HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kız Gizemmm gebelik testi mi silik çıktı yoksa ovulasyon mu yaaa öyle çok test yapıyorsun ki kafam karıştıııı

Çıkmış benim yusuf baran yine bu çocuğa bayılıyorum yaaaaaa

anlattım ya kız biliyosun sen
sabah yaptığım idrarda çizgi belirmiş,ovu.da 2.çizgi çıktı o da hamilelik belirtisiymiş iştee :)

anlattım ya kız biliyosun sen
sabah yaptığım idrarda çizgi belirmiş,ovu.da 2.çizgi çıktı o da hamilelik belirtisiymiş iştee :)
Evet canım okudum ovulasyon dönemi dışında çıkan çizgi hamilelik belirtisi diyorlar
Benim de adetimde olmuştu pozitif çıkmıştı üstüne görmeden şüphelenmiştim ama birşey çıkmadı

Senin inşallahhhhhh çıkacakkkk sabah 7de hastaneye giideceğim erkenden gelip bakacam sonucu yaz mutlakaaaaa

tamamm canımmm eşim geç gelcekmiş belki yarına kalıır bi gelsinde bakalımm :)

Naber kizlar, Ne var ne yok ?
Yahuu benim fasulye koca gun yaramazlik yapti, saat basi nerdeyse kustum nerdeyse bgn, kusmakta degil aslinda boyle ac bir su geliyor o gelince geciyor kusma istegi.. Uff islerde cok yogundu haftasonu araya girmeden tamamliyim dedim, Allahima cok sukur iki gun evdeyiz ama banyoyu yaptirmaya baslicaz ins. yarinda bir suru telas fayans bakmaya gidicez. Aslinda cok severim geziyim seciyim begeniyim ama insan herseyden vazgeciyor fasulye ugruna tek istegi yatip uyumak..

Sizler naptiniz bakalim varmi bgn guzel haberler ?

iyi akşamlarr bil.sorun yarattığından sürekli girip yazamıyom ama adet gününe yakın yapılan ovulasyon testini bende denedim 2 saat sonra 2.silik çizgi çıktı çok umutlandım sürrekli hayal kırıklığı olduğu için eşime bile henüz söyleyemedim umarım olmaz adetime yaklaşık 6 gün var sizce nasıl yorumlarsınız hamiş kalmışmıyımdır herkes gibi çok merak ediyom

canım senin regle daha 6 gün varmış.ovü testindeki silik çizgiden anlaşılmaz henüz.o testte 2-3 gün kala koyu çizgi çıkarsa gebelik oluyormuş.

Ben gexldimm. offff yemege davetliydik...lahacun icli kofte. ..baklava karnim cok sisssssss var mi gizossss gidemedin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…