- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.021
yarın sabah kan vermeye gtcem şekerimm çift çizgi gördüm bugün bakalım:)
aa gerçekten mi ne güzel inşallah sende hamişler kervanına katılırsın ama kendini iki sonucada hazırla tamammı?felaket tellalığı için yazmıyorum sonunda inş sevinirsin ama beni,heyecanlıyı ve ekinciyi biliyorsun nu hafta üçümüzde tahlil yaptırdık arkasından adet olduk .Zaten olduysa olmustur bebiş senledir relax ol değiştirebilecek gücümüz yok sonucta.
rahat sayılırım canımm ama işte ister istemez düşünüyo insann bakalım canım ya sabah ola hayrola :)
Canikomlarr allahima binlerce sukurler olsun gittik kesemizi gorduk bebisimiz olusmaya baslamiz nokta kadar ancak doktor 2 hafta sonra gelin kalp atisini duyalim dedi allahima sukurler olsun herhangi bir sorun yok hersey yolunda dediiiiiiiiiiiiii telden giriyorum suanda hoplayip ziplayan similey yapamiyorum benim yerime yapin anacim:)))
tabiki beynimize hükmedemiyoruz ki.evet sabah ola hayrola,iyi haberlerle gel inşallah.ben yatıyorum herkese hayırlı geceler,sende yat güzelce dua et ve uyu.
cnm kayın valideme tutuldum yeni geldk eweee.... dr ulturasonda göremeynce alttan baktıı ilk kez acımadı hakkaten yaaanese özetleee kesemiziii gööööörrrrrrddddddddüüüüüüüüüüükkkkkkkk 10 gün snrada hareketlerine bakcaz inşallahhhh çok şükür rabimee rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsinnnn mübarek cuma ve akşam ezanlarınn hürmetineeee
slmdoktorunuz kim gop hast.gitmeti düşünüyom
yaaa biri benle ilgilenirmiiisabah yaptığım testte 2.çizgi çıkmış ama aradan saaaatler geçti biraz önce ovulasyon yaptım ebdoş yap dedi erken gebelik testi görevi görüyomuş o da silik çıktıııı ????
Yawrum benimde 4 gün önce öle oldu 2 gün hala hemen yapınca çıktı bence hamilesin
iyi akşamlarr bil.sorun yarattığından sürekli girip yazamıyom ama adet gününe yakın yapılan ovulasyon testini bende denedim 2 saat sonra 2.silik çizgi çıktı çok umutlandım sürrekli hayal kırıklığı olduğu için eşime bile henüz söyleyemedim umarım olmaz adetime yaklaşık 6 gün var sizce nasıl yorumlarsınız hamiş kalmışmıyımdır herkes gibi çok merak ediyom
Ben gexldimm. offff yemege davetliydik...lahacun icli kofte. ..baklava karnim cok sisssssss var mi gizossss gidemedin herhalde
Kiss gizem, yeni duydum test yapmissin hadi hayirli olsun ins kan degerinde guzel cikar, fasulyelerimizi buyuturuz teyzeleriyle..
canımm benimm bakalım ya daha belli değil umuyorum şuan sadeceee :):)
Canim gebelik testinde cift cizgi gorduysen mutlaka dogrudur..Sabret hadi ins. hayirlisiyla !
sabah gitcem şekeriimm kan vermeyee
Dilek marangoz chapman canım
canım senin regle daha 6 gün varmış.ovü testindeki silik çizgiden anlaşılmaz henüz.o testte 2-3 gün kala koyu çizgi çıkarsa gebelik oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?