- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.961
Normal canım bende halen var o belirtiler kasık ağrısı karın ağrısı adet ağrısı gibi oluyor bende hamile olduğumu ondan öğrenmiştim Zaten canım..
cnm doktor test yaptı ama o zaman bata 12 gün vardı bişey çıkmadı,ondan ilaç verdi,ilaçlarda bugün bitti bakalım hayırlısı,yumurtlama günlerinde çalışma oldu ama ovulasyon testi falan yapmadım.
canııımmm ovulasyonda bişey çıkmadı ama sabah yaptığım idrar testine baktım 2.çizgi çıkmış ama saatler geçti aradaann :44:
eee olsun bu da güzel haber.senin güya olmayan belirtilerine bir süre daha katlanıcaz anlaşılan.
11 gibi gideriz hastaneye heralde bakalımm :):)çok teşekkürler
canııımmm ovulasyonda bişey çıkmadı ama sabah yaptığım idrar testine baktım 2.çizgi çıkmış ama saatler geçti aradaann :44:
eee olsun bu da güzel haber.senin güya olmayan belirtilerine bir süre daha katlanıcaz anlaşılan.
haaahayyt çizgi çıktı ovu.da
Çok mu azmis ki aşılama dediler kür falan yapın birkaç ay. Bi de ilaç varmış hareketliliği artrici onlardan deneyin önce.
şimdi varmı belirti falan bişey hissediyomusuuunn ?
Çok mu azmis ki aşılama dediler kür falan yapın birkaç ay. Bi de ilaç varmış hareketliliği artrici onlardan deneyin önce.
GIZEMMMM gidecek misin kız teste? Git de için rahatlasin kaç gündür başımızın etini yedin belirtilerle hamile kal da kurtulak yaaahir sen bir de esradan kurtulak cabucak ikiniz de hamile kalın daaaa
Laboquick zengin oldu esra sayesinde zaten
geçen aylarda hep adete 1 hafta kala belkide daha uzun süre önce gögüs agrısı sızlaması şişmesi herşey olurdu,bu ay tam tersi hiçbişi yok gögüslerimde,bide beyaz akıntım var geçenlerde afedersiniz aynı krem gibiydi,kasıklarımda batma,sızı oluyor,geçen ayda olmuştu iltihap çıkmıştı,bu ay iltihapta yok,acayip uykum geliyor ama hasta oldugumdanda olabilir o,bu ay gelirse sürpriz gibi bişey olur bizim için:)
haaahayyt çizgi çıktı ovu.da
ya hani ovülasyonda bişey çıkmamıştıııı?çıktı mı cidden ovü de de....yavrucummm şaka maka sen hamişsinnn beyaaaane hızlı kadınsın.hadee sonucu netleştir bebem.hayırlısıyla gel.
Tamam canım varsa kesin çıkar. Birinin 6gun vardı bat a. Tesadüf gitmiş öğrenmiş ki değeri 40:))) sen de soylee 4000 lerle gelsen:))))
Tamam canım varsa kesin çıkar. Birinin 6gun vardı bat a. Tesadüf gitmiş öğrenmiş ki değeri 40:))) sen de soylee 4000 lerle gelsen:))))
ayy hadi inşş canımm ben bi test yaptırıp gelym aydınlatcam seni çünkü bu dediklerinin hepsi bende vardı 1 haftadır sürekli uyudum ne okul ne bişey hep uyudum burda herkes dalga geçti hatta :):)pozitifse seninde olabilir bakalımmm hadi inş bebeğim :
inş cnm,rüyamdaki iki kişiden biri senmisin acaba:)
ya hani ovülasyonda bişey çıkmamıştıııı?çıktı mı cidden ovü de de....yavrucummm şaka maka sen hamişsinnn beyaaaane hızlı kadınsın.hadee sonucu netleştir bebem.hayırlısıyla gel.
sana çıkmadı yazdım baktım belirmiş canıım görünüyo ama aynı koyulukta değil gitcez bu geceeee :)
ayy hadi inşş canımm ben bi test yaptırıp gelym aydınlatcam seni çünkü bu dediklerinin hepsi bende vardı 1 haftadır sürekli uyudum ne okul ne bişey hep uyudum burda herkes dalga geçti hatta :):)pozitifse seninde olabilir bakalımmm hadi inş bebeğim :
inş cnm,rüyamdaki iki kişiden biri senmisin acaba:)
olabiliiiiiirrr :)
bende bu ay çok rüya gördüm dün gece kan veriyomuşum hcg 15 çıkıyomuş falann filaaannn :):)
ayy hadi inşş canımm ben bi test yaptırıp gelym aydınlatcam seni çünkü bu dediklerinin hepsi bende vardı 1 haftadır sürekli uyudum ne okul ne bişey hep uyudum burda herkes dalga geçti hatta :):)pozitifse seninde olabilir bakalımmm hadi inş bebeğim :)
inş hamilesindir...
olabiliiiiiirrr :)
bende bu ay çok rüya gördüm dün gece kan veriyomuşum hcg 15 çıkıyomuş falann filaaannn :):)
annemin rüyaları kesin çıkar,ben evlenmeden önce daha sevgiliyken eşimle,tartışıp ayrılmıştık aglıyodum,annemde rüyasında görmüş birine soruyomuş evlencekler diyomuş sordugu kişi,boşuna aglama evlenceksiniz siz rüyamda gördüm dedi annem,geçen günde anneme rüyasında biri hamile kalması yakın demiş,bakalım annemin rüyası bu seferde çıkcakmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?