HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Seni bekliyoruzzz heyecanla... bende sabah kalktim buraya. baktim belki bi haberin vardir..belki yaptirmissindir diyeeee. Kendime gibi cok heyecanliyim.. hayirlisi oncelikle...

Gunaydin kizlarr:))gizosum valla gece uyuyakalmisim sabah hemen bakiyim dedim ama yeni gidiyomussun tahlile cok heyecanliyim valla bende insallah bebegin seninledir kii benim icime oyle doguyo hakkinizda hayirlisi olsun tatlim guzel haberlerle gel insallah da hoplaya ziplaya sevinelim:))banada dua edin kizlar bugun bebegi gormemiz lazim dedi dr cok heyecanliyim ((

Gebeliğini nasıl anladın ovulasyon testinden????

günaydın;
şu şekilde anlatim: dediğim gibi 2 ay boyunca adet bittikten sonra hergün gün kullandım mesela ilk ay kullanmaya başaldığımda önce test tek çizgi çıkıyordu yumurtlama günü geldikçe yavaş yavaş 2. çizgi belirginlişiyordu ve yumurtlamanın olacağı 2 gün diim 2 çizgi aynı koyulukta yada 2. birinciden daha koyu oluyordu sonra 2. çizgi koyuluğunu kaybedip siliniyordu ama hamile kaldığım ay yapmaya başladığımda 2. çizgi sürekli koyu çıkmaya başladı ovulasyon günü gelmeden önce geldikten sonra vs.. sürekli 2. side koyu çıktı gebelik testi yaptım adet geçmeden önce gebelik testi negatif çıktı adet geçtikten 7 gün sonra gebelik testide çift çizgi çıkınca bu iş tamamdır dedim darısı tümmm isteyenlere...

günaydın kızlar sinir stres ve baş ağrısıyla brlikte ben geldim nasılsınız bakalım gizem canım dualarımız seninle inş pozitif sonuç alırsın heyecanla seni bekliyoruz.

Benim ovl.testi hic tek cizgi cikmadi normalmi yani silik de olsa var heppp.....adetime 8 gun falan varrr. sog an kuru uyguluyorum etkisi var mi acabaaa ovl. testine.....

Günaydın canım hadi gör bakalım yeğenimizi küçük fasulyeyi. Canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Benim ovl.testi hic tek cizgi cikmadi normalmi yani silik de olsa var heppp.....adetime 8 gun falan varrr. sog an kuru uyguluyorum etkisi var mi acabaaa ovl. testine.....

hiç bilmiyorumki etki yaparmı yapmazmı ama benim dediğim gebelik olunca 2 side koyu senin çizgi var ama 2. çizgi açıktır muhtemelen rengi ?

Hayatım rahat ol, kalbin ferah olsun, bıcırığını gör gel, benim kalbim ferah görcen ve uça uça gelcen... Rabbim yardımcın olsun tatlım.

Günaydın kızlar akıl verin bana durumum iyi mi kötü mü bilemedim..
Bugün adetimin 13. günü.
Şimdi gittim doktora baktı bir tanesi iyi gelişmiş dedi. İğne verdi çatlatma için bugün yaptıracağım iğneyi..
Birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik dedi yani kötü bir durum sanırımmmm :2::2:
Ama gebelik mümkün bununla dedi..
Sanırım bu ay da teğet geçti beni hiç umudum yokkkk

Son düzenleme:
günaydınnnnnn kızlaaarrr
var mı batları yaklaşanlar,tarihe baktım ayın 9 u.benim bat 15 i heyecan bastı birdennnnn hadi bakalım ya bu ay yüzümüz gülsünnnnnn

benimde tek yumurtam gelişti hattaa 28 lere kadar büyümüş çatlamayınca ç.iğnesi vuruldum dr.sordum bi problemmi var sadece 1 tane gelişti hayır problem yok heray aynı olmaz merak edicek bişey yok dedi...

benimde tek yumurtam gelişti hattaa 28 lere kadar büyümüş çatlamayınca ç.iğnesi vuruldum dr.sordum bi problemmi var sadece 1 tane gelişti hayır problem yok heray aynı olmaz merak edicek bişey yok dedi...
Peki gebelik oluştu mu sende? Gebelik mümkün dedi ama 7 taneydi bende birkaçının gelişmesini beklerdik deyince kötü oldum

günaydınnnnnn kızlaaarrr
var mı batları yaklaşanlar,tarihe baktım ayın 9 u.benim bat 15 i heyecan bastı birdennnnn hadi bakalım ya bu ay yüzümüz gülsünnnnnn

benim bat 19 u ç.iğnesinden bu yana 9 gün geçti ,14.günden sonra belli oluyor diyorlar ama kararsızım batımı beklesem ?

Canlarımmmmmmmmm günaydınnnn nasılsınız ne var ne yok???

güzel haberler varmı?????

ben dün ne yaptım ne ettim çalışma yaptım birde yarın yapabilirsem ki ihtimal yüksek ihtimal olur çünkü yarın pazar yumurtlama dönemi içinde 3 kez çalışma yapmış olcam bu şekilde hamile kalırsam tarihe geçmiş olcam

canımmm beniiimmm inşallah teşekkür ederimm 1de alıcam sonucuu bakalıımmm :)

Günaydın gizem herkes merakla bekliyor işte hayırlı haberlerle gel:))
canımm Allah razı olsuunn inşallahh :)

günaydın kızlar sinir stres ve baş ağrısıyla brlikte ben geldim nasılsınız bakalım gizem canım dualarımız seninle inş pozitif sonuç alırsın heyecanla seni bekliyoruz.
teşekkürleer tatlımmmm bende çok heycanlıyıımmmmmmm

Gizeem buraya eller havaya al fasulyenide gel :)))
inşallaahhh bebeğimmmm beklemedeyiz şuannnn :)

Seni bekliyoruzzz heyecanla... bende sabah kalktim buraya. baktim belki bi haberin vardir..belki yaptirmissindir diyeeee. Kendime gibi cok heyecanliyim.. hayirlisi oncelikle...

canımmm benimm bilirim değerimii tamamm :):):)teşekkürlerr Allah razı olsun hepnizdennnnnnnnnnn aşırı heycanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…