- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.941
Kiz internete baktip merkezler uskudar yaxz. uskudarda olmazssa nerde var kocana soleee henmen gittt
Canım bendede öyle çıkmıştı akşam yaptım sabah çıktı sabah yaptığım dada akşam çıkmıştı doktoruma sordum gebelik olmasa hiç bir şekilde ikinci çizgi belirmez demişti .. Hayırlısı olsun canım..yaaa biri benle ilgilenirmiiisabah yaptığım testte 2.çizgi çıkmış ama aradan saaaatler geçti biraz önce ovulasyon yaptım ebdoş yap dedi erken gebelik testi görevi görüyomuş o da silik çıktıııı ????
Canım bendede öyle çıkmıştı akşam yaptım sabah çıktı sabah yaptığım dada akşam çıkmıştı doktoruma sordum gebelik olmasa hiç bir şekilde ikinci çizgi belirmez demişti .. Hayırlısı olsun canım..
Biz yemege davetliyiz geldigimdesonucu gormek istiyorum marşş...
Canikomlarr allahima binlerce sukurler olsun gittik kesemizi gorduk bebisimiz olusmaya baslamiz nokta kadar ancak doktor 2 hafta sonra gelin kalp atisini duyalim dedi allahima sukurler olsun herhangi bir sorun yok hersey yolunda dediiiiiiiiiiiiii telden giriyorum suanda hoplayip ziplayan similey yapamiyorum benim yerime yapin anacim:)))
hastane yarın sonuç derse ne diyim esra şimdi bekliyo çok konuşma nasıll
gizemcim inş hamilesindir,herhangi bir devlet hastanesine acile gitsen dahi hemen yaparlar ve sonucu 1 saat sonra alırsın
Yarina bekleyebilirsen daha iyiiii. icin icini yer gece amaaa en azindan yakin bi yer varsa gittt ..biraz uzaksa tek git yarinnnn....vallla ben sekiz gun sonra ilk testimi yapmistim cagandaaa... ama ilk oldugu icin olmustir dedim..bebek... uyku coktubende hamile oldigumdan emindim onun rahatligiyla gec yaptim testii
saol canım bakalım eşim gelsin bi..
hayırdır sana nolduu ??neden hastalandın kii?
Canım acil de bir saat sonra sonuç veriyorlar bence git hemen öğren en azından ona göre öğrenirsin benim içinden geçen sen hamilesin..
soğuk algınlığı cnmbisürüde ilaç kullandım ya hamileysem diye korkuyorum
yaa yerimmm sizii beeennn :):):)
eşim gelsin gideriz tatlım bekleriz orda 1 saat alır geliriz inşş :)
çıkar dimi kesin kanda varsaa
Kesin çıkar canım hayırlısı olsun.. Bence vardır zaten olmasa idrar dede çıkmaz dı benim daha önceki aylarda yaptığım testler de dürüyor ama hiç bi şekilde ikinci çizgi belirmedi..
adet olcakmışım gibi kıpırdanmalar var karnımda kasığımda ama normal diye okumuştm sanırımm
bende atlattım bu ay doktora gittim bebek varmı varsa çok sakıncalı antibiyotik dedi neyse 2 gün falan aldım antibiyotik sonra ya varsa dedim bıraktım kendi kendime iyileştim öyle çok geçmiş olsun ama kullanmasan daha iyi.yumurtlama günlerinde çalışma oldumuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?