- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.061
henüz beklemedeyim benimde bi tarafta gelişti diğerleri gelişmedi çok yumurta olmasıda iyi değil dedi dr.kavga ederlermiş sonra elde var sıfır olurmuş :)[/QUOTE]
Ayy inşallahh kalırız canım yaaa tek atışta vuruş ihtimali de zor amaaa kısmett...
sen yenimi vuruldun ç.iğnesini benim 9 gün geçti ama sanki aylar oldu zaman geçmiyor yaaaaa
Günaydın kızlar akıl verin bana durumum iyi mi kötü mü bilemedim..
Bugün adetimin 13. günü.
Şimdi gittim doktora baktı bir tanesi iyi gelişmiş dedi. İğne verdi çatlatma için bugün yaptıracağım iğneyi..
Birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik dedi yani kötü bir durum sanırımmmm :2::2:
Ama gebelik mümkün bununla dedi..
Sanırım bu ay da teğet geçti beni hiç umudum yokkkk
Gizeeeeeeeeeeem saat 1 de halay çekicez bana kalırsaaa
Gizemimmmm, hadi hayırlı olcak inşallah. Saat 1 olmaz şimdi...
Günaydın kızlar akıl verin bana durumum iyi mi kötü mü bilemedim..
Bugün adetimin 13. günü.
Şimdi gittim doktora baktı bir tanesi iyi gelişmiş dedi. İğne verdi çatlatma için bugün yaptıracağım iğneyi..
Birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik dedi yani kötü bir durum sanırımmmm :2::2:
Ama gebelik mümkün bununla dedi..
Sanırım bu ay da teğet geçti beni hiç umudum yokkkk
öylemiii dersinn :44:korkuyla karışık aşırı heycanlıyım kuşummm ya bekliyorummm :):)
sorma valla daha kaç saat var yaaaa neyse hayırlı olsunda beklerim ya korkuyorummm çokk
canım hayırlısı olsun umarım pozitif çıkar bugünde bir test yapsaydın evde test etmiştik olurduk hemde sayende
Canlarımmmmmmmmm günaydınnnn nasılsınız ne var ne yok???
güzel haberler varmı?????
ben dün ne yaptım ne ettim çalışma yaptımbirde yarın yapabilirsem ki ihtimal yüksek ihtimal olur çünkü yarın pazar yumurtlama dönemi içinde 3 kez çalışma yapmış olcam bu şekilde hamile kalırsam tarihe geçmiş olcam
test bırakmadı bu hatunlar bende yap yap yap bittiteşekkür ederim tatlımmm umarım pozitiftiirr
Ayy hadi çok heyecanlandım zamanda geçmez şimdi
öylemiii dersinn :44:korkuyla karışık aşırı heycanlıyım kuşummm ya bekliyorummm :):)
sorma valla daha kaç saat var yaaaa neyse hayırlı olsunda beklerim ya korkuyorummm çokk
gözünaydın inş olur canım buarada sen konyaya gitmiyormuydun ne işin var burda senin bide dün aklıma geldi konya planınız değişmediyse eger mevlanaya gitmeyi çok istiyosun ya mevlana pazar günleri kapalı oluyo diye biliyorum gidersen cumartesi gitmelisin canı ziyarete bilgi veriyim dedim boşuna gitmiş olma
valla şimdi burda sana vakıt geçiririz, sen mendilleri hazırla dağıt hepimize
negatif çıkarsa sizi bu kadar meraklandırdığıma daha çok üzülücem
Canım hayırlısıyla görürsün inşallah bebişi ni iyi haberlerini bekliyoruz canım ..Gunaydin kizlarr:))gizosum valla gece uyuyakalmisim sabah hemen bakiyim dedim ama yeni gidiyomussun tahlile cok heyecanliyim valla bende insallah bebegin seninledir kii benim icime oyle doguyo hakkinizda hayirlisi olsun tatlim guzel haberlerle gel insallah da hoplaya ziplaya sevinelim:))banada dua edin kizlar bugun bebegi gormemiz lazim dedi dr cok heyecanliyim((
kızlar günaydınnnnn :)
uyudum uyanım ve başım hala aşırı derecede ağrıyo ağlamak üzereyimm
test yaptırcam 9da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?