HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ağzından bal damlıyo Bisoluğuuum, inşallah dediğin gibi olur 1tanemmm...

karamsar gördüm seni cnm böle olmıcazz çnkü burda yani bu topikte benn bi dua zinciri başlatmak istiyorum artıkk.. mesela sen şmdi dr gideceğini buaradan duyurdun bunu gören herkess peygamber efendimiz(s.a.v)in ruhuna 3 ihlas 1 fatiha gönderip onun hürmetine senn gıyabında dua edip 1 kerede selavat getirip yollıcak... duasız olmasssssss
zten bu dua maximum 2 dk herkes vaktini ayırablr bnceeee ben okudum sana şuanda

iyiyiz sezgicimmm sen nasılsın keyifler nasıl?

hoşgeldnnn tatlımm...çok şükür iyiyiz canımmm fasulyelerde büyüme gayretnde rabbim daha iyi günler göstersn hepimizeeee

ben okudum bile allah kabul etsin

ben bugün kıpır kıpırım bat 15i.inşalhhhhhhh güzel haberler vercem size haftaya falcı da 18 inde müjdeli haberin var dedi ben de buna yordum tabi

Hayatım dr. a gittim, sorun yokken çoğul gebelik için çaktı bana klomeni sonrada gel 12. gün dedi. Bakalım gitcem bugün. Özel 1 hastaneye gidiyorum İst.da. Klomeni kullanıyon sonrada bitince 2 güne bi gidiyon, büyüklüğüne bakıyo, çatlamasını bekliyo 20mmye kadar bekliyolar normalde, (sonrası kalitesiz yumurtaya giriyo) olmadı çatlama iğnesi veriyolar. Sonrada ilişki günlerini sölüyolar. PKOlu hastalarda çok etkili bu ilaç. Onlarda daha yakın takip oluyo tabii. Bu arada benim durum karışık. 2 gün önce + gördüm ovu. testinde dünde çatladım sanırım, sancım vardı yumurtalıklarımda azıcık. Dr. neyi görcek bugün bakalım. Kalan giden yumyum var mı ona bakar heralde. Bi de dr.a BTÇ kürünü nası anlatcam :18: Merak içindeyim gidiym geleyim yazarım size...

ben okudum bile allah kabul etsin

Allah razı olsun canlaar, ne muradınız varsa versin...

Allah razı olsun canlaar, ne muradınız varsa versin...

senden de canımmm hadi güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhh
e cnm e aynen bende de aynı istek yaz gelsede yesekkkk

sendende hayatımmmm güzel mutlu sonuçlarla dön dr dan inşallahhh

ayyyy çilek falan değilde erik çok fena yaaa yaz gelse de erik yesek valla inşallah erikin oldugu aylarda aşerme dönemimi yaşarım yoksa eşime geçmişler olsun

ben şuanda aşermiorum ama aşeren hamişlerimiz olabilir cnm:)bence erik çilek muhabbetini kapatalım çnkü kilosu 200 lira şuan eriğintaneyle satıolarmışş kocalara yazıııkkkk

amaan işte söylemesi kolayda uygulaması zor işte napıyım iyice gerildim doktorların umursamazlığı adetimin böyle düzensizlikleri hayır korkum sorun olmasından ve bunu doktorların incelemedikleri için göremeemlerinden ve yanlış yol izliyo olman ya gerçekten sorun varsada doktorların ilgisizliğinden bulamıyolarsa bi düşündümde biz yaklaşık 8aydır korunmuyoruz ve benim annemde ananemde 35-38 yaşlarında menopoza girdiler ve genetik olarak annemin aynısıyım ben benim yaşımın 28 olduğunu düşünürsek bide tedavi olmam gereken bi durumum varsa zamanım çok az kaldı demektir.

ben şuanda aşermiorum ama aşeren hamişlerimiz olabilir cnm:)bence erik çilek muhabbetini kapatalım çnkü kilosu 200 lira şuan eriğintaneyle satıolarmışş kocalara yazıııkkkk

doğru söylüyosun hemen kapattım konuyu ama erik çeken olursa canı kivi yiyebilir kivinin bir özelliği hangi meyveyi hayal edip yersen onun tadını vermesiymiş

canım benim senin tam olarak şikayetlrin neydi??

merhaba kızlar beni hatırlarsınız ,

ısrarlar doktora gitmiyordum ve sonunda gittim ((
6+4 üm şuan doktor ne bebek ne kese hiçbirey görünmüyor dedi hatta rahmınıde göremiyorum dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi beta hcg sonuclarına bakılırsa kesınlıkle dış gebelık değil dedi boş gebelıkte değil dedi ben napıcam şimdi nasıl dayanıcam 1 hafta bebek te kese de görünmedi tamam ama rahmınde görünmüyor dedi (((((((((((((

Alttanda mı göremedi?

alttan bakarsak herşeyı anlarız dedi ama alttan bakmak istemedı rahmın ters olabılır o zaman bebege zarar verebılır dedı en iyisi 1 hafta daha bekleyelım bebiş biraz daha buyusun eğer rahmın tersse bebek dışam doğru değil sırtta doğru büyüyecek dedi bunun normal gebelıkle aslında hiçbir farkı yok sadece sen 9 aylık hamıleyken karnın 4-5 aylık kadar olcak dedi o kadar kötüyümki şuan bu belirsizlık beni öldürecek

iyiyiz sezgicimmm sen nasılsın keyifler nasıl?
iyim bende baharcım nasıl oluyum biraz kendimi uykusuz ve yorgun hissediyorum geç yatıp kalkıyoruz bu aralar..

hoşgeldnnn tatlımm...çok şükür iyiyiz canımmm fasulyelerde büyüme gayretnde rabbim daha iyi günler göstersn hepimizeeee

Aman aman iyi olun hepiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh

ben bugün kıpır kıpırım bat 15i.inşalhhhhhhh güzel haberler vercem size haftaya falcı da 18 inde müjdeli haberin var dedi ben de buna yordum tabi

İnşallah canım hadi bakalım fala inanma falsızda kalma.. benim arkadaşımda te aralıkta bir fal bakmıştı 3. ay hamile kalacaksın sen demişti bakalımm

akk qurkim ahhh.. ( nasıl üzüldüm anlatamam.. tam olark ne dedi şimdi doktor.. neden yokmuş rahim filn ..

Kızlar malesef kocaman bir hayal kırıklığıyla geldimmm hiçbişey yok üzülmedim desem yalan olur ama daha çok yeni herşey önümüzdeki maçlara bakalım. :) herkesi beklettiğim için özür dilerim hakkınızı helal edin hepiniiizz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…