HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bu arada benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz...
BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdi Tabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...

Bi urfa gexisine gittimneler olmussd... gizossss beek yokmuymussss

beebeek kuzum nolduu boraz okudumm tam anlamadimmm..kalp atisii mi yokkkk

herkese selamlar..beebeek arkadaşım için gerçekten çok üzüldüm bu doktorların hepsi böyle işte herşeye karamsar yaklaşıyorlar duygusuzlar(((ben de 10 ayetel kürsi okudum...inş.her şey yoluna girer...

kız gizeeemm senden çok ümitliydim hamilelik konusunda ama bellide olmaz bazılarında adet gelmeden kana karışmıyormuş adetin geçmesi gerekiyormuş hatta doktor bana gittiğimde kaç gün geçti diye sordu..

beebeek noldu gülüm yaaa

kızlar dün sabahtan beri giremedim biliyorsunuz bugün evimde yasin okuttum mevlit telaşıyla dünden beri giremedim herkese dua ettim okunurken. aklıma gelen gelmeyen tüm isimlere dua ettim dilerim rabbim dualarımızı kabul eder.

beebeek kardeşim sende skaın üzülme konu ne bilmiyorum ama yxliz nin dediği gibi Allah aşkına kadın doktorlara gitmeyin sizinkini kendisiylemi kıyaslıyodur nedir bilmem ama her giden kadın doktorlardan şikayetçi. komplexli oluyorlar. erkek doktorlar bu konuda daha hassas davranıyorlar. ya ayıp değil şimdi söylememde sakınca yok ama benim kürtajımı erkek doktor yaptı ve biliyorsunuz ben hiç uyumadım ve uyuşmadım her anını hatırlıyorum ve bilincim yerindeydi ama doktorumdan Allah binlerce kez razı olsun o kadar rahatlattı ki. her gittiğimde alttan muayene etmesine rağmen hiç çekinmedim çünkü değil oraya bakmak yüzüne bile bakmıyor utandırmamak için.
bebeğim sorunun ne bilmiyorum ama sakın üzme kendini. dualarım seninle canım benim...

aynen öyleler benim gittiğim doktorda mal gibi bişeydi sorarsan söylüyor sanki kaç kere hamile kaldıysam bide sordu ilk gebeliğinmi diye anlatsana be adam nerden bilecem ben başıma daha yeni gelmiş değiştirdim başkasına gidicem şimdi bakalım o nasıl çıkacak...

Kızlar ovulasyon testim.
Yarın akşam halvet time:)))
Inşallah tutar catlatma ignesinin faydasını görürüm de böyle belirgin gebelik testim testimiz olur hepimizinnn

Eklentiler

• $DSC_0094.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 22

benden kan testi bile istemedi idrar testi %99 doğrudur dedi başından savdı bir bak bakalım beta hcg değerime di mi normal mi nasıl ben adet günümde gitmiştim günüm geçmeden test yaptırmaya 94 çıkmışştı düşük geldi aslında ama bir daha yaptırmadı özelde yaptırmıştım onu ...devlet hastanesindeki doktor da işte hiç bakmadı

Canım özel msj göndermişsin,yeni gördüm cvb ya yazdım ama özelden gönderemedim bende buraya yazmak istiyorum inşallah görürsün ...

canım ben bir yıl ilaç kullandım önce doğum kontrol hapı kullandım 2 ay sonrasında düzenleyici ilaç adı Cyclo-Progynova Draje. sadece düzenleyici.bunu geçen yıl hazirana kadar kullandım.temmuzda bebek istediğim için bıraktım.mayıs ayında folik asit için folidoce kullanmaya başladım. bu arada intetneteen hayıt otunun hormon düzenlemede iyi olduğunu duydum onu da içmeye başladım. aktardan almıştım hayıt tohumu. mayıstan itibaren onu da içmeye başladım. hergün bi çay kaşığı hayıt tohumunu bir bardak suya koyup kaynatıyodum ve soğumadan içtim.tadi çok kötü zorlandım ama hergün içtim. bu arada doktorum sadece fsh değerine bakarak çocuk olmaz diyemem.yumurtalarını görmem lazım dedi. adetliyken vajinal ultrasonla baktıgında yumurta sayımın iyi olduğunu ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi. bikaç ay denememizi olmazsa yumurta geliştirici ilaç vereceğini tedaviye başlayacağımızı söyledi. çok şükür gerek kalmadı temmuzda hamile kaldım. folik asit çok yardımcı oluyo,rahmi bebek için hazırlıyo... önrmli olan bi başka şeyde düzenli kullanmak ilaçları.hiç aksatmamak lazım....

bu arada şimdiki doktorumu bulana kadar 3-4 doktor değiştirdim. bana senin çocuğun olmaz bi an önce çocuk yap diyen doktorum da vardı... yumurtalarına baktı mı doktorun ? yoksa sadece fsh sonucuna göre mi konuşuyo? neye göre tüp bebek dedi?
doktor çok önemli bu konuda...

inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın canım.. kusura bakma nete girmediğim için geç cevap yazdım biraz. Rabbim yardımcın olsun..

ne kadar guzel doktormus o oyle,hangi sehirdesin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…