HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis (

hakkında hayılısı olsun canım.ama sen moralini yüksek tut ki bebişin seni bırakmasın.umarım p.tesi duyarsın kalp atışlarını.

başlamammı canım dün doktorumu değiştirdim zaten:))) randevu aldım başka bi doktor içiç salı günü ona gitcem inş ondan bari memnun kalırım

başlamammı canım dün doktorumu değiştirdim zaten:))) randevu aldım başka bi doktor içiç salı günü ona gitcem inş ondan bari memnun kalırım

inşallah canım doktor çok önemli , mesala benim doktorum derki yalandan yere doktora gidip durma hiçbişeyin yok hayatına devam et kendini dinleyip durma der, önceden folik asitmi avrdı annen folik asitmi kullanarak doğurmuş seni der biraz kendimizi kasamadan hareket etmemizi ister kısacası çok fazla odaklanınca istesende olmaz der

canım okudum bende 15 tane.. Allahım korusun inşallah
ben okudum 10 tane ayetel kursü inşallah allahım arkadasın bebegını bagıslar

ben de 10 tane ayetel kursü okudum allahım kabul etsin

Bende okudum ayetel kürsi canlar

allah kabul etsinn kızlaarrr beebeek haftaya güzel haberlerle döner inşallahh dualarımızlaaa....

Son düzenleme:
Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis (

gerizekalı kadın ya önce insan olsun bi dur bakalım canımm daha hiçbişey yok bebeğimiz gayet sağlıklııı üzme onu lütfennnn

bu konudaki inatçılığını çok seviyorummm helaaaaallllll beeeeeee yürüüü karamsarlar utansınnnnnnnnnn

yumurtalıklar döllenmemekte inatçıysa ben daha inatçıyım döllicem onları elbet bigün
kız daha yaşımız kaç karamsar olalım yaaa tavuk gibi patııır patıır doğururuz Allah'ın izniyle

okudum şekerimm Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallahh.bebeğimizin bebeğinede sağlık versinn

kızlar valla sizi öyle seviyorum öyle seviyorum ki anlatamam siz olmasanız ben bugün perişan olurdum ama yazdıklarınızla beni öyle yüreklendirdiniz ki tekrar bebegim saglıklı benimle asla bizi bırakıp gitmez onu ne kadar sevdigimizi görüyo nasıl gitsin ki diyebiliyorum allah sizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah hepinize cok tesekkür ederim agzınıza saglık cok cok tesekkürler

Geldim kızlar,

Gelir gelmez gözüm Beebeek'in sonucunu aradı. Allah aşkına takma kafana Bebeğim yaaa... Hayatım çıkmadık candan ümit kesilmez. Daha metanetli ol lütfen. Bebişler bizi birazcık üzüyolar gelişleri nazlı, herşeyleri nazlı... Bayan dr.a gitmeyin nooolur, %90ı komplexli bunların. Pztesi prof. seni en iyi şekilde bilgilendirir. Allah gönlüne göre versin güselim. Ama sonuç ne olursa olsun herşey bizim için. Seni seviyom ve her daim yanındayım...

asılll biz seni çok seviyoruuuuuz burda gerçekten çok güzel dostluklar kurduk herşey çıkarsız hepiniz iyikii varsınızzzz
sende sakınnn üzülme dua et ve inann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…