- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.041
Gebeliğini nasıl anladın ovulasyon testinden????
Günaydın gizem herkes merakla bekliyor işte hayırlı haberlerle gel:))
günaydın;
şu şekilde anlatim: dediğim gibi 2 ay boyunca adet bittikten sonra hergün gün kullandım mesela ilk ay kullanmaya başaldığımda önce test tek çizgi çıkıyordu yumurtlama günü geldikçe yavaş yavaş 2. çizgi belirginlişiyordu ve yumurtlamanın olacağı 2 gün diim 2 çizgi aynı koyulukta yada 2. birinciden daha koyu oluyordu sonra 2. çizgi koyuluğunu kaybedip siliniyordu ama hamile kaldığım ay yapmaya başladığımda 2. çizgi sürekli koyu çıkmaya başladı ovulasyon günü gelmeden önce geldikten sonra vs.. sürekli 2. side koyu çıktı gebelik testi yaptım adet geçmeden önce gebelik testi negatif çıktı adet geçtikten 7 gün sonra gebelik testide çift çizgi çıkınca bu iş tamamdır dedim darısı tümmm isteyenlere...
Gunaydin kizlarr:))gizosum valla gece uyuyakalmisim sabah hemen bakiyim dedim ama yeni gidiyomussun tahlile cok heyecanliyim valla bende insallah bebegin seninledir kii benim icime oyle doguyo hakkinizda hayirlisi olsun tatlim guzel haberlerle gel insallah da hoplaya ziplaya sevinelim:))banada dua edin kizlar bugun bebegi gormemiz lazim dedi dr cok heyecanliyim((
Benim ovl.testi hic tek cizgi cikmadi normalmi yani silik de olsa var heppp.....adetime 8 gun falan varrr. sog an kuru uyguluyorum etkisi var mi acabaaa ovl. testine.....
Gunaydin kizlarr:))gizosum valla gece uyuyakalmisim sabah hemen bakiyim dedim ama yeni gidiyomussun tahlile cok heyecanliyim valla bende insallah bebegin seninledir kii benim icime oyle doguyo hakkinizda hayirlisi olsun tatlim guzel haberlerle gel insallah da hoplaya ziplaya sevinelim:))banada dua edin kizlar bugun bebegi gormemiz lazim dedi dr cok heyecanliyim((
Günaydın birşiey söyleyin bana durumum iyi mi kötü mü bilemedim..
Bugün adetimin 13. günü.
Şimdi gittim doktora baktı bir tanesi iyi gelişmiş dedi. İğne verdi çatlatma için bugün yaptıracağım iğneyi..
Birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik dedi yani kötü bir durum sanırımmmm :2::2:
Ama gebelik mümkün bununla dedi..
Sanırım bu ay da teğet geçti beni hiç umudum yokkkk
Peki gebelik oluştu mu sende? Gebelik mümkün dedi ama 7 taneydi bende birkaçının gelişmesini beklerdik deyince kötü oldumbenimde tek yumurtam gelişti hattaa 28 lere kadar büyümüş çatlamayınca ç.iğnesi vuruldum dr.sordum bi problemmi var sadece 1 tane gelişti hayır problem yok heray aynı olmaz merak edicek bişey yok dedi...
günaydınnnnnn kızlaaarrr
var mı batları yaklaşanlar,tarihe baktım ayın 9 u.benim bat 15 i heyecan bastı birdennnnn hadi bakalım ya bu ay yüzümüz gülsünnnnnn
Peki gebelik oluştu mu sende? Gebelik mümkün dedi ama 7 taneydi bende birkaçının gelişmesini beklerdik deyince kötü oldum
henüz beklemedeyim benimde bi tarafta gelişti diğerleri gelişmedi çok yumurta olmasıda iyi değil dedi dr.kavga ederlermiş sonra elde var sıfır olurmuş :)[/QUOTE]
Ayy inşallahh kalırız canım yaaa tek atışta vuruş ihtimali de zor amaaa kısmett...
canımmm beniiimmm inşallah teşekkür ederimm 1de alıcam sonucuu bakalıımmm :)Gunaydin kizlarr:))gizosum valla gece uyuyakalmisim sabah hemen bakiyim dedim ama yeni gidiyomussun tahlile cok heyecanliyim valla bende insallah bebegin seninledir kii benim icime oyle doguyo hakkinizda hayirlisi olsun tatlim guzel haberlerle gel insallah da hoplaya ziplaya sevinelim:))banada dua edin kizlar bugun bebegi gormemiz lazim dedi dr cok heyecanliyim((
canımm Allah razı olsuunn inşallahh :)Günaydın gizem herkes merakla bekliyor işte hayırlı haberlerle gel:))
teşekkürleer tatlımmmm bende çok heycanlıyıımmmmmmmgünaydın kızlar sinir stres ve baş ağrısıyla brlikte ben geldim nasılsınız bakalım gizem canım dualarımız seninle inş pozitif sonuç alırsın heyecanla seni bekliyoruz.
inşallaahhh bebeğimmmm beklemedeyiz şuannnn :)Gizeem buraya eller havaya al fasulyenide gel :)))
Seni bekliyoruzzz heyecanla... bende sabah kalktim buraya. baktim belki bi haberin vardir..belki yaptirmissindir diyeeee. Kendime gibi cok heyecanliyim.. hayirlisi oncelikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?