- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızzlaarrr ben geldiim..buaralar giremiyorum pek eşim hasta
evde onunla ilgileniyorum.. bir haftadırda mik mik de yapamıyoruz bat da haftaya..geçtimi acaba bu ay yaaaa
sizler napıyosunuz sayfalar almış yürümüş okuyamadım varmı gelişmeler?
evet hemen yapar yapmaz çıktı 2. çizgide. hatta bu kadar çabuk çıkmasına şaşırdım sanki 4 aylık hamileyim gibi gayet hızlı bir şekilde çıktı 2. çizgi:26:
kızlaaaaaaarrrrrr günaydın hepinizeeee
sabah 7:55 itibariyle yaptığım test sonucum. bi el atıverin sizce ne yapmam lazııımmmmm:18:
kızlar bu arada fotolar silik çıkmış olabilir bilgisayarın bulututu yok malesef. telefonumunda kablosunu bulamadım bende fotoğraf makinesiyle çektim aslında fotoğraf mainesinde gayet netler ama pc ye aktarınca bulanık oldu:26:
Eki Görüntüle 634375
Eki Görüntüle 634388
Cimcimem Rabbim kalbine göre versin inşallah bebeğin vardır.. Bizlere de dua et ama emi.. İnşallah netleştirirsinde halay çekeriizz...
arkadaşım hayırlı olsun kendi testimmiş gibi sevindim valla :))
Cimcime hiç kendinde değişiklik belirti filn hissettinmi hissediyomusun ?
Canim hayirli olsun kesin hamilelikbu. nide uykun geliyosa tamamdirya daha kesinleşmeden bişey söylemek istemiyorum sonra üzülmek istemem ama bazı değişiklikler hissediyordum zaten ama kimseye bşey söylememiştim.
p.tesi kan testinde kesin sonucu görünce yazayım olurmu şimdi belki bide yanlış alarm verdiysem kimsenin hevesini yarıda bırakmak istemiyorum :26:
ya daha kesinleşmeden bişey söylemek istemiyorum sonra üzülmek istemem ama bazı değişiklikler hissediyordum zaten ama kimseye bşey söylememiştim.
p.tesi kan testinde kesin sonucu görünce yazayım olurmu şimdi belki bide yanlış alarm verdiysem kimsenin hevesini yarıda bırakmak istemiyorum :26:
Âmin canım inşallah meleğim benimledir..İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın hakkında hayırlısı..
Sağol canım dualarım seninle inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Rabbim yardımcınız olsun..inşallah bebeğin seninledir canım dualarım seninlesende bana dua et olurmu inşallah benimkide benimledir
kızlaar adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişki olcak ya şimdi tek günlerimi seçmek lazım çift günlerimiii ?neye göre belirlenir bu?
Canim hayirli olsun kesin hamilelikbu. nide uykun geliyosa tamamdir
tee pazartesi yi mi beklicez yaaasöle işte pazartesi gene sölersin ki
Ay inşallah yaa, valla eşim bekleyelim pazartesiye kadar emin olalım diyor kan testi için ama ben dayanamayıp yarın yaptırıcam galiba..
Aslında daha ilk denememiz ve ilk ayımız bu, bu kadar çabuk beklemiyodum, şaşırdım yani..
Rabbim hayırlısını nasip etsin yaa, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
tamam be tamam
ya işin aslı belki hamile değilsem bu belirtiler psikolojik çıkarsa rezil olurum diye korkuyorum
aşağı yukarı 1 aydır göğüs uçlarımda sızı vardı rengi koyulaştı ve dikleştiler ayıptır söylemesidamarlanmalar oldu ve bazen sızlamalar koltuk altıma kadar gidiyordu.
sol kasığımda 15 gündür ağrı var sanki bıçak sokulur gibi kasıyor bacağımı özellikle yatarken karnıma çekmeden uyuyamıyordum
akıntım zaten normalde de vardı ama 15 gündür falan arttı ve parça parça dökülmeye başladı
karnımın gerildiğini hissediyordum sanki şişkinlik gibi ki zaten bikaç gündür şişkinlik gaz ve kabızlık problemim oluyordu.
uykuya eğilim başladı duygusallık aşırı arttı ota boka midem bulanır oldu yaptığım yemeğin kokusu bile midemi bulandırıyordu.
ama olur olmadık zamanlarda acıkıyorum sofradan kalkınca 1 saat sonra midem kazınıyor...
bide arkadaşlar ben son zamanlarda rüyamda hep hamile olduğumu görmüştüm
en son çarşamba günü rüyamda doktora gittim başka bi şikayetten ötürü doktor bana 4 haftalık hamilesin dedi kapıya çıkıp eşime 4 haftalık hamileymişi mdedim o safımda bana kızmı erkekmi diye sordu hatta bunu önceki sayfalarda yazmıştım
perşembe geceside yine rüyamda test yaptım pozitif çıktı
bu arada tabi birde 20 dk bir wc ye gitme var sürekli tuvaletim geliyo hissi yaşıyorum
belki psikolojiktir bilemiyorum ama ben bunları 1 aydır yaşıyorum :26:
ne olur siz etkilenmeyin eğer ben hamile değilsem sizde üzülmeyin bu yüzden kesinleşmeden söylemek istememiştim ama dayanamadım yine
kızlaaaaaaarrrrrr günaydın hepinizeeee
sabah 7:55 itibariyle yaptığım test sonucum. bi el atıverin sizce ne yapmam lazııımmmmm:18:
kızlar bu arada fotolar silik çıkmış olabilir bilgisayarın bulututu yok malesef. telefonumunda kablosunu bulamadım bende fotoğraf makinesiyle çektim aslında fotoğraf mainesinde gayet netler ama pc ye aktarınca bulanık oldu:26:
Eki Görüntüle 634375
Eki Görüntüle 634388
hihihine güzel şeyler yaşamışsın yaa.. zaten hamileler çok rüya görürmüş.. söliim sana.. hem anlattığımda iyi oldu ya bizde aynı belirtileri yaşıyosak hıı ya bizdede varsa bişeyler ya aynı anda hamile kalırsak hiç düşünmüyon yahuu
şekerim sen git bi test daha al.. 2. yine çıkarsa gelde kutlayak:13: anlattığın içinde tekrar tenkyuuu
dedim ben sana dedim sen bankosun dedım
ayyy cok sevındım cnm Allah utandırmasın saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ne zaman kan testı ıns
evet yaa ilk aklıma senin lafın geldi zaten bankosun demiştin ağladım o an
kısmetse ben çatlamazsam p.tesi ama ablama tlf ettim test istedim gelirken 2 test alacak birini yapacam akşam eğer yine pozitifse bu akşam ne yapar eder yaptırırım o testi
en kötü ihtimal p.tesi
Tamam iste memeler koyulasir acayip uyku getirir. sevinmeye basla. doguma dogru kapkara oluyor meme uclari. bebek emdikce beyaxliyor. benim de bir oglumvar ordan biliyorumhemde nasılllll sürekli uygu halindeyim sabah 10,30 da uyanıyorum yataktan kazınmam lazım kalkabilmek için. 11 de falan anca gözüm açılıyo akşam desen 9,30 da uyuyorum eşim 18 saat uyuyosun uyurken hasta olcan diye kızıyo
tamam be tamam
ya işin aslı belki hamile değilsem bu belirtiler psikolojik çıkarsa rezil olurum diye korkuyorum
aşağı yukarı 1 aydır göğüs uçlarımda sızı vardı rengi koyulaştı ve dikleştiler ayıptır söylemesidamarlanmalar oldu ve bazen sızlamalar koltuk altıma kadar gidiyordu.
sol kasığımda 15 gündür ağrı var sanki bıçak sokulur gibi kasıyor bacağımı özellikle yatarken karnıma çekmeden uyuyamıyordum
akıntım zaten normalde de vardı ama 15 gündür falan arttı ve parça parça dökülmeye başladı
karnımın gerildiğini hissediyordum sanki şişkinlik gibi ki zaten bikaç gündür şişkinlik gaz ve kabızlık problemim oluyordu.
uykuya eğilim başladı duygusallık aşırı arttı ota boka midem bulanır oldu yaptığım yemeğin kokusu bile midemi bulandırıyordu.
ama olur olmadık zamanlarda acıkıyorum sofradan kalkınca 1 saat sonra midem kazınıyor...
bide arkadaşlar ben son zamanlarda rüyamda hep hamile olduğumu görmüştüm
en son çarşamba günü rüyamda doktora gittim başka bi şikayetten ötürü doktor bana 4 haftalık hamilesin dedi kapıya çıkıp eşime 4 haftalık hamileymişi mdedim o safımda bana kızmı erkekmi diye sordu hatta bunu önceki sayfalarda yazmıştım
perşembe geceside yine rüyamda test yaptım pozitif çıktı
bu arada tabi birde 20 dk bir wc ye gitme var sürekli tuvaletim geliyo hissi yaşıyorum
belki psikolojiktir bilemiyorum ama ben bunları 1 aydır yaşıyorum :26:
ne olur siz etkilenmeyin eğer ben hamile değilsem sizde üzülmeyin bu yüzden kesinleşmeden söylemek istememiştim ama dayanamadım yine
İçime dogdun sekerım sen cok sevındım cok mutlu oldum ınsallah rabbım sanada hayırlı bır evlar nasıp eder :)
Pazartesi yasinimzi beklerız artık :))
Tamam iste memeler koyulasir acayip uyku getirir. sevinmeye basla. doguma dogru kapkara oluyor meme uclari. bebek emdikce beyaxliyor. benim de bir oglumvar ordan biliyorum
evet yaa ilk aklıma senin lafın geldi zaten bankosun demiştin ağladım o an
kısmetse ben çatlamazsam p.tesi ama ablama tlf ettim test istedim gelirken 2 test alacak birini yapacam akşam eğer yine pozitifse bu akşam ne yapar eder yaptırırım o testi
en kötü ihtimal p.tesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?