- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.101
Ağzından bal damlıyo Bisoluğuuum, inşallah dediğin gibi olur 1tanemmm...
Canikomlarıım günaydın tünaydın hepinize.. Gizemim benim içimede doğuyo sen hayırlı haberlerle geliceksin inşallah..
bebekim sende hiiiçç strese kapılma bebişinde seni görmek için can attığı için kendisini gösterecektir..
Diğer anne adaylarımız ve fasulyeleri nasıllaronlarınm yanında aday adayları nasıl pekii
Canikomlarıım günaydın tünaydın hepinize.. Gizemim benim içimede doğuyo sen hayırlı haberlerle geliceksin inşallah..
bebekim sende hiiiçç strese kapılma bebişinde seni görmek için can attığı için kendisini gösterecektir..
Diğer anne adaylarımız ve fasulyeleri nasıllaronlarınm yanında aday adayları nasıl pekii
karamsar gördüm seni cnmböle olmıcazz çnkü burda yani bu topikte benn bi dua zinciri başlatmak istiyorum artıkk.. mesela sen şmdi dr gideceğini buaradan duyurdun bunu gören herkess peygamber efendimiz(s.a.v)in ruhuna 3 ihlas 1 fatiha gönderip onun hürmetine senn gıyabında dua edip 1 kerede selavat getirip yollıcak... duasız olmasssssss
zten bu dua maximum 2 dk herkes vaktini ayırablr bnceeeeben okudum sana şuanda
hehehehe ayy çok güldüm yaaaa 3. soruya bayıldım ama 4. soruyu unutmuşssun şekerim soru 4 babam böle pasta yapmayı nerden öğrendi
canım yumurta takibindesin ya,bu takipler tıp merkezinde mi yapılıyor?devlette yapmıyorlar çünkü.gerçi bu ay ben bu ovülasyon testini ancak anlayabildim de belki de oluşan yumurta kaliteli değildir.ben de takip yaptırmak istiyorum nisana.inş gerek kalmaz ama..
hahhahhahhaha ewtt cnmm bu daha süperdiiii eşim o reklamdan nefret edio ben çok güldüm ama şuan yaa.....
karamsar gördüm seni cnmböle olmıcazz çnkü burda yani bu topikte benn bi dua zinciri başlatmak istiyorum artıkk.. mesela sen şmdi dr gideceğini buaradan duyurdun bunu gören herkess peygamber efendimiz(s.a.v)in ruhuna 3 ihlas 1 fatiha gönderip onun hürmetine senn gıyabında dua edip 1 kerede selavat getirip yollıcak... duasız olmasssssss
zten bu dua maximum 2 dk herkes vaktini ayırablr bnceeeeben okudum sana şuanda
ben okudum bile allah kabul etsin
bende kendi kendime çok güldümmm allah iyiliğimizi versin emi o reklam görünce çilek yiyesim geliyo o kadar:))
Allah razı olsun canlaar, ne muradınız varsa versin...
Allah razı olsun canlaar, ne muradınız varsa versin...
e cnm eaynen bende de aynı istek yaz gelsede yesekkkk
sendende hayatımmmmgüzel mutlu sonuçlarla dön dr dan inşallahhh
senden de canımmm hadi güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhh
ayyyy çilek falan değilde erik çok fena yaaa yaz gelse de erik yesek valla inşallah erikin oldugu aylarda aşerme dönemimi yaşarım yoksa eşime geçmişler olsun
oyy kıyamam yaa noldu neden hüsran canım demekki henüz yumurtlamadın,ama bana sen demiyormuydun stres yapma kendine eşine de yansıtma diye evet ben hep derim ovulasyon testi insanda stres yapıyo beklentiyi artırıyo valla bende 10.gunden beri yapıyorum hergün çift çizgitamam aynı koyulukta değil ama silikte değil bende anlamış değilim en iyisi cidden zamana bırakmak hayatım bizim baş düşmanımız stres zaten biliyosun o yüzden stres yasak tamam mı topla kendini bugün yine yaparsın testi hatta yapma akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz napalım biizm içinuygun zaman ne zamansa o zaman yaşicaz zaten baksana insanlar spiralle bile hamile kalıyolar yani tatlım allah ol deyince oluyo yumurtaymış kasıkmış çatlamamaymış bunların hepsi nasip kısmet, sakın üüzlme olurmu moralin, yüksek tut
ben şuanda aşermiorum ama aşeren hamişlerimiz olabilir cnm:)bence erik çilek muhabbetini kapatalım çnkü kilosu 200 lira şuan eriğintaneyle satıolarmışş kocalara yazıııkkkk
amaan işte söylemesi kolayda uygulaması zor işte napıyım iyice gerildim doktorların umursamazlığı adetimin böyle düzensizlikleri hayır korkum sorun olmasından ve bunu doktorların incelemedikleri için göremeemlerinden ve yanlış yol izliyo olman ya gerçekten sorun varsada doktorların ilgisizliğinden bulamıyolarsa bi düşündümde biz yaklaşık 8aydır korunmuyoruz ve benim annemde ananemde 35-38 yaşlarında menopoza girdiler ve genetik olarak annemin aynısıyım ben benim yaşımın 28 olduğunu düşünürsek bide tedavi olmam gereken bi durumum varsa zamanım çok az kaldı demektir.
merhaba kızlar beni hatırlarsınız ,
ısrarlar doktora gitmiyordum ve sonunda gittim((
6+4 üm şuan doktor ne bebek ne kese hiçbirey görünmüyor dedi hatta rahmınıde göremiyorum dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi beta hcg sonuclarına bakılırsa kesınlıkle dış gebelık değil dedi boş gebelıkte değil dedi ben napıcam şimdi nasıl dayanıcam 1 hafta bebek te kese de görünmedi tamam ama rahmınde görünmüyor dedi(((((((((((((
iyim bende baharcım nasıl oluyum biraz kendimi uykusuz ve yorgun hissediyorum geç yatıp kalkıyoruz bu aralar..iyiyiz sezgicimmm sen nasılsın keyifler nasıl?
hoşgeldnnn tatlımm...çok şükür iyiyiz canımmm fasulyelerde büyüme gayretnderabbim daha iyi günler göstersn hepimizeeee
ben bugün kıpır kıpırım bat 15i.inşalhhhhhhh güzel haberler vercem size haftaya falcı da 18 inde müjdeli haberin var dedi ben de buna yordum tabi
merhaba kızlar beni hatırlarsınız ,
ısrarlar doktora gitmiyordum ve sonunda gittim((
6+4 üm şuan doktor ne bebek ne kese hiçbirey görünmüyor dedi hatta rahmınıde göremiyorum dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi beta hcg sonuclarına bakılırsa kesınlıkle dış gebelık değil dedi boş gebelıkte değil dedi ben napıcam şimdi nasıl dayanıcam 1 hafta bebek te kese de görünmedi tamam ama rahmınde görünmüyor dedi(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?