- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.181
Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis(
hayatım doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra zaten adet tarihleri bi coşuyoki sorma ben evlenmeden önce 28 günde bir regl olurdum sonra evleneceğimi sandığım ve 1 sne ertelendiği için o seneyide sayarsam 4 sene doğum kontrol hapı içtim, ilacı bıraktıktan sonra 36-38 günde bir hastalanmaya ve de azar azar hastalanmaya başladım yani ağrı kesici içmeden geçiremeyen ben artık hasta oldugumu bile anlamıyodum ağrısız sızısız garipleşmişti yani doktora gittiğimde anlaşıldı pko oldugum klomen verdi, bence zaten olsa olsa pco var diğer türlü kist olmadığına göre klomene devam edersin kafanı rahat tut, benim doktorum 6 ay kullan klomen yüzde 85 hamile kalırsın zaten dedi takibe falan çağırmadı biarzcık herşeyşi doğal akışına bırakır kasmaz çünkü, bence sende öyle yap canım daha iyi bir doktor içinde araştırmalara başla istersen
Bir soru bin cevap köşesine buyrun sorum şu= Bata 2 gün kala kan testi 3.15 nedir bu şimdi.
başlamammı canım dün doktorumu değiştirdim zaten:))) randevu aldım başka bi doktor içiç salı günü ona gitcem inş ondan bari memnun kalırım
Neyse nasip diyelimnormalde 5 in altında olduğu için negatif olarak değerlendirilir.
ancak bana pek azda gelmedi değerin:26::26:
genelde 1 yada 2 çıkar negatifte..
canım okudum bende 15 tane.. Allahım korusun inşallah
ben okudum 10 tane ayetel kursü inşallah allahım arkadasın bebegını bagıslar
ben de 10 tane ayetel kursü okudum allahım kabul etsin
Bende okudum ayetel kürsi canlar
Ben 4+3 iken göremedik 5+3 de gördük kalp atışı içinde 7 de gel dedi Cnm
Bir soru bin cevap köşesine buyrun sorum şu= Bata 2 gün kala kan testi 3.15 nedir bu şimdi.
kızlar az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim
bende alttan muayeneyle 4+2 de göründü cnm... 7. haftayı tamamlayınca mı yani??
Ptesi bi profosor dra gidicez randevu aldik ikisine de gitmem zaten artik da kadin diyoki americaya gidip en iyi dra da gostersek baska bisey demezmis ayni seyleri soylermis(
bu konudaki inatçılığını çok seviyorummm helaaaaallllll beeeeeee yürüüükaramsarlar utansınnnnnnnnnn
kızlarrrr beebeek arkadaşımızı buğün doktorlar çok üzmüşlerrr.... bebeğinin tehlikesi varmış... korunma duası olarak ltfen bu yazımı gören 10 kere ayetelkürsü okusun (taby bilenler) ve okudum die belirtsin.rabbim bütün bebiş meleklerimizi korusun..... haftaya beebeek buradan mutluluğunu paylaşır inşallahh bizimlee....
Aaa nasıl ya hakîkatten bende soktayımneyse sıkma canını onunuzdekı ay ınsallah gelir bebişiniz
kızlar valla sizi öyle seviyorum öyle seviyorum ki anlatamam siz olmasanız ben bugün perişan olurdum ama yazdıklarınızla beni öyle yüreklendirdiniz ki tekrar bebegim saglıklı benimle asla bizi bırakıp gitmez onu ne kadar sevdigimizi görüyo nasıl gitsin ki diyebiliyorum allah sizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah hepinize cok tesekkür ederim agzınıza saglık cok cok tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?