HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Çok mu azmis ki aşılama dediler kür falan yapın birkaç ay. Bi de ilaç varmış hareketliliği artrici onlardan deneyin önce.
GIZEMMMM gidecek misin kız teste? Git de için rahatlasin kaç gündür başımızın etini yedin belirtilerle hamile kal da kurtulak yaaa hir sen bir de esradan kurtulak cabucak ikiniz de hamile kalın daaaa
Laboquick zengin oldu esra sayesinde zaten

şimdi varmı belirti falan bişey hissediyomusuuunn ?

geçen aylarda hep adete 1 hafta kala belkide daha uzun süre önce gögüs agrısı sızlaması şişmesi herşey olurdu,bu ay tam tersi hiçbişi yok gögüslerimde,bide beyaz akıntım var geçenlerde afedersiniz aynı krem gibiydi,kasıklarımda batma,sızı oluyor,geçen ayda olmuştu iltihap çıkmıştı,bu ay iltihapta yok,acayip uykum geliyor ama hasta oldugumdanda olabilir o,bu ay gelirse sürpriz gibi bişey olur bizim için:)

gitmem başınızın etini yemeye devam ederim görürsün ahahahsorma şekerim ya ağlancak halimizle dalga geçiyoruz bide
gitcem eşim gelsin yemek falan yer gideriz 11 gibii :)

ayy hadi inşş canımm ben bi test yaptırıp gelym aydınlatcam seni çünkü bu dediklerinin hepsi bende vardı 1 haftadır sürekli uyudum ne okul ne bişey hep uyudum burda herkes dalga geçti hatta :):)pozitifse seninde olabilir bakalımmm hadi inş bebeğim :)

bişey daha gördüm şuan
benim zavallı minik 75 bile olmayan memişlerimin içine su basılmış gibi şiş olmuş 85 ayyy bu günleridemi görcektim

inş hamilesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…