HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yarın sabah kan vermeye gtcem şekerimm çift çizgi gördüm bugün bakalım:)

aa gerçekten mi ne güzel inşallah sende hamişler kervanına katılırsın ama kendini iki sonucada hazırla tamammı?felaket tellalığı için yazmıyorum sonunda inş sevinirsin ama beni,heyecanlıyı ve ekinciyi biliyorsun nu hafta üçümüzde tahlil yaptırdık arkasından adet olduk .Zaten olduysa olmustur bebiş senledir relax ol değiştirebilecek gücümüz yok sonucta.

rahat sayılırım canımm ama işte ister istemez düşünüyo insann bakalım canım ya sabah ola hayrola :)

Ohh oh hayırlı olsun gözün aydın sekerim çok mutlu oldum ee neler dedi doktor bakim

Ayy hadi gözün Aydın Cnm inş saglıkla

Yawrum benimde 4 gün önce öle oldu 2 gün hala hemen yapınca çıktı bence hamilesin

Canim ovulasyon tstine guvenme ayrica 6 gun varsa daha calisman lazim son 2 gune kadar..

Sunshinecim cok sevindim canim, ins hayirlisiyla kalp atislarinida duyariz bebislerimizin bende ilk kez duymaya persembe gunu gidicem kismetse.. Kis fasulyelerimiz filizleniyor masallah...

canım senin regle daha 6 gün varmış.ovü testindeki silik çizgiden anlaşılmaz henüz.o testte 2-3 gün kala koyu çizgi çıkarsa gebelik oluyormuş.

günnaydın adetime yakın benim çok ağrım oluyordu bu ay ise hiç ağrım olmadı ve göğüslerim çok acıyor hiç böyle olmamıştım günde 7 saat uyuyayan ben 9 saat uyududuğum halde halen uykum var umarım 2-3 kala tekrar denicem umarım tekrar çift görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…