HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne demek hissetmek yaa hissetmiyceksin arkadaşım yok öle kötü şeyler.. iyi düşünüceksin iyi olucak!! bebeğin orada ve seni duyuyo haftayada kendisini duyurcak.. Kanama azda olsa oluyo herkesde hemen doktorunu arar söylersin ilaç verir kullanırsın yatarsın Allahın izniyle geçer gider. sonra bi bakmışsın 9 ay dolmuş sen içindeki pıtırcığını kucağına almışsın.. :))
bak canım bu olan bişey sen ne düşünürsen başına o gelir iyi düşün lütfen bebeğin orada ve dahada sağlıklı olacak.. fasulyeni bizde çoookk seviyoruzz.. O gelecek burayaa

Canim benim cok tesekkur ederim hepiniz iyki varsiniz isterim tabii istemezmiyim allahim bize bagislasin ins kucuk bebegimi bizi birakip gitmesin insallah hicbiyere(

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin biraz uyumaya calisiyim gozlerim davul gibi oldu(hepinizi cok seviyorum iyki varsiniz

Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis (

Canim benim cok tesekkur ederim hepiniz iyki varsiniz isterim tabii istemezmiyim allahim bize bagislasin ins kucuk bebegimi bizi birakip gitmesin insallah hicbiyere(

canımcım seninki olacakları hissetmek değil sadece her kadın gibi endişeleniyosun bişey olacakmı diye o kadar bu her anne adayında olan bi duygudur emin ol 9 ay sonra doğar doğduktan sonrada herşey normalmi diye sorarsın bu hissettiğin şeyler önceden hissetme değils adece endişe, sakın moralini bozma iyi düşün herşey güzel olacak bana kalırsa geç döllenme oldu seninkisi ondan belkide rahatına düşkün bizim fasülyemiz öle hemen kendini göstermiyo allah allah annesi yaaa sende boşver doktorları allaha güven hakkında hayırlısını dile ama kesinleşmemiş hiçbişey için kendini hırpalama e mi melek kalplim

Caniiimm uzulmee sen de benim gibi önümüzdeki maçlara bak:))
Bugün üroloji uzmanı bile stres yapmayın sakın dedi. Kafaya takma sen de zamanla olacak nasılsa er ya da gecc

BEBEKKK tatlım sen ne bakiyorsun o pacozaaa. Sen bebisini hayırlısıyla alacaksın kucağına. Sıkma canını sakın. Neler duyuyoruz sağ salim doğuyor bebisler

kızlarrrr beebeek arkadaşımızı buğün doktorlar çok üzmüşlerrr.... bebeğinin tehlikesi varmış... korunma duası olarak ltfen bu yazımı gören 10 kere ayetelkürsü okusun (taby bilenler) ve okudum die belirtsin.rabbim bütün bebiş meleklerimizi korusun..... haftaya beebeek buradan mutluluğunu paylaşır inşallahh bizimlee....

canım okudum bende 15 tane.. Allahım korusun inşallah

Ben 4+3 iken göremedik 5+3 de gördük kalp atışı içinde 7 de gel dedi Cnm

Canım Allah ta. Umut kesilmez bal benim çok yakın bi akrabamın çocuğu na % 100 düşer düşmese bile sakat doğar bu çocuk demişler di çocuk doğdu ve çok şükür çok sağlıklı ve Zeki bir çocuk onun için Rabb'ime sığın o dilerse gerçekleşmeyecek şey yoktur canım..

ben okudum 10 tane ayetel kursü inşallah allahım arkadasın bebegını bagıslar

Son düzenleme:

Bence hemen başka doktora git canım görmen lazım kesinlikle

Niye rahmin ters olsun ya onu da nereden çıkardı bu doktoru nereden buldun be canım

Aaa nasıl ya hakîkatten bende soktayım neyse sıkma canını onunuzdekı ay ınsallah gelir bebişiniz

canım bende pcoluyum ama pcoluysan ultrasonda bakıp yumurtalıkların temiz demesi çok entersan çünkü pcolularda ben kendim bile gördüm kistlerimi boncuk gibi dizilmişler çünküğ biliyosun pcolarda yumurta gelişmediği için kiste dönüşüyo ve her ay bu şekilde oldugu için birden fazla kist oluyo ultrasonda görmemesi garibime gitti, sakın moralini bozma pcolu olmak hamileliğe engel değil sadece hamile kalma süresi uzuyo o kadar çoğu doktor bunu problem olarak bile görmüyo, sivilcelenme, tüğlenme falan varmı???

zaten bende onu anlamadımki benim bildiğim ve araştırdığım kadarıylada öyle ultrasonda görmesi lazımdı pco olsam ve işin enteresanı 3 doktorda ultrasona bakıp temiz rahim dedi kaa karıstıran yorumlarını hep tahlilden sonra yaptılar sivilce tüylenme felanda yok fazla kilo almada yok sadece geçen 2ayda biraz kilo aldım oda doğum kontrol hapını bırakınca normalmiş şu sıralar iştahımda kesildi ne biliyim

hayatım doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra zaten adet tarihleri bi coşuyoki sorma ben evlenmeden önce 28 günde bir regl olurdum sonra evleneceğimi sandığım ve 1 sne ertelendiği için o seneyide sayarsam 4 sene doğum kontrol hapı içtim, ilacı bıraktıktan sonra 36-38 günde bir hastalanmaya ve de azar azar hastalanmaya başladım yani ağrı kesici içmeden geçiremeyen ben artık hasta oldugumu bile anlamıyodum ağrısız sızısız garipleşmişti yani doktora gittiğimde anlaşıldı pko oldugum klomen verdi, bence zaten olsa olsa pco var diğer türlü kist olmadığına göre klomene devam edersin kafanı rahat tut, benim doktorum 6 ay kullan klomen yüzde 85 hamile kalırsın zaten dedi takibe falan çağırmadı biarzcık herşeyşi doğal akışına bırakır kasmaz çünkü, bence sende öyle yap canım daha iyi bir doktor içinde araştırmalara başla istersen

Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis (

Tatlımm sen hepimize moral verip, moralimiz bozukken umudumuzu yeşertirken senin şimdi bu kadar karamsar olman dogru değil, roktora çok sinir oldum ama bazıları böyle ,doktor olmuş ne yazwr ruh olmadıktan sonra, sen içini ferah tut ve moralini bozup bizide meleğinide üzme, göreceksin bak inşallah sağlık bir şekilde seninle kalıp kucağına gelecek bizim fasulye seni çok seviyoruz biz dualarımız seninle,

Ay canım lütfen böyle düşünme bu ıhtımal sadece beşlide hersey olacak ve bebeği e kavuşacaksın içim çok kötü oldu kendim gibi üzüldüm ama nolur üzülme sen bebeğinize üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…