HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım güzelce söyledimi asıl önemli olan ç.iğnesinden sonraki işlem biliyorsun 36. saat içinde çatlıyormuş ve ömrü 36 saat yumurta canlıyken spermle buluşturmamız lazım :)

ben kendimden umudumu yitirdim ama sen kaybetme canım hem doktorunda demiş mümkün die daha ne inş rabbim o bitanecik yumurtayı bebiş yapar:))

öylemiii dersinn :44:korkuyla karışık aşırı heycanlıyım kuşummm ya bekliyorummm :):)

sorma valla daha kaç saat var yaaaa neyse hayırlı olsunda beklerim ya korkuyorummm çokk

canım hayırlısı olsun umarım pozitif çıkar bugünde bir test yapsaydın evde test etmiştik olurduk hemde sayende

gözünaydın inş olur canım buarada sen konyaya gitmiyormuydun ne işin var burda senin bide dün aklıma geldi konya planınız değişmediyse eger mevlanaya gitmeyi çok istiyosun ya mevlana pazar günleri kapalı oluyo diye biliyorum gidersen cumartesi gitmelisin canı ziyarete bilgi veriyim dedim boşuna gitmiş olma

canlarıımm çıkıyorum şimdi arada gelicem mağazadayım bugün eşimle arada girerim ama sonucu alır almaz negatifte olsa yazıcammm :):)hepiniziii öpüyorummmmmmmm

öylemiii dersinn :44:korkuyla karışık aşırı heycanlıyım kuşummm ya bekliyorummm :):)

sorma valla daha kaç saat var yaaaa neyse hayırlı olsunda beklerim ya korkuyorummm çokk

valla şimdi burda sana vakıt geçiririz, sen mendilleri hazırla dağıt hepimize

canımcım ben bugün çalışıyorumki yarın gidecektik mevlanaya ama pazar açık olup olmadığını bilmiyoduk çoooooooooook teşekkür ederim verdiğin bilgi için çünkü emind eğildik aklımıza takılıyodu zaten kocişim dediki belki başka biyere gideriz yakınlarda ben bi bakim dedi sanırım yarın başka bi yere de gidebiliriz, sen nasılsın yaptınmı ovulasyonu??

Ben yeni üye sayılırım.bu forumu inceledikten sonra ne kadar çok cocuk sahibi olmayı bekleyen aileler oldugunun farkına daha fazla vardım.bende dertliyim.bekliyorum.... burda okuduklarım gerekse yasadıklarım bizler umut ediyoruz.allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dularımız kabul olur inşallah.

Bugün benimde dr. günüm kızlar, bakalım içerde neler oluyo, ay çok meraktayım...

Canım hayırlısıyla görürsün inşallah bebişi ni iyi haberlerini bekliyoruz canım ..
kızlar günaydınnnnn :)
uyudum uyanım ve başım hala aşırı derecede ağrıyo ağlamak üzereyimm
test yaptırcam 9da:)

Canım heyecanla seni bekliyorum merak ettim kalkar kalkmaz baktım ama sonucu almamış sın daha.. İnşallah hayırlı haber şe dönersin hep birlikte halay çekeriz özledik yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…