- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.081
valla şimdi burda sana vakıt geçiririz, sen mendilleri hazırla dağıt hepimize
canımcım ben bugün çalışıyorumki yarın gidecektik mevlanaya ama pazar açık olup olmadığını bilmiyoduk çoooooooooook teşekkür ederim verdiğin bilgi için çünkü emind eğildik aklımıza takılıyodu zaten kocişim dediki belki başka biyere gideriz yakınlarda ben bi bakim dedi sanırım yarın başka bi yere de gidebiliriz, sen nasılsın yaptınmı ovulasyonu??
negatif çıkarsa sizi bu kadar meraklandırdığıma daha çok üzülücem
gezin canım ohhh ne güzel valla ebnim yerimede gezin ben hiçbiyere gidemiyorum iyice bunaldım eşim pazar günleride çalışıyo bırak şehir dışını şehir içinde bile gezemiyoruz testi yaptım nolcak hüsran çıktı sonuç benden ne köy olur ne kasaba yazık dün eşiminde canını sıktım herşeye kızdım zaten üzülüyo adamcağız bide ben öyle stres yapıp onu tersleyince ve beni öyle mutsuz görünce daha çok üzüldü
ne düşüncesiz kadınsın yaaa.senin karnın şiş diye bizim gögsümüzün şişmesi mi gerekir?ayrıca karnı gerçekten şiş olan arkadaşlar var,canları çeker.ceza olarak hepimize lahBen gexldimm. offff yemege davetliydik...lahacun icli kofte. ..baklava karnim cok sisssssss var mi gizossss gidemedin herhalde
Bugün benimde dr. günüm kızlar, bakalım içerde neler oluyo, ay çok meraktayım...
hadi gizoooooşş çabuk ol.ben dokuz doğurdum burda beklemekten.hadi canım bi koşu yaptır şu testi...canlarıımm çıkıyorum şimdi arada gelicem mağazadayım bugün eşimle arada girerim ama sonucu alır almaz negatifte olsa yazıcammm :):)hepiniziii öpüyorummmmmmmm
Regli 12. gün daha :/ Yumyum takibindeyim...allah sağlıklı keyifli görmeyi nasip etsin cnmmm.... kaçıncı haftandasın??
aman saçmalama yaf!her ay hepimiz aynı umtları taşıyoruz.seninki biraz daha heyecanlı oldu sadece.inş pozitif çıkar.çıkmazsa da aynı umutkarla nisana yola çıkarız.eee millet grinin elli tonunu bitirdi.bize başka fantaziler bulman lazım.negatif çıkarsa sizi bu kadar meraklandırdığıma daha çok üzülücem
Regli 12. gün daha :/ Yumyum takibindeyim...
evet kızlarr bir soru bin cevap köşemize hoşgeldinizzzzz
sorularımız şöle kii::
1.kese ilk kaçıncı haftada görünür?
2.kalp atışı en erken kaçıncı haftada başlar?
3. gizem, sonuc pozitifse kaynanasına nasıl söylemeli??
Allahım ya bi acayipsiniz haaa siz de .felaket tellalı gibi.Günaydın kızlar akıl verin bana durumum iyi mi kötü mü bilemedim..
Bugün adetimin 13. günü.
Şimdi gittim doktora baktı bir tanesi iyi gelişmiş dedi. İğne verdi çatlatma için bugün yaptıracağım iğneyi..
Birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik dedi yani kötü bir durum sanırımmmm :2::2:
Ama gebelik mümkün bununla dedi..
Sanırım bu ay da teğet geçti beni hiç umudum yokkkk
öle yazınca ben hamişsin sandım nese allah söyletti demekkki canımmmolcak bu ay bişiler inşallahhhh:))
haha 3.soru bombaymışşşşş
bnce sölemesin ben söledim şmdi dr hep onunla gidiozz
Günaydın kızlar akıl verin bana durumum iyi mi kötü mü bilemedim..
Bugün adetimin 13. günü.
Şimdi gittim doktora baktı bir tanesi iyi gelişmiş dedi. İğne verdi çatlatma için bugün yaptıracağım iğneyi..
Birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik dedi yani kötü bir durum sanırımmmm :2::2:
Ama gebelik mümkün bununla dedi..
Sanırım bu ay da teğet geçti beni hiç umudum yokkkk
evet kızlarr bir soru bin cevap köşemize hoşgeldinizzzzz
sorularımız şöle kii::
1.kese ilk kaçıncı haftada görünür?
2.kalp atışı en erken kaçıncı haftada başlar?
3. gizem, sonuc pozitifse kaynanasına nasıl söylemeli??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?