HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne bu yaaaaaaaaaaaa kara cumartesi miiiiiiiiiiiiii bu ne bu nasıl haberler... kızlar dirayetli olunnnn olacak deyin dularımız birbirimizleeeeeeeeeeeeeee

Kızlarrrrrr üzülmeyin nolurrrr gereçekten bu nasıl c. Tesi birgün bakamadım neler neler olmuş ! Bebekkkkk. Üzme kendini ne ölü çıkması yapma gözünü seviyim öyle şeyler söyleme Allahın izniyle bebişin seninle ve hiçbişi olmıcak korkma dua et bende edYorummm

slm,beebeek arkadaşımız için 50 ayetel kürsi okudum bende,Allahın izniyle bebegine bişey olmayacak cnm üzme kendini...

Yani diyorsun ki her ay aslında çatlıyorum ama tutmuyor mu?
Sabah felaket tellalı dedin ama sen de masallahhh benden kalır yanin yok bacım

hee her ay çatlıyorum patlıyorum tutturamıyorum diyorummm

regl olan her kadın o ay yumurtlamış demektir.ancak gebelik için yumurta kalitesinin (yaklaşık 20mm) de iyi olması gerekir.yani 5mm bir yumurta gebeliğe değil sadece o ay regl olmaya yarar.gebe kalmak için mutlaka yüksek kaliteli yumurtaya ihtiyaç vardır.kadının yumurta rezervi iyi değilse doktor klomen,ganophone,serophane vs tarzı ilaçlar verir.yumurta kalitesi yi değilsebüyüklüğü arttırmak için ovitrelle gibi iğneler yapılır.halk arasında çatlatma iğnesi denen yani.
senin durumuna gelince klomenle yumurta sayın arttırıldı,iğneyle de yeterli büyüklüğe ulaşması sağlanacak.ve gebelik için zaten 1 yumurta gerekli.her ay bizlerde de yumurta oluyor elbette,ancak kalitesini sadece doktor takibinde alttan ultrasonda bakılarak öğrenebilirz.yani her ay yumurtlasamda kalitesini bilmediğimden belki de o ay hiç adım atmamış oluyorum.yani biz henüz , senin o beğenemediğin 1 yumurtaya sahip olup olmadığımız bile bilmiyoruz.
ANLATABİLDİM Mİ?

Son düzenleme:
ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik

Benim derdim ne biliyor musun? Bu zamana kadar adet düzensizliği, yumurtlamama gibi bir sorunum yoktu. Hatta yumurtlama dönemimde hafif kanamam bile oluyordu. Ben 7 tane yumurtan var dediğinde klomen de kullanırsam 3-5 tanesi gelişmiştir ve hamilelik riskim artar diyerek gittim. Doktor da üstüne "birkaç tanesinin gelişmesini beklerdik ama bir taneyle de gebe kalınabilir" deyince başımdan aşağı sular döküldü resmen..
Çok şükür buna da..Benim ablam senelerce çatlatma iğneleri klomenlerle ne tedaviler gördü bu bir tane yumurtaya kavuşmak için...Benim derdim bunu beğenmemezlik değil.
Her ay olan birşeydi bu bende. Ekstradan bir etkisini görmediğim için bu kadar taktım kafaya..
Kimbilir sorunum belki de yumurta çatlamasından daha büyük.. Polip olabilir şuanda göremem dedi bir de üstüne..
Bütün bu sebeplerden dolayı umudum yok bu ay...
Bilmem ben ANLATABİLDİM Mİ??

ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik

4-5 Günlük bir gebelikse bu kadar erken çıkabilir mi acaba? Birkaç gün bekleyip tekrar yapsan belki daha net çıkacak..

bende öyle yapim pazartesi yaptırdım bu gün 6. günüm ateşimde var kasıklarımda ağrıo şüphelendim ya gidip test alim dedim 1. çizgi çok belirgin 2. çizgim silik ama görünüyorda

bende öyle yapim pazartesi yaptırdım bu gün 6. günüm ateşimde var kasıklarımda ağrıo şüphelendim ya gidip test alim dedim 1. çizgi çok belirgin 2. çizgim silik ama görünüyorda
Muhtemelen vardır ama yine de emin olmak için birkaç gün bekle bence

Inşallah vardır çok sevinirim inanınki bu bebişi çok istiyordum geçen ay serophhene kullandım çatlatma iğnesi vurulmamıştı ama olmadı adetimin 3. Günü gittim yine serophene verdi 5. Günü başladım 5 gün içtim pazartesi çatlatma iğnesi oldum bu gün cumartesi ben hiç beklemiyordum aeşimle kasık ağrısu bida hafif bir miğde bulantısı vardı gittim aldım sonuç bu 2. çizginin silik çıkması pazartesi yine yapim bakalım yine 2. çizgi silik çıkarsa bu sefer doktoruma gitçem kan testi isticem adetimede 15 gün var inanın çok şaşkınım

ne kadar guzel doktormus o oyle,hangi sehirdesin canim

İstanbul... Onur Başeğmez dr.um. Çok keyifli süper 1 insan...

Güzelim bebeğin yerleşmesi 7-10 gün arası. Kanda bile en erken ilişki sonrası 8 günde çıkıyo. Çatlama iğnesinden dolayı şu an hem ateşin yüksek hemde çift çizgiyi görürsün. Bence çok erken. Henüz varsa bile kan hariç anlaman imkansız. Seninki çatlama iğnesinin etkisi...

Son düzenleme:

ne bu yaaaaaaaaaaaa kara cumartesi miiiiiiiiiiiiii bu ne bu nasıl haberler... kızlar dirayetli olunnnn olacak deyin dularımız birbirimizleeeeeeeeeeeeeee

malesef bende sizin gibi kötü bir cumartesi bir hafta sonra adet olacakken bir hafta önce oldum umudum birsonraki aya kaldı

erken gebelik testini duydum da 4 günlük bebişi gösterinine hiç rastlamadım.erken gebelik öncesi testi olmalı.aslında mik mikten 30dk sonra var mı yok mu bilsek ne iyi olurdu yafboş umutlarla 15 gün geçirmezdik.

İğneden sonra olurmuş 14 günde mi etkisi gidiyormuş okuduklarıma göre hem gebelik için daha çok erken regl gunünde yap derim

Kanda bile su anda çıkmaz kız 6. Gün Dio daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…