- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.281
gelme kırmızı.kışşt kışşttt.Kızlarrr bugün adet günüm hafif bir hareketlenme var sanki ama umarım olmazz nolur nolur olmasınn gelmesin kırmızılarrr :)
İnşallahnolmaz canım hadi hayırlısı.. Benimde adet günü peçete bir işi damla açık pembe kan gelmişti .. Belki sendde bebek nişan veriyordur :))
gelme kırmızı.kışşt kışşttt.inş güzel haber veririsin bize.
Hoşgeldinnnnnnn
hoş buldum .. inşallah hayırlı haberler bekliyorum ...
Hepimizden güzdl haberler olsun bu ay inşallah en geç nisanda aymugoksucum
inşallah inşallah manzaran süper bu arada .... bende bekliyorum haberleri vericem size ama bakalımdaha bakamadık ....
Sende vericeksin inşallah Allahımın izniyle kurban olduğum kucakladımızı boş bırakmasın bizimde tez zamanda hayırlı sağlıklı çocukları kucağımıza almayı nasip etsi inşallahhh
Evet manzara güzel açık ferah kocacıkla rahat rahat takılıoruz ama ne gelen var ne giden ;DDD
güzel bizde mardin deyiz mecburi görev istanbul dan geldik özledik oraları tabi burdada bişey yok napalım ... akşama görüşürüz kaçıyorum ben ....
Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter.
yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olduğuna göre elbette şansınız var;çünkü sağlıklı spermlerin ömrü 72 saate kadar uzayabiliyor.zamanlama doğru sayılır.ancak yumurtanın 24-36 saat ömrü var.dün yumurtladıysanız yumurtanız hala canlı olabilir.bu nedenle bugün de en kısa zamanda ilişki olması şansınızı arttırır.
Gunaydin kizlarr:))dualar icin nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gozlerim dola dola okudum yazdiklarinizi hep cok mutlu oldum iyki tanimisim sizi yarin icin yine cok heyecanliyim insallah guzel biseyler duyabilirim dualariniz sayesinde biraz sonra annemlerle urlaya gidicez onlarda kafam dagilsin dusunmiyim diye cirpiniyolar bebegimle konusuyorum hep bak nasil guzel bi aileye geliceksin herkes seni cok seviyo bekliyo kaybetmek istemiyo canimiz ne cekerse yapiyolar sen buyu de pit pit kalp atislarini duyalim diye bizi birakip hicbiyere gitme diyorum beni duyuyo eminim gidicem kalp atislarini duyucam annecim o kadar uzuldun ama bu benim sana hediyem birakip gidermiyim hic bende seni cok seviyorum dicek:)) allahim bugunleri gulerek hatirlicagim gunler gelicek biliyorum inaniyorum sayenizde daha cabuk atlatiyorum hepinizi cok ama cok seviyorum:))
gece boyunca tuvalete kalkmaktan uykumu alamadım bnde... annelik işte şmdiden başladı fedakarlıklarkalp atışalrı için ne zamn gdiosun cnm dr a? gün verdi mi??
Ay burası insana cidden bağımlılık yapıo akşama misafir var bi taraftan evi süpürüorum bi taraftan fırına koşuorum her boşlukta tablet elimde buraya bakıorumyalnız bugünde hava çok güzel kızlAr size haliç resmi paylaşım Eki Görüntüle 653275
Kızlar dün catlatma iğnesi yaptirmistim ya. Bugünkü gebelik testim resmen pozitif yaa iğnenin etkisi biliyorum ama insan hcg testinde hiç hu çizgiyi görmeyince çok garip oluyor yaa normal zamanda da görür muyum acep(((
Ben akşamları suyu azaltıyom gece kalkmayım diye korkuyom her gecede kocaya kalk dıyemuyom çok sıkısmazsam kalkmayom valla
16 sında gitcem Cnm 7+3 de :)
kızlaarr dün ovu testini ne zaman yapayım diye sormuştum dün gece 1de yaptım silik çizgi çıktı. biz zaaten Cuma gecesi 3te yani mikmik yapmıştık. cumarteside (dün yani ) 1de ovu. yaptım ikincisi silik çıktı. şimdi ne zaman yapıım tekrar testi.. ?
inşallahh esracımmm. Belli de olmaz senin durumun çünkü testlerin pozitif çıktığı zamanlar olmuştu eşin hastalansa da değerlendirdin bazı günleri..Hadi. hayirlisi canim.. ins. bu ay olur.. sahsen kendim nisana kaldim ama yinede bi umut bekliyorummm... adet tarohimde tam belli degill... 15-20 mart arasi olmam gerekiyor...
millletttttttt. ovulasyonda cift cizgiden sonraki 14. Gun mu regl gunu normaldee bilen varmiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?