- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.981
olabiliiiiiirrr :)
bende bu ay çok rüya gördüm dün gece kan veriyomuşum hcg 15 çıkıyomuş falann filaaannn :):)
allahtan yok ben hamiş değilim diyordun,rüyanda bile hamilesin.yuh yane!!bi de ben hamileyim desen üçüz mü olurdu beşiz mi?
annemin rüyaları kesin çıkar,ben evlenmeden önce daha sevgiliyken eşimle,tartışıp ayrılmıştık aglıyodum,annemde rüyasında görmüş birine soruyomuş evlencekler diyomuş sordugu kişi,boşuna aglama evlenceksiniz siz rüyamda gördüm dedi annem,geçen günde anneme rüyasında biri hamile kalması yakın demiş,bakalım annemin rüyası bu seferde çıkcakmı :)
hadiii inşş çıkar canımm Allah'ın izniylee :)
hadiii inşş çıkar canımm Allah'ın izniylee :)
amin cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese,sabah ilk işim buraya gelip sonucuna bakmak olcak:) inş güzel haberlerle gelirsin gizemcim...
hayırlı akşamlar arkadaşlar. bende yeni üyeyim. 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamıyorum. bütün testler rahim filmi sperm testi vs. normal.. ve hatta tam adetin 14.günü yumurtlamamda oluyor. fakat bebeğim gelmiyor. daha da acısımı demeliyim bilmiyorum ama benim ve eşimin 2. evliliği benım çocuğum yok fakat eşimin bir oğlu var tabi velayet fln annesinde. psikolojim bozulmuş durumda. birileriyle paylaşmaya ihtiyacım var ve benim için en uygunu bu site oldu. sizler nasıl bir çalışma içindesiniz varsa bildikleriniz bana da yardımcı olun lütfen((
ben tam 28 günde bir adet olurum çok düzenliyimdir ve tam 6 gün sürer. 1 martta adet olmam gerekiyordu fakat 26 şubatta adet oldum ve 3 gün sürdü. şuan adetimin 11.günü ve kasık agrılarım ve vücudumda bayaa bir sıcaklık var. sizce psikolojikmidir... benide aranıza alın lütfen(
hoşgeldin canım.. İnşallah meleğin gelir sana tez vakitte. Öncelikle bi ovulasyon testi al canım. onunla yumurtlama takibi yapıp hamile kalan çok... bunun yanında bir takım kürler var ama ben nasıl kullanılır nasıl yapılır bilmiyorum.. son olarakta silkeleme olayı var oda spermlerin hızlarını arttırıyomuş.. eşin bacaklarından tutup kaldırıyop sağa sola öne arkaya silkeliyo..tabi bunlar bizim yaptıklarımız gene herşey Yüce Rabbim de bitiyo. O ol derse olur. İnşallah senin dileğinde olur
öncelikle cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim canımm. bu ay ben incir kürüne eşimede keçiboynuzu kürü yaptım ve hala devam etmekteyiz. o silkeleme olayınıda çok yapıyoruz. çok araştırıyorum aslında hani yapılması gereken ne varsa yapıyorum diye düşünüyorum fakat bi eksiklik var muhakkak. rabbim isterse olur vakti zamanı vardır diyorum. diyipte takmamakta mümkün olmuyor. dilerim yüce rabbimden tez vakitte hayırlısından evlat nasip etsim tüm isteyenlere.
Cok sukur kizlar yaaa:))ohh cok sevindim valla hersey yolundaaa :))saglikla kucaginiza alin insallah kucuk bebislerinizi hersey boyle yolunda gitsin herzaman:))
beebeek şifa hast. dedin dikkatimi çekti hangi ilçede bu hast.
Sunshineeee çabuk anlat neler oldu, hadi amaaaa :18:
heycandan orama burama sancılar giriyoo
hayırdır kızz ne bu kadar heyecan bebişmi geliyor ne oluyooorr
haberin yok tabi seniinnn
kan vermeye gitcez kociş gelinceee silik çıktı testte çizgi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?