- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.201
Bi urfa gexisine gittimneler olmussd... gizossss beek yokmuymussss
beebeek kuzum nolduu boraz okudumm tam anlamadimmm..kalp atisii mi yokkkk
bende beebeek arkadaşımız için ayetel kürsi okudum..
sorunl sen de hamileydin değil mi kaç haftalık???
Geldim kızlar,
Gelir gelmez gözüm Beebeek'in sonucunu aradı. Allah aşkına takma kafana Bebeğim yaaa... Hayatım çıkmadık candan ümit kesilmez. Daha metanetli ol lütfen. Bebişler bizi birazcık üzüyolar gelişleri nazlı, herşeyleri nazlı... Bayan dr.a gitmeyin nooolur, %90ı komplexli bunların. Pztesi prof. seni en iyi şekilde bilgilendirir. Allah gönlüne göre versin güselim. Ama sonuç ne olursa olsun herşey bizim için. Seni seviyom ve her daim yanındayım...
herkese selamlar..beebeek arkadaşım için gerçekten çok üzüldüm bu doktorların hepsi böyle işte herşeye karamsar yaklaşıyorlar duygusuzlar(((ben de 10 ayetel kürsi okudum...inş.her şey yoluna girer...
benimki 4. haftaya geliyor canım çarşamba gittiğimde 3 haftalık dedi doktor..
aynen öyleler benim gittiğim doktorda mal gibi bişeydi sorarsan söylüyor sanki kaç kere hamile kaldıysam bide sordu ilk gebeliğinmi diye anlatsana be adam nerden bilecem ben başıma daha yeni gelmiş değiştirdim başkasına gidicem şimdi bakalım o nasıl çıkacak...
iğne olmasan da çatlardı bence o.ama dr işi garantiye almış anlaşılan.:129:Kızlar ovulasyon testim.
Yarın akşam halvet time:)))
Inşallah tutar catlatma ignesinin faydasını görürüm de böyle belirgin gebelik testim testimiz olur hepimizinnn
kızlar uzun bir aradan sonra geldim yine fsh değerim yüksek bebeğin olmaz dediler ama benim bu ay çok güzel bir yumurtam oluşmuş hatta çatlamış dün kendiliğinden şimdi beklemedeyim inşallah döllenmiştir bir aydır dünyayı başıma yıktılar sanki eğer hamile kalırsam bana bu kadar acı şeyler söyleyen doktor bozuntularına gidip insanların vebalini almayın diyeceğim şükürler olsun bir sorunum yokmuş pskolojik strese bağlı bir artma olabilirmiş ne olur şimdi bu yazıyı okuyan arkadaşlar küçücük bir duanızı esirgemeyin benden Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin bana da sağlıklı sıhhatli...
Bu arada benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz...
BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdiTabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...
bnde karşıyım ama dr dinlemediki beniiBen alttan muayeneye karşıyım o yüzden öyle baktı. 7+3 de gitcem işte ben
Yani diyorsun ki her ay aslında çatlıyorum ama tutmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?