- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Bes gun niye gecikti acaba ozaman bisey dedi mi
bizim bir kızımız var 27 aylık. kızımıza bir kardeş istiyoruz, ocak 7 de regl oldum ve ayın 21 nde ovulasyon. 3 şubatta regl olmam gerekiyordu ve oldum sandım ama bir gün sürdü ve kesildi. 8 şubatta idrar testi yaptım ama negatif, dedim o zaman olurum önümüzdeki 2-3 gün içinde ama yine yok :-( neyse 13 şubatta hcg yaptırdım 0.19 yani negatif:-( doktor bana regl gelmesi için ilaç verdi eğer 17 şubatta olmazsam kullanacakmışım dedi, ama ben korkuyorum çünki benim hiç gecikme olmazdı...bazı belirtiler var sanki hamileymişim gibi ama hcg negatif çıktı emin olamıyorum offff ne yapacağım????? hala regl olmadım :-(
eski tavrın neydi canım?bakarsın bize de lazım olur.
kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 634206
canım gösterebilir.tac-yaprak ve phonex de öyle oldu mesele.yalnız kendini şuna hazırla silik çizgi çıkarsa hamilesin ama hiiiç çizgi çıkmazsa hemen hamile değilim diye düşünme,çünkü bazılarında da 5-6 gün sonra bile silik çizgi çıkabiliyor.merak ediyorsan yap gitsin.aman ben hiç kasamam kendimi,merak edersem bakarım.dünya batmadı ya.
İnşallah pozitif çıkar kan testin de
Şu bat geçtiği halde sabırla bekleyenleri hiç anlamıyorum nasıl başarıyorlar böyle sabırlı olmayı
kızlaaaaaaarrrrrr günaydın hepinizeeee
sabah 7:55 itibariyle yaptığım test sonucum. bi el atıverin sizce ne yapmam lazııımmmmm:18:
kızlar bu arada fotolar silik çıkmış olabilir bilgisayarın bulututu yok malesef. telefonumunda kablosunu bulamadım bende fotoğraf makinesiyle çektim aslında fotoğraf mainesinde gayet netler ama pc ye aktarınca bulanık oldu:26:
Eki Görüntüle 634375
Eki Görüntüle 634388
günaydın 2.cizgi hemenmi belirdi
evet hemen yapar yapmaz çıktı 2. çizgide. hatta bu kadar çabuk çıkmasına şaşırdım sanki 4 aylık hamileyim gibi gayet hızlı bir şekilde çıktı 2. çizgi:26:
Seni ümitlendirmek istemem ama benmde 2.cizgi hemen belirmişti ertesin gün yaptım gene öle oldu
kararsız kaldım bende işte çünkü daha önce yaptığım 3 testte bu şekilde çıkmıştı ama bu kadar çok belirti yoktu o zaman adet gecikmesi dışında ve o zaman bu kadar çabuk çıkmamıştı yarım saat sonra baktığımda çift çizgi vardı.
kana baktırsammı diyorum bide p.tesiyi bekleyeyim diyorum yada yeni test alıp tekrar mı denesem akşam :26:
Bence idrar testi al bitane yarın sabah yap,pzt günü sabahta kan verirsin
Kızlar kan testi verdim sabah akşam 5 te çıkacak sonuç dua edin bana lütfen bebeğime kavuşayım Allahım nasip eder inşallah...
Kızlar kan testi verdim sabah akşam 5 te çıkacak sonuç dua edin bana lütfen bebeğime kavuşayım Allahım nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?