HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızzzlllaaarrrr ... nasılsınız.. bi kaç sayfa okudum bekleyenler ve umut edenler varmış.. Allah gönlünüze göre versin..

Rombikcan benimde haftaya bat ama sen bu hafta sonunu iyi değerlendir ne olur nolmaz tutar belkim.. karartma içini

evet hemen yapar yapmaz çıktı 2. çizgide. hatta bu kadar çabuk çıkmasına şaşırdım sanki 4 aylık hamileyim gibi gayet hızlı bir şekilde çıktı 2. çizgi:26:

Cimcimem Rabbim kalbine göre versin inşallah bebeğin vardır.. Bizlere de dua et ama emi.. İnşallah netleştirirsinde halay çekeriizz...

arkadaşım hayırlı olsun kendi testimmiş gibi sevindim valla :))

Cimcimem Rabbim kalbine göre versin inşallah bebeğin vardır.. Bizlere de dua et ama emi.. İnşallah netleştirirsinde halay çekeriizz...

ay çatlamadan kalırsam p.tesiye kadar inşallkah netleşirde halayı hepbirlikte çekeriz arkadaşım çok sağol

arkadaşım hayırlı olsun kendi testimmiş gibi sevindim valla :))

Allah razı olsun inşallah netleşince daha çok seviniriz dualarım sizinle şimdiden. kan testim negatifte olsa pozitifte olsa ben şimdiden sizler için dua ediyorum

Cimcime hiç kendinde değişiklik belirti filn hissettinmi hissediyomusun ?

ya daha kesinleşmeden bişey söylemek istemiyorum sonra üzülmek istemem ama bazı değişiklikler hissediyordum zaten ama kimseye bşey söylememiştim.

p.tesi kan testinde kesin sonucu görünce yazayım olurmu şimdi belki bide yanlış alarm verdiysem kimsenin hevesini yarıda bırakmak istemiyorum :26:

Canim hayirli olsun kesin hamilelikbu. nide uykun geliyosa tamamdir

tee pazartesi yi mi beklicez yaaa söle işte pazartesi gene sölersin ki

kızlaar adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişki olcak ya şimdi tek günlerimi seçmek lazım çift günlerimiii ?neye göre belirlenir bu?

bence tekın cıftın bır onemuı yok onemlı olan spermler 36-72 saate kadar canlı kaldıgı ıcın spermsız bırakmamak sureklı ıcerde sprem bulundurmak yumurtlama oldugunda spermler karsılasın onu dıye

Canim hayirli olsun kesin hamilelikbu. nide uykun geliyosa tamamdir

hemde nasılllll sürekli uygu halindeyim sabah 10,30 da uyanıyorum yataktan kazınmam lazım kalkabilmek için. 11 de falan anca gözüm açılıyo akşam desen 9,30 da uyuyorum eşim 18 saat uyuyosun uyurken hasta olcan diye kızıyo

tee pazartesi yi mi beklicez yaaa söle işte pazartesi gene sölersin ki

tamam be tamam
ya işin aslı belki hamile değilsem bu belirtiler psikolojik çıkarsa rezil olurum diye korkuyorum

aşağı yukarı 1 aydır göğüs uçlarımda sızı vardı rengi koyulaştı ve dikleştiler ayıptır söylemesi damarlanmalar oldu ve bazen sızlamalar koltuk altıma kadar gidiyordu.
sol kasığımda 15 gündür ağrı var sanki bıçak sokulur gibi kasıyor bacağımı özellikle yatarken karnıma çekmeden uyuyamıyordum
akıntım zaten normalde de vardı ama 15 gündür falan arttı ve parça parça dökülmeye başladı
karnımın gerildiğini hissediyordum sanki şişkinlik gibi ki zaten bikaç gündür şişkinlik gaz ve kabızlık problemim oluyordu.
uykuya eğilim başladı duygusallık aşırı arttı ota boka midem bulanır oldu yaptığım yemeğin kokusu bile midemi bulandırıyordu.
ama olur olmadık zamanlarda acıkıyorum sofradan kalkınca 1 saat sonra midem kazınıyor...
bide arkadaşlar ben son zamanlarda rüyamda hep hamile olduğumu görmüştüm
en son çarşamba günü rüyamda doktora gittim başka bi şikayetten ötürü doktor bana 4 haftalık hamilesin dedi kapıya çıkıp eşime 4 haftalık hamileymişi mdedim o safımda bana kızmı erkekmi diye sordu hatta bunu önceki sayfalarda yazmıştım
perşembe geceside yine rüyamda test yaptım pozitif çıktı

bu arada tabi birde 20 dk bir wc ye gitme var sürekli tuvaletim geliyo hissi yaşıyorum

belki psikolojiktir bilemiyorum ama ben bunları 1 aydır yaşıyorum :26:

ne olur siz etkilenmeyin eğer ben hamile değilsem sizde üzülmeyin bu yüzden kesinleşmeden söylemek istememiştim ama dayanamadım yine

Son düzenleme:

Canım cok sevındım Insallah kucagınada alırsın bır an once

hihihi ne güzel şeyler yaşamışsın yaa.. zaten hamileler çok rüya görürmüş.. söliim sana.. hem anlattığımda iyi oldu ya bizde aynı belirtileri yaşıyosak hıı ya bizdede varsa bişeyler ya aynı anda hamile kalırsak hiç düşünmüyon yahuu
şekerim sen git bi test daha al.. 2. yine çıkarsa gelde kutlayak :13: anlattığın içinde tekrar tenkyuuu

dedim ben sana dedim sen bankosun dedım
ayyy cok sevındım cnm Allah utandırmasın saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ne zaman kan testı ıns

ya bide aynı belirtileri yaşıyorsak ve ben hamile değilsem sizde değilseniz ben öğrenene kadar sizde umutlanırsanız:26: en çok ondan korkarım hayallerinizi yıkmış olurum
çatladım evde yaa hastaneyi aradım kandan test yapmıyolarmış idrardan yapıyolarmış bende ablamı aradım hemen 2 test al bana getir dedim
bu akşam yine denerim aynısı çıkarsa akşam ne yapar eder o kan testini yaptırırım
ni dimek bacım elbet anlatırım hele bi kesinleşsin o zaman daha neler paylaşacam sizinle dur daha

dedim ben sana dedim sen bankosun dedım
ayyy cok sevındım cnm Allah utandırmasın saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ne zaman kan testı ıns

evet yaa ilk aklıma senin lafın geldi zaten bankosun demiştin ağladım o an
kısmetse ben çatlamazsam p.tesi ama ablama tlf ettim test istedim gelirken 2 test alacak birini yapacam akşam eğer yine pozitifse bu akşam ne yapar eder yaptırırım o testi
en kötü ihtimal p.tesi

İçime dogdun sekerım sen cok sevındım cok mutlu oldum ınsallah rabbım sanada hayırlı bır evlar nasıp eder :)
Pazartesi yasinimzi beklerız artık :))

Tamam iste memeler koyulasir acayip uyku getirir. sevinmeye basla. doguma dogru kapkara oluyor meme uclari. bebek emdikce beyaxliyor. benim de bir oglumvar ordan biliyorum

İçime dogdun sekerım sen cok sevındım cok mutlu oldum ınsallah rabbım sanada hayırlı bır evlar nasıp eder :)
Pazartesi yasinimzi beklerız artık :))

Allah razı olsun inşallah test doğrudur da kanda tescillenir
aklımdasınız herkes için okuyacağım tek tek

Tamam iste memeler koyulasir acayip uyku getirir. sevinmeye basla. doguma dogru kapkara oluyor meme uclari. bebek emdikce beyaxliyor. benim de bir oglumvar ordan biliyorum

ayyy inşallah yaaa hala sevinemiyorum boşluktayım sanki ama inşallah şu kanda da çıkar hep birlikte halaylara başlarız

canım hayırrlı olsun o kadar çok sevindimki,allahım en kısa zamanda bizede nasibetsin bu sevinci yaşamayı amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…