- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.261
günaaaaaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaayyyyydddddıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmm
nasılsınızzz minikk kuşlaaar
iidri canımm sen napiosun?? dün akşam yemeğinden snra mutfağı toplamamıştım bu sabah kalktığım gbi, mutfak temizliği yaptım... bel ağrım var halaşmdide koca kahvaltı beklio hazırlayıp gelirimmm
Gunaydin kizlarr:))dualar icin nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gozlerim dola dola okudum yazdiklarinizi hep cok mutlu oldum iyki tanimisim sizi yarin icin yine cok heyecanliyim insallah guzel biseyler duyabilirim dualariniz sayesinde biraz sonra annemlerle urlaya gidicez onlarda kafam dagilsin dusunmiyim diye cirpiniyolar bebegimle konusuyorum hep bak nasil guzel bi aileye geliceksin herkes seni cok seviyo bekliyo kaybetmek istemiyo canimiz ne cekerse yapiyolar sen buyu de pit pit kalp atislarini duyalim diye bizi birakip hicbiyere gitme diyorum beni duyuyo eminim gidicem kalp atislarini duyucam annecim o kadar uzuldun ama bu benim sana hediyem birakip gidermiyim hic bende seni cok seviyorum dicek:)) allahim bugunleri gulerek hatirlicagim gunler gelicek biliyorum inaniyorum sayenizde daha cabuk atlatiyorum hepinizi cok ama cok seviyorum:))
Gunaydin kizlarr:))dualar icin nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gozlerim dola dola okudum yazdiklarinizi hep cok mutlu oldum iyki tanimisim sizi yarin icin yine cok heyecanliyim insallah guzel biseyler duyabilirim dualariniz sayesinde biraz sonra annemlerle urlaya gidicez onlarda kafam dagilsin dusunmiyim diye cirpiniyolar bebegimle konusuyorum hep bak nasil guzel bi aileye geliceksin herkes seni cok seviyo bekliyo kaybetmek istemiyo canimiz ne cekerse yapiyolar sen buyu de pit pit kalp atislarini duyalim diye bizi birakip hicbiyere gitme diyorum beni duyuyo eminim gidicem kalp atislarini duyucam annecim o kadar uzuldun ama bu benim sana hediyem birakip gidermiyim hic bende seni cok seviyorum dicek:)) allahim bugunleri gulerek hatirlicagim gunler gelicek biliyorum inaniyorum sayenizde daha cabuk atlatiyorum hepinizi cok ama cok seviyorum:))
rabbim aynı acıyı tattrmasın cnm sanada kimseyede.... adet tarihinde kırmızılar gelmezse testini tekrarla cnmmm rabbim gölüne göre hayrlı evlat nasip etsinn tatlmmmGunaydin kızlar, buraya yeni uye oldum. Cok guzel bi forum. Allah herkese saglikli bebekler nasip eder insallah.. bende cok istiyorum bebisimolsunbeklenen adet tarihim 14 mart yani 4 gün var. Bugün kan testi yaptırdm sonuç 2.81. Hamile olma ihtimalim varmıki acaba?? 6 ay önce 10.haftada bebeğimin kalbi durdu, kaybettim. Kan pıhtılaşması problemim var. Tekrar bebegim olsun cok istiyorum..
allah kabul etsin cnm topluorum ben bu sayıları belirtmen iyi olmuş. beebeek çok sevinecekallah sanada hayrlı zamnda hayırlı evlat versin tatlmmm
kadın karından yapılan ulturasonda göremeynce ben azcık panik yaptım ondan heralde kapıdan baktı zaten gördük keseyi çok şükür kalp atışınıda duymayı kucağımıza almayıda nasip etsin rabbimmmmmmm
allah kabul etsin cnm... yarın beebek geldiğinde söyleyn 165 tane ayetelkürsi toplandı büğün ben kocişe flnda verdmkimin duası kabul olur belli olmas.. okunan ayetel kürsüleri beebeek yarın kendi yapacağı özel dua ile bağışlasınnn.. sağlıkla bebeğinin kalp atışınıda duysun kucağınada alsın inşalllahhhhhh( tabyy hepimiz )
arkadaşlar merhaba:) bende konuya yeni katılıyorum bir sorum olacak yumurtlama tarihini yaklasık hesapladığımda ayın 9una denk geliyordu gerçektende 8i ve 9unda yumurtalıklarımda ağrı hissettim ve halsizlik ateş bugün ayın 10u ve çok iyiyim ağrım geçti, sizce yumurtlama ağrı olduğu zamandamı oluyordur yoksa ağrı bitincemi, biz ilişkiye ayın 8inde girdik yani ağrılardan bir gün önce hamile kalma şansım varmı sizce çok merak ediyorum :)
arkadaşlar merhaba:) bende konuya yeni katılıyorum bir sorum olacak yumurtlama tarihini yaklasık hesapladığımda ayın 9una denk geliyordu gerçektende 8i ve 9unda yumurtalıklarımda ağrı hissettim ve halsizlik ateş bugün ayın 10u ve çok iyiyim ağrım geçti, sizce yumurtlama ağrı olduğu zamandamı oluyordur yoksa ağrı bitincemi, biz ilişkiye ayın 8inde girdik yani ağrılardan bir gün önce hamile kalma şansım varmı sizce çok merak ediyorum :)
rabbim aynı acıyı tattrmasın cnm sanada kimseyede.... adet tarihinde kırmızılar gelmezse testini tekrarla cnmmm rabbim gölüne göre hayrlı evlat nasip etsinn tatlmmm
slm lar hanımlar nasılsınız ?? yeni katıldım topige ...
Kızlarrr bugün adet günüm hafif bir hareketlenme var sanki ama umarım olmazz nolur nolur olmasınn gelmesin kırmızılarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?