HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

napiyim canımm yeni uyandım işte :)
benimki haftanın hergünü mağazasında maaleseefff tekim yanii :/ ananeme gitcem bendee afiyet olsuunnn sizee

Gunaydin kizlarr:))dualar icin nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gozlerim dola dola okudum yazdiklarinizi hep cok mutlu oldum iyki tanimisim sizi yarin icin yine cok heyecanliyim insallah guzel biseyler duyabilirim dualariniz sayesinde biraz sonra annemlerle urlaya gidicez onlarda kafam dagilsin dusunmiyim diye cirpiniyolar bebegimle konusuyorum hep bak nasil guzel bi aileye geliceksin herkes seni cok seviyo bekliyo kaybetmek istemiyo canimiz ne cekerse yapiyolar sen buyu de pit pit kalp atislarini duyalim diye bizi birakip hicbiyere gitme diyorum beni duyuyo eminim gidicem kalp atislarini duyucam annecim o kadar uzuldun ama bu benim sana hediyem birakip gidermiyim hic bende seni cok seviyorum dicek:)) allahim bugunleri gulerek hatirlicagim gunler gelicek biliyorum inaniyorum sayenizde daha cabuk atlatiyorum hepinizi cok ama cok seviyorum:))

Yaw Bebeğim sen 1tanesin yaaaa. İşte bu böyle olmalısın, yarın prof amca sana pıt pıt pıt diye dinletcek kalp atışlarını, eminim şekeeer. Hem 8 haftalık duyanlar varmış, senden sonra raştırma yaptım. Panikleme bebişim, seni bende çok seviyom...

süpersinnn beebeekcimmmmm o sennlee hiç m.etme böyle sıkı tutunduğun sürece....... hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza da bebişlerimizii fotolarımızı bile paylaşıcaz inşallahhhh
git gez toz bebişede hava değişimi olsunn. dikkat et kendine allaha emanetsiniz cnmmm yarın da zıplaya zıplaya gel buraya inşallahhhhhh

Gunaydin kızlar, buraya yeni uye oldum. Cok guzel bi forum. Allah herkese saglikli bebekler nasip eder insallah.. bende cok istiyorum bebisimolsun beklenen adet tarihim 14 mart yani 4 gün var. Bugün kan testi yaptırdm sonuç 2.81. Hamile olma ihtimalim varmıki acaba?? 6 ay önce 10.haftada bebeğimin kalbi durdu, kaybettim. Kan pıhtılaşması problemim var. Tekrar bebegim olsun cok istiyorum..

rabbim aynı acıyı tattrmasın cnm sanada kimseyede.... adet tarihinde kırmızılar gelmezse testini tekrarla cnmmm rabbim gölüne göre hayrlı evlat nasip etsinn tatlmmm

arkadaşlar merhaba:) bende konuya yeni katılıyorum bir sorum olacak yumurtlama tarihini yaklasık hesapladığımda ayın 9una denk geliyordu gerçektende 8i ve 9unda yumurtalıklarımda ağrı hissettim ve halsizlik ateş bugün ayın 10u ve çok iyiyim ağrım geçti, sizce yumurtlama ağrı olduğu zamandamı oluyordur yoksa ağrı bitincemi, biz ilişkiye ayın 8inde girdik yani ağrılardan bir gün önce hamile kalma şansım varmı sizce çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:

10 tane de bana yaz şekerrr.

Ağrı sonrası oluyo yumurtlama şekerim... Bu arada 72 saate kadar spermler uygun koşullarda canlı kalabiliyo... Rabbim kalbine göre versin, bebişin bu ay seninle olsun...

Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter.
yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olduğuna göre elbette şansınız var;çünkü sağlıklı spermlerin ömrü 72 saate kadar uzayabiliyor.zamanlama doğru sayılır.ancak yumurtanın 24-36 saat ömrü var.dün yumurtladıysanız yumurtanız hala canlı olabilir.bu nedenle bugün de en kısa zamanda ilişki olması şansınızı arttırır.

rabbim aynı acıyı tattrmasın cnm sanada kimseyede.... adet tarihinde kırmızılar gelmezse testini tekrarla cnmmm rabbim gölüne göre hayrlı evlat nasip etsinn tatlmmm

Amin bisoluk, tsk ederim insallah .. beklemek cok zoryaa sen hamilesin galiba.. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallaaahhh

Kızlarrr bugün adet günüm hafif bir hareketlenme var sanki ama umarım olmazz nolur nolur olmasınn gelmesin kırmızılarrr :)

Kızlarrr bugün adet günüm hafif bir hareketlenme var sanki ama umarım olmazz nolur nolur olmasınn gelmesin kırmızılarrr :)

İnşallahnolmaz canım hadi hayırlısı.. Benimde adet günü peçete bir işi damla açık pembe kan gelmişti .. Belki sendde bebek nişan veriyordur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…