaaa.. inşallah pozitiftir..
yarın gidiyorum valla kan vermeye :):)
cnm kayın valideme tutuldum yeni geldk eweee.... dr ulturasonda göremeynce alttan baktıı ilk kez acımadı hakkaten yaaanese özetleee kesemiziii gööööörrrrrrddddddddüüüüüüüüüüükkkkkkkk 10 gün snrada hareketlerine bakcaz inşallahhhh çok şükür rabimee rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsinnnn mübarek cuma ve akşam ezanlarınn hürmetineeee
Canikomlarr allahima binlerce sukurler olsun gittik kesemizi gorduk bebisimiz olusmaya baslamiz nokta kadar ancak doktor 2 hafta sonra gelin kalp atisini duyalim dedi allahima sukurler olsun herhangi bir sorun yok hersey yolunda dediiiiiiiiiiiiii telden giriyorum suanda hoplayip ziplayan similey yapamiyorum benim yerime yapin anacim:)))
sende bu durumda ilk denemede hamile kalanlardan oluceksiinnver yarın hemen al bize bildir.. yada kuzucum bat geçsin pazartesi yap olmas mı ? :26:
gece acile gitsek yaparlarmı test acabaaa
Evetttt yqpiliyorrrr acilde...yada tip merkezindeee git hemennnn
Acile git tabii yaa verirler belki en kötü ihtimal sabah ogrenirsin en azından kafana sakin olur canım yaa bakarsın iyi hir değerle dönersinnnnn
olur aslında ama şimdi yoksa ben aptal aptal sevinmiyim umutlanmiyim haftasonu ne biliyimm bilmiyorum kararsızıımmmmmm :|
bide 5-6 gün önce akıntım yumurtlamam bittiği halde vardı ovulasyon yaptım acaba 2 yumurtamı oluşmuştu bidahamı yumrtluyorm diye tek çizgiydi yok silik vs falan hiçbişey yoktu.şimdi niye durduk yerde 2.çizgi çıksın silik ama görülüyo net olarak ayyyyy bayılacağııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım bu arada beş dakikadan sonraki değerleri ciddiye almayın diyorlar ama senin belirtiler de var nolur nolmaz git git yaptım testi:))
Acile git tabii yaa verirler belki en kötü ihtimal sabah ogrenirsin en azından kafana sakin olur canım yaa bakarsın iyi hir değerle dönersinnnnn
Kuzum cok koyu cikmiyo hamileysen bile ovulasyon testi bende denemistim hamilelik testinde silik gordukten sonra ovulasyon yapmistim gorulur derecede koyuydu ama digeri kadar degil hamilelik testinde de hamile olmasan 2.cizgi 3 gunde bekletsen cikmiyo cok umutlandirmak istemem ama bence hamilesin yaa:)))
Cok sukur kizlar yaaa:))ohh cok sevindim valla hersey yolundaaa :))saglikla kucaginiza alin insallah kucuk bebislerinizi hersey boyle yolunda gitsin herzaman:))
bu lanet üsküdarda nerde var bilmiyorumkiiiikociş gelsin götür derim yada yarın tekmi gitsem
Canım bu arada beş dakikadan sonraki değerleri ciddiye almayın diyorlar ama senin belirtiler de var nolur nolmaz git git yaptım testi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?