HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İnşallahnolmaz canım hadi hayırlısı.. Benimde adet günü peçete bir işi damla açık pembe kan gelmişti .. Belki sendde bebek nişan veriyordur :))

Olurmuki acaba ay inşallah ama nedense bana ben geliorum hemde güldür güldür dio sanki ay güliyim mi lıyım mı bilemedimm

Ay burası insana cidden bağımlılık yapıo akşama misafir var bi taraftan evi süpürüorum bi taraftan fırına koşuorum her boşlukta tablet elimde buraya bakıorum yalnız bugünde hava çok güzel kızlAr size haliç resmi paylaşım

inşallah inşallah manzaran süper bu arada .... bende bekliyorum haberleri vericem size ama bakalım daha bakamadık ....

Sende vericeksin inşallah Allahımın izniyle kurban olduğum kucakladımızı boş bırakmasın bizimde tez zamanda hayırlı sağlıklı çocukları kucağımıza almayı nasip etsi inşallahhh
Evet manzara güzel açık ferah kocacıkla rahat rahat takılıoruz ama ne gelen var ne giden ;DDD

güzel bizde mardin deyiz mecburi görev istanbul dan geldik özledik oraları tabi burdada bişey yok napalım ... akşama görüşürüz kaçıyorum ben ....

Kiz hastayim senin su tip diline sayisalci olmadigina emin misinnnn.

canımmbneim kendini iyi hissetmene çokçokk sevindim.. bebişini sew bizim yerimizede.. dikket et kendine sevdim seni öpdüüümm

kızlaarr dün ovu testini ne zaman yapayım diye sormuştum dün gece 1de yaptım silik çizgi çıktı. biz zaaten Cuma gecesi 3te yani mikmik yapmıştık. cumarteside (dün yani ) 1de ovu. yaptım ikincisi silik çıktı. şimdi ne zaman yapıım tekrar testi.. ?

gece boyunca tuvalete kalkmaktan uykumu alamadım bnde... annelik işte şmdiden başladı fedakarlıklar kalp atışalrı için ne zamn gdiosun cnm dr a? gün verdi mi??

Ben akşamları suyu azaltıyom gece kalkmayım diye korkuyom her gecede kocaya kalk dıyemuyom çok sıkısmazsam kalkmayom valla

16 sında gitcem Cnm 7+3 de :)

Kızlar dün catlatma iğnesi yaptirmistim ya. Bugünkü gebelik testim resmen pozitif yaa iğnenin etkisi biliyorum ama insan hcg testinde hiç hu çizgiyi görmeyince çok garip oluyor yaa normal zamanda da görür muyum acep(((

Eklentiler

• $DSC_0095.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26

Hadi. hayirlisi canim.. ins. bu ay olur.. sahsen kendim nisana kaldim ama yinede bi umut bekliyorummm... adet tarohimde tam belli degill... 15-20 mart arasi olmam gerekiyor...

millletttttttt. ovulasyonda cift cizgiden sonraki 14. Gun mu regl gunu normaldee bilen varmiiiii

Ben akşamları suyu azaltıyom gece kalkmayım diye korkuyom her gecede kocaya kalk dıyemuyom çok sıkısmazsam kalkmayom valla

16 sında gitcem Cnm 7+3 de :)

Sen de mi tek gidemiyosunnn tuvaleteee.. bende oyleydim simdi gidebiliyorummmm... anne olunca daha cesur olutosun canim... ben ev de tek kalamiyorum aksamlariii

Calismiyosan ovl. testini 3 gibi yap gunduz... kahvaltidan sonra bisey ueme icmee... bende aksam okuldan gelir gelmez yapiyorummm...cift cizgiyi takiben 3 gun ust uste olsun mik mikkk...

bebeeekk senin icin ve bebisin icin ayetel kursi okudumm canim ...

Son düzenleme:
inşallahh esracımmm. Belli de olmaz senin durumun çünkü testlerin pozitif çıktığı zamanlar olmuştu eşin hastalansa da değerlendirdin bazı günleri..
Tam olarak 14. gün diye birşey olmamalı bence çünkü bazısı 18. gün çatlatıyor yumurtaları ve 28 günde bir adet oluyor..Bekle bakalım bu haftaiçi belli olur durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…