- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.161
bu konudaki inatçılığını çok seviyorummm helaaaaallllll beeeeeee yürüüüahahah aynen adet oliyim bi bitsin bi görün beniidaha yeni başlıyoruuuzzzzzzz
Ne biliyim kuzum ya hissedersin ya hanii biseylerin ters gidecegini bende oyle hissediyorum sanki kalp atislarini duymak mucize olucak bana ama cok cok uzgunum kadin resmen bi kac gune kanaman olur der gibi konustu ne kadar rahatti inanamadim yaa bu kadarmi duygusuz olunur cocuga endeksli yasamayin ne demek hayirlisi neyse o olsun diyemiyoki insan bebegim nolur beni birakip gitme ben seni cok seviyorum sende beni sev diyebiliyo anca(
beebeekimmm sen neler söylüyosun böleeeee... o seni bırakmadan sen onun elini nasıl bırakırsınn...yapma kötü düşünmeee... üzme kendinide bebişinide bizleride.... bak görüceksin o bırakmıcak annesini dr.lar ne derse desinler rabbimn dediği oluoo hiçç dert etme kendine. haftaya kadar senn ve bebeğinin bu tehlikesi için dua etmemizi istersen hemen 333 tane ayetelkürsü dağıtalım okunsun istermisin???
Ne biliyim kuzum ya hissedersin ya hanii biseylerin ters gidecegini bende oyle hissediyorum sanki kalp atislarini duymak mucize olucak bana ama cok cok uzgunum kadin resmen bi kac gune kanaman olur der gibi konustu ne kadar rahatti inanamadim yaa bu kadarmi duygusuz olunur cocuga endeksli yasamayin ne demek hayirlisi neyse o olsun diyemiyoki insan bebegim nolur beni birakip gitme ben seni cok seviyorum sende beni sev diyebiliyo anca(
Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis(
Canim benim cok tesekkur ederim hepiniz iyki varsiniz isterim tabii istemezmiyim allahim bize bagislasin ins kucuk bebegimi bizi birakip gitmesin insallah hicbiyere(
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin biraz uyumaya calisiyim gozlerim davul gibi oldu(hepinizi cok seviyorum iyki varsiniz
Caniiimm uzulmee sen de benim gibi önümüzdeki maçlara bak:))
kızlarrrr beebeek arkadaşımızı buğün doktorlar çok üzmüşlerrr.... bebeğinin tehlikesi varmış... korunma duası olarak ltfen bu yazımı gören 10 kere ayetelkürsü okusun (taby bilenler) ve okudum die belirtsin.rabbim bütün bebiş meleklerimizi korusun..... haftaya beebeek buradan mutluluğunu paylaşır inşallahh bizimlee....
evet kızlarr bir soru bin cevap köşemize hoşgeldinizzzzz
sorularımız şöle kii::
1.kese ilk kaçıncı haftada görünür?
2.kalp atışı en erken kaçıncı haftada başlar?
3. gizem, sonuc pozitifse kaynanasına nasıl söylemeli??
Kizlar geldim ben ama olum geldi sanki ben degilim dra gittik basta hersey cok guzel dedi bebek icerde ben geriden geliyorum sanki biraz problem mi var dedim yok dedi olabilir o kadar dedi haftaya kalp atislarini duymaliyiz dedi sonra ultrasondan kalktik odasina gectik ne olduysa o anda aslinda haklisin 20 subata gore gelisme yavas daha farkli bi goruntuyle karsilasmaliydik dedi sok gecirdim takipte olucaz falan dedi ciktik ben tabii agla agla oldum esim baska dra gidelim hemen dedi ciktik gittik gitmez olaydim hayatimin hatasi tam anlamiyla kadin kadin dogumcumu hic sevmezdim zaten bi daha tovbe ettim artik kadin bakti hemde vajinal ultrasonda ilk defa ahh gerizekali kafam istemiyorum desene iste sormadi bile bana neyse bakti bakti evet sikinti var dedi bebek orda ama kalp atisi yok dedi amaaaannn sen daha 6 tane dogurursun bu giderse gitsin dedi cocuga endeksli yasamayin dedi bu kadinlar rahime dusen butun bebekleri dogurucaklarini sanarlar yok oyle bisey dedi hatirladiklarim bunlar daha konustu da konustu ben tabii sok oldum %16 herkadinin dusuk riski vardir sende %20 dedi kanaman olursa hemen dra gidersin dedi herhafta takip edilmesi lazim dedi ciktim eve geldim ama cok kotuyum((biliyorum bebegim beni terkedip gidicek zaten bastan beri inanamamistim sonunda oldumu diye ben hayatta hicbiseye kolay sahip olamadim ki bebegime oluyim 6 tane daha cocuk istemiyorum tek istedigim bebegimi saglikla kucagima almak ((boyle iste kizlar yolun sonu sanirim oyle hissediyorum yani ((
kızlarrrr beebeek arkadaşımızı buğün doktorlar çok üzmüşlerrr.... bebeğinin tehlikesi varmış... korunma duası olarak ltfen bu yazımı gören 10 kere ayetelkürsü okusun (taby bilenler) ve okudum die belirtsin.rabbim bütün bebiş meleklerimizi korusun..... haftaya beebeek buradan mutluluğunu paylaşır inşallahh bizimlee....
merhaba kızlar beni hatırlarsınız ,
ısrarlar doktora gitmiyordum ve sonunda gittim((
6+4 üm şuan doktor ne bebek ne kese hiçbirey görünmüyor dedi hatta rahmınıde göremiyorum dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi beta hcg sonuclarına bakılırsa kesınlıkle dış gebelık değil dedi boş gebelıkte değil dedi ben napıcam şimdi nasıl dayanıcam 1 hafta bebek te kese de görünmedi tamam ama rahmınde görünmüyor dedi(((((((((((((
alttan bakarsak herşeyı anlarız dedi ama alttan bakmak istemedı rahmın ters olabılır o zaman bebege zarar verebılır dedı en iyisi 1 hafta daha bekleyelım bebiş biraz daha buyusun eğer rahmın tersse bebek dışam doğru değil sırtta doğru büyüyecek dedi bunun normal gebelıkle aslında hiçbir farkı yok sadece sen 9 aylık hamıleyken karnın 4-5 aylık kadar olcak dedi o kadar kötüyümki şuan bu belirsizlık beni öldürecek
Kızlar malesef kocaman bir hayal kırıklığıyla geldimmm hiçbişey yok üzülmedim desem yalan olur ama daha çok yeni herşey önümüzdeki maçlara bakalım. :) herkesi beklettiğim için özür dilerim hakkınızı helal edin hepiniiizz:)
ben okudum 10 tane ayetel kursü inşallah allahım bebegını bagıslar
canım bende pcoluyum ama pcoluysan ultrasonda bakıp yumurtalıkların temiz demesi çok entersan çünkü pcolularda ben kendim bile gördüm kistlerimi boncuk gibi dizilmişler çünküğ biliyosun pcolarda yumurta gelişmediği için kiste dönüşüyo ve her ay bu şekilde oldugu için birden fazla kist oluyo ultrasonda görmemesi garibime gitti, sakın moralini bozma pcolu olmak hamileliğe engel değil sadece hamile kalma süresi uzuyo o kadar çoğu doktor bunu problem olarak bile görmüyo, sivilcelenme, tüğlenme falan varmı???
zaten bende onu anlamadımki benim bildiğim ve araştırdığım kadarıylada öyle ultrasonda görmesi lazımdı pco olsam ve işin enteresanı 3 doktorda ultrasona bakıp temiz rahim dedi kaa karıstıran yorumlarını hep tahlilden sonra yaptılar sivilce tüylenme felanda yok fazla kilo almada yok sadece geçen 2ayda biraz kilo aldım oda doğum kontrol hapını bırakınca normalmiş şu sıralar iştahımda kesildi ne biliyim
Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis(
Kizlar geldim ben ama olum geldi sanki ben degilim dra gittik basta hersey cok guzel dedi bebek icerde ben geriden geliyorum sanki biraz problem mi var dedim yok dedi olabilir o kadar dedi haftaya kalp atislarini duymaliyiz dedi sonra ultrasondan kalktik odasina gectik ne olduysa o anda aslinda haklisin 20 subata gore gelisme yavas daha farkli bi goruntuyle karsilasmaliydik dedi sok gecirdim takipte olucaz falan dedi ciktik ben tabii agla agla oldum esim baska dra gidelim hemen dedi ciktik gittik gitmez olaydim hayatimin hatasi tam anlamiyla kadin kadin dogumcumu hic sevmezdim zaten bi daha tovbe ettim artik kadin bakti hemde vajinal ultrasonda ilk defa ahh gerizekali kafam istemiyorum desene iste sormadi bile bana neyse bakti bakti evet sikinti var dedi bebek orda ama kalp atisi yok dedi amaaaannn sen daha 6 tane dogurursun bu giderse gitsin dedi cocuga endeksli yasamayin dedi bu kadinlar rahime dusen butun bebekleri dogurucaklarini sanarlar yok oyle bisey dedi hatirladiklarim bunlar daha konustu da konustu ben tabii sok oldum %16 herkadinin dusuk riski vardir sende %20 dedi kanaman olursa hemen dra gidersin dedi herhafta takip edilmesi lazim dedi ciktim eve geldim ama cok kotuyum((biliyorum bebegim beni terkedip gidicek zaten bastan beri inanamamistim sonunda oldumu diye ben hayatta hicbiseye kolay sahip olamadim ki bebegime oluyim 6 tane daha cocuk istemiyorum tek istedigim bebegimi saglikla kucagima almak ((boyle iste kizlar yolun sonu sanirim oyle hissediyorum yani ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?