- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.221
( dediki bebek de kesede görünmüyr saklanmıştır belki dedi ama hertarafına baktı yok yok yok ...alttan bakarsak herşeyı anlarız dedi ama alttan bakmak istemedı rahmın ters olabılır o zaman bebege zarar verebılır dedı en iyisi 1 hafta daha bekleyelım bebiş biraz daha buyusun eğer rahmın tersse bebek dışam doğru değil sırtta doğru büyüyecek dedi bunun normal gebelıkle aslında hiçbir farkı yok sadece sen 9 aylık hamıleyken karnın 4-5 aylık kadar olcak dedi o kadar kötüyümki şuan bu belirsizlık beni öldürecek
Kızlar malesef kocaman bir hayal kırıklığıyla geldimmm hiçbişey yok üzülmedim desem yalan olur ama daha çok yeni herşey önümüzdeki maçlara bakalım. :) herkesi beklettiğim için özür dilerim hakkınızı helal edin hepiniiizz:)
Kizlar geldim ben ama olum geldi sanki ben degilim dra gittik basta hersey cok guzel dedi bebek icerde ben geriden geliyorum sanki biraz problem mi var dedim yok dedi olabilir o kadar dedi haftaya kalp atislarini duymaliyiz dedi sonra ultrasondan kalktik odasina gectik ne olduysa o anda aslinda haklisin 20 subata gore gelisme yavas daha farkli bi goruntuyle karsilasmaliydik dedi sok gecirdim takipte olucaz falan dedi ciktik ben tabii agla agla oldum esim baska dra gidelim hemen dedi ciktik gittik gitmez olaydim hayatimin hatasi tam anlamiyla kadin kadin dogumcumu hic sevmezdim zaten bi daha tovbe ettim artik kadin bakti hemde vajinal ultrasonda ilk defa ahh gerizekali kafam istemiyorum desene iste sormadi bile bana neyse bakti bakti evet sikinti var dedi bebek orda ama kalp atisi yok dedi amaaaannn sen daha 6 tane dogurursun bu giderse gitsin dedi cocuga endeksli yasamayin dedi bu kadinlar rahime dusen butun bebekleri dogurucaklarini sanarlar yok oyle bisey dedi hatirladiklarim bunlar daha konustu da konustu ben tabii sok oldum %16 herkadinin dusuk riski vardir sende %20 dedi kanaman olursa hemen dra gidersin dedi herhafta takip edilmesi lazim dedi ciktim eve geldim ama cok kotuyum((biliyorum bebegim beni terkedip gidicek zaten bastan beri inanamamistim sonunda oldumu diye ben hayatta hicbiseye kolay sahip olamadim ki bebegime oluyim 6 tane daha cocuk istemiyorum tek istedigim bebegimi saglikla kucagima almak ((boyle iste kizlar yolun sonu sanirim oyle hissediyorum yani ((
can sıkmakmıı o da nee
iilk biraz üzüldüm ama sonra dedim gizem daha 20 yaşındasın kendine gell iyiyim canımm Allah daha büyük sıkıntılar yaşatmasın hiçbiriimize
Allahım ya bi acayipsiniz haaa siz de .felaket tellalı gibi.dr sana ilaç verdiği için çok yumurta bekliyordu,ama olmamış.normalde kadınların her ay zaten 1 yumurtası oluyor.kalitesi yüksekse ve spermle buluşursa hamiş oluyor.senin zaten 1 yumurtan kesinlikle var.yani bu akşam çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra yumurtan olacak.daha niye ümidin yok anlamadım.doğal yolla da kalsan 1 yumurtan oluşacaktı zaten.her şey yolunda yani.hatta 1 adım öndesin.kesinlikle olgun yumurtan var.daha ne istiyorsun?hemen bu akşam mik mike başla.spermenler içerde hazır beklesin yımırtayıı
Yani diyorsun ki her ay aslında çatlıyorum ama tutmuyor mu?
Sabah felaket tellalı dedin ama sen de masallahhh benden kalır yanin yok bacım
bnde karşıyım ama dr dinlemediki beniikeseyi görme uğruna bnde napayım....
hee her ay çatlıyorum patlıyorum tutturamıyorum diyorummm
regl olan her kadın o ay yumurtlamış demektir.ancak gebelik için yumurta kalitesinin (yaklaşık 20mm) de iyi olması gerekir.yani 5mm bir yumurta gebeliğe değil sadece o ay regl olmaya yarar.gebe kalmak için mutlaka yüksek kaliteli yumurtaya ihtiyaç vardır.kadının yumurta rezervi iyi değilse doktor klomen,ganophone,serophane vs tarzı ilaçlar verir.yumurta kalitesi yi değilsebüyüklüğü arttırmak için ovitrelle gibi iğneler yapılır.halk arasında çatlatma iğnesi denen yani.
senin durumuna gelince klomenle yumurta sayın arttırıldı,iğneyle de yeterli büyüklüğe ulaşması sağlanacak.ve gebelik için zaten 1 yumurta gerekli.her ay bizlerde de yumurta oluyor elbette,ancak kalitesini sadece doktor takibinde alttan ultrasonda bakılarak öğrenebilirz.yani her ay yumurtlasamda kalitesini bilmediğimden belki de o ay hiç adım atmamış oluyorum.yani biz henüz , senin o beğenemediğin 1 yumurtaya sahip olup olmadığımız bile bilmiyoruz.
ANLATABİLDİM Mİ?
ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik
Muhtemelen vardır ama yine de emin olmak için birkaç gün bekle bencebende öyle yapim pazartesi yaptırdım bu gün 6. günüm ateşimde var kasıklarımda ağrıo şüphelendim ya gidip test alim dedim 1. çizgi çok belirgin 2. çizgim silik ama görünüyorda
ne kadar guzel doktormus o oyle,hangi sehirdesin canim
bende öyle yapim pazartesi yaptırdım bu gün 6. günüm ateşimde var kasıklarımda ağrıo şüphelendim ya gidip test alim dedim 1. çizgi çok belirgin 2. çizgim silik ama görünüyorda
ne bu yaaaaaaaaaaaa kara cumartesi miiiiiiiiiiiiii bu ne bu nasıl haberler... kızlar dirayetli olunnnn olacak deyin dularımız birbirimizleeeeeeeeeeeeeee
bende öyle yapim pazartesi yaptırdım bu gün 6. günüm ateşimde var kasıklarımda ağrıo şüphelendim ya gidip test alim dedim 1. çizgi çok belirgin 2. çizgim silik ama görünüyorda
İstanbul... Onur Başeğmez dr.um. Çok keyifli süper 1 insan...
Hangi hast canım hangi semtte
Güzelim bebeğin yerleşmesi 7-10 gün arası. Kanda bile en erken ilişki sonrası 8 günde çıkıyo. Çatlama iğnesinden dolayı şu an hem ateşin yüksek hemde çift çizgiyi görürsün. Bence çok erken. Henüz varsa bile kan hariç anlaman imkansız. Seninki çatlama iğnesinin etkisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?