HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

helal olsun canıım saçmalama.. hayırlısı önümüzdeki aya olur inşallahh
inşallah canımmm :)

keyfimi yine yerine getrdinn ahaha :):) yei fantazilerle ayın 20si gibi burdayım ahahha

Allah biliyor Gizoşş sendeki hızla bu günden nisanın ovülasyon günlerini hesap etmeye başladın bile.azimle olacak bu iş tatlım.

evet gerçekten hesapladımm

ama GİZOŞŞ ebdanın paylaşımıda doğru daha adetin gelmedi yani bu demektir ki çıkmamış candan umut kesilmezz

boşverin kızlar ya dert değil bunlar rabbim dermansız dert vermesin kimseyee... gizemcim sende bu şehvet oldukça 9 ayda bir fırtlatırsn sen bebişlerini rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin tatlım herkeseeeeeeeeeeeee

canım benim senin tam olarak şikayetlrin neydi??[/QUOTE]

uzun uzun anlatayım canım şimdi benim bekarkenden adet sıkıntım var geç oluyorum ama bekarken gittiğim doktor sağolsun daha bekarsın olursun adet nişey olmaz şimdiden hormonlaınla oynatma deyip azarladı gönderdi bende önemsemedim zaten zar zor utana sıkıla gitmiştim doktora evlendikten sonra hiç kontrol montrol olmadan arkadaşım dedi diye hamile kalmakta istemediğim hatta korktuğum için 1 sene desolet kullandım hapı bıraktım 2 ay düzenli günü gününe adet oldum sonra bi baktım bende 2ay tık yok dedim kesin hamileyim doktora gittim kadın baktı korkutu bi güzel yumurtalıkların az çalışıyo tedavi olman lazım bilmemne saydı küttedenek işte önce adet olmanı sağlıcaz sonra çocuk tedavisine geçcez dedi ilacı kullandım 12 kasımda adet oldum 24 kasımda istanbulda bi doktora gittim ultrasonla baktı ama tahlil felan yapmadı yumurtalıkların temiz gec adet olman doğuştan olan bişey ve bu bi sorun değil adet döngün normalden daha uzun kendin adet zamanlarını yumurtlamanı takip etcen dedi folik asit verdi gönderdi ve 2aydan uzun süre adet olmazsan kullan diye bi ilaç verdi daha sonra 28 aralıkta adet oldum arkasındanda 22şubatta ve 27 şubatta tekrar doktora gittim buaradada 2 kutu folik asit bitirdim doktor kontrol etti yumurtalıklar temiz dedi tahlil istedi klomen verdi ve ayın 8inde gel kontrole tahlillerinide getir ozaman bakıyım dedi ertesi gün tahlil sonuclarını sormak icin tel actım telde benim moralimi berbat etti hemen hemen dahiliyeye gidiyosun tiroidlerin az calısıyo dedi ve pco olduğunu söyledi dahiliyeciye gittim hemen tahlili tekrarladı aynı sonuc cıktı ve okadar ciddi bi sorunun yok sadece birazcık az calısıyo dedi tiroid hormonu verdi dunde güya doktora kadın dogumcuya kontrole gitcektim sağolsun doktorcum cok yogunmusta bilmemneymişte gidemedim salı baska bi doktora gitcem birde benim sürekli akıntım vardı daha önce gittiğimö doktor fitil verdi onu kullandım baya bi faydası oldu ama yeni yeni yine akıntım oluyo yeni gittiğim doktora söyledim akıntı her kadında olurmuş normalmiş bende cahilim ya bilmiyorum her kadında olduğunu sanki allahım yaa düşündükçe sinirlerim bozuluyo işte böyle canım ben bi sonuç çıkaramıyorum belki sizler çıkarırsınız

Kizlar geldim ben ama olum geldi sanki ben degilim dra gittik basta hersey cok guzel dedi bebek icerde ben geriden geliyorum sanki biraz problem mi var dedim yok dedi olabilir o kadar dedi haftaya kalp atislarini duymaliyiz dedi sonra ultrasondan kalktik odasina gectik ne olduysa o anda aslinda haklisin 20 subata gore gelisme yavas daha farkli bi goruntuyle karsilasmaliydik dedi sok gecirdim takipte olucaz falan dedi ciktik ben tabii agla agla oldum esim baska dra gidelim hemen dedi ciktik gittik gitmez olaydim hayatimin hatasi tam anlamiyla kadin kadin dogumcumu hic sevmezdim zaten bi daha tovbe ettim artik kadin bakti hemde vajinal ultrasonda ilk defa ahh gerizekali kafam istemiyorum desene iste sormadi bile bana neyse bakti bakti evet sikinti var dedi bebek orda ama kalp atisi yok dedi amaaaannn sen daha 6 tane dogurursun bu giderse gitsin dedi cocuga endeksli yasamayin dedi bu kadinlar rahime dusen butun bebekleri dogurucaklarini sanarlar yok oyle bisey dedi hatirladiklarim bunlar daha konustu da konustu ben tabii sok oldum %16 herkadinin dusuk riski vardir sende %20 dedi kanaman olursa hemen dra gidersin dedi herhafta takip edilmesi lazim dedi ciktim eve geldim ama cok kotuyum((biliyorum bebegim beni terkedip gidicek zaten bastan beri inanamamistim sonunda oldumu diye ben hayatta hicbiseye kolay sahip olamadim ki bebegime oluyim 6 tane daha cocuk istemiyorum tek istedigim bebegimi saglikla kucagima almak ((boyle iste kizlar yolun sonu sanirim oyle hissediyorum yani((

EBDAA bacım doktor öyle deyince korktum yani yumurtlama sorunum yok sanıyordum(
Ilacı aldım bakalım yarın akşam mik mik

ne bu umutsuzluk yaa sen ne bakıyosun o atkafalıların dediklerine hele o kadının dediklerine hiç takılma bile aptal KArı
takipte ol sanki ne var bunda. tabi takip edileceksin herşey bizim için ne olucağı belli olmaz ki.. ama herşey Rabbimden bunu biliyosun.. Alanda o verende.. Sen sağlıkla kucağına alacağını düşün. kalp atışlarını duyacağını düşün.. ve yat dinlen şimdi gezme öle fazla ayakta.. üzme kendinide yaa kızdırma beni

ahahah aynen adet oliyim bi bitsin bi görün beniidaha yeni başlıyoruuuzzzzzzz

beebeekimmm sen neler söylüyosun böleeeee... o seni bırakmadan sen onun elini nasıl bırakırsınn... yapma kötü düşünmeee... üzme kendinide bebişinide bizleride.... bak görüceksin o bırakmıcak annesini dr.lar ne derse desinler rabbimn dediği oluoo hiçç dert etme kendine. haftaya kadar senn ve bebeğinin bu tehlikesi için dua etmemizi istersen hemen 333 tane ayetelkürsü dağıtalım okunsun istermisin???

ya nasılll ya Allah göstermesin önce kendin inan umudunu yitirme sakın 3 kadından birine deniyo bu ama 2'si doğuruyo sapasağlam kadına bebeğin down sendromlu demişler değil demiş inanmamış aldırtmamış sapasağlam doğmuş bebeği sen iyice dinlen yat başka doktora git dua et sakın üzülüp daha olumsuz düşünüp bebeğinide üzme herşey güzel olucak lütfen kendini üzme...

mrb arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız benım bat bugundu fakat gelen gıden yok daha kasıklarımda hafıf agrılar var ama dızlerımı karnıma dogru cektıgımde agrım hafıflıyo bunlar hamılelık belırtısı olabılırmı baska hiç bir belırtım yok bana yardımcı olurmusunuz test yapmayada korkuyorum :44:

Ne biliyim kuzum ya hissedersin ya hanii biseylerin ters gidecegini bende oyle hissediyorum sanki kalp atislarini duymak mucize olucak bana ama cok cok uzgunum kadin resmen bi kac gune kanaman olur der gibi konustu ne kadar rahatti inanamadim yaa bu kadarmi duygusuz olunur cocuga endeksli yasamayin ne demek hayirlisi neyse o olsun diyemiyoki insan bebegim nolur beni birakip gitme ben seni cok seviyorum sende beni sev diyebiliyo anca(

canım benim senin tam olarak şikayetlrin neydi??

uzun uzun anlatayım canım şimdi benim bekarkenden adet sıkıntım var geç oluyorum ama bekarken gittiğim doktor sağolsun daha bekarsın olursun adet nişey olmaz şimdiden hormonlaınla oynatma deyip azarladı gönderdi bende önemsemedim zaten zar zor utana sıkıla gitmiştim doktora evlendikten sonra hiç kontrol montrol olmadan arkadaşım dedi diye hamile kalmakta istemediğim hatta korktuğum için 1 sene desolet kullandım hapı bıraktım 2 ay düzenli günü gününe adet oldum sonra bi baktım bende 2ay tık yok dedim kesin hamileyim doktora gittim kadın baktı korkutu bi güzel yumurtalıkların az çalışıyo tedavi olman lazım bilmemne saydı küttedenek işte önce adet olmanı sağlıcaz sonra çocuk tedavisine geçcez dedi ilacı kullandım 12 kasımda adet oldum 24 kasımda istanbulda bi doktora gittim ultrasonla baktı ama tahlil felan yapmadı yumurtalıkların temiz gec adet olman doğuştan olan bişey ve bu bi sorun değil adet döngün normalden daha uzun kendin adet zamanlarını yumurtlamanı takip etcen dedi folik asit verdi gönderdi ve 2aydan uzun süre adet olmazsan kullan diye bi ilaç verdi daha sonra 28 aralıkta adet oldum arkasındanda 22şubatta ve 27 şubatta tekrar doktora gittim buaradada 2 kutu folik asit bitirdim doktor kontrol etti yumurtalıklar temiz dedi tahlil istedi klomen verdi ve ayın 8inde gel kontrole tahlillerinide getir ozaman bakıyım dedi ertesi gün tahlil sonuclarını sormak icin tel actım telde benim moralimi berbat etti hemen hemen dahiliyeye gidiyosun tiroidlerin az calısıyo dedi ve pco olduğunu söyledi dahiliyeciye gittim hemen tahlili tekrarladı aynı sonuc cıktı ve okadar ciddi bi sorunun yok sadece birazcık az calısıyo dedi tiroid hormonu verdi dunde güya doktora kadın dogumcuya kontrole gitcektim sağolsun doktorcum cok yogunmusta bilmemneymişte gidemedim salı baska bi doktora gitcem birde benim sürekli akıntım vardı daha önce gittiğimö doktor fitil verdi onu kullandım baya bi faydası oldu ama yeni yeni yine akıntım oluyo yeni gittiğim doktora söyledim akıntı her kadında olurmuş normalmiş bende cahilim ya bilmiyorum her kadında olduğunu sanki allahım yaa düşündükçe sinirlerim bozuluyo işte böyle canım ben bi sonuç çıkaramıyorum belki sizler çıkarırsınız[/QUOTE]

canım bende pcoluyum ama pcoluysan ultrasonda bakıp yumurtalıkların temiz demesi çok entersan çünkü pcolularda ben kendim bile gördüm kistlerimi boncuk gibi dizilmişler çünküğ biliyosun pcolarda yumurta gelişmediği için kiste dönüşüyo ve her ay bu şekilde oldugu için birden fazla kist oluyo ultrasonda görmemesi garibime gitti, sakın moralini bozma pcolu olmak hamileliğe engel değil sadece hamile kalma süresi uzuyo o kadar çoğu doktor bunu problem olarak bile görmüyo, sivilcelenme, tüğlenme falan varmı???

bebekimmmmmmmm canımm bu doktorları allah bildiği gibi yapsın o nasıl laflar öyle yaa, sen merak etme bebeğim fasülyemiz gayet sağlıklı geç döllenme olmuştur o yüzdendir ama böyle moraliniz bozup ağlarsan fasülyemiz üzülürrr,moralini yüksek tut ve naçizane tavsiyem bayan kadın doğumcuya gitme onlar yüzde 90 manyak oluyo böyle garip gaip şeyler soyluyolar insana, sen bence gönlünü ferah tut meleğim , ya başka bir doktora daha git ya da haftaya bekle bebeişimizin kalp atışları gelsin

canım delimisin nasıl düşünceler bunlar ooo sen daha beebğin karnındayken vazgeçmişin olmazsa düşerse tabiki allahtan hep hayırlısı diye dua ediyoruz ama şuan öyle bişey yok rabbim inş sağlık sıhhat versin ikinizede rabbim o acıyı yaşatmasın inş ama sen şimdiden bukadar ümitsizliğe düşme canım ümit var ol

Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…