HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bizim bir kızımız var 27 aylık. kızımıza bir kardeş istiyoruz, ocak 7 de regl oldum ve ayın 21 nde ovulasyon. 3 şubatta regl olmam gerekiyordu ve oldum sandım ama bir gün sürdü ve kesildi. 8 şubatta idrar testi yaptım ama negatif, dedim o zaman olurum önümüzdeki 2-3 gün içinde ama yine yok :-( neyse 13 şubatta hcg yaptırdım 0.19 yani negatif:-( doktor bana regl gelmesi için ilaç verdi eğer 17 şubatta olmazsam kullanacakmışım dedi, ama ben korkuyorum çünki benim hiç gecikme olmazdı...bazı belirtiler var sanki hamileymişim gibi ama hcg negatif çıktı emin olamıyorum offff ne yapacağım????? hala regl olmadım :-(

iyi geceler meraba sana bilgi vermek isterdim ama benim hiç tecrüben yok allah nasip ederse ilk çocuğu düşünüyoruz. am sen istersen doktorun dedği gibi bekle hatta bir iki gün fazla bekle gelmesse tekrar test yaptır derim illa yumurlama gününde gebe kalcaz diye bişey yok bellimi olur yani :)

yazdığın için teşekkürler canım

Ancak yumurtlama olduktan sonraki 24 saat içinde gebe kalabiliyoruz ve bizim yumurtamız sadece 24 saat canlı kalabiliyo bu yüzden maalesef sadece yumurtlama döneminde hamile kalabiliyoruz

ayyyy pardon ben bunu kullanacaktım yalnışlık oldu canım mazur gör beni artık nede olsa yeni üyeyim bu kadar kuzurumuz olsun artık değil mi?

eski tavrın neydi canım?bakarsın bize de lazım olur.

eski tavrım bişi dediği sorduğu zaman hiiiççç ses çıkarmıyordummmm gıcık oluyordu

kızlar yarın batım ve az önce test yaptım, bi bakın sizce hamile olabilir miyim?

Eki Görüntüle 634206

hadi hayırlı olsun diyeyim ben ozaman ama yinede çok umutlanma kan tahlili yaptırmadan.. geçen benimde batım 4 gün gecikmişti 4.gün test yaptım aynı seninki gibi görünüyordu ama akşamına hastalandım...

kızzzz anammm hayret ediyorum haaa benimde öyleydi ama ben hastalandım ağlamak istiyorum

İnşallah pozitif çıkar kan testin de
Şu bat geçtiği halde sabırla bekleyenleri hiç anlamıyorum nasıl başarıyorlar böyle sabırlı olmayı

onu henüz kimse çözemedi şekerimmmm sende bizdensin yorma kendnini o sebepten...

ulen ne çenesi düşüksünüzzz gacılar siz... okuyana kadar canım çıktı yyaffff işiniz gücünüz yokmu kocişlerinizle çarptırsanızaaa allam yareppiimmm

kızlaaaaaaarrrrrr günaydın hepinizeeee

sabah 7:55 itibariyle yaptığım test sonucum. bi el atıverin sizce ne yapmam lazııımmmmm:18:

kızlar bu arada fotolar silik çıkmış olabilir bilgisayarın bulututu yok malesef. telefonumunda kablosunu bulamadım bende fotoğraf makinesiyle çektim aslında fotoğraf mainesinde gayet netler ama pc ye aktarınca bulanık oldu:26:

Eklentiler

• $sam0712z.webp
    966 bayt · Görüntüleme: 23

günaydın 2.cizgi hemenmi belirdi

evet hemen yapar yapmaz çıktı 2. çizgide. hatta bu kadar çabuk çıkmasına şaşırdım sanki 4 aylık hamileyim gibi gayet hızlı bir şekilde çıktı 2. çizgi:26:

Seni ümitlendirmek istemem ama benmde 2.cizgi hemen belirmişti ertesin gün yaptım gene öle oldu

Seni ümitlendirmek istemem ama benmde 2.cizgi hemen belirmişti ertesin gün yaptım gene öle oldu

kararsız kaldım bende işte çünkü daha önce yaptığım 3 testte bu şekilde çıkmıştı ama bu kadar çok belirti yoktu o zaman adet gecikmesi dışında ve o zaman bu kadar çabuk çıkmamıştı yarım saat sonra baktığımda çift çizgi vardı.

kana baktırsammı diyorum bide p.tesiyi bekleyeyim diyorum yada yeni test alıp tekrar mı denesem akşam :26:

Bence idrar testi al bitane yarın sabah yap,pzt günü sabahta kan verirsin

Kızlar kan testi verdim sabah akşam 5 te çıkacak sonuç dua edin bana lütfen bebeğime kavuşayım Allahım nasip eder inşallah...

Kızlar kan testi verdim sabah akşam 5 te çıkacak sonuç dua edin bana lütfen bebeğime kavuşayım Allahım nasip eder inşallah...

inşallah bebeğin seninledir canım dualarım seninle sende bana dua et olurmu inşallah benimkide benimledir

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben p.tesi gibi c.tesi sendromuna girdim bile Umarım ay sonuna kadar yada diğer aya kadar hayırlısıyla bol bebiş haberleri alırız
Kızlar size bişey de sölemek istiyorum bu arada bir topikde denk geldim paylaşmak istiyorum çok entresan şöyle ;

Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.

bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.

eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.

Ne dersiniz bu işeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…