HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

slm kızlar,çoktandır takip ediyorum ama yazmıyorum daha doğrusu yazıcak halim olmadığından yazamıyordum,bat 14 mart 1 haftadır hastayım antibiyotik kullandım,adete 1 hafta kala şişen agrıyan gögüslerimde hiçbişi yok,karnımda batma sızı oluyor,iltihaptan diyemiyorum bu sefer tahlilimde iltihap çıkmadı,bide beyaz akıntı var,hasta oldugumdan pek belirti yazamıyorum,beni tek şaşırtan gögüslerimin şişmemesi ve agrımaması,bakalım 14 martta kırmızı kart görcekmiyim,bide rüyamda 2 kişi gördüm benim yaşlarımda ellerinde değişik bi sebze vardı bendede vardı aynı sebzeden,bana soruyorlar hamileyim ondan aldım diyorum,dier 2 kişide öle diyor,bide rüyamda su içtiğimi gördüm 2 kere,hayırdır inş...

Canım bendede öyle çıkmıştı akşam yaptım sabah çıktı sabah yaptığım dada akşam çıkmıştı doktoruma sordum gebelik olmasa hiç bir şekilde ikinci çizgi belirmez demişti .. Hayırlısı olsun canım..

iyice panik oldum valla çok teşekkürler canım amin hayırlısıolsun hepimiz içinn..

merhabalar arkadaşlar moralim çok bozuk doktorda randevüm vardı bugün hasta ol gel demişti. gittim eşimden sperm testi istedi ve hareketlilik az çıktı. doktor aşılama dedi. ne yapıcam bilmiyorum. aşılama hakkında da bir şey bilmiyorum. dua edin benim için lütfen

Aanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam pıt pıtlarda sıra, oleey

hastane yarın sonuç derse ne diyim esra şimdi bekliyo çok konuşma nasıll

Yarina bekleyebilirsen daha iyiiii. icin icini yer gece amaaa en azindan yakin bi yer varsa gittt ..biraz uzaksa tek git yarinnnn....vallla ben sekiz gun sonra ilk testimi yapmistim cagandaaa... ama ilk oldugu icin olmustir dedim..bebek... uyku coktubende hamile oldigumdan emindim onun rahatligiyla gec yaptim testii

yakın canımm kociş gelsin götür dicem gideriz kesin heralde :) çağanda ilk denemedemi tutturdun

Canım acil de bir saat sonra sonuç veriyorlar bence git hemen öğren en azından ona göre öğrenirsin benim içinden geçen sen hamilesin..

yaa yerimmm sizii beeennn :):):)
eşim gelsin gideriz tatlım bekleriz orda 1 saat alır geliriz inşş :)
çıkar dimi kesin kanda varsaa

soğuk algınlığı cnm bisürüde ilaç kullandım ya hamileysem diye korkuyorum

bende atlattım bu ay doktora gittim bebek varmı varsa çok sakıncalı antibiyotik dedi neyse 2 gün falan aldım antibiyotik sonra ya varsa dedim bıraktım kendi kendime iyileştim öyle çok geçmiş olsun ama kullanmasan daha iyi.yumurtlama günlerinde çalışma oldumuu ?

yaa yerimmm sizii beeennn :):):)
eşim gelsin gideriz tatlım bekleriz orda 1 saat alır geliriz inşş :)
çıkar dimi kesin kanda varsaa

Kesin çıkar canım hayırlısı olsun.. Bence vardır zaten olmasa idrar dede çıkmaz dı benim daha önceki aylarda yaptığım testler de dürüyor ama hiç bi şekilde ikinci çizgi belirmedi..

Kesin çıkar canım hayırlısı olsun.. Bence vardır zaten olmasa idrar dede çıkmaz dı benim daha önceki aylarda yaptığım testler de dürüyor ama hiç bi şekilde ikinci çizgi belirmedi..

adet olcakmışım gibi kıpırdanmalar var karnımda kasığımda ama normal diye okumuştm sanırımm

adet olcakmışım gibi kıpırdanmalar var karnımda kasığımda ama normal diye okumuştm sanırımm

Normal canım bende halen var o belirtiler kasık ağrısı karın ağrısı adet ağrısı gibi oluyor bende hamile olduğumu ondan öğrenmiştim Zaten canım..

cnm doktor test yaptı ama o zaman bata 12 gün vardı bişey çıkmadı,ondan ilaç verdi,ilaçlarda bugün bitti bakalım hayırlısı,yumurtlama günlerinde çalışma oldu ama ovulasyon testi falan yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…