- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.121
alttan bakarsak herşeyı anlarız dedi ama alttan bakmak istemedı rahmın ters olabılır o zaman bebege zarar verebılır dedı en iyisi 1 hafta daha bekleyelım bebiş biraz daha buyusun eğer rahmın tersse bebek dışam doğru değil sırtta doğru büyüyecek dedi bunun normal gebelıkle aslında hiçbir farkı yok sadece sen 9 aylık hamıleyken karnın 4-5 aylık kadar olcak dedi o kadar kötüyümki şuan bu belirsizlık beni öldürecek
iyim bende baharcım nasıl oluyum biraz kendimi uykusuz ve yorgun hissediyorum geç yatıp kalkıyoruz bu aralar..
Aman aman iyi olun hepiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
İnşallah canım hadi bakalım fala inanma falsızda kalma.. benim arkadaşımda te aralıkta bir fal bakmıştı 3. ay hamile kalacaksın sen demişti bakalımm
akk qurkim ahhh..( nasıl üzüldüm anlatamam.. tam olark ne dedi şimdi doktor.. neden yokmuş rahim filn ..
alttan bakarsak herşeyı anlarız dedi ama alttan bakmak istemedı rahmın ters olabılır o zaman bebege zarar verebılır dedı en iyisi 1 hafta daha bekleyelım bebiş biraz daha buyusun eğer rahmın tersse bebek dışam doğru değil sırtta doğru büyüyecek dedi bunun normal gebelıkle aslında hiçbir farkı yok sadece sen 9 aylık hamıleyken karnın 4-5 aylık kadar olcak dedi o kadar kötüyümki şuan bu belirsizlık beni öldürecek
Kızlar malesef kocaman bir hayal kırıklığıyla geldimmm hiçbişey yok üzülmedim desem yalan olur ama daha çok yeni herşey önümüzdeki maçlara bakalım. :) herkesi beklettiğim için özür dilerim hakkınızı helal edin hepiniiizz:)
Kızlar malesef kocaman bir hayal kırıklığıyla geldimmm hiçbişey yok üzülmedim desem yalan olur ama daha çok yeni herşey önümüzdeki maçlara bakalım. :) herkesi beklettiğim için özür dilerim hakkınızı helal edin hepiniiizz:)
üzülme cnm,Allah ne zaman ol derse o zaman olur,biz ne yapsak boş,bendede olmasa bu ay ya antibiyotik içtim korkutuyor o beni
Bence iyi oldu Gizem, üzülüyosundur biliyorum ama unutma antibiyotik kullanmıştın tam yumurtlama zamanı, hayırlısı değilmiş de ve önümüzdeki maçlara bak şekerim. Her zaman Allahtan hayırlısını iste...
inan bende çok kötü oldum sanki ben bu durumdaymışım gibi üzüldüm.. Ama sen üzülme lütfen güçlü ol.. İnşallah herşey yolunda gider inşallah sağlıklı doğum geçirir bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.. kendini yormadan yüksek morelle bekle doktora gideceğin günü.. Doktor sana bebeğin yok hiç dememiş rahmin ters demiş. yani şuan miniğin seninle.. ve senin tüm üzüntünü biliyo hissediyo kendinide onuda üzme ki sağlıkla gelişsin oda.. bakarsın haftaya kendisini gösterir..
kızlar merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var dün olmam gereken reglimi olmadım şuan birgün gecikti gazım ve sık idrara çıkıyorum acaba diyorum hamişmiyim ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum bundan 10gün öncesinde kasık ağrılarım batmalarım oldu 2 3 gündürde bel ağrısına çevirdi bunu şimdi gidip test yapmayada korkuyorum düşündüğüm gibi çıkmıcak diee ben napıcam
valla bu belirtiler hem hamişlik hem de regl beliritileri.kimse bişey söyleyemez durumun için.ayırt edici belirti bulmak çok zor.gögüslerdeki siyahlaşma ayırt edici belirti ama herkeste olmuyor.insan o kadar çok istiyor ki olmasını bebiş olmasa da regli sarkabiliyor.test yap,boşuna ümitlenme derim.reglleri geciken arkadaşlar test yapsınlar,negatif çıkarsa ve bebiş gerçekten yoksa ertesi güne regl oluyorlar zaten.test yapmamak boşuna hayale kapılıp daha çok üzülmek anlamına da gelebilri.daha yorucu bence.kızlar merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var dün olmam gereken reglimi olmadım şuan birgün gecikti gazım ve sık idrara çıkıyorum acaba diyorum hamişmiyim ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum bundan 10gün öncesinde kasık ağrılarım batmalarım oldu 2 3 gündürde bel ağrısına çevirdi bunu şimdi gidip test yapmayada korkuyorum düşündüğüm gibi çıkmıcak diee ben napıcam
cevabın moral oldu bana çok teşekkür ederim evet doktor dış gebelık yada boş gebelık değil %99,90 bebek var buyuk bi ihtimal rahmın ters oldugu için arkalara saklanmış dedi ama insan göremeyıncede öyle kötü oluyorkı en çokda eşım için üzüldüm doktor ultrasonu karnıma değdiriği ana bakım bebegım babasına benziyor dedi doktorda bebek yok deyince nasıl yıkıldı off off inşallah salı ya carsambaya iyi haberlerle gelirim saolasın
cevabın moral oldu bana çok teşekkür ederim evet doktor dış gebelık yada boş gebelık değil %99,90 bebek var buyuk bi ihtimal rahmın ters oldugu için arkalara saklanmış dedi ama insan göremeyıncede öyle kötü oluyorkı en çokda eşım için üzüldüm doktor ultrasonu karnıma değdiriği ana bakım bebegım babasına benziyor dedi doktorda bebek yok deyince nasıl yıkıldı off off inşallah salı ya carsambaya iyi haberlerle gelirim saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?