HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gezin canım ohhh ne güzel valla ebnim yerimede gezin ben hiçbiyere gidemiyorum iyice bunaldım eşim pazar günleride çalışıyo bırak şehir dışını şehir içinde bile gezemiyoruz testi yaptım nolcak hüsran çıktı sonuç benden ne köy olur ne kasaba yazık dün eşiminde canını sıktım herşeye kızdım zaten üzülüyo adamcağız bide ben öyle stres yapıp onu tersleyince ve beni öyle mutsuz görünce daha çok üzüldü

negatif çıkarsa sizi bu kadar meraklandırdığıma daha çok üzülücem

aşkolsun gizemcm... sen sevinirsen bizde seviniriz sen üzülürsen bizde üzülürüz.. ama kendini 2 sonucada hazırla pozitifse kocana nasıl söliceni düşün... negatifse daha vaktinin gelmediğini düşün... rabbim en hayrlı zamanda güldürsün yüzünü canımmmmmmmm

oyy kıyamam yaa noldu neden hüsran canım demekki henüz yumurtlamadın,ama bana sen demiyormuydun stres yapma kendine eşine de yansıtma diye evet ben hep derim ovulasyon testi insanda stres yapıyo beklentiyi artırıyo valla bende 10.gunden beri yapıyorum hergün çift çizgi tamam aynı koyulukta değil ama silikte değil bende anlamış değilim en iyisi cidden zamana bırakmak hayatım bizim baş düşmanımız stres zaten biliyosun o yüzden stres yasak tamam mı topla kendini bugün yine yaparsın testi hatta yapma akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz napalım biizm içinuygun zaman ne zamansa o zaman yaşicaz zaten baksana insanlar spiralle bile hamile kalıyolar yani tatlım allah ol deyince oluyo yumurtaymış kasıkmış çatlamamaymış bunların hepsi nasip kısmet, sakın üüzlme olurmu moralin, yüksek tut

Ben gexldimm. offff yemege davetliydik...lahacun icli kofte. ..baklava karnim cok sisssssss var mi gizossss gidemedin herhalde
ne düşüncesiz kadınsın yaaa.senin karnın şiş diye bizim gögsümüzün şişmesi mi gerekir?ayrıca karnı gerçekten şiş olan arkadaşlar var,canları çeker.ceza olarak hepimize lahmacun,içli köfte ve baklava ısmarlayacaksın.

canlarıımm çıkıyorum şimdi arada gelicem mağazadayım bugün eşimle arada girerim ama sonucu alır almaz negatifte olsa yazıcammm :):)hepiniziii öpüyorummmmmmmm
hadi gizoooooşş çabuk ol.ben dokuz doğurdum burda beklemekten.hadi canım bi koşu yaptır şu testi...

negatif çıkarsa sizi bu kadar meraklandırdığıma daha çok üzülücem
aman saçmalama yaf!her ay hepimiz aynı umtları taşıyoruz.seninki biraz daha heyecanlı oldu sadece.inş pozitif çıkar.çıkmazsa da aynı umutkarla nisana yola çıkarız.eee millet grinin elli tonunu bitirdi.bize başka fantaziler bulman lazım.

evet kızlarr bir soru bin cevap köşemize hoşgeldinizzzzz
sorularımız şöle kii::
1.kese ilk kaçıncı haftada görünür?
2.kalp atışı en erken kaçıncı haftada başlar?
3. gizem, sonuc pozitifse kaynanasına nasıl söylemeli??

haha 3.soru bombaymışşşşş

Allahım ya bi acayipsiniz haaa siz de .felaket tellalı gibi.dr sana ilaç verdiği için çok yumurta bekliyordu,ama olmamış.normalde kadınların her ay zaten 1 yumurtası oluyor.kalitesi yüksekse ve spermle buluşursa hamiş oluyor.senin zaten 1 yumurtan kesinlikle var.yani bu akşam çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra yumurtan olacak.daha niye ümidin yok anlamadım.doğal yolla da kalsan 1 yumurtan oluşacaktı zaten.her şey yolunda yani.hatta 1 adım öndesin.kesinlikle olgun yumurtan var.daha ne istiyorsun?hemen bu akşam mik mike başla.spermenler içerde hazır beklesin yımırtayıı

canım yumurta takibindesin ya,bu takipler tıp merkezinde mi yapılıyor?devlette yapmıyorlar çünkü.gerçi bu ay ben bu ovülasyon testini ancak anlayabildim de belki de oluşan yumurta kaliteli değildir.ben de takip yaptırmak istiyorum nisana.inş gerek kalmaz ama..

günaydın esra sultanımmm.biz de teşriflerini bekliyorduk.lahmacun,içli köfte ve baklava için adresleri yazalım mı yavyummmmmmmmmm?

Son düzenleme:
Canikomlarıım günaydın tünaydın hepinize.. Gizemim benim içimede doğuyo sen hayırlı haberlerle geliceksin inşallah..
bebekim sende hiiiçç strese kapılma bebişinde seni görmek için can attığı için kendisini gösterecektir..
Diğer anne adaylarımız ve fasulyeleri nasıllar onlarınm yanında aday adayları nasıl pekii

günaydın canım öncelikle içini ferah tut arkadaşımında tek bir tanesi gelişti şuan 4.5 aylık hamile umarım seninde aynı olur

hehehehe ayy çok güldüm yaaaa 3. soruya bayıldım ama 4. soruyu unutmuşssun şekerim soru 4 babam böle pasta yapmayı nerden öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…