HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ah şu doktorlar bilgilendirsede insanları ondan sonra çatlama iğnesini vursalar olmuyo sanki

kız gizeeemm senden çok ümitliydim hamilelik konusunda ama bellide olmaz bazılarında adet gelmeden kana karışmıyormuş adetin geçmesi gerekiyormuş hatta doktor bana gittiğimde kaç gün geçti diye sordu..

bende benden çok ümitliydim
amaan canım ya nisana yapcak işim yoktu ahah:):)işte bunu takar düşünürüm ovualsyon yaparım falaaan filan geçer 1 ay daha :):):)karamsar olmamak en önemlisii

ya kızlar doktorumla görüştüm şimdi olabilir diyor pazartesi yine yap eğer aynı 2. çizgi silik çıkarsa bir sonraki pazartesiye gel ultrasonla bakalım dedi çatlatma iğnesiyle alakalı değilmiş yani öyle dedi

Gizemcim kaldık mı başbaşaaa
Nöbetçi KK kızları oldık

evett ciciiimmmmm çekirdek çitliyoruz bizde kocişle 2 saattir kalkamadım oturduğum yerden
Leptop kucağmda kalmış sayfada açıkmış farkında bile değilm dalmış gitmişim

Son düzenleyen: Moderatör:
bana destek olan yardımcı olan belirtilerimi bıkmadan dinleyen :),karşılıksız dostluğun yardımın nasıl olduğunu gösteren,bugün benimle ilgilenen yazısını gördüğüm görmediğimm herkesee çokkkkk teşekkür ediyorum iyiki varsınııız çok ama çokkkkkk teşekkürler tekrarr :)
sizlerle tanıştığım için çok mutluyumm

iyi geceleeerr tatlımlaaarrr

pozitifliğini yerim ben senin.yarından sonra 1hafta yokum.döndüğümde hala inş rfegl olmamışsındır.merakla bekliycem.bu arada üfürükten belirtilerimi yazamıycam.çok üsgünüm

slm,beebeek arkadaşımız için 50 ayetel kürsi okudum bende,Allahın izniyle bebegine bişey olmayacak cnm üzme kendini...

allah kabul etsin cnm topluorum ben bu sayıları belirtmen iyi olmuş. beebeek çok sevinecek allah sanada hayrlı zamnda hayırlı evlat versin tatlmmm

Valla yolarım öyle doktoru ben ha derki sorun oldugundan şüpheleniyorum falan eyw belki ama direk dalarsa bende dalarım

kadın karından yapılan ulturasonda göremeynce ben azcık panik yaptım ondan heralde kapıdan baktı zaten gördük keseyi çok şükür kalp atışınıda duymayı kucağımıza almayıda nasip etsin rabbimmmmmmm

Canım bebeğin ve senin için 10 ayetel kursi okudum. Rabbim sağlıkla bebeğinizi size bagıslasın

allah kabul etsin cnm... yarın beebek geldiğinde söyleyn 165 tane ayetelkürsi toplandı büğün ben kocişe flnda verdm kimin duası kabul olur belli olmas.. okunan ayetel kürsüleri beebeek yarın kendi yapacağı özel dua ile bağışlasınnn.. sağlıkla bebeğinin kalp atışınıda duysun kucağınada alsın inşalllahhhhhh( tabyy hepimiz )

kızlaaarr benim sol kasığımda ağrı var şimdi ovu testi yapsam belli olurmu çay kahve filn içtim ama çıkar mı kii doğru olarakk ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…